![]() |
#2131 | ||
Matka Smoka
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pitole!!! co ta baba zrobiła że doprowadziła Cie do takiego stanu co za baba ![]() najważniejsze że skurcze przeszły no normalnie aż mi się ciśnienie dzwigło.... po co ona przylazła..? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Majtki poporodowe kupowałam przy całym zamówieniu higienicznym ale napewno widziałam w rossmanie i w tesco Pampersy kupiłam 1 sztuk 43 i dużą paczkę 2 76 sztuk myśle ze jak skończe jedynki to dwójki bede używać najwyżej troszkę odwine papersiki żeby pempuszka nie urażały.
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
Beth, co ta baba zrobiła??? Normalnie brak słów, że Cię doprowadziła do takiego stanu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Rozeznanie
|
Ja nie miałam słabszych czy mniej ruchów w końcówce ciąży, ale za to mega mega bolesne. Choć mnie już czasem bolą to pamiętam, że im później tym gorzej było. No i są bardzo wyraźne gołym okiem to na pewno.
#2135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki test robiłaś? Food detective czy imu pro? Na ile alergenów? I jak to cenowo wychodzi? Bede mężowi robic (tan wysyłam go na testy) i nie wiem ktore wybrać... Dlaczego w ogóle robiłaś-zlecił ci ktos, czy miałas jakies niepokojące objawy i sama chciałaś? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
no ona jest chora psychicznie chyba bo ma takie dziwne akcje często i ja zazwyczaj to zlewałam ale teraz już nie dałam rady.
co powiedziała? że widzi moją kuzynkę pod blokiem w super aucie a ćpunami i ze ta kuzynka ją okrada, chodzi jej po domu itd. ( kuzynka z Krk i nie ma nawet prawka), świadkowa podobno pieprzy się z jej mężem ![]() Jej rodzina na weselu się opiła bardzo bo mieszali wódkę z bimbrem... no ale według niej to ja i świadkowa ich otruliśmy bo rano nikt z jej rodziny nic nie pamiętał.dziwne faktycznie ![]() Ja jestem nikim, nie moge robic tego co chce tylko sie mam jej słuchać bo nie zarabiam 4000 i nie mam mieszkania wiec nic mi nie wolno, nawet decydowac z kim sie spotykam. MOja rodzina to podobno złodzieje sami i alkoholicy. Tu wybuchłam bo oszczerstwa już nabały siły to zaczełam odpowiadać. takze wyszło, że ja też jestem złodziejem i ma nagrane jak jej mieszkanie przeszukuje ![]() ![]() Że ćpam i widziała mnie mega pijaną jak się wtedy z tż kłóciłam. Że mąż jest ze mną tylko dlatego że mu coś do napoju dosypuje, bo inaczej by na mnie nie spojrzał ![]() Jestem dziwką i nadaję się tylko na ulice i tak pewnie skończę ![]() ![]() Mam kredyt studencki - a według niej mam długi i komornika na karku i mnie zamkną w końcu. I ogólnie jakieś mniejsze inne wyzwiska w moją stronę... szkoda słów. tylko moze w moich słowach nie brzmi to tak źle ale uwierzcie ze cała się trzęsłam aż. Nawet kanał w Tv zmieniła sobie na serial bo to "jej" ![]() Później nawet stwierdziła że męża namawiam by się do niej włamywać i skoro on skończył o 14 a jest 14:20 ( ma 30 km z pracy do domu) to pewnie pojechał do niej do domu kase zabrać. Ale w tym momencie drzwi otworzył i już nie była taka skora do rozmowy... 14:21 już jej nie było bo mąż ją z miejsca wyrzucił i powiedział, że ma więcej tu nie przychodzić. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A i ma do mojej mamy zadzwonić powiedzieć jak to jestem źle wychowana bo jej odpyskowałam ostatecznie ![]()
#2137 |
Zadomowienie
|
Beth co za babsko! Naprawdę straszna.
Kejka mam zwykłą kroplowke. Wcxlraj NaCl i podwojna dawka magnezu a dzis NaCl z czymś innym. Dużo mocniejsze bo dały mi też jakieś tabletki na serce bo że niby przy tej ktoplowce może być kołatanie serca... Skurcze ranoialam regularne. Przy ok 20-30 minutach ok 15 skurczy które dochodziły do 50, ale były dla mnie dość bolesne. Najgorszy promieniejacy ból krzyża... |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Wtajemniczenie
|
Beth kobieta nadaje sie do psychiatry, bez zartow..
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Patulinka na pewno wiedza co robia, skurcze przejda. Zobacz jakie ja mialam mocne i dalo rade powstrzymac. Kolatanie serca tez mialam. Bolesne czy nieprzyjemne? Bo ja czulam dyskomfort a nie bol. No widzisz, co szpital to inne zalecenia...
#2139 |
Rozeznanie
|
Masakra Beth to brzmi jakby co najmniej schizofrenię miała!
#2140 |
Zakorzenienie
|
Betho jezusie drogi co za p i e r *** ta baba
![]() ![]() Ona naprawdę musi się leczyć psychicznie i to poważnie mówię. Tobie strasznie współczuje ![]() POstawa mężą ![]() a Ty nastepnym razem nie wpuszczaj jej do domu udaj że Cię nie ma.
#2141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Patulinka- pewnie dostałaś beta-mimetyki- najlepiej działąja na skurcze, ale powoduja przyspieszone bicie serducha. Trzymam kciuki za Was. U mnie noc bez pobudek- od 23 do 6, więc luzik ![]() ![]() Jutro po poludniu bedzie luz moja siostra, wiec pewnie się odezwe dopiero w niedzielę, albo poniedziałek. Dzis zaliczyłam juz 2 godziny zakupów, a jeszcze nie wszytsko. Trzeba ogarnąc mieszkanie, ugotować i tak minie te kilka "wolnych" godzin bez starszego dziecka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Zadomowienie
|
Beth, co za koszmar
![]() ![]() Patulinka, ale sie narobilo... Dobrze ze jestes pod opieka. A Ty dostalas skurcze po zalozeniu krazka czy wczesniej juz mialas? Moze po prostu to reakcja na grzebanie przy szyjce i przejdzie zaraz ![]() Zestresowalyscie mnie tym praniem ![]() ![]() ![]()
#2143 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- A i pranie mój tz zaczął robić sam. Zosia się pcha i trzeba zacząć wcześniej tym bardziej że ja nie dam rady sama tego zrobić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
Zakochałam się!
![]()
#2145 |
Zadomowienie
|
Beth współczuję. Wychodzi na to, że moja teścicha w porównaniu do Twojej, to anioł. Od dziś przestaję na nią narzekać, serio.
![]() Dobrze, że nie mieszkacie pod jednym dachem. ![]()
#2146 | |
Zadomowienie
|
ona się leczyć nie pozwoli, teść siedzi w Norwegii, przyjeżdża dwa razy w roku na 2 tygodnie to ma w dupie. Tż mówi, że jej to się już zaczęło ładnych pare lat temu.
Nie wpuszczę już babska nawet jak nie będzie schizować. mam dość wrażeń ![]() Ja ją wyrzucałam ale mi powiedziała ze nie jestem u siebie a ona do syna przyszła. A szarpać się nie będę przecież. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Szanuj swoją ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ale cuda ![]() Gdzie takie można dostać ? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Fotografka wrzuciła jedno foto z sesji jako zapowiedź . Już się reszty nie mogę doczekać ! Wrzucam na fejsa do mojego albumu ![]()
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Beth ta baba powinna się leczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Winter is coming
|
Beth ja to bym się jej bała, serio, bo to wygląda na poważny problem z głową... lepiej jej nie wpuszczaj jak jesteś sama bo jeszcze coś ci zrobi.
patulinka kroplówki muszą pomóc, dobrze, że jesteś w szpitalu!
#2149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no cóż ![]() ![]() Cytat:
![]() Najgorsze, że olewanie sprawy nie zakończy problemu - co będzie jak wam opieke naśle albo policje bo niby bijecie dzieci? Nie wiadomo co jej strzeli do głowy skoro takie historie wymyśla. PIEKNE!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Raczkowanie
|
A ja tak do Was z pytaniem jednym... już nie pamiętam czy był poruszany temat inhalatorów...??
Macie? Kupujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Trisdom tak klarowane mogę. Doczytałam musze na rok eliminacje zrobic
![]() Dzisiaj dzien żalenia mała tak mi uciska na żołądek ze mam wymioty na końcu przełyku ![]()
#2153 |
Wtajemniczenie
|
beth jak Ty nosisz pod sercem bliźniaki to ja mam chyba czworaczki!!
![]()
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam, ja jak tylko smog jest i mam katar alergie - lub zaczynam byc chora - to po-inhaluje sie i przechodzi ![]() UPDATE histori z wróżką okazało się, że facet rzucił ją jak była w ciąży, znalazł sobie inną, wrócił do niej jak dziecko się urodziło ![]() ![]() No ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra zmykam, mam dziś dużo do załatwienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Robie drugie zamowienie na gemini i juz mam 230 zl ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie nad tym katarkiem.. Brac? Macie? Boje sie, że go do odkurzacza trzeba podlaczyc ![]() I w koncu zamowilam materialy, jak tylko przyjda zabieram sie za szycie ![]() Obwod brzucha Tez sie zmierzyłam, a co! Zacne 107 cm ![]() Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-02-18 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zadomowienie
|
Beth jak przeczytałam to co Ci tesciowa powiedziala to autentycznie sie porzygalam:/ wspolczuje ci, niezla z niej svka, skąd te historie jej sie tworzą? Nie ma swojego zycia tylko wam sie wpierdziela psycholka
#2158 |
Zakorzenienie
|
Beth nic dodać nic ująć, Twoja teściowa nie jest normalna. Ja bym się od niej odcięła i nie wpuszczała nawet do domu
![]() Rano miałam znowu za wysokie ciśnienie mimo tabletek, i już mnie to zaczyna denerwować. Jak coś to trzeba jechać po zmianę zaleceń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Winter is coming
|
kopycio, ja kupiłam katarka. Też się trochę boję, ale słyszałam same pozytywne opinie. Na sobie jednak nie wypróbowałam
![]() jak dla mnie to teściowa beth ma ewidentnie problem i to poważny, bo nikt normalny tak nie gada, ona ma jakieś urojenia.
#2160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale czemu podniebienie spuchnięte? dziwne to.. odpoczywaj ![]() Cytat:
![]() A czego się boisz, odkurzacza hehe ![]() ![]() tabaska ostro pojechałaś po teściowej beth :P ale! Z doświadczenia wiem, że to nie jest zwykły "brak swojego życia" czy chęć uprzykrzenia życia innym...ona jest po prstu chora psychicznie. Mnie to śmierdzi psychozą....pogadaj z mężem beth bo tak jak Trisdom (chyba) pisała, leczyć to trzeba i to już...nawet przymusowo poprzez ubezwłasnowolnienie. Tacy ludzie są groźni nie tylko dla innych ale też dla siebie..
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-18 o 12:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.