Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-19, 09:07   #3361
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Hej Już piątek

Witam nową mamusię

Zaczęłam dziś 24tc, coraz poważniej to brzmi szczególnie że leci nam ostatni miesiąc II trymestru

Gofry

Moje dziecię chyba wciąż leży poprzecznie, bo kopie mnie raz z lewej, też z prawej hmmm... To chyba długa jest

radena niektórych ludzi nie wychowasz. Ty się bardzo dobrze zachowałaś, bo spytałaś i w ogóle. Trafiłaś poprostu na jakiś gburów, nie przejmuj się tym
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:09   #3362
misia880
Zakorzenienie

To ja jestem wredna i chamska w takich sytuacjach. Do laboratorium wchodze i oznajmiam jestem w ciazy i wejde po pani bez kolejki. Sprobowal by ktos cos pow :p
Tak samo w sklepie ide do kasy pierszenstwa i z tego korzystam .
Raz zapytalam starej baby u urologa CZY JEJ TOREBKA JEST BARDZO ZMECZONA bo ja tak i chetnie bym usiadla

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:15   #3363
haneczkab92
Ania

Witam się a rana musiałam wstać, żeby zrobić siusiu na badanie-posiew. Ale kochana mamusia jechała na zakupy i wzięła, więc nie musiałam specjalnie jechać do laboratorium.

Jem właśnie śniadanko- jajeczniczka z kiełbaską

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Oooo tak! Urlopowy gofer z bitą śmietaną i polewą musi być
Z tym gofrem to widzę nie tylko ja tak mam na urlopie smakuje najlepiej!

Cytat:
Napisane przez Anime_Girl Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki)

Jestem tu nowa, czekam na dołączenie mnie do listy ( ale nie mogę się doczekać, mam za mało zajęć, więc piszę do Was, gdyż podobnie jak Wy- rodzę w czerwcu naszą pierwszą pociechę, dokładnie 22.06. 16 córeczkę Antosię
To będzie najpiękniejszy prezent urodzinowy, bo sama urodziłam się 17.06
Jak na razie wszystko idzie super, odzyskałam siły życiowe, których brakowało mi w 1 trymestrze, gdy musiałam leżeć bo miałam krwawienia,siedzę na zwolnieniu lekarskim już od 4 miesięcy, więc spełniam się często w kuchni, choć właściwie to powinnam wykorzystać ten potencjał na pisanie mgr.

Tak jak napisałam- jestem tu nowa, więc wybaczcie mi ewentualne łamanie regulaminów etc.

Jej weszłam tutaj i przeżyłam trochę szok- Wy już się obkupujecie,a mnie mąż tak chamuje;p Ja już się nie mogę doczekać zakupów!! Ale na razie czeka nas przeprowadzka- powrót na moje stare śmiecie do Skierniewic w ogóle to chyba najbardziej przełomowy rok w moim życiu- pierwsza etatowa praca, ślub, ciąża, przeprowadzka i urządzanie gniazdka, nowy samochód tyyle się działo u mnie w przeciągu właściwie 6 mies. że masakra

Czasem< jak mam wenę, a tej mi ostatnio brak..> piszę na blogu:http://swiezamezatka.blogspot.com/, więc i tam zapraszam
To chyba tyle na początek, jutro też do Was zajrzę i pojutrze za pewne też- no chyba, że w końcu zmotywuje się do pisania mgr..;p

Trzymajcie się ciepło i pogłaszczcie brzuszki ode mnie)
Witaj

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Witam się w 22 tygodniu
Kubuś już mnie kopał od 5 rano, o 6 musiałam wstać i zjeść śniadanie bo przez głód nie mogłam zasnąć.
Tż jest zachwycony bo tylko na jego dotyk mały kopie jak szalony tam gdzie dotyka, mały urwisek
Ale zazdroszczę! moja mała kopie, ale tatuś tego nie czuje jeszcze...;/
Gratuluję tygodnia

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Cześć Anime ja też się nie obkupuje,mąż powiedział że pierwszy zakup,czyli łóżeczko kupimy dopiero po wypłacie,nie mogę się doczekać

A mnie dziś spotkała przykrość... Byłam rano zostawić mocz do badania,zapytałam pierwszego Pana czy mnie przepuści,bo nie będę pobierać krwi więc zejdzie chwilkę. Weszłam,podałam paniom pielęgniarkom i się spytalam kiedy będę się mogła dowiedzieć o wynikach,bo mi zły wychodziły,tzn 12-15 leukocytów,to mówią najpierw żeby zadzwonić,to już chciałam wychodzić,a one ze lepiej przyjechać,bo jakbym musiała iść do szpitala zanim się umowie na wizytę to bez wyników mnie nie wezmą. W końcu się umowilam,że położna do mnie zadzwoni jakby były złe te wyniki i wtedy odbiore. Cała rozmowa trwała max 2 minuty. Wychodze i ten facet co mnie wpuścił powiedział do mnie,że już nigdy mnie nie przepusci,a jakaś kobita jeszcze,że się bardzo nieładnie zachowałam i ze sie tak nie robi. To jej mówię,że przepraszam i ze tego nie planowałam i ze nie pobieralam krwi,na to ona,że co z tego i ze ,,akurat" tego nie planowałam. Ubralam się i wyszłam,a w aucie w ryk. Chyba za mało ten mój brzuch widać albo coś:-( okropnie się poczułam,tym bardziej, że naprawdę nie zamierzalam się nikomu wryc:-/
Nie przejmuj się, nawet jakbyś miała już rodzić to i tak by się tak zachowali;/ niestety, nie każdy jest wyrozumiały i miły dla innych...;/
Rozumiem Twoje samopoczucie po tej sytuacji, ale po prostu zapomnij o tym i tyle

Misia- musimy z Ciebie brać przykład!!! w sumie to się nam należy brawo

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

Edytowane przez haneczkab92
Czas edycji: 2016-02-19 o 09:19
haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:21   #3364
olinka012
Zadomowienie

Ludzie potrafią być okrutni. Trzeba mówić wprost o ciąży
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:21   #3365
__Veronique
Wtajemniczenie

Hej hej

Radena, nie przejmuj się nimi ludzie są tacy beznadziejni niestety... Zero empatii. Ja jak czekałam do kolejki w laboratorium to nigdy nikt mnie nie przepuścił, nieważne czy to teraz jak w płaszczu ledwo brzuszek widać, czy w 1. ciąży. A ja byłam taka głupia, że nigdy nie poprosiłam czy mogę wejść wcześniej. Z resztą tak samo było w autobusach. Pamiętam jak w pierwszej ciąży jeździłam z OGROMNYM brzuchem, i praktycznie zawsze stałam, bo ludzie odwracali głowy w drugą stronę. Niezależnie od wieku i płci. Dosłownie dwa czy trzy razy miejsca ustalili młodzi faceci, gdzieś tak w moim wieku, ew ciut starsi (to już bym bardziej obstawiała, że miejsca ustąpi jakaś kobieta). Taka jakaś znieczulica panuje. Ala pociesze was, bo jak wychodzę z wózkiem to ludzie są chętni do pomocy, chyba tylko ciężarnych nie lubią

Witam nową mamusię
Nie martw się, że nic nie masz, jeszcze czas

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:23   #3366
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Witam nowa mamusie

Osobiście jeszcze nie korzystam z przywilejów pierwszeństwa dobrze się czuje więc odstanie w kolejce np w luxmedzie to nie problem ale w sklepach to mnie sami przepuszczaja chyba w przychodniach podejscie ludzi do ciąży jest z innej epoki.

Zaraz wstaje, zjem twarozek na śniadanie i zmykam zamówić zasłony do salonu i sypialni
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:26   #3367
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
To ja jestem wredna i chamska w takich sytuacjach. Do laboratorium wchodze i oznajmiam jestem w ciazy i wejde po pani bez kolejki. Sprobowal by ktos cos pow :p
Tak samo w sklepie ide do kasy pierszenstwa i z tego korzystam .
Raz zapytalam starej baby u urologa CZY JEJ TOREBKA JEST BARDZO ZMECZONA bo ja tak i chetnie bym usiadla

A co Ty tu robisz tak w ogóle, nie rodzisz już?

Stary 2016-02-19, 09:28   #3368
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość

A co Ty tu robisz tak w ogóle, nie rodzisz już?
Ja i Igor czekamy do marca ;D

Dzis jade ma paznokcie

Stary 2016-02-19, 09:30   #3369
kanwa
Zakorzenienie

Ja zawsze czekam cierpliwie w kolejce. Nawet jak miałam mdłości to siedziałam w poczekalni cierpliwie w kolejce.
Nie wyobrażam sobie ze względu na ciążę pchać się przed innych (być może ciężko chorych i obolałych) ludzi.Może zmienię zdanie w 9 miesiącu

Radena a Ciebie spotkała przykrość nie fajna ze strony tych ludzi. Jak Cię przepuścili to już mogli odpuścić sobie te teksty.Chyba te 2 minuty dłużej które spędziłaś w środku nic by im nie dało.
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:34   #3370
__Veronique
Wtajemniczenie

Misia, tylko pamiętaj, że do porodu powinnaś mieć naturalne paznokcie

Stary 2016-02-19, 09:35   #3371
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Misia, tylko pamiętaj, że do porodu powinnaś mieć naturalne paznokcie
Nie musze
Pytalam poloznej, lekarza itp smiali sie ze to nie te czasy gdzie na paznokcie patrza, moge miec nawet czarno brokatowe :p

Stary 2016-02-19, 09:38   #3372
__Veronique
Wtajemniczenie

No to obalamy kolejny mit chociaż jak się trafi jakaś położna albo lekarz starej daty to i tak będzie opier...

Stary 2016-02-19, 09:39   #3373
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ja zawsze czekam cierpliwie w kolejce. Nawet jak miałam mdłości to siedziałam w poczekalni cierpliwie w kolejce.
Nie wyobrażam sobie ze względu na ciążę pchać się przed innych (być może ciężko chorych i obolałych) ludzi.Może zmienię zdanie w 9 miesiącu

Radena a Ciebie spotkała przykrość nie fajna ze strony tych ludzi. Jak Cię przepuścili to już mogli odpuścić sobie te teksty.Chyba te 2 minuty dłużej które spędziłaś w środku nic by im nie dało.
Pytanie, czy Ci ludzie byli świadomi, że przepuścili ciężarną, a nie babę, która chce się po prostu wepchnąć. Bo gdyby byli świadomi, to nie powinni słowem się odezwać... A z jakiej paki wpuszczać kogoś kto nie jest w ciąży, też bym się wtedy wkurzyła - po to jest kolejka żeby sobie poczekać na swoją kolej. Inaczej z ciężarnymi -ludzie powinni być wtedy bardziej tolerancyjni

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2016-02-19 o 09:41
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:39   #3374
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
No to obalamy kolejny mit chociaż jak się trafi jakaś położna albo lekarz starej daty to i tak będzie opier...
No ale na marcowkach tey gadaja ze trzeba miec czyste. Ja rodze w prywatny wiec tam tez chyba inaczej patrza na pacjentki..

Stary 2016-02-19, 09:42   #3375
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
No ale na marcowkach tey gadaja ze trzeba miec czyste. Ja rodze w prywatny wiec tam tez chyba inaczej patrza na pacjentki..
No to też prawda. W 1. ciąży położna mi zwróciła uwagę w 8. miesiącu, żebym pamiętała o czystych paznokciach. Zawsze można mieć odżywkę, albo coś bardzo bardzo delikatnego, co by płytka paznokcia przez to była widoczna.

Stary 2016-02-19, 09:43   #3376
201711281320
Konto usunięte

Witam się w 24 tc. Jakoś nie dociera do mnie, że za 3 tygodnie zaczynam 3 trymestr
edit: jednak wg. naszej rozpiski za 4 tygodnie :P

Cytat:
Witam się w 22 tygodniu
Kubuś już mnie kopał od 5 rano, o 6 musiałam wstać i zjeść śniadanie bo przez głód nie mogłam zasnąć.
Tż jest zachwycony bo tylko na jego dotyk mały kopie jak szalony tam gdzie dotyka, mały urwisek
No cześć! Gdzieś Ty się podziewała jak Cię nie było?
U mnie zawsze na odwrót, młody kopie dopóki ktoś ręki do brzucha nie przyłoży

Ja jeszcze też nie korzystałam z pierwszeństwa w ciąży. Nie czuję się jakoś źle żebym nie dała rady poczekać ( jeszcze) i przy okazji w ten sposób uniknęłam niemiłych sytuacji...
No ale gdybym jeździła autobusem to bym liczyła na to, że ktoś mi jednak ustąpi miejsca. To zwyczajnie niebezpieczne jechać na stojąco i obijać się brzuchem na zakrętach...

Mój mąż jest zasłużonym krwiodawcą i w związku z tym ma pierwszeństwo do lekarzy i wchodzi bez kolejki. Komentarze jakie padają w jego stronę, szczególnie z ust starszych ludzi są niewyobrażalnie chamskie...

W ogóle zauważyłam, że często ta moherowa starszyzna spod znaku krzyża ma gorzej w ustach niż jacyś kibole Niedawno w TV widziałam jak jakaś starsza kobieta szarpała i wyzywała dziennikarza TVNu, a w drugiej ręce krzyż trzymała...
Albo ostatnio gdzieś koło Wrocławia ten ksiądz nacjonalista! No świat się do góry nogami przewraca!

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2016-02-19 o 09:45
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:43   #3377
misia880
Zakorzenienie

No ja wlasnie tak slyszalam i specjalnie o to pytalam.

Stary 2016-02-19, 09:46   #3378
__Veronique
Wtajemniczenie

Śliweczka, tak to jest z moherami. Jad się od nich sączy niesamowity. Ale w kościele do komunii pierwsze. Hipokryzja, hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja.

Stary 2016-02-19, 09:49   #3379
australia87
Zakorzenienie

Co do starszych osób i ustępowania, to jestem wyczulona odkąd miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji. Raz np. chciałam ustąpić miejsca pani (miejsce było tyłem do kierunku jazdy), to ta mi fuknęła niegrzecznie, że ona tyłem nie będzie jechała... Żadnego "dziękuję" ani nic Albo jak chciałam innej pani ustąpić, to ona mi odparła obrażonym tonem, że wcale nie jest taka stara na jaką wygląda i że postoi Więc od tamtej pory ustępuję miejsca tylko takim ledwo chodzącym, o laseczce, ewidentnie pomarszczonym ludziom

Cytat:
Śliweczka, tak to jest z moherami. Jad się od nich sączy niesamowity. Ale w kościele do komunii pierwsze. Hipokryzja, hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja.
Nooo, w Lidlu bieg jakby 20 lat miała, ale 2 przystanków w autobusie nie wystoi

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2016-02-19 o 09:51
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 09:56   #3380
olinka012
Zadomowienie

Tylko ze wiecie ze z moczem nie powinno się stać w kolejce bo bakterie się mnożą
Stary 2016-02-19, 10:00   #3381
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Tylko ze wiecie ze z moczem nie powinno się stać w kolejce bo bakterie się mnożą
Czemu? A co za różnica, czy kubeczek trzymamy w ręce czy stoi w laboratorium w pudełku z innymi kubkami?

Stary 2016-02-19, 10:02   #3382
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość

No właśnie ja pierwszy raz tak zrobiłam. Jak mam pobranie krwi to grzecznie czekam,nieważne ze w ciąży jestem. A jak ostatnio byłam na pobraniu to jedna kobitka zrobiła tak jak ja,dodam że nie w ciąży i nikt nic jej nie powiedział.

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Pytanie, czy Ci ludzie byli świadomi, że przepuścili ciężarną, a nie babę, która chce się po prostu wepchnąć. Bo gdyby byli świadomi, to nie powinni słowem się odezwać... A z jakiej paki wpuszczać kogoś kto nie jest w ciąży, też bym się wtedy wkurzyła - po to jest kolejka żeby sobie poczekać na swoją kolej. Inaczej z ciężarnymi -ludzie powinni być wtedy bardziej tolerancyjni
No cóż,myślałam,że zauważa,jeszcze wyjmowalam z takiej teczki skierowanie,na której jest ciężarna narysowana. Faktycznie następnym razem się odezwę,chociaż następnego razu nie przewiduję
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 10:07   #3383
Claudette1996
Raczkowanie

haneczkab92

Też dziś na śniadanie wszamałam jajecznicę z kiełbasą

sliweczka85

Cały czas was podczytywałam, ale jakoś czasem nie mam ochoty pisać lub nie mam zdania na dany temat.
Kubuś reaguje tylko na Tż, w nocy użyczyłam jego ręki i mały go kopał porządnie z 10 minut, niedawno mieliśmy taką sytuację że
tż przyłożył ucho i dostał z 5 kopniaków prosto w ucho

A jeśli chodzi o pierwszeństwo na zakupach, to u mnie w rossmannie są wyjątkowo chamscy ludzie i nie przepuszają, a do laboratorium jadę specjalnie po 6 a od 7;30 pobierają i zawsze jestem 2,3 więc jakoś większego problemu nie mam, ale zdarza się że ktoś się wepcha!
Stary 2016-02-19, 10:16   #3384
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w 22 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
A mnie dziś spotkała przykrość... Byłam rano zostawić mocz do badania,zapytałam pierwszego Pana czy mnie przepuści,bo nie będę pobierać krwi więc zejdzie chwilkę. Weszłam,podałam paniom pielęgniarkom i się spytalam kiedy będę się mogła dowiedzieć o wynikach,bo mi zły wychodziły,tzn 12-15 leukocytów,to mówią najpierw żeby zadzwonić,to już chciałam wychodzić,a one ze lepiej przyjechać,bo jakbym musiała iść do szpitala zanim się umowie na wizytę to bez wyników mnie nie wezmą. W końcu się umowilam,że położna do mnie zadzwoni jakby były złe te wyniki i wtedy odbiore. Cała rozmowa trwała max 2 minuty. Wychodze i ten facet co mnie wpuścił powiedział do mnie,że już nigdy mnie nie przepusci,a jakaś kobita jeszcze,że się bardzo nieładnie zachowałam i ze sie tak nie robi. To jej mówię,że przepraszam i ze tego nie planowałam i ze nie pobieralam krwi,na to ona,że co z tego i ze ,,akurat" tego nie planowałam. Ubralam się i wyszłam,a w aucie w ryk. Chyba za mało ten mój brzuch widać albo coś:-( okropnie się poczułam,tym bardziej, że naprawdę nie zamierzalam się nikomu wryc:-/
Nie przejmuj się
Nie wiem skad w ludziach tyle jadu. Pozagryzają się kiedyś w tych kolejkach

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Zaczęłam dziś 24tc, coraz poważniej to brzmi szczególnie że leci nam ostatni miesiąc II trymestru

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Witam się w 24 tc. Jakoś nie dociera do mnie, że za 3 tygodnie zaczynam 3 trymestr
edit: jednak wg. naszej rozpiski za 4 tygodnie :P
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 10:19   #3385
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Czemu? A co za różnica, czy kubeczek trzymamy w ręce czy stoi w laboratorium w pudełku z innymi kubkami?

W labolat powinny iść do lodówki. Bynajmniej u nas dają. Zwrocila mi na to uwagę nefrolog. Swój mocz zaraz po pobraniu wkladam do lodówki później raz dwa maz zawozi. I ląduje do lodówki. Pod wpływem temperatury bakterie się namnazaja
Stary 2016-02-19, 10:22   #3386
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
W labolat powinny iść do lodówki. Bynajmniej u nas dają. Zwrocila mi na to uwagę nefrolog. Swój mocz zaraz po pobraniu wkladam do lodówki później raz dwa maz zawozi. I ląduj do lodówki. Pod wpływem temperatury bakterie się namnazaja
To ja chyba odwiedzam nieodpowiednie laboratoria chyba że potem przekładają hurtem.

Stary 2016-02-19, 10:30   #3387
Claudette1996
Raczkowanie

Ja ze skierowaniem idę do laboratorium szpitalnego i tam zawsze stawia się kubeczek z moczem na stolik, nieważne czy to początek pobrań czy koniec, zawsze mi wychodzi idealny mocz.
Stary 2016-02-19, 10:38   #3388
Kociak85
Zadomowienie

Radena, nie przejmuj się. Prawdopodobnie to są też ludzie, którzy zachowaliby się tak samo jakbyś była w 9 m-cu ciąży. Jak byłam w pierwszej ciąży to chyba raz mi się zdarzyło żeby mnie babka przepuściła w biedronce i to była Pani z małym dzieckiem i jeszcze głośno powiedziała, że powinnam na początek kolejki iść... Ale w laboratorium jak widziałam 20 osób to szłam od razu pod gabinet i od razu mówiłam, że w ciąży jestem nawet na ludzi nie patrząc bo i tak ktoś by fukał. Jak było przede mną kilka osób, to czekałam. W autobusie czy tramwaju u nas są oznaczone miejsca dla kobiet w ciąży i jeśli nigdzie nie ma wolnego miejsca, to ja idę w te miejsca po prostu i jak mi nikt nie ustępuje to mówię, że to jest miejsce dla ciężarnej a nie dla młodej kobiety z torebką... To samo tyczy się miejsc dla opiekuna z małym dzieckiem. Ja na szczęście rzadko korzystam z komunikacji miejskiej.

Generalnie, znieczulica panuje.

Dzisiaj mam ambitny plan zrobienia porządku w papierach i takich wysokich szafkach... Zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2016-02-19, 10:39   #3389
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
To ja chyba odwiedzam nieodpowiednie laboratoria chyba że potem przekładają hurtem.

nie wiem. Ja zwracam na to uwagę bo później cyrki wychodza
Stary 2016-02-19, 10:39   #3390
kanwa
Zakorzenienie

U mnie w labo zarówno w szpitalu jak i w przychodni stawia się siurki na tacy . Kiedy one to do lodówki wstawiają i czy wstawiają tego nie wiem. Wpływu się na to nie ma.
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości