Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-20, 12:16   #3661
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mój tata od początku się nami zajmował, zresztą nie miał innego wyjścia po mam rok młodszą siostrę więc rodzice mieli w domu szybko dwa maluszki
U nas te tak było, oboje z bratem jesteśmy rok po roku, mój tata był nawet ze mną na tacierzyńskim, a za komuny w latach 80-tych nikt raczej o tym nie słyszał, ale wywalczył to sobie. Teraz oboje chcą przyjechać pomóc, ale nie mogą na raz, bo ktoś musi zostać w domu, dlatego zależnie od urlopu męża rozważam wyjazd do nich.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ooo,ja mam takie coś chyba w galerii korona, przejdę sie obejrzeć
Jak zwykle inteligentny obiad zrobiłam,tzn.raczej niewskazany dla ciężarnej,czyli fasolkę po bretońsku. Nie wiem jak się powtrzymam,żeby nie zjeść za dużo
A dlaczego fasolka niewskazana dla ciężarnej? Przecież jeśli nie za tłusta to fasola źródło zdrowego białka i wielu wartości odżywczych.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 12:32   #3662
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
U nas te tak było, oboje z bratem jesteśmy rok po roku, mój tata był nawet ze mną na tacierzyńskim, a za komuny w latach 80-tych nikt raczej o tym nie słyszał, ale wywalczył to sobie. Teraz oboje chcą przyjechać pomóc, ale nie mogą na raz, bo ktoś musi zostać w domu, dlatego zależnie od urlopu męża rozważam wyjazd do nich.

A dlaczego fasolka niewskazana dla ciężarnej? Przecież jeśli nie za tłusta to fasola źródło zdrowego białka i wielu wartości odżywczych.
Chyba przez to,że jest ciezkostrawna
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 12:41   #3663
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja z okolic Pszczyny :p
Babcie mam w Milówce więc często przejeżdżam przez Pszczynę?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Weronia ty górny Śląsk a ja dolny
O to nie daleko hehe

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:

Chyba chodzi że mogą pojawić się wzdęcia po niej i zaparcia
Stary 2016-02-20, 12:43   #3664
LaLaRe87
Rozeznanie

po tej zapiekance gyrosowej zapraszam na gorące jeszcze ciastko francuskie z musem truskawkowym i brzoskwiniami i herbatkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12751238_588864147935992_244158315_n.jpg (77,4 KB, 21 załadowań)

Moja Marcelinka
LaLaRe87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 12:51   #3665
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
po tej zapiekance gyrosowej zapraszam na gorące jeszcze ciastko francuskie z musem truskawkowym i brzoskwiniami i herbatkę
Dasz dobry przepis na ciasto francuskie?
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 13:17   #3666
ania230
Zakorzenienie

My po śniadanku kanapeczki z jajeczkiem , wędlinką, rzodkiewka, ogórkiem i sałatą

Obiad na dziś:
zupa ogórkowa
mielone, ziemniaczki i buraczki

Teraz zbieram się i jadę do Mamci.

Wrócę to będę nadrabiać U mnie porządnie nasypało.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 13:25   #3667
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Od mojej cioci dziecko nie nawidzi swojego taty boi się i nigy nie chce iśc do niego na ręce. Jej ojciec żadko bywa w domu a jak już jest to nawet się z dzieckiem nie przywia jest takim dyspota mała ma 13 tyg. to nawet potrafi ją walnąć w ręke że coś zrobiła źle np wzięła pilot czy telefon. Z tego co pamiętam nigdy jej nie ąpał ani nie przebierał
Współczuje dziecku takiego ojca. No nie wiem jak tak można do własnego dziecka czy nawet jakiegokolwiek innego co twoja ciotka w nim widzi?

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Witam się po śniadaniu w 24tygodniu, leci czas nie wiadomo kiedy.

Któraś pytała o glukoze w luxmedzie, nie trzeba mieć swoje wszystko tam dają
Ja pytałam. Dziękuje z odpowiedz. Ja już po śniadaniu i ciastku mam mocne postanowienie wywalić wszystkie słodycze i od poniedziałku zacząć się się zdrowo odżywiać bez słodyczy zobaczymy jak pójdzie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze gorzej (okolice Bielska- Białej) mam nadzieję, że to wszystko dzisiaj stopnieje...

Ja widziałam ostatnio koszule nocne do porodu/karmienia w TXM (Textil Market). Polski producent 100% bawełny za 25 zł. Różne były modele- rozpinane z przodu, po bokach i kopertowe.

Potrzebuję inspiracji obiadowej. Ktoś coś?
Jejku wy już koszule do porodu i karmienia wybieracie Ja już się pogubiłam w całej tej wyprawce.
Mam z 6 pudeł ciuchów da Wojtak i szufladę innych gadżetów, nawet tego nie przeglądnęłam jeszcze więc nie wiem co tam jest. Mam propozycję pożyczenia trzech laktatorów, dania 2 łóżeczek, kołysek leżaczków itp. Z jednej strony fajnie, że wszystkie koleżanki chcą pomóc, ale z drugiej też bym chciała coś sama wybrać i kupić...
Ehh babie w ciąży nie dogodzisz..

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2016-02-20 o 13:26
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 13:28   #3668
__Veronique
Wtajemniczenie

A tu znowu o jedzeniu!! Ja właśnie po obiadku. U nas dzisiaj pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym, domowa ćwikła i ziemniaczki A teraz myślę nad deserem

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 13:53   #3669
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Współczuje dziecku takiego ojca. No nie wiem jak tak można do własnego dziecka czy nawet jakiegokolwiek innego co twoja ciotka w nim widzi?

Ja pytałam. Dziękuje z odpowiedz. Ja już po śniadaniu i ciastku mam mocne postanowienie wywalić wszystkie słodycze i od poniedziałku zacząć się się zdrowo odżywiać bez słodyczy zobaczymy jak pójdzie

Jejku wy już koszule do porodu i karmienia wybieracie Ja już się pogubiłam w całej tej wyprawce.
Mam z 6 pudeł ciuchów da Wojtak i szufladę innych gadżetów, nawet tego nie przeglądnęłam jeszcze więc nie wiem co tam jest. Mam propozycję pożyczenia trzech laktatorów, dania 2 łóżeczek, kołysek leżaczków itp. Z jednej strony fajnie, że wszystkie koleżanki chcą pomóc, ale z drugiej też bym chciała coś sama wybrać i kupić...
Ehh babie w ciąży nie dogodzisz..
No właśnie stał się taki po ślubie dopiero
Stary 2016-02-20, 13:53   #3670
agusiia69
Zakorzenienie

My już po obiadku Był gulasz, ogóreczek kiszony i ziemniaczki
Stary 2016-02-20, 14:08   #3671
olinka012
Zadomowienie

Lalare robisz przepyszne rzeczy!

Ja ciasto francuskie kupuje w biedronce
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 14:09   #3672
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Chudziaszek jak pójdziesz na tą glukoze to nie pij tego zbyt długo ja to na 2-3 razy lyknelam jak bym sie z tym "piescila" to nie wiem czy dała bym radę
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 14:13   #3673
zebrah
Rozeznanie

Bardzo lubię u nas na wątku dzielenie się przepisami

U nas dzisiaj golonka z indyka gotowana, warzywa na patelnię i ziemniaki.
Mmmm buraczki bym też zjadła
Veronique wpadam na obiad Jak się robi tego kurczaka w cieście naleśnikowym?

Byłam dzisiaj w lumpku i przytachałam siatę ubranek. Część już wypranych się suszy. Mąż ręce załamał Ale generalnie muszę, tak jak Chudziaszek przejrzeć stan co mam i na razie wstrzymać się z zakupami. Chciałabym, żeby Leoś miał nie tylko ubrania po starszym bracie- trzeba małego chłopczyka też porozpieszczać

Sliweczka, Agusia: Dokupiłam ostatnio dwie tańsze koszule do porodu i karmienia- za 25zł były. Szkoda inwestować nie wiadomo ile, bo ogólnie też wolę spać w pidżamie.

Olinka- przepis na zapiekankę, że ślinka leci
Chudziaszek- fajny wózek ile kosztuje?
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 14:21   #3674
LaLaRe87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość

dziękuję, uwielbiam to...

Kanwa, ja również robię z gotowca, zrobienie dobrego ciasta francuskiego, cieniutkiego, które podczas pieczenia będzie się prawidłowo rozwarstwiać to nie lada sztuka

U mnie króluje dziś zapiekana cukinia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12747574_1556621861316091_1096639746_n.jpg (80,4 KB, 17 załadowań)

Moja Marcelinka
Stary 2016-02-20, 15:43   #3675
majkela12
Zadomowienie

Witam sobotnio

Rosołek już zjedzony, ryż z kurczaczkiem piecze się w piekarniku i zaraz wstawiam sypaną szarlotkę taką ochotę mi zrobiłyście(ze wszystkim dzisiaj poszłam na łatwizne).
Za to wczoraj miałam babskie wyjście. Uwielbiam zawsze się lokujemy u którejś w domu robimy wspólnie kolację i plotujemy, tylko że ja przy warce 0% Tego mi było trzeba
A dziś do Was zerkam a tu tyle stron, szalone jesteście

Cytat:
Napisane przez Anime_Girl Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki
Hej, witamy

Cytat:
T
Program "ciąża z zaskoczenia" jest chyba amerykański, a oni delikatnie mówiąc, mają chyba słabe pojęcie o otaczającej ich rzeczywistości, przynajmniej takie jest wrażenie oglądając tego typu programy. Angielskie programu są konkretne, długie, wyczerpujące, pokazujące temat z różnych perspektyw, amerykańskie są tendencyjne i bazują głównie na emocjach, a nie na rzetelnej wiedzy, australijskie mam wrażenie, że są pomiędzy. Anglicy mają też dużo luzu, nie wiem czy kojarzycie program "Edukacja seksualna", pokazuje sprawy bardzo dobitnie, ale naturalnie. Amerykanie z kolei są strasznie pruderyjni, zasłaniają nawet niewinne sutki.
Taa amerykańskie no właśnie to hameryka

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Witam się w 22 tygodniu
Kubuś już mnie kopał od 5 rano, o 6 musiałam wstać i zjeść śniadanie bo przez głód nie mogłam zasnąć.
Tż jest zachwycony bo tylko na jego dotyk mały kopie jak szalony tam gdzie dotyka, mały urwisek

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
A mnie dziś spotkała przykrość... Byłam rano zostawić mocz do badania,zapytałam pierwszego Pana czy mnie przepuści,bo nie będę pobierać krwi więc zejdzie chwilkę. Weszłam,podałam paniom pielęgniarkom i się spytalam kiedy będę się mogła dowiedzieć o wynikach,bo mi zły wychodziły,tzn 12-15 leukocytów,to mówią najpierw żeby zadzwonić,to już chciałam wychodzić,a one ze lepiej przyjechać,bo jakbym musiała iść do szpitala zanim się umowie na wizytę to bez wyników mnie nie wezmą. W końcu się umowilam,że położna do mnie zadzwoni jakby były złe te wyniki i wtedy odbiore. Cała rozmowa trwała max 2 minuty. Wychodze i ten facet co mnie wpuścił powiedział do mnie,że już nigdy mnie nie przepusci,a jakaś kobita jeszcze,że się bardzo nieładnie zachowałam i ze sie tak nie robi. To jej mówię,że przepraszam i ze tego nie planowałam i ze nie pobieralam krwi,na to ona,że co z tego i ze ,,akurat" tego nie planowałam. Ubralam się i wyszłam,a w aucie w ryk. Chyba za mało ten mój brzuch widać albo coś:-( okropnie się poczułam,tym bardziej, że naprawdę nie zamierzalam się nikomu wryc:-/
Szkoda nerwów są ludzie i taborety a moja babcia zna jeszcze ładniejsze powiedzenie, ale musiałabym połowę powiedzonka wykropkować

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Zaczęłam dziś 24tc, coraz poważniej to brzmi szczególnie że leci nam ostatni miesiąc II trymestru

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
To ja jestem wredna i chamska w takich sytuacjach. Do laboratorium wchodze i oznajmiam jestem w ciazy i wejde po pani bez kolejki. Sprobowal by ktos cos pow :p
Tak samo w sklepie ide do kasy pierszenstwa i z tego korzystam .
Raz zapytalam starej baby u urologa CZY JEJ TOREBKA JEST BARDZO ZMECZONA bo ja tak i chetnie bym usiadla
Dobry tekst

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Misia, tylko pamiętaj, że do porodu powinnaś mieć naturalne paznokcie
Też tak mi mówili

Cytat:
Witam się w 24 tc. Jakoś nie dociera do mnie, że za 3 tygodnie zaczynam 3 trymestr
edit: jednak wg. naszej rozpiski za 4 tygodnie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Śliweczka, tak to jest z moherami. Jad się od nich sączy niesamowity. Ale w kościele do komunii pierwsze. Hipokryzja, hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja.
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
U mnie w labo zarówno w szpitalu jak i w przychodni stawia się siurki na tacy . Kiedy one to do lodówki wstawiają i czy wstawiają tego nie wiem. Wpływu się na to nie ma.
U nas też, a robię w diagnostyce. W domu też nie przechowuję siuśków w lodówce
Stary 2016-02-20, 15:45   #3676
LaLaRe87
Rozeznanie

idziemy jednak do tego kina, na Planetę Singli, a potem gdzies na kolację miłęgo popołudnia i wieczorku dziewczyny

Moja Marcelinka
Stary 2016-02-20, 16:02   #3677
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Bardzo lubię u nas na wątku dzielenie się przepisami

U nas dzisiaj golonka z indyka gotowana, warzywa na patelnię i ziemniaki.
Mmmm buraczki bym też zjadła
Veronique wpadam na obiad Jak się robi tego kurczaka w cieście naleśnikowym?
Zapraszam!
A ciasto naleśnikowe robię "na oko", więc ciężko mi podać proporcje. Ogólnie biorę dwa jajka i roztrzepuje je z mąką i odrobiną mleka. Daje przyprawy (sól albo Vegeta, pieprz i w zasadzie można przyprawić wszystkim tym czym się lubi). Ciasto powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe. A potem maczamy w tym pierś z kurczaka i na patelnię, smażymy na złoty kolor

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 16:04   #3678
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna taka położna. Chyba też się skuszę. Tylko żebym miała szczęście i na jakąś ogarniętą trafiła.
ja ją wybrałam z polecenia- obie siostry męża miały ją jako położną środowiskową i mi poleciły
W tamtej ciąży trochę pózno się zdecydowałam na klontakt z nią, bo dopiero po wyjściu ze szpitala w 33 tyg.
Teraz już od 20 jestem pod jej opieką
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 16:07   #3679
madzius90
Zakorzenienie

Domek Zuzi pod koniec 22 tyg
Z Bartkiem taki brzuchol to ja miałam dopiero ok. 30 tyg.

Anuszka jak będziesz miała chwilę to możesz mi dopisać na pierwszej stronie imię- Zuzanna
mam nadzieję, że nam się nie odwidzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160220_153441.jpg (74,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2016-02-20, 16:16   #3680
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
idziemy jednak do tego kina, na Planetę Singli, a potem gdzies na kolację miłęgo popołudnia i wieczorku dziewczyny
udanego seansu i miłego wieczoru
Stary 2016-02-20, 16:17   #3681
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
U mnie jeszcze gorzej (okolice Bielska- Białej) mam nadzieję, że to wszystko dzisiaj stopnieje...

Ja widziałam ostatnio koszule nocne do porodu/karmienia w TXM (Textil Market). Polski producent 100% bawełny za 25 zł. Różne były modele- rozpinane z przodu, po bokach i kopertowe.

Potrzebuję inspiracji obiadowej. Ktoś coś?
Dziękuję za informację o tych koszulach Byłam tam dzisiaj i kupiłam sobie o taką: http://txm24.pl/bielizna-damska/kosz...olor=KOLOR_124
Nie wiem tylko czy dobra będzie taka bo nie jest rozpinana, tylko ma takie rozcięcia

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Anuszka jak będziesz miała chwilę to możesz mi dopisać na pierwszej stronie imię- Zuzanna
Super wyglądasz I Zuzia pięknie
Stary 2016-02-20, 17:07   #3682
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Fajny brzuszek! Mam chyba ciut mniejszy W ogóle wszyscy mówią, że mam mały jak na 25 tydzień Mówię, że termin na czerwiec, a jedna dziewczyna dziś spytała czy na czerwiec tego roku

Zuzia bardzo ładne imię
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 17:13   #3683
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Fajny brzuszek! Mam chyba ciut mniejszy W ogóle wszyscy mówią, że mam mały jak na 25 tydzień Mówię, że termin na czerwiec, a jedna dziewczyna dziś spytała czy na czerwiec tego roku
Haha,padlam
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 17:17   #3684
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też wlaśnie w innym mieście pracuje. De facto w tym gdzie będziesz mieszkała a mieszkamy 50 km dalej

O patrz bo wy ŁÓDŹ?
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 17:38   #3685
olinka012
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiem od czego kluje mnie po prawej stronie brzucha. . Mój mąż wpadł na pomysł czy to nie wyrostek
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-20, 17:39   #3686
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też

Cytat:
dziękuję, uwielbiam to...

Kanwa, ja również robię z gotowca, zrobienie dobrego ciasta francuskiego, cieniutkiego, które podczas pieczenia będzie się prawidłowo rozwarstwiać to nie lada sztuka

U mnie króluje dziś zapiekana cukinia...

ja też zawsze kupuje gotowe i jestem ciekawa jakie by wyszło jakby samemu zrobić.
Zapiekana cukinia mmm

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Witam sobotnio

Rosołek już zjedzony, ryż z kurczaczkiem piecze się w piekarniku i zaraz wstawiam sypaną szarlotkę taką ochotę mi zrobiłyście(ze wszystkim dzisiaj poszłam na łatwizne).
Za to wczoraj miałam babskie wyjście. Uwielbiam zawsze się lokujemy u którejś w domu robimy wspólnie kolację i plotujemy, tylko że ja przy warce 0% Tego mi było trzeba
A dziś do Was zerkam a tu tyle stron, szalone jesteście

Hej, witamy

Taa amerykańskie no właśnie to hameryka

Szkoda nerwów są ludzie i taborety a moja babcia zna jeszcze ładniejsze powiedzenie, ale musiałabym połowę powiedzonka wykropkować

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Dobry tekst

Też tak mi mówili

Dokładnie

U nas też, a robię w diagnostyce. W domu też nie przechowuję siuśków w lodówce

Super spotkanko.
Ja też siuśków nie trzymam w lodówce w domu . Jakoś mnie to obrzydza:P

Cytat:

Bawcie się dobrze

Cytat:

Powiem nieskromnie że śliczne imię. Kolejna moja imienniczka
Stary 2016-02-20, 17:42   #3687
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie pomocy po porodzie to ja jestem zdania,że człowiek postawiony pod ścianą że wszystkim sobie poradzi. Mój Tż weźmie 2 tygodnie na żonę w połogu, a potem będziemy z Wojtkiem skazani na siebie. Chociaż nasi rodzice są blisko to nie chcemy z ich pomocy korzystać. Pomocy teściowej nie chce,mimo że dobra z niej kobieta,a moja mama i siostra pracują i mają swoje zajęcia.
Motylek myślę że teraz Tż tak gada a potem jedno po drugim będzie nosił mój chyba takiego małego dziecka nigdy na rękach nie miał, ale wczoraj mówi do mnie,że przecież on będzie syna kąpał aż mi szczęka opadła jak to usłyszałam .
i super podejście ma oby tak dalej !

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-20, 17:44   #3688
kanwa
Zakorzenienie

Olinka mnie też dziś coś kłuje z prawej strony.Wszystko rośnie więc musi trochę pokłuć i po boleć
Stary 2016-02-20, 17:55   #3689
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
No właśnie stał się taki po ślubie dopiero
u mojej przyjaciółki niestety tak samo się chłop zmienił po ślubie... pierwsze dziecko coś pomagał ale bardzo mało booooo przecież on pracuje. Na wieść o drugim to się nie ucieszył i w ogóle nie pomagał... i wyrosły dwie rozwydrzone i nie usłuchane dziewczyny :/ pyskate i nie pomocne w niczym. A przy trzecim dziecku synku to już w ogóle osiadł na laurach :/ od porodu dziecka nie miał na rękach, nie przewijał , nie opiekował się aaa chłopiec ma roczek. Wszystko robiła ona... i teraz co zero jakiegoś respektu do matki szacunku itp...

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Olinka mnie też dziś coś kłuje z prawej strony.Wszystko rośnie więc musi trochę pokłuć i po boleć
mnie kuje po lewej stronie :/

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

madziu super brzuszek Zuzia lalka nie duża ... a tak poważnie to ładne imię

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-20, 18:20   #3690
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie wiem od czego kluje mnie po prawej stronie brzucha. . Mój mąż wpadł na pomysł czy to nie wyrostek
Mnie też dziś kłuło po prawej stronie, ale tak nisko, jakby jajnik. Polezalam i przeszło.
W ogóle często odczuwam klucia właśnie tak nisko w okolicach jajników, raz z prawej raz z lewej.

Coś mi wizaz szwankuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości