|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33
Są jakieś esy w Play, że doladuje za dyszke i na cały miesiąc za 10 zł?
#3662 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki może być koszt sztucznych zębów?
Mam na myśli coś porządnego, na stałe a nie wyjmowane. Mam na myśli całą szczęke - nie pojedyńcze sztuki.
#3663 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli oba utleniacze mają po 9% to jak je zmieszasz 1:1 to dalej będą miały 9% tylko będzie go więcej ![]() Przy mieszaniu obu farb naraz użyć 2 utleniaczy o ile kolor jest ten sam i % ten sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Konto usunięte
|
Czy jeśli posegregowałam sobie zakładki na Google Chrome na jednym komputerze, to na drugim komputerze (ten sam profil) nie powinny mi się zaktualizować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
telefon na abonament.
czy jeśli nie zapłacił ktoś rachunku to telefon odłączają: o północy, między jednym a drugim dniem czy mogą również w ciągu dnia, np. we wtorek o godzinie 17,30? chodzi mi konkretnie o play jeśli to ma jakieś znaczenie.
#3667 |
mOLDerator
|
Lotnisko w Modlinie- przesiadka
Czy ktoś przesiadał się na samolot w takiej kombinacji, że: Gdańsk- Modlin (przylot 7.25) Modlin- Wrocław (odlot 8.15) ???? Tylko z bagażem podręcznym. Wiem, że tam jest małe lotnisko, bo byłam i że można w sumie szybko przebiec, ale czy już nie będą zamknięte bramki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Konto usunięte
|
Macie jakieś sposoby na wyprasowanie lnu? Czy suszenie na wieszaku po wypraniu na wieszaku coś daje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;56131518]W sytuacji gdy jeden utleniacz ma 9% a drugi 6% to po zmieszaniu ich 1:1 masz utleniacz ok 7,5%
Jeżeli oba utleniacze mają po 9% to jak je zmieszasz 1:1 to dalej będą miały 9% tylko będzie go więcej ![]() Przy mieszaniu obu farb naraz użyć 2 utleniaczy o ile kolor jest ten sam i % ten sam ![]() ![]() Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obsługa tego pierwszego samolotu mówiła ze niby nie mają na to wpływu wysłane z telefonu |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
umowilam sie na wizyte u onkologa. wlasnie szukalam opinii o lekarzu ktory ma mnie zdiagnozowac i okazuje sie ze nie ma zadnych opinii na necie, jedyne co znalalzlam, ze lekarz jest internistą. (napisane bylo, ze lekarz ten przyjmuje jako internista w szpitalu czy przychodni w moim miesice, no i w opiniach na zanny lekarz tez wpisany jako internista, niestety zero opinii) czy mozlwie zeby "zywkly" internista przyjmowal jako onkolog? chyba musi miec specjalizacje z onkologii?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Konto usunięte
|
Może mieć dwie specjalizacje.
Np. pediatra mojego dziecka gdzie indziej przyjmuje jako internista. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
rachunków trzeba niezapłacić żeby włączyli. Najpierw dzwonią jeszcze. [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;56135173]Macie jakieś sposoby na wyprasowanie lnu? Czy suszenie na wieszaku po wypraniu na wieszaku coś daje?[/QUOTE] Prasować jeszcze lekko wilgotne. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
|
Odebrałam dziś na poczcie przesyłkę, która okazała się otwarta, koperta była tak przerwana że można było spokojnie wyciągnąć zawartość. Zwróciłam Pani uwagę, ale ta powiedziała tylko, że nie zauważyła, przeprasza i mam sprawdzić czy wszystko jest. Fakt, że koperta była z cienkiego szarego papieru i mogła się sama tak przerwać w drodze... ale tam były moje prywatne dokumenty, dane osobowe, jeśli ktoś to zrobił specjalnie ... to już mogę jakiś kredyt zaciągnięty na moje nazwisko... pewnie przesadzam, ale czy powinnam coś zrobić w takiej sytuacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
mOLDerator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Wtajemniczenie
|
Witam jak sie jest 3 miesiące na chorobowym , i za pół roku mam zabieg to czy po zabiegu mogę być na chorobowym dalej? . Czy te chorobowe nie wlicza się do tego po zwolnieniu .
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trafiłam na dziwną sytuację - próbę przekupstwa. Teraz głośno jest o tych metodach "na wnuczka" itd. i słyszałam, że takie sytuacje należy zgłaszać. Mnie spotkało coś podobnego. Przeglądałam olx i zobaczyłam ofertę pracy w domu, napisałam e-maila. Okazało się, że to składanie długopisów z bardzo atrakcyjnym wynagrodzeniem. Na start trzeba było jako zabezpieczenie wysłać 16 złotych, po zaksięgowaniu kasy przychodził kurier z umową i pierwszym zestawem długopisów. Ogólnie mail był bardzo długi, rzeczowy, wiarygodny - regulamin, stawki, wszystko opisane itd. Oczywiście kasy nie przelałam, bo zaczeło mi to śmierdzieć. Był podany nr KRS i NIP - NIP odpowiadał jakiemuś urzędowi w Siemiatyczach, natomiast KRS był błędny. Firma nazywała się X w miejscowości Y. Wpisałam w google i faktycznie yło coś takiego, ale pod innym adresem niż ten podany do przelewu. Zadzwoniłam do tej firmy - facet powiedział, że to nie on i on się zajmuje transportem, a nie długopisem i że ktoś chce mnie oszukać. Weszłam w mapy google, żeby chociaż na street view zobaczyć budynek tej firmy, a wyobraźie sobie, że z całej miejscowości Y fragment ulicy z podanym adresem nie był dostępny w widoku street view ![]() Chcę to gdzies zgłosić... Iść z tym na policję? Nie padłam bezpośrednio ofiarą oszustwa, bo kasy nie przelałam, ale była to bez wątpienia próba wyłudzenia kasy i pewnie dużo osób zostało poszkodowanych. Co zrobić? Eitd: Z tym, ze trochę sie cykam, bo zanim zapaliła mi się czerwona lampka, to napisałam, że jestem zainteresowana i podałam dane do wysyłki. Nie mój adres co prawda, bo mieszkam poza miastem, tylko adres stancji chłopaka, no ale... Napisałam też , że chcę zobaczyc umowę, poznać adres firmy oraz numer telefonu i w ogóle poprosiłam o imię i naziwsko osoby, z którą rozmawiam, ale w odpowiedzi dostałam tylko, że jak przeleję kasę, to dostane umowę kurierem ... No i wtedy byłam pewna, że to na 100% próba wyłudzenia. Tylko co zrobić teraz, jeżeli koleś zna moje dane?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2016-02-22 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | ||
dead & alive
|
Cytat:
Wysłane z Tapatalka ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz moje pytanie. Nie dostarczono mi zakupów na wybraną godzinę. Chodzi o Tesco. Gdzie zadzwonić i to zglosic? ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie jakoś było ladowanie opóźnione, potem czekanie na schody a potem jeszcze obok inny lot i ci ludzie nám odcieli drogę :/ wysłane z telefonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
Na infolinię
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
goniąca własny ogon..
|
Niestety TVN player wyrzucił ze swojej strony Kasię i Tomka
![]() Polecicie jakąś sprawdzoną bezpieczną stronę, gdzie zastanę ten serial? ![]() Z góry merci! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;56135173]Macie jakieś sposoby na wyprasowanie lnu? Czy suszenie na wieszaku po wypraniu na wieszaku coś daje?[/QUOTE]
Ja rzeczy z lnu prasuję jeszcze wilgotne. Suszenie na wieszaku pozwala na podsuszenie i wysuszenie i nie będzie tyle zagnieceń gdybyś rzecz wrzuciła gdzieś do rzeczy przeznaczonych do prasowania.... jednak od samego wiszenia lniana rzecz się nie wyprostuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
ile jest czasu na odbiór zamówienia w aptece DOZ od momentu, w którym jest już ono gotowe do odbioru w aptece?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Konto usunięte
|
Czy wiecie może czy te konta Origin z dostępem do Sims 2, które można kupić na Allegro to jest jakaś ściema czy naprawdę można ściągnąć grę za 5zł?v
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.