Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-26, 12:55   #1321
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No chyba przesadzasz ja waże 55 kg a mam 4 cm więcej i nie czuję się jak słoń, ale jak skowronek
No co do wagi Madzi to ja się nie wypowiadam. Ja mam traume bo miałam anoreksję i wszystkie szczupłe dziewczyny o ta chorobe podejrzewam.
...a jak juz słyszę ze dziewczyna waząca 49 kg. po 18 nic nie jada, mimo tego ze pożadnego ciepłego posilku w ustach nie miała, to zapala mi sie wielka czerwona lampka.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 13:00   #1322
dorinka30
Zakorzenienie

No monotonnie ale znowu się zgadzam z Tobą Haniu

Nawet na diecie SB nie jest zalecane głodzenie się po 18 !!!

P.s Haniu znalazłam na allegro Tokyo, do jakiego zapachy być go porównała??? Nie niuchałam jeszcze ? a mam ocotę kupić w ciemno
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 13:23   #1323
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
No co do wagi Madzi to ja się nie wypowiadam. Ja mam traume bo miałam anoreksję i wszystkie szczupłe dziewczyny o ta chorobe podejrzewam.
kolejne podobieństwo. tym razem niestety
Chociaż nie wiem jak Ty, Haniu, ale dzięki zdobytemu 'doświadczeniu' bardzo łatwo jest mi już odróżnić szczupłość naturalną od chorobliwej.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 13:23   #1324
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

Dorinka, na żadnej diecie niejedzneie po 18 nie jest zalecane, na żadnej rozsądnej diecie oczywiście, bo to spowalnia metabolizm i skutek jest odwrotny do zamierzonego...

Ostatnimi czasy wręcz zaleca się białkowe kolacje przy każdej diecie.

dorinka zobacyzłam, że Tokyo to kenzo Nigdy mi żadne ich perfumy nawet ciut nie podeszły

P.S.
W zyciu kupiłam 3 zapachy w ciemno i wówczas, po samych opisach i dyskusjach na forum byłam zachwycona
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 13:23   #1325
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

P.s Haniu znalazłam na allegro Tokyo, do jakiego zapachy być go porównała??? Nie niuchałam jeszcze ? a mam ocotę kupić w ciemno
Z tym niejedzeniem po 18 to jest jakis taki slogan. Generalnie chodzi o to żeby się weglami przed snem nie opychac. Powtarzam- przed snem. A zaraz po 18 to chyba mało kto spać chodzi
Dori cięzko mi znaleźc porownanie do Tokyo. Są lekkie a zarazem zmysłowe i energetyzujace. Zdecydowanie nie naleza do cięzkich perfum.
Mi się szalenie podobaja.
Moge nawet dac sobie łapę uciąc, ze Tobie tez przypadna do gustu....a gdyby nie to najwyzej lapę mi zetniesz, a perfumy od Ciebie odkupie

Hihi ja ostatno wręcz krzyczałam na męza w perfumeri- nie!! nie!! nie!! Kezno.
Jak dla mnie to jakas taka oklepana marka. Moze dlatego ze kojarze bardziej z damskich parfum.

Tokyo mnie powaliło na kolana.

Tak na szybko znalazłam opis nuty zapachowej
http://perfumy.webwweb.pl/x_C_I__P_7018425-7010001.html

może Ci to pomorze

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-10-26 o 18:59 Powód: post pod postem
Stary 2007-10-26, 13:32   #1326
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym niejedzeniem po 18 to jest jakis taki slogan. Generalnie chodzi o to żeby się weglami przed snem nie opychac. Powtarzam- przed snem. A zaraz po 18 to chyba mało kto spać chodzi
Dori cięzko mi znaleźc porownanie do Tokyo. Są lekkie a zarazem zmysłowe i energetyzujace. Zdecydowanie nie naleza do cięzkich perfum.
Mi się szalenie podobaja.
Moge nawet dac sobie łapę uciąc, ze Tobie tez przypadna do gustu....a gdyby nie to najwyzej lapę mi zetniesz, a perfumy od Ciebie odkupie
Nie żaruj nie zetnę Ci Twojej łapki, nie chcę mieć do czynienia z Twoim mężulkiem

Po prostu znalazłam na allegro u pewnego Sprzedawcy 50 ml. Tokyo za 135 zł. Uważam, że cena warta grzechu

Hihi Kenzo jest bardzo specyficzny, ale na pewno nie oklepany....Ja miałam z Kenzo jedno uniesienie, ale jak mnie wzęło to na 3 lata-tylko jeden zapach, to był prawdziwy KILLER- pamiętacie KENZO JUNGLE - zwany słoniem

P.s. Haniu Myslałam, że raczej okreslisz go jako mocny, intensywny a nie delikatny, bo kiedyś wspomniałaś, że mąż nie chciał latem, bo za mocny???

Edit- no z opisu jest super !!! Chyba wcale nie taki świeżak, tylko konkretny ....
Stary 2007-10-26, 13:34   #1327
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak na szybko znalazłam opis nuty zapachowej
http://perfumy.webwweb.pl/x_C_I__P_7018425-7010001.html

może Ci to pomorze
Zastanawiające, bo głowa leciutka i rześka się wydaje, serce ciepłe i miękkawe, ale z charakterem, a ta baza to sama nie wiem ostra? Ja Kenzo po prostu nie lubię, zapachy Kenzo mają w sobie coś takiego, co sprawia, że mi się nie podobają, ale sama nie wiem co...

Ja lubię ostre, gorzkie zapachy, takie kolczaste i z pazurem. typowo ciepłych i słodkawych nie lubię

Cytat:
Hihi Kenzo jest bardzo specyficzny, ale na pewno nie oklepany....Ja miałam z Kenzo jedno uniesienie, ale jak mnie wzęło to na 3 lata-tylko jeden zapach, to był prawdziwy KILLER- pamiętacie KENZO JUNGLE - zwany słoniem
Dorinka alez ja nie mówię, że Kenzo są oklepane, nie nie, nic takiego nie napisałam, po prostu wszystkie zapachy Kenzo mają w sobie jakąś taką nutę, która sprawia, że mi się nie podobają, ale ktora to nuta? Nie podchodzą mi, więc nie mam zamiaru nawet wnikać w temat
Stary 2007-10-26, 13:40   #1328
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

Dorinka alez ja nie mówię, że Kenzo są oklepane, nie nie, nic takiego nie napisałam, po prostu wszystkie zapachy Kenzo mają w sobie jakąś taką nutę, która sprawia, że mi się nie podobają, ale ktora to nuta? Nie podchodzą mi, więc nie mam zamiaru nawet wnikać w temat
Rozumiem, rozumiem ja tez mam takie firmy, ze nie przepadam ale z zapachami tak nie mam, dziwne? Ciągle szukam, jestem otwarta w temacie.....

Natomiast z ciuchami tak mam, są sklepy, które bojkotuję od kilku lat, no normalnie tam nie wchodze i juz
Stary 2007-10-26, 13:50   #1329
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nie żaruj nie zetnę Ci Twojej łapki, nie chcę mieć do czynienia z Twoim mężulkiem

Po prostu znalazłam na allegro u pewnego Sprzedawcy 50 ml. Tokyo za 135 zł. Uważam, że cena warta grzechu

P.s. Haniu Myslałam, że raczej okreslisz go jako mocny, intensywny a nie delikatny, bo kiedyś wspomniałaś, że mąż nie chciał latem, bo za mocny???

Edit- no z opisu jest super !!! Chyba wcale nie taki świeżak, tylko konkretny ....
No to bardzo kozysta cena.
Pamiętam pamietam Jungle. Bardzo dawno miałam. Nie wiem własnie dlaczego w mojej głowie pojawilo się takie stereotypowe podejscie do tej marki.

Pisałam że za cięzkie na lato wydawały nam się Burberry i kupilismy w koncu Kenzo

Własnie o to chodzi ze Tokyo sa własnie mniej owocowe- bardziej energetyzujace, aczkolwiek nie cięzkie. Takie połaczenie pizma, czekolady i owoców
Stary 2007-10-26, 13:53   #1330
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No to bardzo kozysta cena.
Cytat:
Pamiętam pamietam Jungle.

Pisałam że za cięzkie na lato wydawały nam się Burberry i kupilismy w koncu Kenzo

Własnie o to chodzi ze Tokyo sa własnie mniej owocowe- bardziej energetyzujace, aczkolwiek nie cięzkie. Takie połaczenie pizma, czekolady i owoców
Aha, to ja pokręciłam ...ale Twój opis mnie zadowala i zaryzykuję ...Może jeszcze w weekend uda mi się niuchnąc je, w kazdym razie potrzebuję na 11 listopada, bo moje Szczęście wtedy obchodzi imieniny
Stary 2007-10-26, 14:03   #1331
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, rozumiem ja tez mam takie firmy, ze nie przepadam ale z zapachami tak nie mam, dziwne? Ciągle szukam, jestem otwarta w temacie.....

Natomiast z ciuchami tak mam, są sklepy, które bojkotuję od kilku lat, no normalnie tam nie wchodze i juz
Co do kosmetyków to jako alergiczka pewnych po prostu nie moge stosowac i koniec
A zapachy to np. BVL nie ma zapachu, który nie powodowałby u mnie bólu głowy
I tak samo Kenzo do mnie nie przemawiają za nic na świecie, mają w sobie coś, co mnie odpycha
Stary 2007-10-26, 14:07   #1332
dorinka30
Zakorzenienie

HIHI a wąchałaś meskie Burbery London, nowa wersja z kocykiem
No ja normalnie wymiekam przy nich, a Tż juz ma trzecią butlę, bo mówi ze na mnie działa zniewalająco
Stary 2007-10-26, 14:07   #1333
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
kolejne podobieństwo. tym razem niestety
Chociaż nie wiem jak Ty, Haniu, ale dzięki zdobytemu 'doświadczeniu' bardzo łatwo jest mi już odróżnić szczupłość naturalną od chorobliwej.
Zgadza sie. Jestem bardzo wyczulona. I nie uczula mnie waga danej osoby, ale sposob mowienia o jedzeniu.
Stary 2007-10-26, 14:12   #1334
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Zgadza sie. Jestem bardzo wyczulona. I nie uczula mnie waga danej osoby, ale sposob mowienia o jedzeniu.
dokładnie. Dlatego zaniepokoiła mnie Madzialenka

edit: Madziu, nie gniewaj się na mnie, ale wyglądasz mi na osobę o delikatnej psychice, wrażliwą, którą łatwo zranić i która przejmuje się tym, co mówią/myślą/robią inni, a takie osoby właśnie są najbardziej narażone na zaburzone spojrzenie na siebie, pragnienie osiągnięcia ideału, docenienia itp., co czasami kończy się źle.
Stary 2007-10-26, 14:17   #1335
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie. Dlatego zaniepokoiła mnie Madzialenka
Mnie tez to uderzyło , i to że to było takie wydarzenie ...to zjedzienie po 18....

Jeny to ja praktycznie przed ok. 18 dopiero jem swój podstawowy posiłek-obiado-kolację , wcześniej nie mam jak, bo dopiero docieram do domu ..........ale za to chodzę spac 23/24 więc od 18 ja bym umarła z głodu
Stary 2007-10-26, 14:24   #1336
Madlen__18
Zakorzenienie

Mnie Madzialenka też zaniepokoiła. Wydaje mi się, że dużo bardziej uderzył w nią fakt, że musiała zjeść coś po 18, niż reakcja jej mamy na przyjazd. Ale frustrację spowodowaną tym pierwszym przelała także na dom.

Wiem o tym sporo, ja nie miałam anoreksji, jedynie podejrzenie kiedy byłam na oddziale psychiatrycznym (depresja, po próbie, chorowałam prawie 3 lata na to, dopiero ostatnie 1.5 roku jest przełomem i mogę normalnie funkcjonować bez leków, wychodzić z domu, jeździć autobusem czy robić zakupy), w momencie kiedy tam trafiłam ważyłam 36 kg przy wzroście 160..no więc podejrzenie uzasadnione było. Niemniej spędziłam tam dwa miesiące - wiem jak to brzmi, dwa miesiące psychiatryka, cóż wyjścia nie było, i poznalam wiele osób. Wszędzie odróżnię niedowagę od choroby czyli anoreksji np. Wtedy się specyficznie wygląda, bo uwidaczniają się kości nie widoczne (aż tak) normalnie, u osób szczupłych.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 14:26   #1337
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość

Wiem o tym sporo, ja nie miałam anoreksji, jedynie podejrzenie kiedy byłam na oddziale psychiatrycznym (depresja, po próbie, chorowałam prawie 3 lata na to, dopiero ostatnie 1.5 roku jest przełomem i mogę normalnie funkcjonować bez leków, wychodzić z domu, jeździć autobusem czy robić zakupy), w momencie kiedy tam trafiłam ważyłam 36 kg przy wzroście 160..no więc podejrzenie uzasadnione było. Niemniej spędziłam tam dwa miesiące - wiem jak to brzmi, dwa miesiące psychiatryka, cóż wyjścia nie było, i poznalam wiele osób. Wszędzie odróżnię niedowagę od choroby czyli anoreksji np. Wtedy się specyficznie wygląda, bo uwidaczniają się kości nie widoczne (aż tak) normalnie, u osób szczupłych.
Ojej Madlen to rzeczywiście przezyłas troche mimo młodego wieku

Najważniejsze, że wyszłaś na prostą, ze wszystko się cudownie układa
Stary 2007-10-26, 14:28   #1338
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez to uderzyło , i to że to było takie wydarzenie ...to zjedzienie po 18....

Jeny to ja praktycznie przed ok. 18 dopiero jem swój podstawowy posiłek-obiado-kolację , wcześniej nie mam jak, bo dopiero docieram do domu ..........ale za to chodzę spac 23/24 więc od 18 ja bym umarła z głodu

Ja tak jak Ty Dori obiado kolacja po 18 dopiero. W pracy najcześciej serek wiejski, pumpernikiel, owocki, sałatke zabrana z domu- ale nie powiem czasem mi się zdarza wszamac duuuzego snikersa (np. dziś)

Ja mam taka zasade- skoro moj organizm się czegoś domaga to znaczy ze tego potrzebuje i muszę to zjesc.
Dzis się domagał snikersa.

Jak przesadze z obrzarstwem to robię sobie dietę białkowa i wszystko wraca do normy. Moja waga sie wacha od 50 do 54- ale jestem malutka 165
Stary 2007-10-26, 14:30   #1339
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak przesadze z obrzarstwem to robię sobie dietę białkowa i wszystko wraca do normy. Moja waga sie wacha od 50 do 54- ale jestem malutka 165
Haniu, przepraszam, że bezczelnie pytam, ale masz dysortografię, czy inna dysleksję? Bo ja czytam Twoje posty, to jakbym mojego Męża czytała
Stary 2007-10-26, 14:31   #1340
Madlen__18
Zakorzenienie

Hm, nie wiem czy tak sproo, na pewno dośc nietypowo było.
Ale może ja wam nie będę zaśmiecać wątku opowieściami o sobie, gdyby ktoś chciał coś wiedzieć to pisać na pw, bo stworzyłam kiedyś pewne opowiadanie, tam jest o tym wszystkim + poznanie Tż. A teraz usiłuję spłodzić książkę.

Niemniej dlatego tak wam pisałam o tym, ze się boję uczelni, nie wiem czy wiecie czym są i jak wyglądaja ataki paniki. A odkąd wyszłam ze szpitala (3 klasę LO zrobiłam w domu,. nie byłam w stanie wrócić do szkoły) nie byłam całkiem sama w dużej grupie i po prostu się boję tej cholernej bezradności.

M
Stary 2007-10-26, 14:32   #1341
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak jak Ty Dori obiado kolacja po 18 dopiero. W pracy najcześciej serek wiejski, pumpernikiel, owocki, sałatke zabrana z domu- ale nie powiem czasem mi się zdarza wszamac duuuzego snikersa (np. dziś)

Ja mam taka zasade- skoro moj organizm się czegoś domaga to znaczy ze tego potrzebuje i muszę to zjesc.
Dzis się domagał snikersa.

Mi też się zdarza zjeść snickersa , bez przesady wszystko jest dla ludzi...wystarczy tylko miec umiar
Mało tego w niedzielę zdarza mi się zjeśc kawałek ciasta do kawy ...no i co mam zrobić, zlinczowac się .........cały tydzień nie jem to chociaz w niedzielę mogę zaszalec....
Stary 2007-10-26, 14:35   #1342
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, przepraszam, że bezczelnie pytam, ale masz dysortografię, czy inna dysleksję? Bo ja czytam Twoje posty, to jakbym mojego Męża czytała
Podobno mam. Cały czas uwazam ze mozna się z tego wyleczyć, ale jak widac jest ciężko. Ja piszę posta czytam i bledu nie widzę, mimo tego że doskonale wiem jak cos sie pisze. Jak ktos się mnie pyta o pisownię jakiegoś wyrazu zawsze wiem... a tak.....

W pracy maturalnej z polskiego miałam powyzej 20 błędów ale ile dokładnie sie nie dowiedziałam.
Stary 2007-10-26, 14:35   #1343
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy wiecie czym są i jak wyglądaja ataki paniki. A odkąd wyszłam ze szpitala (3 klasę LO zrobiłam w domu,. nie byłam w stanie wrócić do szkoły) nie byłam całkiem sama w dużej grupie i po prostu się boję tej cholernej bezradności.
Ja swojego czasu miałam niesamowicie skopana psychikę przez mojego ojca i miewałam ataki paniki, niestety doskonale wiem co to znaczy... Dlatego współczuję i trzymam kciuki, żeby Ci się udało, abyś wyszła i nabrała tej pewności siebie
Jejku, całym sercem z Tobą jestem.

Cytat:
Podobno mam. Cały czas uwazam ze mozna się z tego wyleczyć, ale jak widac jest ciężko. Ja piszę posta czytam i bledu nie widzę, mimo tego że doskonale wiem jak cos sie pisze. Jak ktos się mnie pyta o pisownię jakiegoś wyrazu zawsze wiem... a tak.....
haniu to niezłośliwe absolutnie było!! Po prostu Mój Mąż ma stwierdzone, ale tez uważa, że to nic nie znaczy, bo można nad tym zapanować... I na ogół panuje, ale czasami jak smsy do mnie pisze, to takie słodkie sa z tymi błędami
Reguly i zasady zna, ogólnie nie ma problemu i to kontroluje, alke czasami mu się zdarza, dlatego pewnie jestem wyczulona i zauważam.
Jeśli uraziłam, to przepraszam Nie o to mi chodziło.
Stary 2007-10-26, 14:43   #1344
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzięki, hihi.
Tż ze mną pojedzie i odbierze mnie też stamtąd, caly czas będzie pod telefonem jakby coś.
Minus jest taki, że jak mnie "złapie" to nie mogę z danego miejsca wyjść, bo np są schody. co pogłębia panikę i uczucie uwięzienia.

Teraz ogólnie funkcjonuję normalnie, ale sama praktycznie nie wychodzę a tu cały dzień wśród obcych ludzi.
Generalnie jestem osobą otwartą, gadatliwą etc, a choroba doprowadziła kiedyś do tego, ze nie wstawałam z łożka, nie jadłam nie móilam nic, a wychodząc albo zaczynałam ryczec albo się dusić, albo dostawałam drgawek. I mimo że teraz jest ok (nawet pierwsze spotkania z Tż były podobne, nie mógł mnie zostawić na 10 sekund gdzieś, cały czas trzymanie za rękę, jeździliśmy taksówkami...ale ze względu na to jak się poznaliśmy to doskonale wiedział co mi jest i jak ma reagowac, całe szczęście.
Teraz po prostu mam tamte wspomnienia i się boję nawrotu, wisi nade mną.
Ale nie mogę się źle nastawiać i przeżyję, a co.

M
Stary 2007-10-26, 14:45   #1345
zuzaneczka
Zakorzenienie

dziś nawet nie próbuję przeczytać co tam naskrobałyście

mignęły mi jakieś obchody rocznicowe przed oczami - "jubilatkom" gratuluje i życzę szczęścia

oraz temat zakupów allegro i nie tylko - właśnie śledziłam ruch sprzedażowo zakupowy na moim allegrowym koncie. Ehh jestem uzależniona od zakupów, a ciuchów to już tony kupiłam, choć muszę przyznać, że było trochę nietrafionych.

w temacie słodyczonwym powróciłam do dawnego nałogu w postaci M&M` sów wczoraj mąż pół reklamówki tego przyniósł znowu będę się czuć skuszona
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 14:46   #1346
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie mogę się źle nastawiać i przeżyję, a co.
No i o to chodzi! Mam nadzieję, że uda Ci się to pokonać, tak jak i mi się udało
Stary 2007-10-26, 14:48   #1347
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

haniu to niezłośliwe absolutnie było!! Po prostu Mój Mąż ma stwierdzone, ale tez uważa, że to nic nie znaczy, bo można nad tym zapanować... I na ogół panuje, ale czasami jak smsy do mnie pisze, to takie słodkie sa z tymi błędami
Reguly i zasady zna, ogólnie nie ma problemu i to kontroluje, alke czasami mu się zdarza, dlatego pewnie jestem wyczulona i zauważam.
Jeśli uraziłam, to przepraszam Nie o to mi chodziło.
Absolutnie mnie nie uraziłaś. Zdaję sobie sprawe z tej mojej niedoskonałości.

EDIT.
Zuzaneczko M&M to też moja wielka miłość, ale tylko te które "nie moga bawic się z pieskiem"- ta reklama mnie rozbraja
Stary 2007-10-26, 14:51   #1348
vadi
*sportaddict*

Oj, dziewczyny
Wynika z tego, że większość z nas ma jakieś swoje demony, smutne to. Na szczęście widzę, że wiele z nas jest coraz silniejszych i oby tak dalej
Stary 2007-10-26, 14:52   #1349
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie mnie nie uraziłaś. Zdaję sobie sprawe z tej mojej niedoskonałości.
Może to głupie, ale zapytałam z ciekawości, po prostu zwracam na to uwagę, na zasadzie zdiagnozowania przypadłości, a nie "niechlujstwa"

Do domku chcę!! Do domku!
A weekend zacznie mi się dopiero ok. 19-20, bo fryzjera mam, najpierw ja, później Mąż...

Cytat:
Oj, dziewczyny
Wynika z tego, że większość z nas ma jakieś swoje demony, smutne to. Na szczęście widzę, że wiele z nas jest coraz silniejszych i oby tak dalej
Ja jestem całkiem dobrym przykładem, że mozna sobie poradzić z tym Nauczyłam się wyciągać rękę po pomoc w odpowiedniej chwili i sama zrozumiałam, że muszę być silna, a jak będę silna, to "co mnie nie zabije..."
I teraz, jak już (mam nadzieję) mam to za sobą zawsze martwię się każdym, kto jest w trakcie...
Stary 2007-10-26, 14:56   #1350
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Może to głupie, ale zapytałam z ciekawości, po prostu zwracam na to uwagę, na zasadzie zdiagnozowania przypadłości, a nie "niechlujstwa"

Do domku chcę!! Do domku!
A weekend zacznie mi się dopiero ok. 19-20, bo fryzjera mam, najpierw ja, później Mąż...
Ja bym chciala żeby na kazdy mój błąd, ktos mi zwracał uwagę (ale w moim przypadku ciężka sprawa bo za duzo tego jest)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości