Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-23, 16:39   #3001
NetaC
Raczkowanie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Wlasnie! Przy okazji macierzyńskiego wrzucę wam linka odnośnie formalności po urodzeniu dziecka.. Troche załatwiania i latania będzie

http://www.netmama.pl/magazyn/niemow...-read-articles

Cytat:
Napisane przez valaria Pokaż wiadomość
urlop macierzyński - od tego roku są spore zmiany w urlopach macierzyńskich, rodzicielskich i wychowawczych. Zmiany spore i korzystne dla rodzin - również tatusiowie sporo zyskują. Bardzo uelastyczni się czas pracy, można dzielić urlop z pracą i pracować np. na pół etatu wydłużając tym samym czas urlopu. Warto poszperać i doczytać żeby znaleźć co dla siebie Tak samo w prawie pracy spore zmiany, głównie jeśli chodzi o umowy o pracę, ale jakoś niewiele o tym słychać. Aczkolwiek mało oglądam telewizji, może mówili ale nie słyszałam
Może jak macie takie pomocne linki M ten temat to dajcie na pierwsza stronę co.? mi by się bardzo takie informacje przydały. W jednym miejscu zebrane.

Dziś posegregowalam z kuzynka ubranka kolorami do prania. Wyjdzie mi z 10 pralek. Tyle ich mam. Ale mam różne rozmiary na roczek już nawet.

Tak sobie pomyślałam że kupię do komody pudełka i w tych pudełkach rozmiarami i rodzajami poukladam ubranka tak jak Wy w szufladach w komodzie.
I poukladam rozmiarami z metki. W trakcie się okaże co za małe co za duże.
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:00   #3002
velika
Winter is coming

patulinka dobrą decyzję podjęłaś. Studia skończysz, a że trochę później to nie problem. Teraz najważniejsza jest Zosia swoją drogą naprawdę jakieś łotry są u ciebie na tej uczelni, no jak tak można człowiekowi rzucać kłody pod nogi skończyłam studia 6 lat temu, ale widzę, że nadal nic się nie zmieniło ;/
ciuszki
ja co prawda mam mało i w zasadzie same 56 i 62, ale też miałam problem z ich segregowaniem. Ułożyłam tak na oko w dwóch kupkach i zobaczymy, bo te rozmiary są mocno nierówne. Jednego bodziaka z pepco w rozmiarze 56 to mam takiego małego, że raczej młoda nigdy nie założy, ale to na samym początku kupiłam, jak nie ogarniałam tematu.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:01   #3003
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość

Na szczęście teraz pracuje rotacyjnie 2 tyg w pracy na morzu 4 tyg w domu. Jak zaczynał tam pracować to było odwrotnie 4 tyg Norwegia 2 tyg Polska i to juz dla mnie było zbyt długo te 4 tyg osobno... Ale to juz za Nami a te 2 tyg jak go nie ma to moment mi lecą
Super rozkład pracy, tak to rozumiem mieć męża za granicą Dla mnie związki - on kilka msc na wyjeździe, potem kilka tygodni w domu - to nie związki.
Cytat:
Napisane przez agusia8919 Pokaż wiadomość
Kalpana dobrze że wspomniałaś o tantum rosa bo w ogóle zapomniałabym kupić
U mnie położna ostatnio mówiła, że jeśli chodzi o dbałość o krocze po porodzie to przede wszystkim mycie za każdym razem po skorzystaniu z wc. Najlepiej szarym mydłem. Jeśli nie ma jak, to przynajmniej wodą z butelki z dzióbkiem przelać. Do odkażania kora dębu - tańsza i bardziej wszechstronna niż tantum rosa (ono nie jest przeciwgrzybiczne podobno). Ale jak ktoś lubi tantum to nie widzi przeciwskazań.
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

Dziewczyny z dużą ilością ciuszków
PYTANIE GŁUPIE, ale nie wiem jak to zorganizować.
Jak układacie je w szufladach?
Chodzi mi o to, że jeśli są różne firmy to i rozmiarówka różnie wypada. Np. 0-3 mce z Nexta jest mniejsze niż 0-3 mce z F&F.
Układacie wg faktyczniej powiedzmy długości czy po prostu wszystkie 0-3 mce razem?
Wg wielkości faktycznej.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:11   #3004
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Wiecie co przemyslalam to wszystko. Bardzo wam dziękuję ze rady Ale niestety wiem że ma mojej uczelni nic takiego nie przejdzie.
Będę musiała wziąć urlop dziekański na ten semestr. W przyszłym roku Zosia będzie już duża A ja będę musiała spiąć tyłek i zrobić ten semestr i potem pójdę na mgr. Teraz nie będę już musiała się martwić tymi praktykami i stresować co wymyśla prowadzacy. Na spokojnie też napiszę sobie pracę licencjacka.
Teraz Zosia jest najwazniejsza, mam ciążę zagrożona przedwczesnym porodem więc muszę podwójnie uważać. Będę się mogła skupić na niej i na spokojnie karmić piersią itd.
na Twoim miejscu tez bym tak zrobiła

a ja sie przeziebilam a raczej zaraziła mnie Julitka ehh nos mi odpada
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:17   #3005
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
patulinka dobrą decyzję podjęłaś. Studia skończysz, a że trochę później to nie problem. Teraz najważniejsza jest Zosia swoją drogą naprawdę jakieś łotry są u ciebie na tej uczelni, no jak tak można człowiekowi rzucać kłody pod nogi skończyłam studia 6 lat temu, ale widzę, że nadal nic się nie zmieniło ;/
ciuszki
ja co prawda mam mało i w zasadzie same 56 i 62, ale też miałam problem z ich segregowaniem. Ułożyłam tak na oko w dwóch kupkach i zobaczymy, bo te rozmiary są mocno nierówne. Jednego bodziaka z pepco w rozmiarze 56 to mam takiego małego, że raczej młoda nigdy nie założy, ale to na samym początku kupiłam, jak nie ogarniałam tematu.

Łotry
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:23   #3006
GGI
Zakorzenienie

Nareszcie wróciłam do cywilizacjji cały dzień jak nie problem z pradem to z internetem i na odwrót ale już Was nadrobiłam... i zamiast funkcjonować jakoś to zaczyna mi sie chciec spać a przedtem nie mogłam oka zmrużyć

Malos super te ciasteczka zapakowane a cena boska... ja słyszałam że teraz po chrzcinach daje sie paczki z plackami tak jak na weselu słyszałyście o takim zwyczaju?

patulinka
ja popieram podejście INESO nie popuściła bym chamom!!! ona ma racje doliczając przerwe świateczna pare zajęć Ci zostanie co za kretyni

poli myslałąm że do mnie to niedociera ze jeszce 2 miesiące ale widze że nie jestem sama. Ale naprawdę zaczynam trochę sie denerwować.
Stary 2016-02-23, 17:39   #3007
annihilate
Rozeznanie

Ja ubranka układałam tak jak Ineso według faktycznej wielkości. Pewnie i tak jak już zacznę ich używać to zrobi się tam bałagan i się pomieszają mi te rozmiary Na wierzchu mam 56, a pod 62. Rozmiar 68 osobno w szafce schowany.

Odebrałam przed chwilą wyniki GBS, miałam trochę stresa, ale wynik ujemny. Cieszy mnie to

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:45   #3008
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
Odebrałam przed chwilą wyniki GBS, miałam trochę stresa, ale wynik ujemny. Cieszy mnie to
No to super
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:46   #3009
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Łotry

Cytat:

super
heh chyba w rodzinie zaczęło docierać, że już marzec się zbliża wczoraj moja matka dzwoniła, że by chciała się wybrać w sobotę na zakupy dla małej do pokoju, chłop od wczoraj zawzięcie wykańcza remont, dzisiaj pojechał z teściem zamawiać szafkę do kibla, na co czekam od grudnia.... dzieje się a było gadanie, że tyyyle czasu ;]

Stary 2016-02-23, 17:51   #3010
Polinezyjka
Zakorzenienie

Chciałam sie pochwalić bo zapomniałam !

Pierwszy raz dzis wepchałam sie w kolejkę korzystając z przywilejów pierwszeństwa <duma>

Wzięłam 2 czekolady, patrzę jedna kasa otwarta i kolejka na 10 min stania bo ludzie obladowani, a ja zaraz mam pociąg!

No i byloby mi głupio sie tak po prostu wepchać ale nad tymi ludźmi wisi plakietka ze bez kolejki sa obsługiwane kobiety w ciąży, niepełnosprawni i starsi. No to podeszłam i zapytałam Pani czy moze mnie skasować bez kolejki. Kasjerka wyglądała na mocno zszokowana heh ale skasowała, nikt sie nie odezwał z osób w kolejce

A ja bylam z siebie dumna bo mam z takimi rzeczami problem:P
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 17:56   #3011
akinomka03
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

W ogóle nie dociera to do mnie ze jeszcze niecałe dwa miesiące <3 i nasze słoneczko bedzie z nami

W zasadzie to nie dociera tez do mnie to ze jeszcze niecałe dwa miesiące i zaczną sie skurcze i ja się rozszerza tak ze nie umie sobie tego wyobrazić i wole nie wyobrażać i ze przejdzie przeze mnie ogromna glowka mojego małego szczęścia heheheh

No tak sobie dzis rozkminiam
Tez mam takie rozkminy :-P mi do terminu zostalo 6 tyg. I tak ostatnio sobie myslalam ze juz teraz roznie moze byc i w każdej chwili może sie cos zadziac. Boje sie tego porodu, szpitala i nowej sytuacji.
Tak jak znajoma mowila ze taki strach miala ze jej synkowi cos sie bedzie dziac a nie bedzie potrafiła mu pomoc. No ale to chyba kazda z nas ma takie obawy.

Odebralismy dzis wozek i łóżeczko ;-) dokupilismy materac, przewijak i wanienke taka zwykła ;-)
zlozylismy wozek w sklepie tak na chwile obczaic co i jak i schowalismy spowrotem do kartonu zeby przewiesc i narazie wyniesliśmy na gore a tam jeszcze nie sprzatane i kupe kurzu wiec narazie nie bedziemy go rozkladac.

No i fajna fura juz bym nim pojezdzila :-P

Chyba juz wszystko z wyprawki mam ogarnięte, choc pewnie z czasem cos jeszcze wyjdzie :-P
No i pozniej chce kupic jeszcze jakiś leżaczek bujaczek, karuzele do lozeczka.
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:01   #3012
GGI
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwszy raz dzis wepchałam sie w kolejkę korzystając z przywilejów pierwszeństwa <duma>

Wzięłam 2 czekolady, patrzę jedna kasa otwarta i kolejka na 10 min stania bo ludzie obladowani, a ja zaraz mam pociąg!

No i byloby mi głupio sie tak po prostu wepchać ale nad tymi ludźmi wisi plakietka ze bez kolejki sa obsługiwane kobiety w ciąży, niepełnosprawni i starsi. No to podeszłam i zapytałam Pani czy moze mnie skasować bez kolejki. Kasjerka wyglądała na mocno zszokowana heh ale skasowała, nikt sie nie odezwał z osób w kolejce

Brawo Ty!!!
Stary 2016-02-23, 18:04   #3013
Kalpana
Zakorzenienie

Zajadamy się z synkiem frytkami Nie ma to jak zdrowa kolacja Wiem, jestem złą matką

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:10   #3014
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziś tak z nudów postanowiłam spakować torbę do szpitala i sprawdzić ,czy wszystko pomieści, no i dooooopa torba wielkości tej z decathlon mieści tylko rzeczy maluszka. O moich to nawet mowy nie ma. Tyle rzeczy mój szpital wymaga aby zabrać ze sobą. No i teraz mam dylemat, czy brać 1, ale wielką czy 2 małe. ....
Dziś piorę koszule, szlafrok i pościel maluszka. Do tej pory wyprałam i wyprasowałam wszystkie ubranka, pieluszki różnej maści, kocyki, podusie i ręczniki.
Weź dwie małe. Swoją drogą to co musisz zabrać do szpitala? W Lipnie dla dziecka trzeba tylko pieluchy i cgusteczki, no i ubranko na wyjście, dla siebie wszystko.

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Kurcze no ja mam podobne cały czas i gin nic mi nie mówi. Niby się zainteresował czy nie miałam problemów w poprzedniej ciąży a jak powiedziałam ze nie to nic juz mi nie powiedział na to. Ja miałam kiedyś na wizycie 145/90 najniżej miałam chyba 135/97 i tak mam przeroznie ale waha się między 130a 140 na gdzieś 90 lub więcej
Gosia mam takue samo ciśnienie. Gin na początku był zaniepokijony ale stwierdził, że taki mój urok. Raz miałam ponad 150/90 to kazal poczekać i zmierzył jeszcze raz- spadło do 130/75 więc wygląda na to, ze przed wizytą podświadomie się stresuje i mam wysokie ciśnienie.
Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dziękuję wam wszystkim kobietki
To dla mnie trudna decyzja, choć niektórym może się to wydawać głupie.
Według mnie bardzo dobrą decyzję podjęłaś skoro tak Ci utrudniają. Zosia teraz jes najważniejsza.

Cytat:
Gratuluję dobrego wyniku.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:17   #3015
velika
Winter is coming

Poli brawo ja wczoraj jak byłam w labie po wyniki to się odezwałam, że chciałabym wejść po ich odbiór bez kolejki i taka byłam z siebie dumna 2 osoby tylko czekały, mogłam też poczekać, ale stwierdziłam, że może się odezwę jednak. Ale w sklepie jeszcze się nie odważyłam Też mam problem, żeby się gdzieś wepchnąć ;]
Kalpana fryteczki mniam mniam u mnie chłop będzie miał na kolację, to trochę skubnę.
Edukuję dzisiaj dziecko muzycznie, a jak znam życie, to i tak będzie słuchała jakiegoś badziewnego popu

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-02-23 o 18:23
Stary 2016-02-23, 18:23   #3016
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Edukuję dzisiaj dziecko muzycznie, a jak znam życie, to i tak będzie słuchała jakiegoś badziewnego popu
Albo disko w polu

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:27   #3017
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Albo disko w polu
łomatko nigdy, wydziedziczę
mój chłop był mocno edukowany przez ojca, jeździł z nim na koncerty, też tak chcę
ale mała chyba słucha i jej się podoba, bo wyłączyłam muzykę na chwilę i zaczęła się wiercić. Włączyłam i spokój chyba, że to na odwrót i jej się cisza podoba i dlatego się wierci?

Stary 2016-02-23, 18:32   #3018
Martinixxx
Zadomowienie

Kurr. wszystko mi skasowało.Zasrany laptop

Dopisz tylko,że mam cykora przed porodem bardziej niż z małą. Wtedy nie wiedziałam co mnie czeka i miałam luz, teraz wiem,że to nie sielanka Czekam tylko aż moja mama doleci i mogę w zasadzie się zbierać na porodówkę Aaa jeszcze muszę wizyte teściów przezyć

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:33   #3019
kopycio
Rozeznanie

Cytat:

Brawo TY Ja tez mam problem z takimi rzeczami, ale w wiekszosci przypadkow kasjerki mnie wołają bez kolejki sama jeszcze sie nie wepchałam, ale nadejdzie taki dzien. Najbardziej zastanawia mnie kaufland, bo zrobili ostatnio kase uprzywilejowaną, ale nad kasą jest tabliczka że pierwszenstwo mają osoby niepełnosprawne i jest narysowany wózek inwalidzki i jeszcze rysunek wózka dziecięcego, czyli matki z dziećmi.. I to chyba oznacza, że ciezarne nie są uprzywilejowane..:confuse d:

Tez sie pochwale Torba do szpitala spakowana!

Tak mi się przypomniało, że wczoraj na wizycie gin nie kazała mi brać nospy, bo teraz to działa już na dziecko i kazała mi brać w razie skurczy spasmoline, tyle, że ona jest na recepte, a gin zapomniala mi wypisac za to wypisała na żelazo, które kupuje zawsze bez recepty

Czekam na tż bedzie robił obiad.. no ciekawa jestem

Bierzecie butelke dla Maluchów do szpitala??
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:37   #3020
NetaC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zajadamy się z synkiem frytkami Nie ma to jak zdrowa kolacja Wiem, jestem złą matką
Jesteś za*&^$ta matka

Poszłam z mężem do sh się przejść. Ledwo wróciłam do domu. Ból w pachwinach przy każdym kroku. Ciagnelam nogi za sobą. Miałam ochotę usiąść i płakać. W końcu siedzę. A to był bardzo mały kawałek drogi.

Poszukiwalam koszuli nocnej Ale nie znalazłam. Mam za to krótkie spodenki połączone z gora z krótkim rękawem z kapturem rozpinana na zamek. Z elementami różu i bieli w paski. No może takie coś do szpitala też się nada. Plus dla synka nie mogłam się oprzeć bluzeczka z fajnym napisem po angielsku.
Mąż w szachownicy na promocji kupił sobie bluzę. I każdy zadowolony ^^

Ja dziś już nie wstaje. Tylko siku ewentualnie.

Przyjaciółka namówiła nas na pizzę i film wieczorem. Jakaś promocja pizza 60cm za 30 coś zl. Tylko jako tu film obejrzeć by się każdemu podobał i by się można pośmiać.?

Ja dziś weszłam pierwsza do labo oddać krew. Cała sala ludzi była. Babka w recepcji mówi bym zapytała kto ostatni i czekała... a ja do ludzi z pytaniem czy mnie puszczą. Zgodzili się wszyscy. Weszłam od razu.
Ale aż dziwne że nie dają kobietom w ciąży prawa by wchodziły pierwsze . Nie każda się pyta jak nie ma informacji ze ma prawo.

Edytowane przez NetaC
Czas edycji: 2016-02-23 o 18:39
Stary 2016-02-23, 18:41   #3021
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
łomatko nigdy, wydziedziczę
mój chłop był mocno edukowany przez ojca, jeździł z nim na koncerty, też tak chcę
ale mała chyba słucha i jej się podoba, bo wyłączyłam muzykę na chwilę i zaczęła się wiercić. Włączyłam i spokój chyba, że to na odwrót i jej się cisza podoba i dlatego się wierci?

Jak leci i jest cisza w brzuszku to pasuje
Edukuj edukuj

Poli jestem z Ciebie mega dumna!!

Zakonczylam prasowanie dzieciowe.Teraz to ulozyc oczywiscie brzuch twardy...

Patryska jesli maz juz skonczyl jakas gre i lezy bezczynnie to daj znac

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Kopycio ja biore butle medeli

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:44   #3022
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Bierzecie butelke dla Maluchów do szpitala??
Nie biorę, w razie potrzeby szpital ma swoje.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:52   #3023
valaria
Raczkowanie

U nas też dzisiaj kolejka do pobierania krwi jak nigdy... sami starsi panowie, wysyp jakiś. Ale były krzesełka więc usiadłam i zaczekałam bo sprawnie to szło. Nigdy nie widziałam tam tylu ludzi jednocześnie.

Z jednej strony jak pomyślę, że to jeszcze dwa miesiące to mam dość... ileż można, za długo to wszystko trwa Skupiam się na przygotowaniach i cieszę się na myśl, że mały wkrótce będzie z nami. Kompletnie pomijam etap, w którym trzeba będzie go urodzić

macierzyński - tu można poczytać coś niecoś, ludzkim językiem napisane http://www.infor.pl/prawo/praca/urlo...od-2016-r.html
valaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 18:58   #3024
Agnessssa
Rozeznanie

Dziewczynki nie mam dobrych wieści tachykardia dalej się utrzymuje i jest coraz wyższa... mierzone mam ciśnienie 3 razy dziennie... tętno malucha co 2h i puls parę razy na dzień. Lekarz powiedział że jak tak dalej będzie dadzą mi leki jeżeli to nie pomoże trzeba będzie rozwiązać ciaze wcześniej. Jutro mam mieć holtera założonego na 24h to wszystko się okaże
Stary 2016-02-23, 19:00   #3025
NetaC
Raczkowanie

Ojoj.
Oby się okazało że nie trzeba nic wcześniej rozwiązać.
Stary 2016-02-23, 19:06   #3026
niulka_1985
Zadomowienie

madziara889 tu masz listę ze strony internetowej szpitala http://szpital.wloclawek.pl/dla-pacj...imit=1&start=1
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 19:07   #3027
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

A oto moja wersja torby Decathlon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20160223_002.jpg (94,3 KB, 0 załadowań)
Stary 2016-02-23, 19:20   #3028
velika
Winter is coming

o kurcze Agnessa to nieciekawie... obyś jeszcze trochę posiedziała w dwupaku. Trzymam kciuki za lepsze wyniki

Stary 2016-02-23, 19:24   #3029
MaLoS
Rozeznanie

Agnessa faktycznie sie ciepło zrobiło .... Oby jak najdłużej w brzuszku i oby sie uspokoiło wszystko!

Poli brawo za asertywność 🏻 tez mam z tym problem czasem i wiem jak takie małe sukcesy cieszą

Zakończyłam pranie i prasowanie tetrówek, flanelek, ręczników i poszewek od jutra ciuszki w ruch

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 19:34   #3030
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie mam dobrych wieści tachykardia dalej się utrzymuje i jest coraz wyższa... mierzone mam ciśnienie 3 razy dziennie... tętno malucha co 2h i puls parę razy na dzień. Lekarz powiedział że jak tak dalej będzie dadzą mi leki jeżeli to nie pomoże trzeba będzie rozwiązać ciaze wcześniej. Jutro mam mieć holtera założonego na 24h to wszystko się okaże
Ojej. To faktycznie niezbyt fajnie. Mamy nadzieję że jednak wszystko się uspokoi i chociaż do połowy kwietnia będziesz 2w1
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości