Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 09:06   #4861
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Ewusia ucaluj Konradka od ciotko

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:12   #4862
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Żartował

Gratulacje my w niedziele^^
Hehe zartownis

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Ewusia ucaluj Konradka od ciotko

Ucalowany

A i dzięki za wszystkie odpowiedzi w sprawie ilości mleka w takim razie przyjmuje średnio 100 ml na posiłek

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:27   #4863
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Hehe zartownis

Ucalowany

A i dzięki za wszystkie odpowiedzi w sprawie ilości mleka w takim razie przyjmuje średnio 100 ml na posiłek
Spi)

Ja nie wiem ile mleczka bo całego posiłku jeszcze nie dostał. Wczoraj miał być ten pierwszy raz jak został do teściów ale o 10:30 wyruszyłam z nim, zostawiłam i wróciłam o 2 to jeszcze 30 min pospal wiec jak to teściowa stwierdziła nic się z nim nie zabawila
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:40   #4864
keas
Raczkowanie

Ewusia sto lat dla dzidziusia

Sluchajcie, jak porobily mi sie po boku piersi twarde bolace guzy, co z tym zrobic?
keas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:43   #4865
niepozorna
Zakorzenienie

Casaa jak wprowadzicie rytuał spania to Franek będzie szybciej zasypiał i bez problemu powinien się przestawić na spanie osobno Olek już jak jest wycierany po kąpieli to oczka przymyka, zjada i chwilę go polulam i śpi. 21:30 to już jest max maxów jak on usypia, a z reguły o 21 już smacznie śpi.

Ewusia 100 lat dla Konradka

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:52   #4866
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez keas Pokaż wiadomość

Sluchajcie, jak porobily mi sie po boku piersi twarde bolace guzy, co z tym zrobic?
ciepły prysznic na piersi, trochę pomasować, po rozgrzaniu samo powinno zacząć kapać

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Moja dzisiaj nie śpi od 7, wyjątkowo ulewa, nie wiem w sumie dlaczego.. bo się jej to nie zdarzało. Chyba w końcu zaczyna drzemać, tylko na jak długo.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:52   #4867
kasia01987
Wtajemniczenie

My czekamy na kolejnych gości
Stary 2016-02-26, 09:53   #4868
niepozorna
Zakorzenienie

Kasia może znowu sypną fajnymi prezenciorami

My mamy jutro nalot gości...

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:54   #4869
kasia01987
Wtajemniczenie

Wczoraj mate dostał i ja polubił

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-26, 09:55   #4870
Casaa
Zakorzenienie

Konradku wszystkiego naj, naj, najlepszego

Keas tak jak Koktajlowa pisze plus karmienie malej spod pachy i powinna to sciagnac.

Kolo 7 udalo mi sie go ululac w lozeczku

Maz jest w domu dzisiaj wiec zaraz go wezmie a ja odespie choc 2h wieczorem kolejny boj

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:01   #4871
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:

Ja tak zwykle po nocy mam i daje Wojtusiowi zjesc do konca cycka, zwykle przechodzi, a jak nie to cieple oklady.

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Casaa jak wprowadzicie rytuał spania to Franek będzie szybciej zasypiał i bez problemu powinien się przestawić na spanie osobno Olek już jak jest wycierany po kąpieli to oczka przymyka, zjada i chwilę go polulam i śpi. 21:30 to już jest max maxów jak on usypia, a z reguły o 21 już smacznie śpi.

Ewusia 100 lat dla Konradka
Moj ma od poczatku rytual i jak mnie nie czuje w nocy, to spi bardzo niespokojnie, ja zreszta tez tak spie, boje sie, ze sobie zasloni buzie (jak spi ze mna, to czesto mu sie to zdarza). Moze dzisiaj tez sprobuje go odlozyc...

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Kasia może znowu sypną fajnymi prezenciorami

My mamy jutro nalot gości...
U mnie tez jutro beda. Robimy ognisko i kociolek bedzie

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2016-02-26, 10:37   #4872
uaoo
Zakorzenienie

Witajcie kochane! Probowałam nadrobić, ale nie dam rady, za dużo tego W poniedziałek byliśmy u pediatry, Kalina ma już 60 cm i waży 5 110 kg, duża baba . Po za tym musiałam odstawić nabiał oraz czekoladę. Już czuję, że chudnę . Usg bioderek mamy dopiero 17.03. I próbujemy wykurzyć tą okropną ciemieniuchę z jej głowy .

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
tez idę do gin 3 marca
i ja!

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Aaa i dalej jestem w poszukiwaniu tej idealnej chusty Powiedzcie mi proszę z jakiego materiału macie chusty, jaki splot?

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:44   #4873
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Uaoo dobrze, ze u Was wszystko wporzadku. Kalinka juz taaaka duza!
Aaa chusta najlepiej splot skosno-krzyzowy.

Ja musze w koncu zadzwonic i sie umowic na usg

Stary 2016-02-26, 10:56   #4874
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Aaa i dalej jestem w poszukiwaniu tej idealnej chusty Powiedzcie mi proszę z jakiego materiału macie chusty, jaki splot?
Obie 100% bawełna, jedna splot diamentowy druga skośno-krzyżowy. Dużą już córcię masz

Gratulacje dla Konradka

U nas kp chyba nie wyjdzie Mały nie chwyta prawidłowo piersi bo nadal nie otwiera szeroko buzi (tak było od początku), z tym że chyba jednak butelka nieco popsuła bo już nie zasysa piersi na początku co generowało ból (który jednak podczas karmienia słabnął), tylko jest stały ból podczas picia. I tak jak wcześniej sutek zmienia kształt po jedzeniu. Będziemy musieli chyba sprawdzić u laryngologa wędzidełko. Pytanie - prywatnie laryngolog przyjmie nas bez skierowania?

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:13   #4875
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Obie 100% bawełna, jedna splot diamentowy druga skośno-krzyżowy. Dużą już córcię masz

Gratulacje dla Konradka

U nas kp chyba nie wyjdzie Mały nie chwyta prawidłowo piersi bo nadal nie otwiera szeroko buzi (tak było od początku), z tym że chyba jednak butelka nieco popsuła bo już nie zasysa piersi na początku co generowało ból (który jednak podczas karmienia słabnął), tylko jest stały ból podczas picia. I tak jak wcześniej sutek zmienia kształt po jedzeniu. Będziemy musieli chyba sprawdzić u laryngologa wędzidełko. Pytanie - prywatnie laryngolog przyjmie nas bez skierowania?
Wątpię że bez skierowania się obejdzie.
Nic niemam w lodówce...co więc na obiad?
Stary 2016-02-26, 11:17   #4876
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Wątpię że bez skierowania się obejdzie.
Nic niemam w lodówce...co więc na obiad?
Zamow cos, albo szybkie zakupy.

Stary 2016-02-26, 11:30   #4877
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
U nas dobra noc! Karmienie o 21, o 24, o 4 i teraz może w koncu przerwy mu się zaczną wydluzac rosi:
U ns podobnie. 20:00, 23:00, 3:00, 7:00, 10:00 i wstalismy
Cytat:
Kinga a probowalas Szymka opatulic w kocyk/pieluszke, tak zeby nie mogl wyciagnac raczek. U nas sie to sprawdza, zauwazylam nawet, ze jak ma za duzo luzow, to juz nie spi tak dobrze.
U nas też jak młody marudzi, to związuję kocykiem i zasypia
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Lune ja jak słyszę melodyjke z bujaczka, to mam ochotę z okna już skakać
Haha, ja też

Cytat:
Przystawiać dziecko do tej piersi. Mnie się też tak robi, jak w nocy młody zjada tylko z jednej piersi.

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Witajcie kochane! Probowałam nadrobić, ale nie dam rady, za dużo tego W poniedziałek byliśmy u pediatry, Kalina ma już 60 cm i waży 5 110 kg, duża baba . Po za tym musiałam odstawić nabiał oraz czekoladę. Już czuję, że chudnę . Usg bioderek mamy dopiero 17.03. I próbujemy wykurzyć tą okropną ciemieniuchę z jej głowy .

Duża Kalinka!
Na ciemieniuchę jest fajny specyfik z Ziai
Co do chusty, to na początek najlepsza bawełna 100%, splot skośno-krzyżowy.
Cytat:
Pytanie - prywatnie laryngolog przyjmie nas bez skierowania?
Prywatnie oczywiście

Mam dzisiaj dzień MISIA. niechceMISIA...
Bez kitu, dopiero śniadanie jem. A miałam takie ambitne plany ogarnąć dzisiaj chałupę żeby nie musieć w weekend sprzątać. Spacer z młodym by się przydał, obiadu nie mam. A weny do roboty zero.Mam dzisiaj dzień MISIA. niechceMISIA...
Bez kitu, dopiero śniadanie jem. A miałam takie ambitne plany ogarnąć dzisiaj chałupę żeby nie musieć w weekend sprzątać. Spacer z młodym by się przydał, obiadu nie mam. A weny do roboty zero.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:39   #4878
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość

Nic to, bede dalej probowala. W koncu sie przyzwyczai zreszta musimy rytual kladzenia spac wprowadzic, a nie siedziec do pozna w salonie...

.
powodzenia w dalszych zmaganiach

a w dzien gdzie spi?
Cytat:

Casa u nas od poczatku jest rytual kapiel, pozniej cyc i zauwazylam, ze coraz szybciej mi zasypia. Ide z Mlodym do sypialni, jak juz zasnie, to uciekam po cichu, wlaczam mu nianie i mamy czas dla siebie z tz
u nas nie od poczatku bo dopiero od 3 tygodnia kapiemy codziennie ale to działa my tez kapiel robimy ok 19/20 i potem cyc w sypialni przy nocnej lampce i zazwyczaj usypia na cycku i nie ma problemu z odłożeniem do kołyski a jak zasnie to gasze lapmpke i zostaje jej tylko swiatełko takie do kontaktu a niech wie ze jest noc i sie długo spi
Ewusia buziaki dla Konradka
Cytat:

tak jak dziewczyny pisały ciepły prysznic albo ciepłe okłady, czesto przystawiac dziecko i niech opróżni piers - najlepiej karmic spod pachy a jak nie pomoze to ciepłe okłady podczas karmienia
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Kolo 7 udalo mi sie go ululac w lozeczku

ja bede musiała moja powoli zaczac przyzwyczajac do jej łóżeczka bo co ja zrobie jak wyrosnie z kołyski nawet nie wiem jak uspic dziecko w łóżeczku bez kołysania jak wy to robicie?

u nas łaskawa noc, dziecko zasneło na kolacji i dało sie bez protestów odłączyć i odłożyć i tak pospała do 2.30 poźniej kupa ja przebudziła ok 5 - ja nie jestem w stanie spac jak ona kupe cisnie wiec TZ sie zamienił ze mna miejscem i on ja bujał i podawał smoczurka a ja sie przespałam pozniej jedzenie o 7 TZ wyszedł do pracy a ja młodą do siebie na ciag dalszy kupy i tak usnełyśmy az do 9.40
teraz zjadła o 10, zrobiłyśmy poranna toalete, chwile sie pobawiła i spi
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:51   #4879
keas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
powodzenia w dalszych zmaganiach

a w dzien gdzie spi?

u nas nie od poczatku bo dopiero od 3 tygodnia kapiemy codziennie ale to działa my tez kapiel robimy ok 19/20 i potem cyc w sypialni przy nocnej lampce i zazwyczaj usypia na cycku i nie ma problemu z odłożeniem do kołyski a jak zasnie to gasze lapmpke i zostaje jej tylko swiatełko takie do kontaktu a niech wie ze jest noc i sie długo spi
Ewusia buziaki dla Konradka

Chcialabym zeby moje dziecko dotrwalo do 20.. Zeby mozna bylo wykapac a nie o 18..O tej porze (20) to juz tak mocno spi ze jak go wybudze to pozniej mi nie zasnie tak szybko... Nie wiem ja go przetrzymac, same oczy mu leca..

tak jak dziewczyny pisały ciepły prysznic albo ciepłe okłady, czesto przystawiac dziecko i niech opróżni piers - najlepiej karmic spod pachy a jak nie pomoze to ciepłe okłady podczas karmienia

Przystawiam go ale sie burzy bo chyba mu ciezko leci i beczy mi tu a ja chyba zaczne raxem z nim bo boli. przylozylam termofor ale nie eiem czy mi pomaga..

ja bede musiała moja powoli zaczac przyzwyczajac do jej łóżeczka bo co ja zrobie jak wyrosnie z kołyski nawet nie wiem jak uspic dziecko w łóżeczku bez kołysania jak wy to robicie?

u nas łaskawa noc, dziecko zasneło na kolacji i dało sie bez protestów odłączyć i odłożyć i tak pospała do 2.30 poźniej kupa ja przebudziła ok 5 - ja nie jestem w stanie spac jak ona kupe cisnie wiec TZ sie zamienił ze mna miejscem i on ja bujał i podawał smoczurka a ja sie przespałam pozniej jedzenie o 7 TZ wyszedł do pracy a ja młodą do siebie na ciag dalszy kupy i tak usnełyśmy az do 9.40
teraz zjadła o 10, zrobiłyśmy poranna toalete, chwile sie pobawiła i spi

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U ns podobnie. 20:00, 23:00, 3:00, 7:00, 10:00 i wstalismy

U nas też jak młody marudzi, to związuję kocykiem i zasypia

Haha, ja też

Przystawiać dziecko do tej piersi. Mnie się też tak robi, jak w nocy młody zjada tylko z jednej piersi.

Duża Kalinka!

Na ciemieniuchę jest fajny specyfik z Ziai

Co do chusty, to na początek najlepsza bawełna 100%, splot skośno-krzyżowy.

Prywatnie oczywiście

Mam dzisiaj dzień MISIA. niechceMISIA...

Bez kitu, dopiero śniadanie jem. A miałam takie ambitne plany ogarnąć dzisiaj chałupę żeby nie musieć w weekend sprzątać. Spacer z młodym by się przydał, obiadu nie mam. A weny do roboty zero.Mam dzisiaj dzień MISIA. niechceMISIA...

Bez kitu, dopiero śniadanie jem. A miałam takie ambitne plany ogarnąć dzisiaj chałupę żeby nie musieć w weekend sprzątać. Spacer z młodym by się przydał, obiadu nie mam. A weny do roboty zero

Ja to w ogole Cie podziwiam ze tyle dajesz rady ogarniac.

.

Cytat:

Gratulacje dla Konradka

U nas kp chyba nie wyjdzie Mały nie chwyta prawidłowo piersi bo nadal nie otwiera szeroko buzi (tak było od początku), z tym że chyba jednak butelka nieco popsuła bo już nie zasysa piersi na początku co generowało ból (który jednak podczas karmienia słabnął), tylko jest stały ból podczas picia. I tak jak wcześniej sutek zmienia kształt po jedzeniu. Będziemy musieli chyba sprawdzić u laryngologa wędzidełko. Pytanie - prywatnie laryngolog przyjmie nas bez skierowania

A probowalas z nakladkami? Przepraszam jesli pisalas ale przeoczylam.
?

A na te guzy w piersi moge uzyc lsktatora? Czy pogorsze sprawe?
Stary 2016-02-26, 11:53   #4880
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej

Najlepszego dla wszystkich kończących tygodnie i miesiące

Współczuję nieciekawych nocek Mój jest ostatnio nawet dość łaskawy
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:53   #4881
keas
Raczkowanie

Nie umiem cytowac co ja zrobilam, nie wiem. Pisalam pod dana wypowiedzia i du.. nue na nic..
Stary 2016-02-26, 12:03   #4882
Dotka90
Zakorzenienie

Keas, możesz, chodzi o to, żeby opróżnić pierś. Zanim odciągniesz, weź ciepły prysznic albo ciepły okład zrób. A po odciąganiu chłodny okład.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Uff, pisałam Wam ostatnio że na USG się nie mogłam dodzwonić, no to TŻ pojechał dzisiaj, myślałam że mi wyskoczą z terminem na grudzień bo próbowałam od 2 tygodni dzwonić A musimy w I połowie marca zrobić. A tu termin na 2.03 na lajcie
I super, bo od razu zrobią USG mózgu i USG bioderek w szpitalu.

KRAKOWIANKI
- nie potrzebuje któraś terminu na USG bioderek na koniec marca? Bo będę zwalniać w przychodni Na Skarpie.
Stary 2016-02-26, 12:39   #4883
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:

Gratulacje dla Konradka

Wg mnie prywatnie bez skierowania. Ja zawsze prywatnie do specjalistów chodzę bez skierowania.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:48   #4884
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
hehe u mnie to samo o 8 było
Teraz gada w lezaczku do owieczek, zobaczymy jak długo.
A ja pije Inke
Mam dosc piosenek z bujaczka, znam je na pamiec i wnocy mi sie powtarzały a on tak lubi i wez tu znajdz jakis kompromis

Co do odkładania do łózeczka to widze ze mojemu bez roznicy gdzie spi
Wczoraj zasnal o 21 w lezaczku do 23 potem na klacie u meza do 3 potem w lozeczku do 5 i ze mna w łóżku na brzuszku do 8
Ale w miare szybko zasypiał po karmieniu, oczywiscie od 5 było te duszenie sie przez sen. O 5 mu odciagałam frida i nic nie było o 8 jak sie zbudzil juz gluty wyciagnelam. Ale widze ze wtedy na brzuchu lepiej mu sie oddycha.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Chciałabym z mezem juz spac normalnie ale młody ma łóżeczko w malym pokoiku i jakos nie umiem go samego zostawic
Któras zostawia juz?
Nasza kilka nocy przespala sama a tak to zależy...ostatnio jest bardzo marudna wiec w efekcie spi z nami :-/ Ale ja jej nie usypiam inaczej niz cycem,no wczoraj i dzisiaj puszczaniem kolysanek z YouTube.

Czy przy dziecku urodzonym 6 dni po terminie skok bedzie chwile wczesniej czy sie nie koryguje?

Wczoraj musielismy bluze przeciac bo rano ja zalozylam na Olivie a wieczorem juz nie moglismy zdjac :-D i chyba pora przejsc na pampersy 2

Warszawianki-gdzie usg bioderek? I w ktorym tyg sie robi? Tutaj w ogole nie wiedza o czym mowie jak pytam w klinikach ile kosztuje wiec musze zrobic jak bedziemy w Polsce. I zastanawiam sie też nad wizyta u jakiegos fizjo zeby skontrolowal wszystko,wydaje sie wam ze warto?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

A i lewa piers chyba przestaje produkowac mleko...od kilku dni jest flakiem niezależnie od pory dnia i mała po chwili juz przestaje ja ssac i sie wkurza,tak jakby nic nie lecialo :-/

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce

Edytowane przez baby montana
Czas edycji: 2016-02-26 o 12:46
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:49   #4885
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Baby jeśli dzięki temu masz przestać wkręcac małej choroby to moim zdaniem warto
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:53   #4886
Dotka90
Zakorzenienie

Baby usg trzy miesiace po porodzie
Stary 2016-02-26, 12:55   #4887
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
hehe u mnie to samo o 8 było
Teraz gada w lezaczku do owieczek, zobaczymy jak długo.
A ja pije Inke
Mam dosc piosenek z bujaczka, znam je na pamiec i wnocy mi sie powtarzały a on tak lubi i wez tu znajdz jakis kompromis

Co do odkładania do łózeczka to widze ze mojemu bez roznicy gdzie spi
Wczoraj zasnal o 21 w lezaczku do 23 potem na klacie u meza do 3 potem w lozeczku do 5 i ze mna w łóżku na brzuszku do 8
Ale w miare szybko zasypiał po karmieniu, oczywiscie od 5 było te duszenie sie przez sen. O 5 mu odciagałam frida i nic nie było o 8 jak sie zbudzil juz gluty wyciagnelam. Ale widze ze wtedy na brzuchu lepiej mu sie oddycha.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Chciałabym z mezem juz spac normalnie ale młody ma łóżeczko w malym pokoiku i jakos nie umiem go samego zostawic
Któras zostawia juz?
Nie wyobrażam sobie zostawić takiego maluszka w osobnym pokoju na noc..
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ale sobie znalazł porę, ale gratki

Miałam dziś podobnie

Dziś 2 miesiące kończymy kiedy to zlecialo
Wszystkiego najlepszego maluszku
Cytat:
Wczoraj mate dostał i ja polubił

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
pochwal się matą!
Cytat:

Gratulacje dla Konradka

Prywatnie zawsze bez skierowania

Byłam na godzinnych zakupasach jedzeniowych, ściagnelam w razie czego 140 ml a mały caaały czas smacznie sobie spał w tym czasie i tym sposobem mam kolejny zapas mleka na zaś
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:56   #4888
lune1992
Zadomowienie

Baby przystawiaj do tej lewej piersi małą nawet jak sie wkurza i ma jej to wiecej czasu zająć.

Ja usg robie w Bielańskim ze skierowaniem od ortopedy
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:57   #4889
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Baby usg trzy miesiace po porodzie
U nas miedzy 4 a 6 tygodniem
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:57   #4890
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobie zostawić takiego maluszka w osobnym pokoju na noc..

Prywatnie zawsze bez skierowania

Byłam na godzinnych zakupasach jedzeniowych, ściagnelam w razie czego 140 ml a mały caaały czas smacznie sobie spał w tym czasie i tym sposobem mam kolejny zapas mleka na zaś
No wlasnie ja tez nie... Poczekam az podrosnie

Ja np rezonans sobie kiedys robiam prywatnie i musialam miec skierowanie na prywatne badanie
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości