Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-30, 09:50   #1651
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
witajcie dziewuszki

maly znow mnie od 5 meczyl i sie nie wyspalam a zaraz jade do klientki
pozniej pewnie jak zwykle bede miala co czytac bo sie rozpiszecie
Biedna, ciągle niewyspana, to co się dziwić, że humoru nie ma

A tutaj dzisiaj coś cicho...
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 09:56   #1652
lemoorka
Zakorzenienie

Jescze raz dziekuje za słowa wsparcia i modlitwe - Madzia, Natalia, Sanetka. Vadi, Svinecka i Zuzaneczka

Edytowane przez lemoorka
Czas edycji: 2007-10-30 o 10:03 Powód: dopisek
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:04   #1653
dorinka30
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, jestem ostatnio nie w temacie, bo mam ciągłe problemy z komputerem

Lemoorko nie wiem co się dzieje ale trzymaj się Kochana , jak będziesz potrzebowała wsparcia to pisz....mozesz zawsze na nas liczyc

Femme dziewczyny maja rację, przemyśl czy jest sens tkwić w takim związku???

Apolonio co do Twojej historyjki,,,,cóż byłabym teraz czujna aby zobaczyć, czy Twój Tż nie adoruje zbytnio tej dziewczyny, wspominałas o wspólnych kursach itp...
Co do tamtej konkretnej sytuacji, to naprawdę to nie było nic takiego ale rozumiem, ze mogłas się poczuć niezręcznie Dla mnie w każdym razie to byłby sygnał, aby obserować sytuację i wzmozyc czujnośc
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:06   #1654
Femme-fatale84
Raczkowanie

[QUOTE=vadi;5648191]postaram się jak najszybciej, ale chwile będę miała dla siebie pewnie dopiero jutro

[B][SIZE="3"]dziewczyny - prośba!!
gdybyście miały iść na małą babską domówkę halloweenową, na którą obowiązywalyby przebrania dot. hasla FILM (interpretacja dowolna), to co byście zalożyły/za kogo się przebraly?
dodam, że chciałabym, zeby bylo to raczej coś, co da się sklecić z różnego rodzaju 'normalnych' ciuchów + szafa rodzicow wiec lateksowy kostium catwoman odpada

to moze sie ubiez za supermenke ale to chyba by sie przydaly niebieskie getry niebieska bluzka nalepione czerwone s i na to spodniczka moze czerwona ..ale wsumie z tymi kolorami mozna pokombinowac wysokie buty jakies do tego
Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:07   #1655
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Apolonio co do Twojej historyjki,,,,cóż byłabym teraz czujna aby zobaczyć, czy Twój Tż nie adoruje zbytnio tej dziewczyny, wspominałas o wspólnych kursach itp...
Co do tamtej konkretnej sytuacji, to naprawdę to nie było nic takiego ale rozumiem, ze mogłas się poczuć niezręcznie Dla mnie w każdym razie to byłby sygnał, aby obserować sytuację i wzmozyc czujnośc
A TŻ podkręcił atmosferę.
Ja jestem zazdrośnica straszna, więc nie byłoby zmiłuj

Ehh... podły nastrój jakiś mam dzisiaj.
Stary 2007-10-30, 10:13   #1656
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi taka rzecz...
jak dobrac stanik....?

zawsze mam z tym problem jesli chodzi o usztywniane. mam kilka ale np. B jest za male, piersi sie nie mieszczai jak sie schyle to wypadaja, obciskuje strasznie a C jest juz za duze, odstaje okropnie a jak podnosze rece to zsuwa sie do gory

ciagle chodze tylko w takich miekkich z materialu, mam kilka identycznych par. a chcialabym zalozyc na srode cos seksownego, wiecie ku uciesze mojej i TZa

Tu jest świetny watek, ja dzieki tym dziewczynom znalazłam nareszcie swój odpwoeidni rozmiar.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...198388&page=13

Niech nie przeraża cię nazwa wątku, sądze że dziewczyny i tobie pomogą Musisz się tylko dokładnie zmierzyć pod biustem (na ścisk, na wdechu) i w biuście w staniku i bez i podać większy wymiar I gotowe Dowiesz sie prawdy o swoim biuście

Tu jeszcze dwa inne fora, szczególnie dla dziewczyn o większych biustach:
http://stanikomania.blox.pl/html
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:14   #1657
Femme-fatale84
Raczkowanie

ja tez mam podly nastroj..zajelam sie wlasnie sprzataniem ..bo mysle o roznych sprawach od wczoraj i mam tylko gorszy zamęt........
Stary 2007-10-30, 10:19   #1658
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
ja tez mam podly nastroj..zajelam sie wlasnie sprzataniem ..bo mysle o roznych sprawach od wczoraj i mam tylko gorszy zamęt........
Współczuję.
wyobrażam sobie jak ciężko zdystansowac się i jakiekolwiek wnioski wyciągnąć, gdy sprawa jest tak delikatna i bolesna
Stary 2007-10-30, 10:21   #1659
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
hej laski
..czemu chlopy sa takie glupie i bezmyslne ..wszystko zepsul..myslal tylko o sobie kiedy mu bedzie wygodniej wogole nie sluchal jak mowilam nieraz co ja czuje..
Jednego nie rozumiesz. Mężczyzna jest poddawany ogromnej presji społecznej "utrzymania rodziny". Nie będzie planował przyszłości z kobietą, kiedy nie będzie miał zagwarantowanych dochodów. Nawet jak szaleńczo kocha. Wstrzymywanie się z decyzją o oświadczynach to nie wygoda, tylko odpowiedzialność.
On nie zrozumiał kompletnie twojej pretensji z powodu opóźniania oświadczyn. Z jego punktu widzenia, zależy ci na pustych słowach a nie czynach.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:30   #1660
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
ja chyba nie mam poczucia humoru, a raczje moje poczucie humoru nie dziala w te strone bo w ogole mnie to nie rozbawiło
Ja z moim facetem czesto sie droczymy. Szczerze mowiąc nie widze nic zenujacego w jego stwierdzeniu. Sama bym pewnie podobnie zareagowala w analogicznej sytuacji. Czasem nawet rubaszniej i z podtekstem. Jestesmy dorośli i sobie ufamy. Przecież nie będę udawać, że mój mężczyzna nie dostrzega biustu u innej kobiety, a ja u innego mężczyny nie docenię zgrabnych pośladków.

A co do pójścia do lodówki po piwo - może wynikało to z sytuacji? Był najbliżej, albo chłopak tej dziewczyny był zajęty jej pocieszaniem, albo wiedział, gdzie piwo stoi?

IMHO dla mnie to wygladalo na zabawe " w pocieszanie", w ktorej brali udział wszyscy zebrani, łącznie z twoim chłopakiem. Postawiliście sobie w centrum zabawy swoją koleżanke i wszystko kręciło się wokół niej.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2007-10-30, 10:32   #1661
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Jednego nie rozumiesz. Mężczyzna jest poddawany ogromnej presji społecznej "utrzymania rodziny". Nie będzie planował przyszłości z kobietą, kiedy nie będzie miał zagwarantowanych dochodów. Nawet jak szaleńczo kocha. Wstrzymywanie się z decyzją o oświadczynach to nie wygoda, tylko odpowiedzialność.
On nie zrozumiał kompletnie twojej pretensji z powodu opóźniania oświadczyn. Z jego punktu widzenia, zależy ci na pustych słowach a nie czynach.
Nie zgadzam się z tym, w każdym razie nie w odniesieniu do sytuacji Femme i jej związku
Piszesz jak szaleńczo kocha , jak szaleńczo kocha to się tak nie zachowuje, mój Tz jak szalenczo kochał to postawił wszystko na jedna kartę, zmienił miasto na moje, zmienił pracę, miał cel a miłośc była dla niego największą mobilizacja i udało się a wszystko to po niespełna trzech miesiącach znajomości..... To jest dla mnie miłośc i stawianie wszystkiego na jedną kartę a nie totalne asekuranctwo które wykazuje Tz Femme .
To był tylko przykład, nie twierdzę, że wszyscy maja byc takimi szaleńcami jak mój ale błagam nie mówmy w takiej sytuacji o szaleńczej miłości.................. . i poświęceniu dla ukochanej, bo jakoś go tu nijak nie mogę znaleźć
Stary 2007-10-30, 10:35   #1662
sanetka
Zakorzenienie

zgodze sie z Dorinka. moj TZ tez jak juz sie zaanagazowal w zwiazek to przeprowadzil sie do miasta zeby miec blizej, zmienil prace na lepiej platna. i wszystko to zrobil dla nas.
i chociaz czasem jest mu ciezko to powtarza ze warto bylo

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:46   #1663
Femme-fatale84
Raczkowanie

tylko co teraz? dac mu troche spokoju i sie niewidziec az zateskni? sms i telefonow juz niema ode mnie od dlugiego czasu jakos nic to nie pomoglo,, a jak jakims cudem przyjdzie z tym pierscionkiem do mnie teraz w tym miesiacu np to co ja mam zrobic? chociaz watpie ze on tak zrobi ale co byscie zrobilyu na moim miejscu wziely go ? tak jakos dziwnie ;/
Stary 2007-10-30, 10:49   #1664
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
tylko co teraz? dac mu troche spokoju i sie niewidziec az zateskni? sms i telefonow juz niema ode mnie od dlugiego czasu jakos nic to nie pomoglo,, a jak jakims cudem przyjdzie z tym pierscionkiem do mnie teraz w tym miesiacu np to co ja mam zrobic? chociaz watpie ze on tak zrobi ale co byscie zrobilyu na moim miejscu wziely go ? tak jakos dziwnie ;/
uu.... no skoro brak smsów i telefonów nie sprawia, że on się niepokoi, to ciutkę to dziwne jest
Femme zapomnij o pierścionku i pomyśl o tym, czego chcesz, hm? Chociaż sprobuj...
Stary 2007-10-30, 10:51   #1665
Femme-fatale84
Raczkowanie

w sumie moze niech go sobie sprzeda i bedzie po problemie ......ale mam zmienne nastroje teraz mi sie smiac chce z tego wszystkiego
Stary 2007-10-30, 10:56   #1666
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Femme
"... nie czas załowac róż, kiedy płona lasy..."

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 10:56   #1667
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
uu.... no skoro brak smsów i telefonów nie sprawia, że on się niepokoi, to ciutkę to dziwne jest
Femme zapomnij o pierścionku i pomyśl o tym, czego chcesz, hm? Chociaż sprobuj...
Zgadzam się z hihi
Po co Ci tak naprawdę ten pierścionek w takiej sytuacji ?????????
Czy nie powinniście się poważnie zastanowic nad sensem Waszego związku, nad przeyszłościa .............Ja na Twoim miejscu umówiłabym się z nim na miescie, w kawiarni na kawę, tak będzie bardziej oficjalnie i powiedziała co mnie boli??????????? Dała czas jemu na przemyslenie wszystkiego ............ i czekiwała innego spojrzenia na związek i większego zaangazowania z jego strony.
Stary 2007-10-30, 10:56   #1668
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie moze niech go sobie sprzeda i bedzie po problemie ......ale mam zmienne nastroje teraz mi sie smiac chce z tego wszystkiego
W sumie to sytuacja nie do śmiechu... Ale coby nie było to Ty dalej z tym pierścionkiem.

Jaka różnica, czy on jest, czy go nie ma tak naprawdę, bo ja tego próbuję dociec
Stary 2007-10-30, 11:08   #1669
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

ANITKA jestem ze szczecina a Ty?
A Ja takżeteż jestem Szczeciniankapozdrawiam

Ech myslalam ze tylko ja dzis mam taki nastroj he heJakos nie mam weny tworczej w pracy i w ogole najchetniej to zakopalabym sie pod kocykiem z herbatka i przytulila do Tz

Femme
On ma Ciebie szanowac, adorowac i zabiegac o Ciebie!!!A to czy bedziesz miala na palcu pierscionek nie zmieni go!!! Musisz odpowiedziec sobie na pytanie czego Ty chcesz sama dla siebie??Trzymaj sie cieplo
Jesli jest sie z kims to chce sie dobra tej osoby, cieszy czlowieka usmiech wywolany na twarzy ukochanej, radosc w oczach itp...A on nic nie robi dla Ciebie, po prostu nic..chocby nie wiem dac ci ta ksiazke,albo jakies inne gesty
On zachowuje sie jak egoista po prostu!!!Jak dupek/ przepraszam/ ale moj Tz tak by go nazwal i powiedzial ze zaslugujesz na lepszego faceta

LEEMOORKO

Jak bedziesz chciala pogadac, to pisz ..A teraz trzymaj sie cieplutko Nasze modlitwy i dobre slowa niech beda wsparciem dla Ciebie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:08   #1670
Femme-fatale84
Raczkowanie

chyba niewiem sama o co mi juz w sumie chodzi ..pogubilam sie w tym wszystkim ....moze poprostu milosc to nie wszystko i nic na siłę..odpoczniemy od siebie i moze samo sie jakos wszystko rozwiaze..mi sie juz nie chce z nim gadac i od nowa mowic ciagle o tym samym..tak apropo rozstania sie boje jak niewiem co ale dopuszczam to do mysli....poprostu chyba narazie juz przestane ciagle to wałkować..ten temat bo juz mi sie tak namieszało ze sama juz nic nie wiem, ..i jeszcze wyjdzie ze sobie myslicie ze ja jestem jakas psyhiczna i wogole beznadziejna ..myslicie sobie rany boskie ale laska ma problemy ciagle tylko ten pierscionek i pierscionek .......
Stary 2007-10-30, 11:12   #1671
hania811
Zakorzenienie

uff przeczytałam
Dzień dobry Kobietki.

Lamoorko tulę i przesyłam dobre mysli.

Famme te Twoje posty są zatrważające. Musicie pogadac- tak jak napisąła Dorinka - na neutralnym gruncie. Powiedz wszystko co Cie boli spokojnie i rzeczowo i wysłuchaj spokojnie co TZ ma Ci do powiedzenia.

Aczkolwiek powiem szczerze że ja nie miałbym ochoty ratowac takiego zwiazku.

Hihi co to za podle humory.

Madziu na tych zdjęciach wyglądasz na prawdę zdrowo. Nie jestes wychudzona koscista szkapa a apetyczna babeczką.

Ja wczoraj miałam bardzo milutke popoludnie i wieczór.
Zakupy kosmetyczne męzus zafundował Wsciekalm się tylko bo chcialam kupic jakiś ciuch i nic, ale to zupełni nic, nie nadaje się do założenia.
W kazdym razie na pocieszenie była pizza i spacerki

Edit po ostatnim poscie Femme.

Kochana nic samo się nie ułozy. Takie sprawy same się nie ukladaja. Tylko rozmowa!!!! Piszesz że masz dosc rozmowy- moze zle z nim rozmawiasz....a moze po prostu jestescie osobami które rozmawiac ze soba nie potrafia......

...a miłość to wszystko. Miłosc sprawia ze pragniemy szczęścia, usmiechu partnera. Sprawia ze dbamy o siebie, chcemy spędzać wspólnie czas, tęsknimy za soba. Miłosc to przyjąźń na dobre i złe.
Ja czytajac Twoje posty niczego z tych prostych oznak miłosci nie widze.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:16   #1672
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Wsciekalm się tylko bo chcialam kupic jakiś ciuch i nic, ale to zupełni nic, nie nadaje się do założenia.
witamy haniu
Według mnie nie ma nic gorszego niz nieudane zakupy
Nie ma nic gorszego od sytuacji kiedy chcesz coś kupic, ale nie ma co
łącze się z Tobą w zakupowym bólu

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:17   #1673
sanetka
Zakorzenienie

haniu nie pisz nic o pizzy bo juz od paru dni mam na nia ochote
w ogole to od rana glodna jak wilk chodz- ide sobie omleta zrobie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:25   #1674
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
chyba niewiem sama o co mi juz w sumie chodzi ..pogubilam sie w tym wszystkim ....moze poprostu milosc to nie wszystko i nic na siłę..odpoczniemy od siebie i moze samo sie jakos wszystko rozwiaze..mi sie juz nie chce z nim gadac i od nowa mowic ciagle o tym samym..tak apropo rozstania sie boje jak niewiem co ale dopuszczam to do mysli....poprostu chyba narazie juz przestane ciagle to wałkować..ten temat bo juz mi sie tak namieszało ze sama juz nic nie wiem, ..i jeszcze wyjdzie ze sobie myslicie ze ja jestem jakas psyhiczna i wogole beznadziejna ..myslicie sobie rany boskie ale laska ma problemy ciagle tylko ten pierscionek i pierscionek .......
Będę brutalna do bólu - mam wrażenie, że ze strony Twojego TŻa tej miłości jakoś niewiele
Cytat:
Famme te Twoje posty są zatrważające. Musicie pogadac- tak jak napisąła Dorinka - na neutralnym gruncie. Powiedz wszystko co Cie boli spokojnie i rzeczowo i wysłuchaj spokojnie co TZ ma Ci do powiedzenia.

Aczkolwiek powiem szczerze że ja nie miałbym ochoty ratowac takiego zwiazku.
Oj, widzę, że my wszystkie tak...
Cytat:
Hihi co to za podle humory.
Bo jestem głupią, głupią, głupią babą
Cytat:
Ja wczoraj miałam bardzo milutke popoludnie i wieczór.
Zakupy kosmetyczne męzus zafundował Wsciekalm się tylko bo chcialam kupic jakiś ciuch i nic, ale to zupełni nic, nie nadaje się do założenia.
W kazdym razie na pocieszenie była pizza i spacerki
O jak miło Z ciuchami to w ogóle porażka jest. Nic kupic nie mogę, po oprostu posucha...

Ja wczoraj miałam przemiły wieczór w... MacDonaldzie Było super, mimo, że nic do ust nie wziełam

Cytat:
To weź te pizzę zjedz. I na zdrówko niech Ci wyjdzie
Stary 2007-10-30, 11:26   #1675
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
chcialam tez kazdy samochod byle nie golfa kupil golfa
A jesli mu się golf podobał? Miał opory sie do tego w rozmowie przyznać. Nie płacił za samochód twoimi pieniędzmi.
Tak samo z psem - lubi duze bojowe rasy, bo, za przeproszeniem, york to szczur a nie pies. Moj TŻ tez marzy o wielkim psie typu np. amstaff. To ma pewnie zwiazek z przedłużeniem meskości - największy dom, najszybszy samochód, najgroźniejszy pies, naj i naj!

BTW. Nie znam ŻADNEGO faceta który dobrowolnie kupiłby sobie yorka. Co innego w prezencie swojej kobiecie. Ale sobie? Zeby go kumple z "babskim" psem oglądali? W życiu!

A przyniesionego piwa nie pij. Odstaw i każ mu iść ponownie po konkretne. Zapłaci i przeleci się dwa razy to sie nauczy. Mężczyźni to lenie. A kiedy jesteście w pubie, to nie czekaj biernie aż zamówi w twoim imieniu, tylko powiedz głośno co chcesz dostać.

Kiedy gada "nie wiem co kupić" daj mu na piśmie liste prezentów. Albo idz z nim (!) oddać sprezentowaną bluzkę, odbierz kasę i kup (przy nim) książkę z komentarzem "właśnie o tej ci opowiadałam od miesiąca". Niegrzeczne - owszem. Nawet bardzo. To terapia szokowa do uzycia w ostateczności.

Z twoich postów wynika, że cie lekceważy. Ale szkoda, że nie mogę poznać poglądów drugiej strony.
Być może twój TŻ jest roztrzepany lub egoistycznie podchodzi do zycia. Nie dlatego, że mu na tobie nie zależy, ale nie przyjdzie mu do głowy, ze wolisz inne piwo niż on lubi. "No bo tyle macie wspólnego".

T.Pratchett
Stary 2007-10-30, 11:36   #1676
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
gdybyście miały iść na małą babską domówkę halloweenową, na którą obowiązywalyby przebrania dot. hasla FILM (interpretacja dowolna), to co byście zalożyły/za kogo się przebraly?

Oczywiście Morticia z "Rodziny Addamsów" - czarna, długa spódnica, wydekoltowana czarna bluzka z rozszerzonymi rekawami. Blady makijaż i włosy pofarbowane zmywalnym szamponem na czarno. Krwistoczerwone paznokcie.

T.Pratchett
Stary 2007-10-30, 11:39   #1677
ANITKA79
Zadomowienie

[quote=Femme-fatale84;5649319]chyba niewiem sama o co mi juz w sumie chodzi ..pogubilam sie w tym wszystkim ....moze poprostu milosc to nie wszystko i nic na siłę..odpoczniemy od siebie i moze samo sie jakos wszystko rozwiaze..mi sie juz nie chce z nim gadac i od nowa mowic ciagle o tym samym..tak apropo rozstania sie boje jak niewiem co ale dopuszczam to do mysli....poprostu chyba narazie juz przestane ciagle to wałkować..ten temat bo juz mi sie tak namieszało ze sama juz nic nie wiem, ..i jeszcze wyjdzie ze sobie myslicie ze ja jestem jakas psyhiczna i wogole beznadziejna ..myslicie sobie rany boskie ale laska ma problemy ciagle tylko ten pierscionek i pierscionek ......

Femme
Nawet tak nie mysl, nikt tu tak nie myslichcemy zeby Ci sie ulozylo i abys byla szczesliwa, my tylko dajemy ci do zrozumienia jak to wszystko widzimy
Moze faktycznie spotkajcie sie gdzies w kawiarni i powiedz mu co Cie boli, sprawia przykrosc, czego oczekujesz..I po prostu potem zostaw go samego..Niech sobie facet pomysli..I nic wiecej nie rob ze swojej strony sloneczko..Kolejny ruch bedzie nalezal do niego i sama zobaczysz co dalej...
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:41   #1678
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Będę brutalna do bólu - mam wrażenie, że ze strony Twojego TŻa tej miłości jakoś niewiele
a może TŻ kupuje auto jakie jemu się podoba podobnie z psem, bo ma dość dyktowania co i jak ma zrobić?
z postów femme wynika że wszystko musi być jak ona chce, tak jakby facet nie miał prawa mieć swojego zdania, żyć po swojemu i realizować swoich marzeń. Wolno mu tylko to co ona sobie umyśli. Takie zaręczyny, pierścionek, samochód, pies.\
Ok niefajnie że nie słyszy o piwie czy książce ale może to tak specjalnie na przekór żeby pokazać że nie wszystko musi byc jak chce femme.

femme a jak reagujesz na to piwo, jak na bluzkę zamiast książki? Może o książce nie mówisz wtedy kiedy słucha?
może warto zrobić jak radzi Elfir
Faceci nieraz robią coś w dobrej wierze, szczerze sądząc że robią najlepiej jak tylko można.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:41   #1679
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
witamy haniu
Według mnie nie ma nic gorszego niz nieudane zakupy
Nie ma nic gorszego od sytuacji kiedy chcesz coś kupic, ale nie ma co
łącze się z Tobą w zakupowym bólu
Dzięki. Mimo pizzy ból pozostal- dzis znowu nie miałam co na siebie włożyc

Cytat:
Omlet pychota- smacznego.
A na pizze TZ dzis wyciagnij

Cytat:
Bo jestem głupią, głupią, głupią babą
Z tym sie zgodzic nie mogę - absolutnie!!!!!!!

PS. Dlaczego, dlaczego, dlaczego tak mówisz??????

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
A jesli mu się golf podobał? Miał opory sie do tego w rozmowie przyznać. Nie płacił za samochód twoimi pieniędzmi.
Tak samo z psem - lubi duze bojowe rasy, bo, za przeproszeniem, york to szczur a nie pies. Moj TŻ tez marzy o wielkim psie typu np. amstaff. To ma pewnie zwiazek z przedłużeniem meskości - największy dom, najszybszy samochód, najgroźniejszy pies, naj i naj!
Zgadza się - faci maja w wiekszosci inne upodobania niz kobiety...ale w końcu ONI są w związku, planuja zaręczyny więc jej TZ powinien brac pod uwage jej zdanie.
Powinna pojawic sie rozmowa i kompromis.
Mój mąż kocha szybkie auta. Chciał kupic ostatnio Fiata Coupe. Sa to auta sliczne i szybkie...ale psuja sie praktycznie raz w tygodniu i pala benzyne dziesiatkami litrów. Mielismy wybór- wymarzony fiat TZ, albo Toyotka Corolla. Pod długiej dyskusji, nieprzespanej nocy TZ zadecydował- Toyota- bo jest kompromisem. Niewiele pali jest bezawaryjna, a przy okazji szybka, zwinna i ładniutka. Zrezygnował ze swoich marzeń bo jestesmy para i to MY decydujemy, co dla nas obojga jest dobre- a nie tylko dla jednego. Jest ful samochodów na rynku i mozna znalezc auto które będzie zadowalało obydwojga partnerów.

To samo z psem...i wszystkimi wyborami.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 11:47   #1680
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Powinna pojawic sie rozmowa i kompromis.
Mój mąż kocha szybkie auta. Chciał kupic ostatnio Fiata Coupe. Sa to auta sliczne i szybkie...ale psuja sie praktycznie raz w tygodniu i pala benzyne dziesiatkami litrów. Mielismy wybór- wymarzony fiat TZ, albo Toyotka Corolla. Pod długiej dyskusji, nieprzespanej nocy TZ zadecydował- Toyota- bo jest kompromisem. Niewiele pali jest bezawaryjna, a przy okazji szybka, zwinna i ładniutka. Zrezygnował ze swoich marzeń bo jestesmy para i to MY decydujemy, co dla nas obojga jest dobre- a nie tylko dla jednego. Jest ful samochodów na rynku i mozna znalezc auto które będzie zadowalało obydwojga partnerów.

To samo z psem...i wszystkimi wyborami.
Świete słowa Haniu Sztuka kompromisu to podstawa dobrego związku.. I to kurcze nawet w tych najdrobniejszych sprawach dnia codziennego, a nie tylko w tych dużych wyborach

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości