Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-28, 17:20   #691
Ace_
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
http://www.c d a.pl/video/54102393
(spacje usunąć)

dlatego
Dzięki Ci Czocherze ! Swego czasu szukałam tego jakże legendarnego filmiku i myślałam, że jest na stałe usunięty z neta

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2016-02-28 o 17:30
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:22   #692
ladymln
Zadomowienie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Nie przypominam sobie makijazowego. Za to pielęgnacyjnego juz tak. Nienawidze olejku rozanego z everee!

Też go nienawidzę, zrobił mi naprawdę masakrę ze skórą,którą leczę do dziś. Już to pisałam,ale wolę powtórzyć,może ktoś się zastanowi zanim nałoży to ustrojstwo na twarz.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:26   #693
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie juz dalam spokoj z odzywkami do paznokci, bo jak sie je uzywa to jest ok, a jak przestanie to problem wraca. A ze teraz nosze hybrydy to szkoda mi robic przerwy Zreszta zauwazylam ze duzo lepsze efekty od odzywki daje mi lykanie cynku. Teraz planuje sobie kupic biotebal i zrobic nim kuracje na paznokcie

Bo wszystkie te odżywki to jest jednak jedna wielka ściema. Ja już się nie nabieram. Wystarczy odpowiedni krem do rąk, olejowanie i wszystko wróci do normy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:28   #694
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Ktora z pieknych dziewczat polecila tutaj taki blog o kosmetologii, a konkretnie byl wpis o kwasach AHA? Nie zapisalam linku, a chcialabym go poczytac
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:28   #695
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Też go nienawidzę, zrobił mi naprawdę masakrę ze skórą,którą leczę do dziś. Już to pisałam,ale wolę powtórzyć,może ktoś się zastanowi zanim nałoży to ustrojstwo na twarz.
Moja skora juz powli wraca do stanu przed olejku i mam coraz mniej krostek, ale wkurza mnie to ze tyle miesiecy walczylam z przebarwiniami pozapalnymi i juz byly niewidoczne, a tu ten olejek narobil mi nowych i cale policzki i zuchwe mam w tym cholerstwie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:29   #696
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Bo wszystkie te odżywki to jest jednak jedna wielka ściema. Ja już się nie nabieram. Wystarczy odpowiedni krem do rąk, olejowanie i wszystko wróci do normy.
Zgoda! I do tego dieta zbilansowana. Jak tylko oleję dietę, to od razu pazury mi lecą na łeb, na szyję.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:34   #697
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez ophelie_ Pokaż wiadomość
mi się dalej kojarzy tylko z tym jak się reklamowała na wątku jako nie ona
Ale Karolina Czy Klaudia? bo ja nie w temacie jestem..

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Pamiętam to - czytałam tę dyskusję i ciary były mocne, prawie się na Ilcię rzuciły

Widzę, że kilka razy już się ujawniłaś i co ciekawsze, zawsze się pytasz, czy oglądamy Karolinę

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3833
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=44
Napisałam jasno, że podczytuję Was i z reguły się nie udzielam, bo nie nadążam z czytaniem wszystkiego. Po drugie nie pytałam dzisiaj czy oglądacie Karolinę tylko czy oglądacie Klaudię. O Karolinę pytałam kiedyś jak jeszcze nie mogłam dokopać się do informacji czy ktoś ją tutaj subskrybuje itd. i nie, nie jestem Karoliną i nie promuje swojego kanału robić jakieś spekulacje i "dziwność" z tego, że pare razy już tutaj napisałam i wspomniałam o kanale viva-a-viva.. ok, przyzwyczaję się.

Szkoda dziewczyny, że oceniacie sytuacje od razu z góry.
Na forum jestem od niedawna, bo niecały rok i jeszcze nie przywykłam do takich "akcji". Pozdrawia Was zwykła dziewczyna, która nie ma nic wspólnego z youtubem. Tak poza tym, mam na imię Lidka i miło mi Was poznać.. -.-

Parę kwestii do wyjaśnienia, gdyby przyszło Wam "węszyć" - moja nazwa użytkownika "viva la vida" nie pochodzi od mojego rzekomego kanału "viva-a-viva" tylko z piosenki Coldplaya.

Dziewczynom w innym wątku podawałam mój instagram więc raczej bym tego nie robiła gdybym miała być anonimową youtuberką, która promuje swój kanał, nie mieszkam pod Warszawą i studiuję biologię stosowaną, a nie modę czy architekturę.

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2016-02-28 o 17:39
leille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:39   #698
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ale Karolina Czy Klaudia? bo ja nie w temacie jestem..

Napisałam jasno, że podczytuję Was i z reguły się nie udzielam, bo nie nadążam z czytaniem wszystkiego. Po drugie nie pytałam dzisiaj czy oglądacie Karolinę tylko czy oglądacie Klaudię. O Karolinę pytałam kiedyś jak jeszcze nie mogłam dokopać się do informacji czy ktoś ją tutaj subskrybuje itd. i nie, nie jestem Karoliną i nie promuje swojego kanału robić jakieś spekulacje i "dziwność" z tego, że pare razy już tutaj napisałam i wspomniałam o kanale viva-a-viva.. ok, przyzwyczaję się.

Szkoda dziewczyny, że oceniacie sytuacje od razu z góry.
Na forum jestem od niedawna, bo niecały rok i jeszcze nie przywykłam do takich "akcji". Pozdrawia Was zwykła dziewczyna, która nie ma nic wspólnego z youtubem. Tak poza tym, mam na imię Lidka i miło mi Was poznać.. -.-
Cześć Lidka! Pozdrawiam ~ również zwykła dziewczyna
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:43   #699
RudeOne
Użyszkodniczka

Będziecie oglądać Oscary? Jak obstawiacie? Coś mi się wydaje, że Leoś niestety nie dostanie statuetki... ;> Trzymam kciuki za Saoirse z ''Brooklyn'' i za ''Spotlight''. Jak macie Canal+ to nie trzeba kombinować i będzie transmisja na żywo (chyba że w zeszłym roku też była, a ja kombinowałam z linkami w internetach )
Stary 2016-02-28, 17:46   #700
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Będziecie oglądać Oscary? Jak obstawiacie? Coś mi się wydaje, że Leoś niestety nie dostanie statuetki... ;> Trzymam kciuki za Saoirse z ''Brooklyn'' i za ''Spotlight''. Jak macie Canal+ to nie trzeba kombinować i będzie transmisja na żywo (chyba że w zeszłym roku też była, a ja kombinowałam z linkami w internetach )

Raczej nie będę, mimo że kocham kino i filmy, oglądam praktycznie codziennie od lat, to jakoś to wydarzenie - paradoksalnie - mało mnie pociąga. Kto jest gospodarzem w tym roku? Ellen była świetna <3

Swoją drogą zaczyna się coś dziać w kinach. Muszę koniecznie iść na The Lobster.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:47   #701
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Cześć Lidka! Pozdrawiam ~ również zwykła dziewczyna
No cześć.

Czy jeszcze jakiś kwestii nie wyjaśniłam? ach tak, nie współpracuje z Karoliną i nie promuje jej kanału, nawet jej nie znam, chyba, że o czymś nie wiem.

Chyba zostanę przy czytaniu tego co piszecie, nie będę się wypowiadać, bo będziemy nawzajem psuć sobie nerwy, a ja naprawdę nie lubię bawić się w takie rzeczy.

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2016-02-28 o 17:51
Stary 2016-02-28, 17:49   #702
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze Nalezy mu sie za caly dorobek artystyczny. To moj ulubiony aktor.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:51   #703
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No cześć.

Czy jeszcze jakiś kwestii nie wyjaśniłam? ach tak, nie współpracuje z Karoliną i nie promuje jej kanału, nawet jej nie znam, chyba, że o czymś nie wiem.

Chyba zostanę przy czytaniu Was, nie będę się wypowiadać, bo będziemy nawzajem psuć sobie nerwy, a ja naprawdę nie lubię bawić się w takie rzeczy.
Oj, okej, już daj spokój zostań i nie obrażaj się. Dziewczyny miały prawo pomyśleć, że coś jest nie halo - sama pomyśl, jak wygladała Twoja aktywność tu, Twój podpis - złożyło się w całość i już.

Hejka tak w ogóle
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:53   #704
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Chciałabym, ale jutro kolokwium na ósmą ;-;

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
No cześć.

Chyba zostanę przy czytaniu tego co piszecie, nie będę się wypowiadać, bo będziemy nawzajem psuć sobie nerwy, a ja naprawdę nie lubię bawić się w takie rzeczy.

Spoko, luzik, udzielaj sie częściej

Mysle ze częściowo winę za nasze podejscie do osób piszących o vivie ponosi ona sama za te nachalne reklamy tutaj kiedyś

Peace, love and
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 17:54   #705
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Oj, okej, już daj spokój zostań i nie obrażaj się. Dziewczyny miały prawo pomyśleć, że coś jest nie halo - sama pomyśl, jak wygladała Twoja aktywność tu, Twój podpis - złożyło się w całość i już.

Hejka tak w ogóle
Przepraszam, jak się zagalopowałam, ale widziałam, jak Karolina wpadła na forum, zareklamowała się "ZNACIE JĄ? JEST NAJLEPSZA a w podpisie miała link do kanału

Odnośnie Klaudii - oglądam ją i lubię, bardzo miła dziewczyna i filmy robi z dużym przygotowaniem, za co ją cenię

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2016-02-28 o 18:37
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:02   #706
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:

Raczej nie będę, mimo że kocham kino i filmy, oglądam praktycznie codziennie od lat, to jakoś to wydarzenie - paradoksalnie - mało mnie pociąga. Kto jest gospodarzem w tym roku? Ellen była świetna <3

Swoją drogą zaczyna się coś dziać w kinach. Muszę koniecznie iść na The Lobster.
Chris Rock, którego delikatnie mówiąc... nie lubię Więc trochę się pomęczę oglądając ;<
W zeszłym roku oglądałam, bo ''Ida'', w tym roku ciekawość, czy Leo w końcu nagrodzą. I jak wspomniałam- kibcuję Saoirse, może dlatego, że Irlandka i jeszcze z mojego miasteczka ;p do tego film mnie poruszył, bo z tematyką się utożsamiam.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Chciałabym, ale jutro kolokwium na ósmą ;-;
Dlatego ja się zmywam, bo muszę dokończyć projekt na jutro, wtedy z czystym sumieniem mogę siedzieć pół nocy i oglądać ;D
Trzymam kciuki za pomyślne koło!

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56501198]Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze Nalezy mu sie za caly dorobek artystyczny. To moj ulubiony aktor. [/QUOTE]

Też uważam, że mu się należy, tylko że już widzę te wszystkie memy jak wygra ''w końcu dostał, może umierać'' itp. i obawiam się, że właśnie nie dostanie, bo ludzie pomyślą że to z litości, jakkolwiek nielogicznie by to brzmiało (oczywiście trzymam kciuki za niego )

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-02-28 o 18:04
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:03   #707
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja ogladac nie zamierzam, ale to czy Leos dostanie oskara strasznie mnie interesuje Mimo wszytsko wydaje mi sie ze moze nie dostac
Stary 2016-02-28, 18:04   #708
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:

Hejka tak w ogóle
Rozumiem, że mogło to tak wyglądać - ok, ale nie lepiej najpierw spytać, zobaczyć czy dana osoba odpisze? a nie rzucać się od razu, że na pewno przyszła promować swój kanał i trzeba wywęszyć fakty, które ją pogrążają. Rzadko się wypowiadam, bo jestem na pierwszym roku studiów, sporo się uczę i jak siądę do laptopa to bardzo rzadko mam czas, aby coś tutaj napisać, a nie chcę się powtarzać, żebyście potem nie narzekały, że przypuśćmy "ten temat był wałkowany 5 stron wcześniej." Obecnie oglądam bardzo mało kanałów na youtube, więc jak coś wstawiam to nie dziwcie się, że np. non stop filmik viva-a-viva lub Karoliny Baszak.. po prostu oglądam to, więc tym się "dzielę". Nie obiecuje, że moja aktywność "pisana" się poprawi, ale fajnie byłoby, gdybyście zapamiętały, że osoba z nickiem leille to zwykła ja, która z youtubem w taki sposób w jaki osoby, które są tu komentowane nie ma zamiaru być powiązana. Ja tylko oglądam między książką, sesją, kolokwium i innymi pierdołami jakie na studiach są - wiadomo.

Co do filmiku Karoliny Baszak - nie wypowiadam się na temat treści książki, bo jeszcze jej w rękach nie miałam. Spodziewałam się dyskusji pod jej filmem, tak to jest jak się podejmuje niekonwencjonalne tematy, w każdym razie lubię jej ogólnie słuchać, to jak mówi, jak składa zdania - odpowiada mi to.

No i hej tak w ogóle po raz setny.
Uznajcie mnie za niestałego bywalca i będzie super.

Z tym reklamowaniem to serio? lol, no ja nie jestem na bieżąco, aż tak, więc nie znam wszystkich smaczków. Kurde..
Ja bym nie wpadała na taki pomysł, ale każdy orze jak może.

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2016-02-28 o 18:06
Stary 2016-02-28, 18:04   #709
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Chris Rock, którego delikatnie mówiąc... nie lubię Więc trochę się pomęczę oglądając ;<
W zeszłym roku oglądałam, bo ''Ida'', w tym roku ciekawość, czy Leo w końcu nagrodzą. I jak wspomniałam- kibcuję Saoirse, może dlatego, że Irlandka i jeszcze z mojego miasteczka ;p ale film mnie poruszył, może dlatego że się z tematyką utożsamiam.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Dlatego ja się zmywam, bo muszę dokończyć projekt na jutro, wtedy z czystym sumieniem mogę siedzieć pół nocy i oglądać ;D
Trzymam kciuki za pomyślne koło!

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Też uważam, że mu się należy, tylko że już widzę te wszystkie memy jak wygra ''w końcu dostał, może umierać'' itp. i obawiam się, że właśnie nie dostanie, bo ludzie pomyślą że to z litości, jakkolwiek nielogicznie by to brzmiało (oczywiście trzymam kciuki za niego )

Jesli leo dostanie Oscara

To Internet eksploduje
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:06   #710
201607111040
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56501198]Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze Nalezy mu sie za caly dorobek artystyczny. To moj ulubiony aktor. [/QUOTE]
Moj tez Mysle ze caly swiat sie zastanawia dostanie czy nie dostanie

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Przepraszam, jak się zagalopowałam, ale widziałam, jak Karolina wpadła na forum, zareklamowała się "ZNACIE JĄ? JEST NAJLEPSZA a w podpisie miała link do kanału

Odnośnie Klaudii - oglądam ją i lubię, bardzo miła dziewczyna i filmy robi z dużym przygotowaniem, za co ją cenię
Gabi, zapomnialas o tym ze byly na czerwono
Stary 2016-02-28, 18:10   #711
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Nie tak dawno miałam dość ostrą wymianę zdań na jednej z fejsbukowych grup dla ytberów, na temat żebraczki o współprace i wypisywanie do firm z prośbą o wysłanie darmoszki. Zaczęło się od pytania co sądzimy o takiej formie pozyskiwania współprac. Przeważająca była opinia, że to jest extra sprawa, trzeba się jakoś wybić, inaczej nie ma szans na sukces i zaistnienie itepe itede... Jak się domyślacie (lub nie), wyraziłam swoją "złotą myśl" na ten temat, że osobiście jak strace honor i upadnę na twarz z chęci pozyskania fejmu, to napiszę do firmy... czyli raczej nigdy. Padło więcej słów, ale zostałam skwitowana, że mając tyle subów, to żadna firma nie zapłaci mi za filmy i z takim podejściem to ja nic nie osiągnę. Jeszcze jedna laska dostała jakiegoś rozwolnienia (bo chyba ciągle wypisuje do firm), i wywaliła morze wykrzykników. Rozmawiałam potem o tej akcji z Gabi, ale szybko posty z grupy zniknęły... a ja bardzo zraziłam się do jednej ytberki, i na jej widok mam zawał macicy. Grupę opuściłam Nie wiem czy to ciekawa historia, czy nie, ale nudzę się w pociągu i jak przeczytałam o tej anonimowej ytberce, to mi się przypomniało.
Trochę mnie zaskoczyłaś tym , że jednak większość była na tak. Na zewnątrz chyba youtuberzy nie obnoszą się z tym tak bardzo, wręcz przeciwnie. Raczej słyszy się takie głosy jak Twój. Bardzo dobrze, że na wątku są również youtuberki i uchylają rąbka tajemnicy .

Ja z coraz większym dystansem podchodzę do blogów i kanałów na YT, zwłaszcza po lekturze tego wątku. Nie ukrywam jednak, że zdarza mi się jeszcze zbyt pochopnie i łatwowiernie podchodzić do niektórych sytuacji. Niedawno ktoś na wątku podlinkował aferkę z blogiem Kwestia Smaku i Lidlem. Przyznam, że przeczytałam wpis blogerki, kilka komentarzy i z góry założyłam, że Lidl jest zły . Kilka dni później wróciłam do sprawy, głębiej się jej przyglądnęłam, poczytałam więcej komentarzy i wyszło na to, że chyba głównym problemem w całej sprawie było lekko przerośnięte ego autorki bloga .
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:18   #712
Parasito
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56500353]Ktora z pieknych dziewczat polecila tutaj taki blog o kosmetologii, a konkretnie byl wpis o kwasach AHA? Nie zapisalam linku, a chcialabym go poczytac [/QUOTE]

Wydaje mi się, że kiedyś był polecany ten blog: http://mademoiselleevebloguje.blogspot.com. Nissiax chyba też o nim mówiła.
Stary 2016-02-28, 18:24   #713
201610310857
Konto usunięte

dziewczyny, rzucilam ostatnio w kat bb, dzisiaj chce uzyc, a on mi stwardnial, namoczylam w wodzie, ale dalej jest nieprzyjemny.

Jakies propozycje, jak go naprawic?
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:27   #714
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
ja raczej nie będę, bo zbyt późno:P
bardzo liczę na Leo w tym roku, wiem że 'Zjawa' ma mieszany odbiór, ja należę do tych, których film i rola DiCaprio zachwyciła.
i przyłączam się do zachwytów nad Ellen, uwielbiam kobitkę i jako główna prowadząca wypadła świetnie - lubię jej niewymuszony humor
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:27   #715
201607131110
Konto usunięte

Co do filmu K. Baszak, przeczytałabym tę książkę, żeby się ustosunkować, na pewno ciekawsze to dla mnie niż wszelkie wege-eko-fit filmiki i książki. Fragmenty, które Karolina przytacza, brzmią dość śmiesznie, tak jak artykuły w brukowcu, ale zdaje się, że książka zawiera sporo przydatnych informacji.
Te numerki, procenty mnie nie przekonują, bo jest mnóstwo przypadków, te same choroby biorą się z różnych powodów. Jestem ciekawa książki.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:29   #716
Jamaika88
Zadomowienie

Nie pałam jakąś ogromną sympatią do DiCaprio, ale "Co gryzie Gilberta Grape'a" mogłabym oglądać pierdyliard razy i duża w tym zasługa świetnie odegranej roli przez DiCaprio. Szkoda, że nie dostał wtedy Oscara. Ciekawe czy jego kariera potoczyłaby się inaczej.
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:33   #717
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny, rzucilam ostatnio w kat bb, dzisiaj chce uzyc, a on mi stwardnial, namoczylam w wodzie, ale dalej jest nieprzyjemny.

Jakies propozycje, jak go naprawic?
Pomocz go dlużej, tak jak przed pierwszym użyciem - powinno pomóc
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:38   #718
201607131110
Konto usunięte

Bogu o szminkach matowych z KOBO
UWAGA! Test śladu szminki na ubabranej szklance z ulubionym soczkiem
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:38   #719
201607250928
Konto usunięte

Cytat:

Gabi, zapomnialas o tym ze byly na czerwono
Poprawiłam
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:40   #720
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Co do filmu K. Baszak, przeczytałabym tę książkę, żeby się ustosunkować, na pewno ciekawsze to dla mnie niż wszelkie wege-eko-fit filmiki i książki. Fragmenty, które Karolina przytacza, brzmią dość śmiesznie, tak jak artykuły w brukowcu, ale zdaje się, że książka zawiera sporo przydatnych informacji.
Te numerki, procenty mnie nie przekonują, bo jest mnóstwo przypadków, te same choroby biorą się z różnych powodów. Jestem ciekawa książki.
na YT jest sporo jego filmików. Na początku wydaje się niby ok, ale jak się człowiek zacznie zagłębiać to za głowę idzie się złapać co on w niektórych kwestiach wygaduje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości