|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Edytowane przez Ace_ Czas edycji: 2016-02-28 o 17:30 |
|
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Też go nienawidzę, zrobił mi naprawdę masakrę ze skórą,którą leczę do dziś. Już to pisałam,ale wolę powtórzyć,może ktoś się zastanowi zanim nałoży to ustrojstwo na twarz. |
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wszystkie te odżywki to jest jednak jedna wielka ściema. Ja już się nie nabieram. Wystarczy odpowiedni krem do rąk, olejowanie i wszystko wróci do normy.
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
Ktora z pieknych dziewczat polecila tutaj taki blog o kosmetologii, a konkretnie byl wpis o kwasach AHA? Nie zapisalam linku, a chcialabym go poczytac
|
|
|
|
#695 |
|
Konto usunięte
|
Moja skora juz powli wraca do stanu przed olejku i mam coraz mniej krostek, ale wkurza mnie to ze tyle miesiecy walczylam z przebarwiniami pozapalnymi i juz byly niewidoczne, a tu ten olejek narobil mi nowych i cale policzki i zuchwe mam w tym cholerstwie.
|
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgoda! I do tego dieta zbilansowana. Jak tylko oleję dietę, to od razu pazury mi lecą na łeb, na szyję.
|
#697 | ||
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Cytat:
robić jakieś spekulacje i "dziwność" z tego, że pare razy już tutaj napisałam i wspomniałam o kanale viva-a-viva.. ok, przyzwyczaję się.Szkoda dziewczyny, że oceniacie sytuacje od razu z góry. Na forum jestem od niedawna, bo niecały rok i jeszcze nie przywykłam do takich "akcji". Pozdrawia Was zwykła dziewczyna, która nie ma nic wspólnego z youtubem. Tak poza tym, mam na imię Lidka i miło mi Was poznać.. -.- Parę kwestii do wyjaśnienia, gdyby przyszło Wam "węszyć" - moja nazwa użytkownika "viva la vida" nie pochodzi od mojego rzekomego kanału "viva-a-viva" tylko z piosenki Coldplaya. Dziewczynom w innym wątku podawałam mój instagram więc raczej bym tego nie robiła gdybym miała być anonimową youtuberką, która promuje swój kanał, nie mieszkam pod Warszawą i studiuję biologię stosowaną, a nie modę czy architekturę.
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2016-02-28 o 17:39 |
||
|
|
|
#698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#699 |
|
Użyszkodniczka
|
Będziecie oglądać Oscary? Jak obstawiacie? Coś mi się wydaje, że Leoś niestety nie dostanie statuetki... ;> Trzymam kciuki za Saoirse z ''Brooklyn'' i za ''Spotlight''. Jak macie Canal+ to nie trzeba kombinować i będzie transmisja na żywo
(chyba że w zeszłym roku też była, a ja kombinowałam z linkami w internetach )
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie będę, mimo że kocham kino i filmy, oglądam praktycznie codziennie od lat, to jakoś to wydarzenie - paradoksalnie - mało mnie pociąga. Kto jest gospodarzem w tym roku? Ellen była świetna <3 Swoją drogą zaczyna się coś dziać w kinach. Muszę koniecznie iść na The Lobster. |
|
|
|
|
#701 |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
No cześć.
Czy jeszcze jakiś kwestii nie wyjaśniłam? ach tak, nie współpracuje z Karoliną i nie promuje jej kanału, nawet jej nie znam, chyba, że o czymś nie wiem. ![]() Chyba zostanę przy czytaniu tego co piszecie, nie będę się wypowiadać, bo będziemy nawzajem psuć sobie nerwy, a ja naprawdę nie lubię bawić się w takie rzeczy.
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2016-02-28 o 17:51 |
|
|
|
#702 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostań i nie obrażaj się. Dziewczyny miały prawo pomyśleć, że coś jest nie halo - sama pomyśl, jak wygladała Twoja aktywność tu, Twój podpis - złożyło się w całość i już. Hejka tak w ogóle
|
|
|
|
|
#704 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałabym, ale jutro kolokwium na ósmą ;-; ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Spoko, luzik, udzielaj sie częściej ![]() Mysle ze częściowo winę za nasze podejscie do osób piszących o vivie ponosi ona sama za te nachalne reklamy tutaj kiedyś Peace, love and |
||
|
|
|
#705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odnośnie Klaudii - oglądam ją i lubię, bardzo miła dziewczyna i filmy robi z dużym przygotowaniem, za co ją cenię
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2016-02-28 o 18:37 |
|
|
|
|
#706 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Więc trochę się pomęczę oglądając ;<W zeszłym roku oglądałam, bo ''Ida'', w tym roku ciekawość, czy Leo w końcu nagrodzą. I jak wspomniałam- kibcuję Saoirse, może dlatego, że Irlandka i jeszcze z mojego miasteczka ;p do tego film mnie poruszył, bo z tematyką się utożsamiam. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Dlatego ja się zmywam, bo muszę dokończyć projekt na jutro, wtedy z czystym sumieniem mogę siedzieć pół nocy i oglądać ;D Trzymam kciuki za pomyślne koło! ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56501198]Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze Też uważam, że mu się należy, tylko że już widzę te wszystkie memy jak wygra ''w końcu dostał, może umierać'' itp. i obawiam się, że właśnie nie dostanie, bo ludzie pomyślą że to z litości, jakkolwiek nielogicznie by to brzmiało (oczywiście trzymam kciuki za niego )
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-02-28 o 18:04 |
|
|
|
|
#707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mimo wszytsko wydaje mi sie ze moze nie dostac
|
|
|
|
|
#708 | |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
![]() Co do filmiku Karoliny Baszak - nie wypowiadam się na temat treści książki, bo jeszcze jej w rękach nie miałam. Spodziewałam się dyskusji pod jej filmem, tak to jest jak się podejmuje niekonwencjonalne tematy, w każdym razie lubię jej ogólnie słuchać, to jak mówi, jak składa zdania - odpowiada mi to. No i hej tak w ogóle po raz setny. Uznajcie mnie za niestałego bywalca i będzie super. ![]() Z tym reklamowaniem to serio? lol, no ja nie jestem na bieżąco, aż tak, więc nie znam wszystkich smaczków. Kurde.. Ja bym nie wpadała na taki pomysł, ale każdy orze jak może.
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2016-02-28 o 18:06 |
|
|
|
|
#709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesli leo dostanie Oscara To Internet eksploduje |
|
|
|
|
#710 | |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56501198]Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze
Moj tez ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja z coraz większym dystansem podchodzę do blogów i kanałów na YT, zwłaszcza po lekturze tego wątku. Nie ukrywam jednak, że zdarza mi się jeszcze zbyt pochopnie i łatwowiernie podchodzić do niektórych sytuacji. Niedawno ktoś na wątku podlinkował aferkę z blogiem Kwestia Smaku i Lidlem. Przyznam, że przeczytałam wpis blogerki, kilka komentarzy i z góry założyłam, że Lidl jest zły . Kilka dni później wróciłam do sprawy, głębiej się jej przyglądnęłam, poczytałam więcej komentarzy i wyszło na to, że chyba głównym problemem w całej sprawie było lekko przerośnięte ego autorki bloga .
|
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56500353]Ktora z pieknych dziewczat polecila tutaj taki blog o kosmetologii, a konkretnie byl wpis o kwasach AHA? Nie zapisalam linku, a chcialabym go poczytac
[/QUOTE]Wydaje mi się, że kiedyś był polecany ten blog: http://mademoiselleevebloguje.blogspot.com. Nissiax chyba też o nim mówiła.
|
|
#713 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, rzucilam ostatnio w kat bb, dzisiaj chce uzyc, a on mi stwardnial, namoczylam w wodzie, ale dalej jest nieprzyjemny.
Jakies propozycje, jak go naprawic?
|
|
|
|
#714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo liczę na Leo w tym roku, wiem że 'Zjawa' ma mieszany odbiór, ja należę do tych, których film i rola DiCaprio zachwyciła. i przyłączam się do zachwytów nad Ellen, uwielbiam kobitkę i jako główna prowadząca wypadła świetnie - lubię jej niewymuszony humor |
|
|
|
|
#715 |
|
Konto usunięte
|
Co do filmu K. Baszak, przeczytałabym tę książkę, żeby się ustosunkować, na pewno ciekawsze to dla mnie niż wszelkie wege-eko-fit filmiki i książki. Fragmenty, które Karolina przytacza, brzmią dość śmiesznie, tak jak artykuły w brukowcu, ale zdaje się, że książka zawiera sporo przydatnych informacji.
Te numerki, procenty mnie nie przekonują, bo jest mnóstwo przypadków, te same choroby biorą się z różnych powodów. Jestem ciekawa książki. |
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56501198]Nie bede ogladac, ale jak Leo nie dostanie Oscara, to sie wkurze
Nie pałam jakąś ogromną sympatią do DiCaprio, ale "Co gryzie Gilberta Grape'a" mogłabym oglądać pierdyliard razy i duża w tym zasługa świetnie odegranej roli przez DiCaprio. Szkoda, że nie dostał wtedy Oscara. Ciekawe czy jego kariera potoczyłaby się inaczej. |
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
Bogu o szminkach matowych z KOBO UWAGA! Test śladu szminki na ubabranej szklance z ulubionym soczkiem
|
|
|
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Zreszta zauwazylam ze duzo lepsze efekty od odzywki daje mi lykanie cynku. Teraz planuje sobie kupic biotebal i zrobic nim kuracje na paznokcie

)