|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
Po prostu nie czuje głodu w takich sytuacjach (nie, że zawsze bo ogólnie tak)...
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki wlasnie mniej wiecej monolog wyglosilam ale jednoczesnie furia mna trzesla... bo ja nie potrafie mowic o takich rzeczach na spokojnie. Wiec nawrzeszczalam na niego a on na szczescie jak zwykle nie nawrzeszczal na mnie.. wiec .. no nic, zobaczy co przyszlosc przyniesie ![]() wlasnie dzownil i idziemy na obiad ale piszcie dalej dziewczyny
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
I jadłowstręt mam identyczny jak Hihi. Nawet zapachy powodują mdłości. I nie ważne, że nic nie jadłam pól dnia bądź cały.
Po prostu. To jest psycho-somatyczne w moim wypadku nie wiem jak Hihi.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze mojemu nagadać, ze on mi coli przez całe miasto nie wozi A tak serio to na prawdę miły gest![]() W moim poprzednim związku to ja miałam tak, że o co bym nie poprosiła to partner znajdywał 100 wytłumaczeń, by tego nie zrobić. A mój mąż jest dla mnie bardzo dobry Wystarczy, ze zrobię odpowiednią minkę i załatwione Oczywiście wyznaję dwie zasady w tej kwestii - wzajemność i brak perfidnego wykorzystywania tej dobroci
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja wiem, dlatego pracuje nad soba i walcze, aby było coraz lepiej. Naprawdę!
Cytat:
), a nie kościotrupa, na którego widok jedyna myslą jest zabranie go na jakiś posiłek ![]() Ale to jest kwestia tego, że ja sama musze się zacząć ze sobą bezwzględnie dobrze czuć niezależnie od sytuacji, a to wymaga pracy - ja pracuje i sie staram, ale to znowu wymaga czasu, więc... Nie jest źle ![]() Cytat:
ciało bardzo silnie reaguje na psychikę. Ale to jest do zrobienia, ja jestem pewna, że kiedyś będę normalna ![]() A teraz idę do Męża
|
||
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze mu nagadałaś i facet przemyslał wszystko, oni potrzebuja czasu aby dotarło Bądź czujna, obserwuj go ale nie przesadzaj, nic się nie stało, dostałas tylko SYGNAŁ I TAK TO TRAKTUJ ![]() Co do innych problemów w związku, to czasem tak bywa ze jedna sytuacja przelewa czarę goryczy ...Apolonio czy Twój Tż dalej jest takim pracoholikiem ???? Z tego co pamiętam z tego wynikały Wasze największe kłopoty w związku
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nastal ten pikny dzien i udalo mi sie dostac do lekarza
) zotokiiiiiiii -normalka.......uprosilam lekarza zeby nie dawal mi zadnych antybiotykow bo mam w sobote imprezke ))
|
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Ale to jest do zrobienia, ja jestem pewna, że kiedyś będę normalna
![]() hihi |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam szczerze, ze dla mnie to abstrakcja - ja tak kocham jeść.... , że życia bez tej przyjemności sobie nie wyobrażam Nie wyobrażam sobie życia bez sexu i jedzenia , to moje największe przyjemności w życiu |
|
|
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Własnie sa zupełnie inni. Mój maz nie kuma ze jego zapewnienia o moim super wyglądzie działaja w 80 % bo to 20% to cały czas moja wlasne mniemanie o sobie- a ja dobrze się czuję jak ważę maks 54 kg.Cytat:
![]() ![]() Hihi całuje mocno. Juz na Ciebie nie krzykam i bacika nie podnosze tylko trzymam kciuki zeby wszystko się unormowalo . Jestes madrą i twardą kobietka, męża masz jak z bajki więc wszysko bedzie cacy.
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu dzisiaj ja idę na pizzę
, własnie zaprosił mnie Tz na pizzę, juz mam slinotok ![]() Kulbit to jesteśmy dwie ![]() Do jutra!!!!!!!!!! Pa!!!!!! |
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja!!!!!!!!! Jestesmy trzy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do jutra.
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
hania811-
wiem, wiem zdrowie wazniejsze, ale czasami mozna troszke odpuscic
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA normalnie musze się pochwalić bo cieszę sie jak dziecko. Na sylwestra do Belgii lecimy. Juz mamy hotel, imprezkę i samolocik. Ale mi TZ niespodziankę zrobił. Juz się balm że bedzie taka kicha w sylwestra jak w zeszłym roku. Jakby była tak perspektywa jak rok temu to bym w domu w łózeczku zosatała- ale tego tez nienawidze bo mi się źle kojarzy...ale nie wazne bo lecimy
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
WItam
Jestem w szoku dziewczyny- sama mam całe zycie niedowage- ciągłe podejrzenia o choroby, anemie, anoreksje i bulimie. Zawsze wazyłam, jak juz skonczyłam dojrzewac około 42 kilo- nigdy więcej. Jadłam normalnie, nie dorpowadzałam do sytuajci, ż emam jadłowster czy jem same orzeszki. Dzina nie wolno dopuscic nawet do wystapienia ani razu takiej sytuacji- wteyd sie przekonujemy- ja moge tak zyc, po co jeśc. Teraz jak przezyłam,to co przezyłam, płakałam non stop przez kilka dni, doprowadziłam do sytuajci, że rodzina myslała, że zemdleje- byłam sina i blada. Zostałam zgromiona, że zycie toczy się dalej i musze się wziac za siebie. Postanowiłam, ze pojde do lekarza po skierowanie na badania, tylko musze troche odpacząc, żeby nie wyszły złe i do dietetyka, zeby przytyc, skoro planuje dziecko. Dziewczyny musicie sie wziac w garsc Ja nie wyobrażam sobie sytuajci,ze ja nie jem- czasmai idac przez sklep "mam smaka" i widze co sobie sama przygotuje, lubie jeśc w towarzystwie, nie wiem nawet kiedy pochłaniam, bo jest sympatycznie. Nie miałam jednka nigdy jadłowsteru- jednak ciagle czuje sie winna, ż ejestem za chuda- dobija mnie wtedy otoczenie i "kolezanki". Powoli to wkładma między bajki, ale teraz musze się wziac za siebie
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I myśle sobie, że nie jesteśmy dwie Więcej nas tu smakoszy jedzenia i nie tylko![]() EDIT: O juz się Hania zgłosiła
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam jesc
![]() dzis chyba wieczor bez TZa. nie odzywa sie to pewnie w pracy jeszcze-lepiej dla niego zeby tak bylo szef kaze im zasuwac po 13-14 godzin (montazysci nawet ponad 16). ciekawe czy odpowiednio za nadgodziny zaplaci
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
e no planujemy wieczor i nocke razem
chociaz jutro "pienieznej" a wtedy to standard ze szef chlopakow co najmniej do 19 trzyma. jak wyjdzie to bedzie padnietyno i chyba TZ we Wszystkich Swietych nie bedzie jechal do siebie na wies. to zeby nie siedzial sam zabiore go ze soba na zjazd rodzinny- moze brat wiatrowke wezmie bedzie z czego strzelac, potem na spacer pojdziemy
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
hania811 ale Ci zazdroszcze.....ja znajac zycie i mojego TZ to dowiemy sie dzien przed...a mnie szlag trafi, bo ja nie znosze czegos takiego......ja lubie miec wszystko uporzadkowane....
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
padam
2 godziny spacerowalismy z TZ. bylismy w sklepie obejrzec komplety obiadowe. i mamy dylemat: kupic taki ladniejszy na 12 osob za 349 zl a potem plakac jak sie cos stlucze . czy na 6 osob jakiekolwiek talerze na dobry poczatek za 200-250zl
|
#1794 | |
|
*sportaddict*
|
Haniu - super, bawcie się swietnie
![]() Sanetko - jeśli Cię zachwycił droższy, to weź droższy, ale jesli jest po prostu ładniejszy, to może nie warto póki co wydawać na to kasy [jeśli nie jest jej dużo] ![]() Ja np. lubię takie ikeowskie talerze - kolorowe, a koncentryczne kolorowe koła, gemetryczne wzory itp ![]() Lemoorko - lepiej troszkę? ![]() Cytat:
ale już sie rozgladam za jakąś ładną kiecką ![]() a popołudnie/wieczór z Tż były boskie ![]() wykochał mnie, wyprzytulał, wygłaskał i napasł krówkami |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie specjalnie sie nie rozni wygladem od tych na sztuki. no i po co nam wazy na zupy itp. pewnie kupimy te tansze a roznice w cenie odlozymy-kazdy grosz sie przyda.
ale jakie to mile jest tak kupowac, dyskutowac z TZ co fajniejsze i wspolnie podejmowac decyzje
|
#1796 |
|
*sportaddict*
|
Pewnie, Sanetko, cała zastawa się Wam chyba póki co nie przyda
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
vadi- dzieki, musze po prostu żyć dalej. Zapewne to jeszcze długo potrwa, nawet do kilku lat.
Odnośnie zastawy- po czym poznac, że małżeństwo jes kłotliwe?? Bo ma zawsze modną zastawe
|
|
|
|
#1798 |
|
*sportaddict*
|
Hehehe, dobre
![]() Lemoorko, nie wiemy o co chodzi, z tego co można przeczytać to coś powaznego. Pamiętaj, że jak będziesz chciała pogadać, to jesteśmy tu dla Ciebie
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorko jestesmy z Toba
|
#1800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

Po prostu nie czuje głodu w takich sytuacjach (nie, że zawsze bo ogólnie tak)...

" Zasugeruj, że Ty starasz się nie robić mu przykrosci i zachowujesz się poprawnie, więc tego samego oczekujesz i zobaczysz co dalej ??????????

A tak serio to na prawdę miły gest
, że jestem walnięta i ze w koncu coś mi się stanie i w ogóle dla kogo ja to robię...skoro dla niego jestem ideałem 

, że życia bez tej przyjemności sobie nie wyobrażam 

, własnie zaprosił mnie Tz na pizzę, juz mam slinotok