|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
[QUOTE=dacn;56549243]Ona jest lepsza, twierdzi że mukowiscydozę da się wyleczyć ( czy zaleczyć objawy, ale w sumei to profesor ze Stanów jej napisał że albo mukowiscydozę ma albo nie ma a polscy lekarze nie umieli powiedzieć czy na mukowiscydozę choruje
) papryczkami chili. ![]() Zazwyczaj tylko podczytuję, ale bloga aniamaluje czytam od dłuższego czasu i zupełnie inaczej to odbieram. Sama pisze, że lekarze jedynie faszerowali ją sterydami by nie rozwinęły się jakieś bakterie w jej oskrzelach (przez naprodukcję śluzu) i czuła się coraz gorzej, bo dawki były coraz większe. A jeśli, powiedzmy w dużym uproszczeniu "naturalna medycyna" rzeczywiście jej pomaga to po co te komentarze? Nikogo nie namawia żeby nagle rzucić leki i zacząć wcinać papryczki chili. |
|
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Salix, gratuluje nagrody
Kurczę, za Laurą nie przepadam, no ale w takiej tematyce ciężko mi tu nie zaproponować jej filmiku: Jest tu ktoś z Olsztyna? Filharmonia wydaje się całkiem ładna
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-02-29 o 16:58 |
|
|
|
#873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne, że metody w stylu wit C na raka nie działają, ale nie można przekreślić wszystkich metod naturalnych. Tak samo podejście holistyczne w medycynie jest bardzo ważne |
|
|
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy raz piszę tutaj na forum,właściwie po to kilka minut temu założyłam tu konto. Podczytuje Was od kilku tygodni,czyli dokładnie tyle czasu oglądam filmiki urodowe prosto z naszego jakże uroczego kraju. Mam nadzieję,że będę mogła dołączyć się do dyskusji i mnie nie zjecie bo jest się czego bać. Pozdrawiam
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Laura jest z Olsztyna, nie z Opola.
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
w sensie dla oleskowej antyfanki nr1?
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- zaraz sie biore za pieczenie plecanego tutaj odwróconego ciasta pomaranczowego, zeby poczęstowac w szkole inne dzieci trzymcie kciuki, jestem beztalenciem w tym temacie |
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56550638]Jezu, to tak na serio?! Tyle lat bada sie mukowiscydoze, ta choroba jest praktycznie nadal wyrokiem krotkiego zycia, a oni maja magiczne papryczki chili.
Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure W sumie racja [QUOTE=Silence_;56553843] Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2016-02-29 o 18:30 |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
rili??
jezu, mam problem z dodaniem linku
Edytowane przez bubus900 Czas edycji: 2016-02-29 o 17:17 |
|
|
|
#881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię tez firmy Nutvit, dostępne na allegro ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#882 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym nie miała miliarda paletek to bym kupiła Nude Spectrum. Cytat:
|
||
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez zapisałam ten przepis daj znac, jak ci wyszło
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
Nigdzie nie napisałam, że nie leczą. Nie twierdze też, ze leki to jedno wielkie zło, wręcz przeciwnie. Z twojego posta wynikała, ze naturalnymi metodami można wyleczyć co najwyżej przeziębienie i do tego się odniosłam.
|
|
|
|
#885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie, ale pamiętam jak kiedyś cieszyłaś się na jej filmik o kredkach, więc myślałam że też wpadłaś w świat kolorowanek. Notabene, jak pierwszy raz usłyszałam hasło "kolorowanki Dla Dorosłych", moja nieczysta wyobraźnia pracowała
![]() Cytat:
![]() GRWM PannyJoanny srebrn perła na oczach i perłowa szminka to nie moje klimaty. Chociaż moment 1.45.-2.20. to jakbym własne możliwości techniczne malowania oka oglądała, tyle że według mnie ja się malować nie umiem . |
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie polecam też maseł orzechowych z Primaviki, w zasadzie jedyne co smakuje od nich jako- tako to te wszystkie kanapkowe pasty i pasztety, ale też tyłka nie urywają Olejcie Werkę, przecież ewidentnie widać, że to jej strategia na większy ruch na kanale i "kontrowersję" A skoro bije od niej blask, to pewnie jest zwyczajnie w ciąży, oczywistość.
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Konto usunięte
|
Sikix - duma tak bardzo! ![]() Dlaczego ta kuzynka Laury jest zawsze taka nabzdyczona? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2016-02-29 o 17:55 |
|
|
|
|
#889 | ||||
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I dla Ciebie Salix ![]() Cytat:
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest pyszne! ![]() PS Gratulacje dla Gabi! Oraz dla Salix wygranej w konkursie iiiii... czekolady! Edytowane przez mangosteen Czas edycji: 2016-02-29 o 18:04 |
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahahhahahahaahaaah ahahahhahahaha wygląda jakby sie tydzien nie czesała
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
W sumie wydajecie się miłe
![]() Wczoraj wdałam się w dyskusje na fb z fankami Karoliny ze Stylizacjetv. Komentarzy już niestety nie ma ale głównie chodziło o to,że jej antytutorial i to,że lubi swoją twarz mi nie podpasowało. Wyraziłam swoją opinie,że może nakładać makijaż szpachlą bo tyle tego zawsze ma na twarzy i według mnie nie szanuje swojej twarzy,napisałam jeszcze (specjalnie) "To nie jest hejt,mam prawo do wyrażenia swojej opinii ty masz prawo mieć ją w ... " Nie chciałam wchodzić w żadną dyskusje ani z nią ani z jej psychofankami a jednak nawet kretka się wtrąciła twierdząc,że się nie znam i kosmetyki nie niszczą cery itd. Odpyskowałam,że mój dermatolog musi najwyraźniej się nie znać i lepiej zmienić lekarza na znawczynie z youtuba i wtedy usuneli moje komentarze. Zrobiłam coś nie tak,czy serio to o wyrażaniu własnej opinii to nie mit i youtuberki to świete krowy? Edit: Wybaczcie za składnie i błędy ale bardzo się stresuje,moje pierwsze forum a jestem osobą która wszystkim się przejmuje. Edytowane przez RedDevil91 Czas edycji: 2016-02-29 o 18:16 Powód: tak wyszło |
|
|
|
#893 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajna z niej babka, taka pozytywna, ale mizdrzy się ostatnio do kamery jak własna córka.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2016-02-29 o 18:19 |
|
|
|
|
#894 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56560333]Hm czy nabzdyczona? Moim zdaniem po prostu nie czuje się tak swobodnie przed kamerą jak Laura. Coś typu Gavin nieesi25, też wszyscy piszą, że naburmuszony, a moim zdaniem po prostu skrępowany. Ja za to mam w drugą stronę, ostatnio mam ciarki żenady jak oglądam Dankę. "Bubę ma" nad ustami albo te dzióbki do kamery
Fajna z niej babka, taka pozytywna, ale mizdrzy się ostatnio do kamery jak własna córka.[/QUOTE] |
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
To, co trzyma w ręce... przeraża mnie
Macie wibratory? Pewnie dla większości to temat tabu, więc nie musicie odpowiedać, ale od mniej pruderyjnych chętnie się dowiem ![]() Dziołszki - co sądzicie o jedzeniu ryżu na śniadanie? Dobrze, źle? ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
a tej o co znowu chodziło z tym szyfrem?
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lol
|
||
|
|
|
#900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz preferuje naped jadrowy xd ja mam twarz jakbym byla wicznie niezadowolona a w gruncie rzeczy pocieszna ze mnie kobitka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

) papryczkami chili. 

A skoro bije od niej blask, to pewnie jest zwyczajnie w ciąży, oczywistość.

Fajna z niej babka, taka pozytywna, ale mizdrzy się ostatnio do kamery jak własna córka.