Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-01, 08:08   #1021
koainka_
Czekoladożerca

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Odpalilam sobie wczoraj przed snem snapa Olciaka, zasnelam po 3 minutach. Nie wiem jak się to skończyło ale osłabia mnie wywlekanie jakichkolwiek dram na łamy internetu. Jeśli ktoś jej coś zarzucił to niech krótko odpowie na fejsie ucinajac cała dyskusje. Po co wywód na milion snapow.
Żeby ponabijać sobie wejścia? czy jak to się tam na snapie nazywa.
Stary 2016-03-01, 08:11   #1022
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
http://gossmakeupartist.com/blogs/si...-year-s-oscars przegląd oscarowych makijaży
Jestem w szoku, że faktycznie są bardzo proste, naturalne, przynajmniej na zdjęciach nie widzę ani mocnego konturowania ani skomplikowanych makijaży oka jak na youtube. A na ulicach coraz więcej widzę dziewczyn, które mają mocny makijaż a przede wszystkim widzę dokładnie gdzie jest bronzer, róż i rozświetlacz. Podobnie na instagramie. No nie wiem.
Wydaje mi się, że dziewczyny 'na ulicach' (jak to brzmi ) po prostu trochę bezrefleksyjnie kopiują to, co widzą na YT czy Insta, gdzie bjuti guru z plamami bronzera i pasami startowymi z różu, obsypane Mary Lou nauczają, że twarz musi być 3D!!!111oneone. Dobry makijażysta zwyczajnie nie zrobi z kobiety klauna, a tam mają na pewno światową czołówkę z oczami na swoim miejscu. Mnie się te makijaże podobają, nie próbują konkurować z wypasionymi kieckami, tylko ładnie podkreślają urodę. I nie ma rzęsoszczot ani perfekcyjnie wypełnionych brwi od linijki! Da się? Da się.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2016-03-01 o 08:14
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 08:14   #1023
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Żeby ponabijać sobie wejścia? czy jak to się tam na snapie nazywa.
No tak, zapomniałam. Fejm musi się zgadzać, statystki, popularność... Wyścig szczurów kosztem...?godności?
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 08:15   #1024
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
No tak, zapomniałam. Fejm musi się zgadzać, statystki, popularność... Wyścig szczurów kosztem...?godności?

Wszystko jest na sprzedaż....
Stary 2016-03-01, 08:38   #1025
funk_you
Wtajemniczenie

Obejrzałam te snapy. Wniosek jest jeden Olciiak ma straszny ból dupy. Chciała żeby jej urodziny były jedyne i żeby wszyscy o nich mówili. Strasznie ją boli, to że jest mniej popularna niż Littlemoonster. Wyszła z niej sucz, strasznie zakłamana dziewucha. Nie lubię littlemoonster ani trochę, oglądam ją jako ciekawostkę i dla beki jedynie, ale wyszła z tego z twarzą. Olciak nagrała milion snapów z których wylewała się żółć, a Andżelika kilka, wyjaśniła sytuację i tyle. Miała bardzo wkurzoną minę ale ja jej się nie dziwię. Olciiak wypomniała, że na urodzinach Andzeli byli celebryci i próbowała pokazać jak bardzo jest ponad to. Jakoś w to nie wierzę, bolało ją to że nie dostała zaproszenia ha ha ha Mówiła o tym jak została dobrze wykonana, że dziękuje rodzicom za wychowanie wychowane osoby komentują sprawę publicznie obrażając koleżankę? Przepraszam, komentując cała sprawę publicznie? Na końcu wybieliła się, bo co innego miała zrobić? Wiadomo, że littlemoonster ma duży zasięg i Olka na pewno odczuje skutki swoich snapów. Śmiać się chce, emocjonalne przedszkole. A na jej urodzinach byli celebryci psze pani, a to ja miałam pierwsza balony. Bosz...
Stary 2016-03-01, 08:43   #1026
Alexandrawpr
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Uuuu, to lipa . No nic, przynajmniej mój portfel nie ucierpi . Dzięki dziewczyny za informację .

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki warszawskie - jadacie gdzieś śniadania na mieście? Macie taki zwyczaj? Jak jadę na te 5 dni, to chcę w sumie mieć głęboko zasady i coś tam szamać dobrego, posiłki późniejse mam już starannie zaplanowane ale co do śniadań - sama nie wiem, tak czytam i czytam na zomato, na blogach, obczajam, wszystko pięknie fajnie, ale no - wolę z polecenia, bo nie chcę zabulić za śniadanie jak za dobrgeo burgera, a jednocześnie niekoniecznie mam ochotę na sałatkę lisnera wyjadaną bułką na ławce w parku - praktykowałam za młodu i mimo niewątpliwego uroku, to teraz wolę iść i się najeść w miłym miejscu gdzieś z kaweczką Oczywiście oczekuję polecenia miejsc

Poprzednie wypady pod względem śniadań nie malowały się ciekawie, bo albo to było KFC :< albo Subway aaaalbo Galeria Wypieków. Dobre no, ale mam ochotę na coś innego chyba że to faktycznie mija się z celem, to ogarnę sobie kanapczora na wynos znów.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

AAA i dziękuję za wszystkie polecenia telefonów - ostatecznie będę kminiła nad SONY Xperią Z3 i LG G4 - drogie, ale może coś wymyślę. Zależy mi na dużym ekranie, sporo czytam na telefonie, lubię mieć dobry obraz
W temacie śniadań www.restauracjasloik.pl
Stary 2016-03-01, 09:18   #1027
Cytrynellka90
Raczkowanie

Munia: Trzecia Waza na Krakowskim Przedmieściu śniadanie za złotówkę przy zakupie kawy lub dowolnego napoju, podobnie Aioli i Restauracja Słoik. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w porannych godzinach.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Stary 2016-03-01, 10:14   #1028
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Munka, ja raz w Warszawie jadłam w jakiejś łobuzowej śniadanowni, miło, uroczo, pysznie, ale za 2 śniadania z kawą i jednego rogala zapłaciliśmy 60 zł. Od tego czasu chodziliśmy do subwaya ;-) Wolimy zjeść jakiś wypas na obiad. #turystycznyJanusz

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:29   #1029
aimra
Rozeznanie

Cytat:
http://gossmakeupartist.com/blogs/si...-year-s-oscars przegląd oscarowych makijaży
Jestem w szoku, że faktycznie są bardzo proste, naturalne, przynajmniej na zdjęciach nie widzę ani mocnego konturowania ani skomplikowanych makijaży oka jak na youtube. A na ulicach coraz więcej widzę dziewczyn, które mają mocny makijaż a przede wszystkim widzę dokładnie gdzie jest bronzer, róż i rozświetlacz. Podobnie na instagramie. No nie wiem.
O tym samym pomyślałam oglądając zdjęcia.

Już nie mówiąc o tym, że ostatnio widziałam dziewczynę z doczepianymi rzęsami, które wyglądały jak doklejone futerka. Stanowiły osobny byt, który ni w ząb do tych oczu nie pasował
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:56   #1030
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość

Już nie mówiąc o tym, że ostatnio widziałam dziewczynę z doczepianymi rzęsami, które wyglądały jak doklejone futerka. Stanowiły osobny byt, który ni w ząb do tych oczu nie pasował
Całkiem jak np. Goniaronia.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 10:58   #1031
201605301111
Konto usunięte

Pasy startowe na policzkach mu się z panem Olimpia kojarza

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

W ogóle dla fanek filmów o pryszczach i wosku z uszu polecam filmy o wyciąganiu wrosnietych włosów <3
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:21   #1032
navioe
Zakorzenienie

szusz i zapalenie pęcherza
https://youtu.be/_6TcjEgVB_E
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:40   #1033
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zna sie ktoras na prawie konsumenckim?
Czy jezeli oddawalam na reklamacje pewna rzecz dwa razy i ona znow sie zepsula czy moge isc i prosic o zwrot pieniedzy? Nie chce znow reklamacji, bo reklamacja u nich wyglada tak ze biora do naprawy na prawie 3 tydz i dopiero wtedy oddaja. Poza tym jakos nie wierze ze po tej reklamacji mi sie znow nie zepsuje

Wiecie jak moge zrobic zeby oddali mi pieniadze?
Moim zdaniem jako klient nie musisz się zgodzić na naprawę. Mnie kiedyś sklep obuwniczy chciał zmusić do drugiej naprawy nienaprawialnych butów. Nie zgodziłam się i kazałam napisać w formularzu, że żądam zwrotu pieniędzy, ale i tak je wzięli do naprawy (po pierwszej naprawie rozkleiły się po 10 minutach noszenia). Reklamacja miała być rozpatrzona w ciągu 14 dni, a jako, że nikt się do mnie nie odezwał, to 15. dnia zadzwoniłam do menadżerki żądając zwrotu pieniędzy. Według prawa mieli obowiązek mi je oddać i wywiązała się z tego niezła drama, bo sklep chyba chciał ją obciążyć kosztami (to były kozaki za ok 600 zł) więc wydzwaniała do mnie z błaganiami, żebym się zgodziła na naprawę, a potem, że odda mi 300 zł jak się zrzekę prawa do kolejnej reklamacji (no biznes życia po prostu). Nie zgodziłam się, chociaż było mi jej żal i od tej pory unikam tego sklepu.

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, te drogerie Jasmin (Pigment??), o których często wspominacie, że mają ciężko dostępny asortyment to ta sieć: KLIK?

Bo niedługo wybieram się do Poznania na długo wyczekiwany szoping i robię listę miejsc do odwiedzenia. A jak sprawdzałam adresy tych drogerii w Poznaniu to mi trochę nie po drodze i wolę się upewnić czy to na pewno te sklepy, żebym nie musiała nadrabiać drogi na marne .
Jasmin to ogólnopolska franczyza i Pigment z ul. Długiej w niej był. Od jakiegoś czasu występują już tylko pod nazwą "Pigment" i zmienili szyld. Byłam w warszawskim Jasminie i nic tam nie było.

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w czarnej d*pie, kompletnie nie wiem co kupić facetowi na urodziny, które ma w piątek. Interesuje się wędkarstwem, terrarystką (pająkami szczególnie), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie. Macie jakieś pomysły? Może jak pochwalicie się, co kupowałyście w ostaniach latach waszym facetom, to zaświeci mi się w głowie jakaś lampka
Mój miał w zeszły piątek. Kupiłam mu słuchawki, sweter i bluzę.

Edytowane przez barbarybcia
Czas edycji: 2016-03-01 o 13:32
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:45   #1034
kirja
Raczkowanie

U szuszgotuję wegański haul, a u szusz na vlogu tatar
jajecznica tylko z tofu! jajko na tatarze tylko normalne
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 11:47   #1035
agnieszka16
Zadomowienie

Stan skóry Panny Sz. przeraża mnie z każdym tygodniem coraz bardziej. Pica pica pica robi swoje.

Swoją drogą - czy tylko mnie bawi ten "szanel boj" przewieszony przez sportową kurtkę? Prawdziwy niezbędnik na luźnej wyprawie na narty ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sz.jpg (70,0 KB, 552 załadowań)

Edytowane przez agnieszka16
Czas edycji: 2016-03-01 o 12:00
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:09   #1036
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbarybcia Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jako klient nie musisz się zgodzić na naprawę. Mnie kiedyś sklep obuwniczy chciał zmusić do drugiej naprawy nienaprawialnych butów. Nie zgodziłam się i kazałam napisać w formularzu, że żądam zwrotu pieniędzy, ale i tak je wzięli do naprawy (po pierwszej naprawie rozkleiły się po 10 minutach noszenia). Reklamacja miała być rozpatrzona w ciągu 14 dni, a jako, że nikt się do mnie nie odezwał, to 15. dnia zadzwoniłam do menadżerki żądając zwrotu pieniędzy. Według prawa mieli obowiązek mi je oddać i wywiązała się z tego niezła drama, bo sklep chyba chciał ją obciążyć kosztami (to były kozaki za ok 600 zł) więc wydzwaniała do mnie z błaganiami, żebym się zgodziła na naprawę, a potem, że odda mi 300 zł jak się zrzekę prawa do kolejnej reklamacji (no biznes życia po prostu). Nie zgodziłam się, chociaż było mi jej żal i od tej pory unikam tego sklepu.

[COLOR="rgb(105, 105, 105)"]Jasmin to ogólnopolska franczyza i Pigment z ul. Długiej w niej był. Od jakiegoś czasu występują już tylko pod nazwą "Pigment" i zmienili szyld. Byłam w warszawskim Jasminie i nic tam nie było.[/COLOR]

[COLOR="rgb(105, 105, 105)"]Mój miał w zeszły piątek. Kupiłam mu słuchawki, sweter i bluzę.[/COLOR]
Moj ma w sobote, ale że ja w sobote pracuje 12godz a piątek mam wolny, to wymyśliłam, że w piątek mu kupie tort, dam prezent i zrobimy sobie cheat day. Prezent kupię jutro albo w czwartek. Akurat mam prościej jeśli chodzi o prezent, bo kupię mu ulubione koszulki z Big Star basics i coś związanego z siłownią (możliwe kettelbell, to i ja będę używała).
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:13   #1037
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dziewczyny 'na ulicach' (jak to brzmi ) po prostu trochę bezrefleksyjnie kopiują to, co widzą na YT czy Insta, gdzie bjuti guru z plamami bronzera i pasami startowymi z różu, obsypane Mary Lou nauczają, że twarz musi być 3D!!!111oneone. Dobry makijażysta zwyczajnie nie zrobi z kobiety klauna, a tam mają na pewno światową czołówkę z oczami na swoim miejscu. Mnie się te makijaże podobają, nie próbują konkurować z wypasionymi kieckami, tylko ładnie podkreślają urodę. I nie ma rzęsoszczot ani perfekcyjnie wypełnionych brwi od linijki! Da się? Da się.
Ostatnio już naprawdę zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak, że używam bronzera tak, że go nie widać mimo że mam bardzo okrągłą twarz, a często widzę dziewczyny, które mają naturalnie mocno zarysowane kości a bronzer i tak wali po oczach. Z brwiami ostatnio też robi się coraz gorzej, ombre na brwiach nie zrozumiem. A na filmikach dziwi mnie ile razy np. pędzel ląduje w rozświetlaczu.
Poza tym tak sobie myślę... jeśli na takim czerwonym dywanie widać takie delikatne makijaże to gdzie używać tych youtubowych?
A wydaje mi się, że większość dąży do tego 'instagramowego looku', taki nowy kanon piękna? Im sztuczniej tym lepiej.

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam oglądając zdjęcia.

O właśnie, Katosu nosi sztuczne rzęsy na codzień. Ja chyba bym tak nie potrafiła
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:32   #1038
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Moj ma w sobote, ale że ja w sobote pracuje 12godz a piątek mam wolny, to wymyśliłam, że w piątek mu kupie tort, dam prezent i zrobimy sobie cheat day. Prezent kupię jutro albo w czwartek. Akurat mam prościej jeśli chodzi o prezent, bo kupię mu ulubione koszulki z Big Star basics i coś związanego z siłownią (możliwe kettelbell, to i ja będę używała).
A ja mam swoje za tydzień i mój mnie pyta co chce a ja sama nie wiem. Myslalam nad mikserem ala KitchenAid tylko tańszym bo wreszcie mogłabym na poważnie zająć się dekorowaniem tortów kremem. Jeśli chodzi o faceta to ja swojemu na walentynki kupiłam koszulkę z napisem Praga, bo mi kiedyś link do niej podrzucil a ja pamiętam takie rzeczy. Faceci z reguły cieszą się z gier komputerowych, może coś w tym kierunku.
Hasło u Adminów.

Stary 2016-03-01, 12:46   #1039
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja mam swoje za tydzień i mój mnie pyta co chce a ja sama nie wiem. Myslalam nad mikserem ala KitchenAid tylko tańszym bo wreszcie mogłabym na poważnie zająć się dekorowaniem tortów kremem. Jeśli chodzi o faceta to ja swojemu na walentynki kupiłam koszulkę z napisem Praga, bo mi kiedyś link do niej podrzucil a ja pamiętam takie rzeczy. Faceci z reguły cieszą się z gier komputerowych, może coś w tym kierunku.
Mój facet jest wg wielu osób "dziwny", bo ani gier komputerowych, ps czy xbox, ani piłki nożnej nie ogląda, nigdy nie obchodzi swoich urodzin (ja obchodzę jego urodziny :P), ani alko nie tyka... wyrzutek społeczny
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:46   #1040
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Ostatnio już naprawdę zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak, że używam bronzera tak, że go nie widać mimo że mam bardzo okrągłą twarz, a często widzę dziewczyny, które mają naturalnie mocno zarysowane kości a bronzer i tak wali po oczach. Z brwiami ostatnio też robi się coraz gorzej, ombre na brwiach nie zrozumiem. A na filmikach dziwi mnie ile razy np. pędzel ląduje w rozświetlaczu.
Poza tym tak sobie myślę... jeśli na takim czerwonym dywanie widać takie delikatne makijaże to gdzie używać tych youtubowych?
A wydaje mi się, że większość dąży do tego 'instagramowego looku', taki nowy kanon piękna? Im sztuczniej tym lepiej.

O właśnie, Katosu nosi sztuczne rzęsy na codzień. Ja chyba bym tak nie potrafiła
Poruszam się głownie komunikacją miejską, a nie zauważyłam jakiś większych jutubowych inspiracji. Widuję czasami wyrysowane brwi, ale do instabrows to im daleko, a i jeszcze takie nude-brązowe pomadki. I tyle

Mnie zawsze zastanawia skąd Maxi czy Katosu mają tyle wyświetleń skoro na co dzień to ja rzadko spotykam chociażby mocniejsze usta.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:50   #1041
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:

ja zauważyłam własnie, że wiele dziewczyn przesadza z różem i potem wyglądają jak rosyjskie laleczki z zaróżowionymi policzkami
I zauważyłam tendencje, że im więcej mejkapu, to jakiś dziwnym trafem perfumy też można z daleka wyczuć
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:51   #1042
smerffie
Zakorzenienie

Z tych oscarowych makijażu bardzo podoba mi się Rachel McAdams. Ona w ogóle jest prześłiczna I makijaż Kate Winslet i Olivii Wilde

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:57   #1043
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Poruszam się głownie komunikacją miejską, a nie zauważyłam jakiś większych jutubowych inspiracji. Widuję czasami wyrysowane brwi, ale do instabrows to im daleko, a i jeszcze takie nude-brązowe pomadki. I tyle

Mnie zawsze zastanawia skąd Maxi czy Katosu mają tyle wyświetleń skoro na co dzień to ja rzadko spotykam chociażby mocniejsze usta.
No fakt, że to nie jest większość kobiet, ale jednak coraz więcej

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 12:58   #1044
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Z tych oscarowych makijażu bardzo podoba mi się Rachel McAdams. Ona w ogóle jest prześłiczna I makijaż Kate Winslet i Olivii Wilde
Kate bywa malowana przez Lisę Eldridge, nie wiem czy teraz też, ale jej makijaże zwykle są piękne
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:34   #1045
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Munia: Trzecia Waza na Krakowskim Przedmieściu śniadanie za złotówkę przy zakupie kawy lub dowolnego napoju, podobnie Aioli i Restauracja Słoik. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w porannych godzinach.

W weekendy w Aioli można mieć śniadanie za kilkanaście złotych max + kawę za grosza.
Ja, jak jestem rano w Wawie, to zawsze chodzę do Nero (bardzo popularna sieciówka). Kawa/herbata + kanapka kosztuje max 15-18 zł, a mają bardzo fajny wybór kanapek.

Cytat:
To samo. U mnie na mieście widzę czasem jakieś inspiracje disco klimatem, przerysowanymi pomadkami, różami, disco-cieniami, ale inspiracji yt to raczej nie widzę....
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:38   #1046
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
To by było fajne, gdyby Aniela nie mówiła do widzów jak do przedszkolaków. Ciekawy temat, ale to pieszczenie się i mrugnięcia okiem mnie irytują. Mężczyznom pewnie się to podoba.
Zgadzam się, temat ciekawy, chętnie dowiedziałabym się więcej, więc fajnie gdyby zachowywała się normalnie i mówiła merytorycznie, naturalnym głosem. A tutaj wywalony biust, słodki głosik, oczka, minki - chyba na pierwszym miejscu chodzi tutaj o to, żeby faceci sobie popatrzyli, a treść jej wypowiedzi jest gdzieś na dalszym planie. Szkoda.
Też nabrałam ochoty na taką zabawkę! Nigdy nie miałam, kilka razy rozmawialiśmy o tym z tżem, ale jakoś zawsze temat umierał.

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Stan skóry Panny Sz. przeraża mnie z każdym tygodniem coraz bardziej. Pica pica pica robi swoje.

Swoją drogą - czy tylko mnie bawi ten "szanel boj" przewieszony przez sportową kurtkę? Prawdziwy niezbędnik na luźnej wyprawie na narty ;P
Ogólnie zgadzam się z jej poglądami, że jeśli wydaję kupę kasy na torebkę, to nie po to, żeby leżała w szafie i była używana raz na pół roku na specjalną okazję. Tylko po to się kupuje, żeby tej rzeczy faktycznie używać.
Ale jednak fajnie by było, żeby torebka była jakkolwiek dopasowana do stroju i okazji Nie wyobrażam sobie zabierać na narty eleganckiej torebki po to, żeby schodzić z nią na posiłek w hotelu, albo iść gdzieś w sportowych ciuchach i z Szanelką.
Wyobraziłam sobie teraz Sz. na jakimś górskim szlaku - buty trekkingowe, sportowe ciuchy i do tego Szanelka pod pachą.

Cytat:
Napisane przez kirja Pokaż wiadomość
U szuszgotuję wegański haul, a u szusz na vlogu tatar
jajecznica tylko z tofu! jajko na tatarze tylko normalne
Hahahaha to już jest po prostu jakiś kabaret
Ale co, jak to jest nie tylko w innym filmiku, ale jeszcze na innym kanale, to się nie liczy. Widzowie-debile przecież się nie połapią, że na jednym kanale zaprzecza temu, co dzień wcześniej mówiła na drugim.

PS Sorry za osobiste zwierzenia, ale taki mam dziś dyskomfort po tej depilacji laserowej.:/ Czy któraś z Was ma z tym jakieś doświadczenia? Tak będzie po każdej depilacji, czy tylko po tym pierwszym razie?

Edytowane przez mangosteen
Czas edycji: 2016-03-01 o 13:42
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:43   #1047
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość

PS Sorry za osobiste zwierzenia, ale taki mam dziś dyskomfort po tej depilacji laserowej.:/ Czy któraś z Was ma z tym jakieś doświadczenia? Tak będzie po każdej depilacji, czy tylko po tym pierwszym razie?

jaki dyskomfort? jaka partia?

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:43   #1048
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Kate bywa malowana przez Lisę Eldridge, nie wiem czy teraz też, ale jej makijaże zwykle są piękne
Piękne i delikatne. Polecam też kanał Moniki Blunder, która również maluje gwiazdy i zawsze są to eleganckie, upiększające makijaże:

barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:53   #1049
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

jaki dyskomfort? jaka partia?
Partie intymne, momentami bardzo - tzw. linia biała na brzuchu, linia bikini, szpara międzypośladkowa.
Nic, czym bym się martwiła, ale taki dyskomfort coś jak podrażnienia po goleniu, mimo że mam wygodne majtki, to jednak podczas ruchów trochę uwierają. I tak się zastanawiam, czy tak będzie za każdym razem?
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 13:56   #1050
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

Serio? w Poznaniu od zatrzęsienia studentek z intensywnymi kolorami ust typu bordo czy oczo*ebny róż, ofkors większość totalnie niedopasowana do typu urody a przynajmniej ja mam takie szczęście że codziennie kogoś takiego widzę
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości