|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Czekoladożerca
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
|
|
#1022 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) po prostu trochę bezrefleksyjnie kopiują to, co widzą na YT czy Insta, gdzie bjuti guru z plamami bronzera i pasami startowymi z różu, obsypane Mary Lou nauczają, że twarz musi być 3D!!!111oneone. Dobry makijażysta zwyczajnie nie zrobi z kobiety klauna, a tam mają na pewno światową czołówkę z oczami na swoim miejscu. Mnie się te makijaże podobają, nie próbują konkurować z wypasionymi kieckami, tylko ładnie podkreślają urodę. I nie ma rzęsoszczot ani perfekcyjnie wypełnionych brwi od linijki! Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2016-03-01 o 08:14 |
|
|
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
No tak, zapomniałam. Fejm musi się zgadzać, statystki, popularność... Wyścig szczurów kosztem...?godności?
|
|
|
|
#1024 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Wszystko jest na sprzedaż....
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam te snapy. Wniosek jest jeden Olciiak ma straszny ból dupy. Chciała żeby jej urodziny były jedyne i żeby wszyscy o nich mówili. Strasznie ją boli, to że jest mniej popularna niż Littlemoonster. Wyszła z niej sucz, strasznie zakłamana dziewucha. Nie lubię littlemoonster ani trochę, oglądam ją jako ciekawostkę i dla beki jedynie, ale wyszła z tego z twarzą. Olciak nagrała milion snapów z których wylewała się żółć, a Andżelika kilka, wyjaśniła sytuację i tyle. Miała bardzo wkurzoną minę ale ja jej się nie dziwię. Olciiak wypomniała, że na urodzinach Andzeli byli celebryci i próbowała pokazać jak bardzo jest ponad to. Jakoś w to nie wierzę, bolało ją to że nie dostała zaproszenia ha ha ha
Mówiła o tym jak została dobrze wykonana, że dziękuje rodzicom za wychowanie wychowane osoby komentują sprawę publicznie obrażając koleżankę? Przepraszam, komentując cała sprawę publicznie? Na końcu wybieliła się, bo co innego miała zrobić? Wiadomo, że littlemoonster ma duży zasięg i Olka na pewno odczuje skutki swoich snapów. Śmiać się chce, emocjonalne przedszkole. A na jej urodzinach byli celebryci psze pani, a to ja miałam pierwsza balony. Bosz...
|
#1026 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
www.restauracjasloik.pl
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Munia: Trzecia Waza na Krakowskim Przedmieściu śniadanie za złotówkę przy zakupie kawy lub dowolnego napoju, podobnie Aioli i Restauracja Słoik. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w porannych godzinach.
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Munka, ja raz w Warszawie jadłam w jakiejś łobuzowej śniadanowni, miło, uroczo, pysznie, ale za 2 śniadania z kawą i jednego rogala zapłaciliśmy 60 zł. Od tego czasu chodziliśmy do subwaya ;-) Wolimy zjeść jakiś wypas na obiad. #turystycznyJanusz
|
#1029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już nie mówiąc o tym, że ostatnio widziałam dziewczynę z doczepianymi rzęsami, które wyglądały jak doklejone futerka. Stanowiły osobny byt, który ni w ząb do tych oczu nie pasował |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1031 |
|
Konto usunięte
|
Pasy startowe na policzkach mu się z panem Olimpia kojarza
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- W ogóle dla fanek filmów o pryszczach i wosku z uszu polecam filmy o wyciąganiu wrosnietych włosów <3 |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
szusz i zapalenie pęcherza
https://youtu.be/_6TcjEgVB_E |
|
|
|
#1033 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez barbarybcia Czas edycji: 2016-03-01 o 13:32 |
|||
|
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
U szuszgotuję wegański haul, a u szusz na vlogu tatar
![]() jajecznica tylko z tofu! jajko na tatarze tylko normalne
|
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Stan skóry Panny Sz. przeraża mnie z każdym tygodniem coraz bardziej. Pica pica pica robi swoje.
Swoją drogą - czy tylko mnie bawi ten "szanel boj" przewieszony przez sportową kurtkę? Prawdziwy niezbędnik na luźnej wyprawie na narty ;P Edytowane przez agnieszka16 Czas edycji: 2016-03-01 o 12:00 |
|
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym tak sobie myślę... jeśli na takim czerwonym dywanie widać takie delikatne makijaże to gdzie używać tych youtubowych? ![]() A wydaje mi się, że większość dąży do tego 'instagramowego looku', taki nowy kanon piękna? Im sztuczniej tym lepiej. O właśnie, Katosu nosi sztuczne rzęsy na codzień. Ja chyba bym tak nie potrafiła |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1040 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie zawsze zastanawia skąd Maxi czy Katosu mają tyle wyświetleń skoro na co dzień to ja rzadko spotykam chociażby mocniejsze usta. |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I zauważyłam tendencje, że im więcej mejkapu, to jakiś dziwnym trafem perfumy też można z daleka wyczuć
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych oscarowych makijażu bardzo podoba mi się Rachel McAdams. Ona w ogóle jest prześłiczna
I makijaż Kate Winslet i Olivii Wilde
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W weekendy w Aioli można mieć śniadanie za kilkanaście złotych max + kawę za grosza. Ja, jak jestem rano w Wawie, to zawsze chodzę do Nero (bardzo popularna sieciówka). Kawa/herbata + kanapka kosztuje max 15-18 zł, a mają bardzo fajny wybór kanapek. To samo. U mnie na mieście widzę czasem jakieś inspiracje disco klimatem, przerysowanymi pomadkami, różami, disco-cieniami, ale inspiracji yt to raczej nie widzę.... |
|
|
|
|
#1046 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też nabrałam ochoty na taką zabawkę! Nigdy nie miałam, kilka razy rozmawialiśmy o tym z tżem, ale jakoś zawsze temat umierał.Cytat:
Ale jednak fajnie by było, żeby torebka była jakkolwiek dopasowana do stroju i okazji Nie wyobrażam sobie zabierać na narty eleganckiej torebki po to, żeby schodzić z nią na posiłek w hotelu, albo iść gdzieś w sportowych ciuchach i z Szanelką. ![]() Wyobraziłam sobie teraz Sz. na jakimś górskim szlaku - buty trekkingowe, sportowe ciuchy i do tego Szanelka pod pachą. ![]() Cytat:
Ale co, jak to jest nie tylko w innym filmiku, ale jeszcze na innym kanale, to się nie liczy. Widzowie-debile przecież się nie połapią, że na jednym kanale zaprzecza temu, co dzień wcześniej mówiła na drugim. PS Sorry za osobiste zwierzenia, ale taki mam dziś dyskomfort po tej depilacji laserowej.:/ Czy któraś z Was ma z tym jakieś doświadczenia? Tak będzie po każdej depilacji, czy tylko po tym pierwszym razie? Edytowane przez mangosteen Czas edycji: 2016-03-01 o 13:42 |
|||
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki dyskomfort? jaka partia?
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
Partie intymne, momentami bardzo
- tzw. linia biała na brzuchu, linia bikini, szpara międzypośladkowa.Nic, czym bym się martwiła, ale taki dyskomfort coś jak podrażnienia po goleniu, mimo że mam wygodne majtki, to jednak podczas ruchów trochę uwierają. I tak się zastanawiam, czy tak będzie za każdym razem? |
|
|
|
#1050 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a przynajmniej ja mam takie szczęście że codziennie kogoś takiego widzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

Mówiła o tym jak została dobrze wykonana, że dziękuje rodzicom za wychowanie
wychowane osoby komentują sprawę publicznie obrażając koleżankę? Przepraszam, komentując cała sprawę publicznie? Na końcu wybieliła się, bo co innego miała zrobić? Wiadomo, że littlemoonster ma duży zasięg i Olka na pewno odczuje skutki swoich snapów. Śmiać się chce, emocjonalne przedszkole. A na jej urodzinach byli celebryci psze pani, a to ja miałam pierwsza balony. Bosz...
. No nic, przynajmniej mój portfel nie ucierpi
. Dzięki dziewczyny za informację
Oczywiście oczekuję polecenia miejsc

), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie.
Macie jakieś pomysły? Może jak pochwalicie się, co kupowałyście w ostaniach latach waszym facetom, to zaświeci mi się w głowie jakaś lampka