|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Ducha! 3 cm???!!! Ja bym panikowała a Ty na luzie... No podziwiam Cie kobieto!
![]() Naprawdę jestescie czarownice! Prosze nie czarować! Mnie zaczarowała Kejka.. Pisałam ze zgagi jej wspolczuje i od godziny mnie tak pali, ze chyba zaraz samozapłon nastąpi ![]() ![]() Byłam na SR. Ogólnie bardzo fajnie, dostaliśmy mnostwo gratisow ![]() ![]() ![]() ![]() Podreptałem tyle co do auta i z auta na sale i z powrotem i tak mnie spojenie i pachwina rwie, ze zwątpiłam w siebie. Czy w ogole do konca ciazy bedzie mi dane chodzic jeszcze ![]() Uciekam spac, miłej nocy wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co tak cicho od północy...co z wami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Winter is coming
|
witam się w 35 tc
![]() u mnie jedno co do dziecia jest pewne, będzie miało niebieskie oczy ![]() ![]() macanie główki, masakra ![]() udanego dnia dziewczyny ![]()
#4384 | |
Wtajemniczenie
|
Smarrita siostry córka ma 16 miesięcy a moja 2, 5 roku
![]() Dlatego myślałam że może masz mieć cc bo napisałaś ze według om masz termin na marzec i ze na pewno jeszcze w marcu się rozpakujesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]()
#4386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
córce mojego kolegi oczy z niebieskich na brąz zmieniły się jak miała 14 lat, praktycznie z dnia na dzień ![]() Cytat:
![]() ja dotykałam główki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Lulka ten dział informatyki nigdy mnie nie fascynował hehe ale miałam taka krechę na telewizorze - piksele poszly, nie do naprawienia to bylo (tzn to bylo na tyle nieoplacalne ze taniej wyszlo kupienie nowego tv) a co ciekawe ta kreska się powiekszala co pewien czas.
A ja jem i śmigam do okulisty, ale jestem ciekawa jaki mam wzrok :O
![]() |
#4389 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana
![]() Smarrita miedzy 9 rano a 21 powinno byc 10 seri ruchow. Czyli zapisujesz jeden ruch nawet jesli cora w ciagu 5-10 minut jest ruchliwa. I tak do uzyskania 10. Jesli do 21 nie naliczysz to jechac do szpitala i prosic o KTG albo chociaz o sprawdzenie tetna. Kopycio a nie mowilam? ![]()
#4390 |
Wtajemniczenie
|
Kejka dzięki za wytlumaczenie. Czyli taka seria to tez jako jeden moze być. Wlasnie to mnie zastanawialo
![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja. Obudzilam sie przed 6, zjadłam z malzem śniadanie, kupilam pączka do kawusi i siedzę z olejem koko na glowie owiniętej folia i ręcznikiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4392 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po badaniach, udało mi się, że przede mną tylko dwie osoby były ![]() ![]() u Was tez tak biało? ![]()
#4393 |
Zadomowienie
|
Annihilate bialo bialo, a rano jak sie obudzilam to ptaszki tak slodko cwierkaly. Az myslalam ze to wiosna przyszla
#4394 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gardło mnie boli ![]() Ducha powodzenia na egzaminie. U mnie wczoraj było biało dzisiaj już się rozpuściło. Widziałam już gęsi, żurawie i bociany więc wiosna tuż tuż. |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Raczkowanie
|
Hej.
Pierwsza noc w domu myślałam że bedie ciężko ale dałam radę i ładnie mi się spało. Mąż za to kiepsko. Tydzień miał łóżko dla siebie pewnie mu było za ciasno. Leżę sobie i póki co nie wstaje. Obiad mam z wczoraj. Muszę pranie wstawi ale to mąż powiesi. Ciuszki pracuje mi przyjaciółka. Mieszka nade mną więc i część prania robi Ja myślę że tak koło 15 kwietnia urocze. Mój termin z tego co mowi gin to 18 usg pokazuje 28. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaka jest jakość tych szlafroków z Dolce Sono? Wiem, że już o tym było ale nie pamiętam...
warto brać? http://allegro.pl/elegancki-szlafrok...695024383.html
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślałam, że to nie jest do naprawy ![]() ![]() Cytat:
Ej, pamiętaj, że masz pierwszeństwo ![]() Gosiaczek u TŻ w rodzinie wszyscy mają ciemną cerę, i ciemne oczy wiec ja się łudzę. U nas też nie ma blondynów niebieskookich ![]() Kopycio super, że próbujesz porodu SN. ja tez chcę bardzo tego spróbować, ale boję się, bo ja mam wysokie ciśnienie bez takich emocji, a co dopiero podczas wysiłku ![]() Dziś jedziemy na KTG do szpitala ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Opinie mają dobre ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Rozeznanie
|
Mamuśki moze głupie pytanie mam... Jak wysterylizować butelkę i nakładki na cycki do zabrania do szpitala? Mam te rzeczy nowe i nie wiem jak sie za to zabrać? Do wrzątku czy co?
![]() ![]() Co do szlafroków DS tez jestem ciekawa opinii ![]()
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie masz sterylizatora to tak, zagotuj wodę i wrzuć na chwile do wrzątku. Mozesz najpierw umyć. Ja zabieram sterylizator do szpitala (maz mi dowiezie na drugi dzien) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
Tak zagotowac. W sumie powinno sie gotowac min 10 minut z tego co sie kiedys orientowalam. Bo samo zagotowanie albo zalanie wrzatkiem nic nie da.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() Dziś startujemy z 33 tc ![]() Wczoraj ogarnialam bożene bo dziś wizyta u gin i albo mi się wydaje albo faktycznie wszystko tam jakieś takie większe i opuchnięte się zrobiło... ![]() ![]() Ostatnio wam pisałam o ciagnacym sie śluzie. I dziś rano na wkladce znów grudka takiego galaretowatego, ciagnacego się śluzu, mleczno-żółty. Zaczynam się naprawdę zastanawiać czy to faktycznie nie jest czop i po prostu odchodzi tak w ratach... Cytat:
Kochana myślę że to normalne i każda z nas ma czasami takie myśli. Ja to ostatnio mam przemyślenia odnośnie SN, bardzo bym chciała ale jestem drobna i jak ja dam radę przecisnąć to dziecko przez moją małą bożene... Cytat:
Trzymamy kciuki! Powodzenia ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() Też muszę to jeszcze zrobić. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za przepowiednie na wątku? ![]() ![]() Ja mam niebieskie, tz szare a mała zielone....kur po teściu ![]() ![]() ![]() Jestem po śniadanko i zaraz śmigamy do Ikei po szuflady dla mnie na kosmetyki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez wzielam granatowy ![]()
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
Dobra dzieki Kochane!!! Zaraz biore sie za wyparzanie i pogotuje trochę
![]() ![]() Dziś na 19:45 mam wizytę, ale późno... Normalnie o tej porze jestem zmęczona jak pies, ale chce iść z TŻ wiec umówiłam sie na wieczorną ![]() Która jeszcze dzisiaj wizytuje?
![]() |
#4406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty dzisiejsze
![]() Patulinka mi tez sie wydaje ze u mnie bardziej opuchnięte, nie zaglądam nawet tam z lusterkiem, po co się załamywać, wystarczy ze mam ciemna krechę, pępek wystający i pociemniale pachy blee oby wszystko wrocilo do normalności po porodzie
#4408 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam sie w 33 tygodniu czylli (32i0) ![]() Nie było mnie na forum raptem od wczorajszego przedpołudnia i mam 6 stron ![]() lece je nadrabiać i spróbuje się odnieś do postów choć może być ciężko przy takiej ilości....
#4409 |
Zadomowienie
|
Smarrita tez nie dotkne jak mi będą kazaly :p
Patulinka tez mam większą ![]() ![]() Co do sn to tez się tego boje. . Jak to dziecko przez nią przejdzie? ![]()
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam ikea! Mamy Antka pokój cały z ikei i dzieciaków te . Hania ma juz kilka mebelków tez z serii Stuva i Kubie kupujemy szafy, regał kallax i biureczko. Pod koniec tygodnia kłada panele, napinają sufity i chyba w przyszłym tyg juz definitywny koniec remontu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.