Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-02, 10:19   #4411
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Po wizycie kurczę mi sie wydawało ze jest tragicznie ale jak ja dobrze zrozumiałam to jest super - ćwiartka na każdym. I po 6 miesiącach od porodu trzeba przyjść na kontrole bo do tego czasu moze wszystko sie zmieniać.

Za dwa tyg mam przyjść na zakropienie i zbadanie oczu juz w kontekście porodu naturalnego ale mam przyjść z mężem bo potem mam slabiej widzieć niby.

Choroba lokomocyjna

Dziwna sprawa. Mam chorobę od dziecka - tragedia jest w busach, autokarach, w aucie jak z tylu siedzę, w aucie jak szwagier prowadzi. I tyle w sumie.

A tu ostatnio co jadę tramwajem to wysiadam blada. Teraz przed okulista wysiadłam i myślałam ze albo zemdleje albo zwymiotuje! Musze cos zjeść przed joga bo normalnie padam. Zamówilam jogurcik naturalny z dodatkami. Mysle ze postawi mnie na nogi hehe a potem rozciaganko i chyba skocze do takiego sklepu kosmetykami którego daaaawno nie odwiedzalam :P wydaje mi sie ze mam sile no ale zobaczę po jodze

Kciuki za wizyty Kochane ! Będziecie miały usg?
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:25   #4412
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Poli dobrze ze wada sie tak mocno nie poglebila.. Ja juz mialam wizyte w styczniu i wszystko bylo ok a nastepna mam mieć 13 kwietnia ehh dziwny czas, nie wiem czy nie przeloze
Stary 2016-03-02, 10:29   #4413
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Tak zagotowac. W sumie powinno sie gotowac min 10 minut z tego co sie kiedys orientowalam. Bo samo zagotowanie albo zalanie wrzatkiem nic nie da.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Prawda, prawda. Na instrukcji z butelki mam napisane zeby gotować 5-10 minut

Kciukasy za wizyty!

Przyszło mi zamowienie z gemini i jestem rozczarowana, bo wzięłam te małe buteleczki mleka i maja datę do 29.03 a na stronie nie było info, a czasem sie pojawia, ze jest krótka.. Możecie zerknąć jak jest na waszych? Musze sprzedać swoje.. Moze to mleko tak ma, w sumie ile moze stać.. W ogole przy produktach powinna byc podana data przydatności..
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:35   #4414
Smarrita
Wtajemniczenie

Poli a ja sie głowie o jaka ci cwiartke chodzi. Glupia ja!

Kopycio moje sa do konca kwietnia wazne i takie info bylo przy zamowieniu.

Jeszcze mi sie jeden temat przypomnial nie pamietam przez kogo poruszony ale chyba zostal bez echa odnośnie wspolnego pokoju 3 latka z noworodkiem. Ja bym nie ryzykowala spania 2 maluchow w jednym pokoju ba nawet bym ba chwile 3 latka nie zostawila z niemowlakiem. Niestety nie mozna byc pewnym za 3 latka. Moze cos malego dac niemowlakowi albo uznac cos za zabawe co moze byc zagrozeniem.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:39   #4415
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Czemu odważna? Ja tez biorę do szpitala...ktos sie moze czepić?

Uwielbiam ikea! Mamy Antka pokój cały z ikei i dzieciaków te . Hania ma juz kilka mebelków tez z serii Stuva i Kubie kupujemy szafy, regał kallax i biureczko. Pod koniec tygodnia kłada panele, napinają sufity i chyba w przyszłym tyg juz definitywny koniec remontu tylko kto to teraz wsystKo poprzenosi jak maz nie moze :/ trzeba bedzie znow prosić kogos
Umnie na pewno by nie pozwoliły, tylko kieliszki. W PLteż słyszałam, że nie wolno dokarmiać butlą w szpitalu,ale to pewnie zależy od placówki.

Też libię Ikea, mam cały dom umeblowany Chociaż nie dokońca wszystko mi pasuje, to nie mam za bardzo wyjącia, W NO Ikea najtańsza, na drożdsze szkoda kasy. Do nowego domu też kilka rzeczy sobie upatrzyłam,ale na ile mi kasa pozwoli, będę molestować stolarza

Trzymam kciuki za remont oby jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość

Kciukasy za wizyty!

Przyszło mi zamowienie z gemini i jestem rozczarowana, bo wzięłam te małe buteleczki mleka i maja datę do 29.03 a na stronie nie było info, a czasem sie pojawia, ze jest krótka.. Możecie zerknąć jak jest na waszych? Musze sprzedać swoje.. Moze to mleko tak ma, w sumie ile moze stać.. W ogole przy produktach powinna byc podana data przydatności..
Nie strasz. Ja co prawda zamawiałam gdzie indziej, ale nie pamietam czy datę przydatności sprawdziłam. Chyba na Dozie to było.

Ok make up zrobiony, idę się ubrać i smigamy

dla wizytujących

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:42   #4416
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Po wizycie kurczę mi sie wydawało ze jest tragicznie ale jak ja dobrze zrozumiałam to jest super - ćwiartka na każdym. I po 6 miesiącach od porodu trzeba przyjść na kontrole bo do tego czasu moze wszystko sie zmieniać.

Za dwa tyg mam przyjść na zakropienie i zbadanie oczu juz w kontekście porodu naturalnego ale mam przyjść z mężem bo potem mam slabiej widzieć niby.

Kciuki za wizyty Kochane ! Będziecie miały usg?
No to super że wzrok dobry. Ćwiartki to nic

Ja mam dzis usg. Ciekawa jestem ile nasza księżniczka waży
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:53   #4417
Kayira
Zakorzenienie

Witajcie.
Powodzenia na wizytach..

Ja po fatalnej nocy... bylam juz na zakupach. zaraz sie chyba za jakies pranie wezme...

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 10:59   #4418
Iwoncia81
Zakorzenienie

Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

Poli super że wszystko ok z oczkami ćwiartki to faktycznie pikuś

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja już po badaniach, udało mi się, że przede mną tylko dwie osoby były Jak już wyszłam z gabinetu to tam ludzi masa, no ale kto rano wstaje ten ma

u Was tez tak biało? chce wiosnę...
W nocy o 3 było biało bo nawet pług jeździł mi pod blokiem 3x, a teraz słonko i 10 stopni. Sucho na chodnikach

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobietki
Dziś startujemy z 33 tc

Wczoraj ogarnialam bożene bo dziś wizyta u gin i albo mi się wydaje albo faktycznie wszystko tam jakieś takie większe i opuchnięte się zrobiło... Też tak macie???
Gratki 33 tygodnia, ja go zaczne za 3 dni

Tak, też jestem tam opuchnięta niestety, a bożene bede ogarniać dzisiaj rzecz jasna ze zwierciadłem bo jutro wizyta u gina już widze znowu te moje wygibasy przed lustrem żeby sie tam dostać do tych chaszczy

Kurde dziewczyny!! Zamorduje te które pokupowały komplety minky ZARAZIŁYŚCIE MNIE!!
Od 3 dni wertuje neta i tak mi sie strasznie spodobały że cholera jasna już mi szyją mówiłam sobie że nie kupie bo mam pościel i kocyki to po co kase wydawać no i sie poddałam i musiałam kupić
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:00   #4419
GGI
Zakorzenienie

kejka o kurka ustalony już termin równy miesiąc.... do mnie to wszystko jeszcze nie dociera.

gosiaczek dużo zdrówka dla męża żeby bidula nie cierpiał do maja jeszcze kawałek

ducha
no super że wszystko dobrze. ale te 3 cm rozwarcia no sie zaczyna...

Kropcia ja mam sprawdzony makaron bezglutenowy typowy do rosołu musze go kupić to wkleje ci nazwę bo nie pamietam zawsze kupuje na wygląd opakowania w sklepie eko ale ja z tych co rosół uwielbiają z ziemniakami

która to pisałą o zapachu benzyny no KOCHAM ćpunka ze mnie jak nic

smartrita 3 kg no no ślicznie waga piękna... a pępowiną sie nie przejmuj jeszcze sie odwinie...

patulinka TY chudzino !!! ja wyglądam przy Tobie jak spaślak ile maz w obwodzie brzucha?
Stary 2016-03-02, 11:13   #4420
justyna_fli
Zadomowienie

Hej dziewczyny Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze Jestem na biezaco ale cos nie mam weny na pisanie. Dociera do mnie ze chyba za duzo sobie nabralam na glowe, jestem taka zmeczona i poirytowana wszystkim ze juz nie wyrabiam Na uczelni marnuje mase czasu bo nie moge sie skupic przez pare moich biurkowych 'sasiadow', ktorzy uwazaja chyba ze sa sami i moga non stop gadac/dzwonic/wciagac gile zamiast sie wysmarkac () i robic halas W dodatku moj promotor ciagle nie odeslal mi zadnych poprawek (minal juz ponad miesiac) wiec chyba nie zanosi sie na to ze przeczyta mi prace na czas i bede sie z tym bujac Bog wie ile czasu, a chcialam oddac przed urodzeniem Pawelka. To tez mnie demotywuje bo po co tu siedze i sie mecze skoro i tak nie wyrobie sie na czas i to nawet nie z wlasnej winy Eh ponarzekalam znowu... Dzis mam wizyte u psychologa ale mam takie wrogie nastawienie do wszystkich i wszystkiego juz ze nie wiem co to bedzie. No i zaczynam 36 tydzien... Porod coraz blizej a ja ciagle w proszku pod tym wzgledem
zapach benzyny
Haha ja tez kocham jak bylam dzieckiem to obie z siostra na stacji benzynowej otwieralysmy okna w aucie zeby sie pozaciagac a mama na nas krzyczala bo ona nienawidzi
sterylizator
Mam taki do mikrofali. Wie ktoras jak to sie uzywa dokladnie, bo odkupilam z drugiej reki i nie bylo tam instrukcji. A nie chce mi sie szukac w necie jak to zrobic Zepsuc chyba nie zepsuje bo to tylko pudelko, ale chce miec pewnosc ze sie dobrze wszystko wysterylizuje
Dawidek 31.10.2018

Edytowane przez justyna_fli
Czas edycji: 2016-03-02 o 11:14
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:13   #4421
patulinka94
Zadomowienie

GGI nie mam centymetra w domu i się nie mierze :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 11:15   #4422
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Wczoraj ogarnialam bożene bo dziś wizyta u gin i albo mi się wydaje albo faktycznie wszystko tam jakieś takie większe i opuchnięte się zrobiło... Też tak macie???

Ostatnio wam pisałam o ciagnacym sie śluzie.
I dziś rano na wkladce znów grudka takiego galaretowatego, ciagnacego się śluzu, mleczno-żółty.
Zaczynam się naprawdę zastanawiać czy to faktycznie nie jest czop i po prostu odchodzi tak w ratach...
Ja też mam ciągnący się śluz od jakiegoś czasu, ale nie codziennie. Nawet jeśli to czop, to odchodzi w małych ilościach, więc ja się nie przejmuję. A co do wyglądu tam..już dawno się przeraziłam i...masakra. Opuchnięte, ciemniejsze...bleee...

Wróciłam do zdjęcia z wczoraj, fajny brzuszek chudzinko ile masz w najszerszym miejscu brzucha? Bo ja mam 95 cm tylko z drugiej strony to tylko 1 cm więcej niż miesiąc czy nawet dwa temu... ale mam mało wód, więc pewnie też dlatego...

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
kejka o kurka ustalony już termin równy miesiąc.... do mnie to wszystko jeszcze nie dociera.
Chyba nie doczytałaś, to nie jest ustalony termin, tylko położna tak myśli, że wypadnę na 1 kwietnia

Co do pokoju dwojga dzieci w takim wieku, co pisała Smarrita to ja się totalnie zgadzam. Nigdy nie wiadomo co starszemu dziecku do głowy przyjdzie, w rodzinie widziałam już nie jedno... No i nie wyobrażam sobie, żeby maleństwo płakało a przy tym starsze dziecko się obudzi. Oj niee...

Kciuki za wizytujące dziś

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:17   #4423
ania_mala
Zadomowienie

Dobry!

Ale wróżycieJa obstawiam,że się pierwsza po 20 marca rozpakuje

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Oby dzieciaki były duże i zdrowe, a szyjki pozamykane i długie

U nas dziś tak szaro-buro,śnieg się roztopił i nic się nie chce..a jeszcze od wczoraj tak mnie zgaga męczy,że chyba się wykończę...ech..zaczyna mi ciążyć ta ciąża...
ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:21   #4424
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Ja też mam ciągnący się śluz od jakiegoś czasu, ale nie codziennie. Nawet jeśli to czop, to odchodzi w małych ilościach, więc ja się nie przejmuję. A co do wyglądu tam..już dawno się przeraziłam i...masakra. Opuchnięte, ciemniejsze...bleee...

Wróciłam do zdjęcia z wczoraj, fajny brzuszek chudzinko ile masz w najszerszym miejscu brzucha? Bo ja mam 95 cm tylko z drugiej strony to tylko 1 cm więcej niż miesiąc czy nawet dwa temu... ale mam mało wód, więc pewnie też dlatego...

Chyba nie doczytałaś, to nie jest ustalony termin, tylko położna tak myśli, że wypadnę na 1 kwietnia

Co do pokoju dwojga dzieci w takim wieku, co pisała Smarrita to ja się totalnie zgadzam. Nigdy nie wiadomo co starszemu dziecku do głowy przyjdzie, w rodzinie widziałam już nie jedno... No i nie wyobrażam sobie, żeby maleństwo płakało a przy tym starsze dziecko się obudzi. Oj niee...

Kciuki za wizytujące dziś
U mnie też nie ma rewelacji z ilością wód.
Pisałam GGI już że nie mam centymetra w domu :P
Kejka ty też chudzinka
Stary 2016-03-02, 11:33   #4425
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:

Kciukasy za wizyty!

Dzieki za kciuki ja zamawiam dopiero mleko Enfamil w buteleczkach i jest info, ze data do czerwca... Zdecydowałam sie ns Enfamil, bo Bebilonu juz nie było i w sumie mi to pasuje nawet! Mam nadzieje, ze uda Ci sie sprzedać!

Cytat:
No to super że wzrok dobry. Ćwiartki to nic

Ja mam dzis usg. Ciekawa jestem ile nasza księżniczka waży

Tez mam USG w sumie zawsze mam... I tez jestem ciekawa ile Synio urósł, TŻ obstawia ze ma 2,5 kg

Dzisiaj na obiad ZUPA ImageUploadedByWizaz Forum1456918377.735754.jpg

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 11:35   #4426
lucy111
Zadomowienie

Wróciłam od promotora, pierwszy rozdział zatwierdzony,w sumie nie potrzeba większych poprawek. Drugi oddany

Ogarnęłam mieszkanie i czekam na koleżankę

Brzuch
chyba maż miał rację i faktycznie się brzuszek mi się obniżył, ale mimo to mam wrażenie ze Leon nadal jest poprzecznie ułożony, ciekawe czy do wizyty się odwróci
stresuje się ta wizytą, martwię się też iloscią wód bo patrząc na mój brzuch moge miec ich za mało, choć z drugiej strony gin nic nie mówił wiec staram się mysleć ze jest ok

dzisiaj musiałam stac w tramwaju i tak mi brzuch twardniał od tego

szlafrok
co do szlafroka dolce sonno to uważam ze jest ok jak za te cene i śmiało możecie zamawiać, te przynajmniej są bawełniane a nie jak większość ze sztucznych materiałów
do szpitala spokojnie wystarczy

sterylizacja

ja od szwagerki dostałam takie woreczki http://www.ceneo.pl/14918692 ale nie mam jeszcze ani butelek ani nakładek wiec nie wiem jak się sprawdzają

Ineso masz już swoja chustę? Moja miała być dziś ale z tego co widze po linku do śledzenia to chyba dopiero jutro dotrze

Za to torba bagme wreszcie wysłana

Powodzenia na wizytach
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:36   #4427
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Kciuki za wizyty dzisiejsze

Patulinka mi tez sie wydaje ze u mnie bardziej opuchnięte, nie zaglądam nawet tam z lusterkiem, po co się załamywać, wystarczy ze mam ciemna krechę, pępek wystający i pociemniale pachy blee oby wszystko wrocilo do normalności po porodzie

Ja tez mam ciemne pachy, ale nie wiedziałam, że to od ciąży. Uf

Kciuki dla wizytujących

Ja czekam aż moja przyjaciółka urodzi, w sumie jest już po terminie, ale to dziewczynka także nie spieszy się małej

Co do brzucha, to u nas po remoncie zapodział się gdzieś centymetr, ale pewnie ze 120 już jest
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:44   #4428
kopycio
Rozeznanie

U mnie 107 cm. Ale jakis duży mi sie wydaje🙃

Kurka wodna! Wystawiłam mleko juz, to w sumie tylko 10 zł No ale chciałam je miec! Zawsze pisali jak był krotki termin, a teraz nie było info.. Miejmy nadzieje, ze laktacja ruszy odrazu siary coraz wiecej..

Lucy super, ze z praca do przodu!

Ikea
My Love kocham meble i dodatki, w mieszkaniu większość wlasnie ikeowskich rzeczy, lubie ich styl. Choć na meble do kuchni bym sie nie zdecydowała, takie mało solidne dla mnie, ale reszta Extra

Tez zamówiłam torbę na dawandzie wszystko przez Was ale zupełnie inna
Stary 2016-03-02, 11:48   #4429
akinomka03
Rozeznanie

Witam w 36 tygodniu (35 i 0)

U mnie rano bylo biało teraz topnieje i błotko się robi.

Przeniosłam się na inne łóżko i dziś lepiej mi się spało.

Co do bozeny to już jakiś czas temu zauważyłam że jest ciemniejsza i jakby napuchnieta.

Dziewczyny czy jak Wasze dzieciaczki szaleja w brzuchu to slyszycie takie jakby pykniecie?? Bo ja już kilka razy slyszalam, podobny dźwięk do pykniecia kości, slyszycie takie coś?

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-03-02 o 11:56
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 11:55   #4430
annihilate
Rozeznanie

Kciuki za wizyty

Patulinka ja też mam taki śluz już od dłuższego czasu nawet

Ja też jestem tam napuchnięta i ciemniejsza, to chyba norma..

Akinomka ja właśnie często słyszę takie pyknięcia, czasem nawet się boję, że to wody już ale nic mi nie leci :P

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 11:56   #4431
NetaC
Raczkowanie

Mi czasem ale nie koniecznie jak on się rusza tylko jak ja się rusze. Ale to takie ciche jak opisujesz. I czuję takie pykniecie.
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 12:01   #4432
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy jak Wasze dzieciaczki szaleja w brzuchu to slyszycie takie jakby pykniecie?? Bo ja już kilka razy slyszalam, podobny dźwięk do pykniecia kości, slyszycie takie coś?
Nie słyszałam u siebie takiego czegoś, za to leżąc w łóżku i przewracam sie na drugi bok to czuje jak mi sie woda jakaś przelewa, pewnie z żołądka tak myśle ale i tak śmiesznie bo jak w ciąży nie byłam to tak nie miewałam mimo picia duuuużej ilości wody
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 12:04   #4433
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Dzisiaj na obiad ZUPA Załącznik 6243251
Fajna zupaaa
i Medela jest
moja wyglądała tydzień temu temu podobnie, tylko inna butelka i jeden smoczek. Tylko ten co zabieram do szpitala

Cytat:
Oj zdarza się. Nawet często ostatnio bo się zrobił z niego mały agresor I tak jak któraś pisała, zastanawiałam się raz czy zaraz mi wody nie wypłyną po było głośne "pyk"...a to wyrażenie kojarzy mi się tylko z tym, jak dziewczyny opisywały odejście wód

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 12:06   #4434
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
U mnie 107 cm. Ale jakis duży mi sie wydaje🙃

Kurka wodna! Wystawiłam mleko juz, to w sumie tylko 10 zł No ale chciałam je miec! Zawsze pisali jak był krotki termin, a teraz nie było info.. Miejmy nadzieje, ze laktacja ruszy odrazu siary coraz wiecej..

Lucy super, ze z praca do przodu!

Ikea
My Love kocham meble i dodatki, w mieszkaniu większość wlasnie ikeowskich rzeczy, lubie ich styl. Choć na meble do kuchni bym sie nie zdecydowała, takie mało solidne dla mnie, ale reszta Extra

Tez zamówiłam torbę na dawandzie wszystko przez Was ale zupełnie inna
Od razu przez nas
jaka wzięłas?
Ja przepadlam na dawandzie, tyle mają świetnych torebek i biżuterii ze pół wypłaty bym tam przepuścila.
Teraz jeszcze intensywnie myślę nad jedną mała skórzana ☺

Mleko podobno jest w rossmanie a napewno w każdej aptece wiec jeszcze kupisz ☺ ja też muszę na wszelki wypadek

Cytat:
Kciuki za wizyty

Akinomka ja właśnie często słyszę takie pyknięcia, czasem nawet się boję, że to wody już ale nic mi nie leci :P
Co do opuchlizny i ciemniejszego koloru to nie wiem, boje się zaglądać. Choć będę musiała bo przy kolejnym goleniu na ślepo znów się zmasakruje

Dziś znów czekam na kuriera. Ma przynieść poszewki i apaszki dla młodego z hm. Oczywiście wszystko klikane oddzielnie żeby się na rabat załapać i darmowa dostawę. Chyba jestem Januszem biznesu 😊
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 12:09   #4435
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Kciuki za wizyty

Czasem słyszę, ostatnio częściej.

Nie mam dziś weny na pisanie, bo córa była na nogach od 4:30, odespałam teraz 45 minut, ale to nie to samo. Jeszcze dziś robie jej ostatnią imprezę urodzinową dla koleżanek z osiedla.

Co do tego wyczuwania głowkie, to nie robiłam tego z jakąś przyjemniścią, tylko by sprawdzić czy mi się tam na dole jeszcze nie "pogorszyło"- po studiach wiem, czego szukać. Teraz grzecznie czekam na gina do przyszłego wtorku. W czasie porodu nie tykałam i nie zamierzam.

Co do wróżenia, to nie liczę cesarek zaplanowanych, więc na podium jest : Smarrita, Cloche i Annihilate
Stary 2016-03-02, 12:10   #4436
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Akinomka ja słyszę takie pykniecie, szczególnie jak nozka jeździ z boku brzucha (rozpoznaje po czkawce ulozenie), tak jakby kość jakas strzelala, w ogóle jakies takie dziwne odgłosy ostatnio czasem z brzucha idą, jakby cos bulgotalo i nie wiem czy to ja czy on

Dzisiaj będę w ross to kupie ta odżywkę co kejka polecila i powiedzcie mi czy dostane tam te mleczko w malych butelkach, i jakie kupić??
Stary 2016-03-02, 12:24   #4437
Moniczki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Przyszło moje zamówienie z aleeko ostatnio tak jak pisała Moniczki czuję się jak dziecko rozpakowujące prezenty :P szkoda tylko ze wszystkie sama sobie robię
No u mnie cały tydzień w sumie pod znakiem kurierów więc jestem w niebie . A wczoraj doczekałam się tej paczki z hybrydami i piałam jak dziecko!! Takie piękne kolory zamówiłam! No po prostu siedziałam i co chwila odkręcałam buteleczki, żeby popatrzeć na nie Taka radocha a tu d*pa blada bo już raczej nie będę sobie ich mogła zrobić. A nóż mnie złapią skurcze i skończy się porodem... Chyba bym musiała zębami zdrapywać w drodze do szpitala
Moniczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 12:31   #4438
kopycio
Rozeznanie

Cytat:

Ja nie slysze nic a nic, ale za to widze dokładnie, moj brzuch czasem wyglada jakby był cały w guzach

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Od razu przez nas
jaka wzięłas?
Ja przepadlam na dawandzie, tyle mają świetnych torebek i biżuterii ze pół wypłaty bym tam przepuścila.
Teraz jeszcze intensywnie myślę nad jedną mała skórzana

Mleko podobno jest w rossmanie a napewno w każdej aptece wiec jeszcze kupisz ja też muszę na wszelki wypadek

Dziś znów czekam na kuriera. Ma przynieść poszewki i apaszki dla młodego z hm. Oczywiście wszystko klikane oddzielnie żeby się na rabat załapać i darmowa dostawę. Chyba jestem Januszem biznesu
Janusz biznesu! Haha! Dobre
http://pl.dawanda.com/product/869080...-light-blue-ii
Taka wzięłam z haftem w srodku a zeby nie było ze bez okazji to bedzie na dzien kobiet

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Akinomka ja słyszę takie pykniecie, szczególnie jak nozka jeździ z boku brzucha (rozpoznaje po czkawce ulozenie), tak jakby kość jakas strzelala, w ogóle jakies takie dziwne odgłosy ostatnio czasem z brzucha idą, jakby cos bulgotalo i nie wiem czy to ja czy on

Dzisiaj będę w ross to kupie ta odżywkę co kejka polecila i powiedzcie mi czy dostane tam te mleczko w malych butelkach, i jakie kupić??

Wlasnie ja w Ross widziałam tylko w saszetkach, w buteleczkach nigdzie
Stary 2016-03-02, 12:37   #4439
MiniMonix
Zakorzenienie

U mnie tak pyka, jak nocą przewracam się na drugi bok. Coraz bardziej mnie boli krocze, ale mała jakoś specjalnie nie napiera na dół :/

Mleka na Gemini nie kupiłam, właśnie, że względu na datę. Myślę, że jak będzie potrzeba to mąż kupi w aptece i dowiezie..

Pipka moja jest okropna.. Zmieniła się bardzo i mam nadzieję, że chociaż w połowie wróci do normalności :p

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

A i mąż kupił przewijak :p Miałam nie kupować w ogóle i przewijać Oliwię na łóżku z podkladami. Ale teraz myślę, że będzie mi wygodniej. W organizerze bedą akcesoria, obok stojąca lampa.. Chyba więcej nic nie trzeba :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 12:37   #4440
Agnessssa
Rozeznanie

Witam się w dniu dzisiejszym malz pojechał na pogrzeb dziadka a ja dzisiaj pichcę w kuchni

Śluz taki mleczno żółty to mi od miesiąca leci. Ja pytałam się giną to jest normalny śluz w ciąży. Nic złego

Dzisiaj wizyta o 19 i długie usg 3trymestru zaległe trochę mam stresa, że coś może być nie tak. Ale w myślach wierze że będzie dobrze i Adaś bedzie zdrów.

Aha nie kupujcie mrozonekz Hortexu są tragiczne więcej lodu niż warzyw i nieswierze mimo długiej daty ważności. Pierwszy i ostatni raz.

Dziewczyny zastanawiam się nad zamówieniem literek nad łóżeczko bo będzie smutno bo nic nie ma oprócz łóżeczka. Zresztą nie ma gdzie u nas w kawalerce cokolwiek postawić. A tak chociaż troszkę ozywie to miejsce Adasia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości