|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Narobiłaś mi chęci na grzebanie w ciuchach, a ja ledwo chodzę
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Było pełno pięknych rzeczy ale najwiecej dla takich maluszków 3,5 kg newborn nowki normalnie! Ale ja takich małych nie kupuje bo to bez sensu mam kilka sztuk i to wystarczy Ja póki co jeszcze sie kulam
|
|
#4503 | ||||
|
Zadomowienie
|
Moniczki
U mnie to samo z kurierami, non stop jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ki ☺ Hybrydy będziesz miała jak znalazł po porodzie żeby się na bóstwo zrobić a co do rozstepow może spróbuj zadziałać olejem z dzikiej róży, jest szansa ze ładnie zbledna Ja zamówiłam i od wczoraj dodaje do balsamu z Ross co do teściowej nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, podziwiam ze to wszystko wytrzymujesz, ha bym chyba nie wytrzymała i powiedziała co myślę Cytat:
Nie, idzie poczta z Wawy. Jutro pewnie będzie. Nr przesyłki dostałam od babki bo już do niej pisałam zapytać co z wysyłka Kalpana na paznokcie dziewczyny polecały olejki. Ja przy okazji zamówienia z gemini wzięłam sobie jakiś krem 25 tez z olejkami w składzie ale efekty mizerne. Paznokcie mam króciutkie a i tak się rozdwajaja 😕 Po ciąży chyba wrócę do odżywki eveline bo to jedyna która działała na moje paznokcie Cytat:
Moja jeszcze nie dotrala. Mam nadzieje ze tez nie będzie jakichś dużych wad. Cytat:
miło z pana strony, mnie w tramwaju dziś nikt nie zauważal 😕 wiec całą trasę musiałam stać, później jeszcze coś tam w domu ogarnęłam a teraz leże i brzuszek mi się spina Fajnie ze zakupy udane. Ja wczoraj na triny.pl ponad 100 zł zostawilam 😕 oczywiście na same niezbędne rzeczy ☺ Cytat:
|
||||
|
|
|
#4504 | |
|
Winter is coming
|
ja też
już dawno się czaiłam na ali, ale trzeba było kombinować z kontem, a dopiero tydzień temu odkryłam, że da się płacić przez przelewy24. Jeszcze pokazałam to siedlisko zła mojemu chłopu i musiałam mu jakieś słuchawki zamówić.Cytat:
Malos kciuki za wizytę! jezu jaka wymęczona dzisiaj jestem. Miałam nudy w robocie i chyba przez to, nienawidzę takich dni jak siedzę i nie bardzo mam co robić ;/
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle miałam Wam pisać, ze moja kuzynka robiła test, wyszedł pozytywny i wg OM byłby 3 listopada... Wiec za lada Sekunda listopadowki bedą
![]() musimy miejsce robić następnym! Jedziemy z TŻ, oczywiście spóźnieni dzieki za kciuki!
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
GOSIULKA
Też były masaże,rehabilitacja,sana torium ale to g..no cały czas wraca i powiem ze coraz więcej osób ma ten problem i jest coraz więcej operacji ale ma dobrego specjaliste neurochirurga i jesteśmy dobrej myśli,a różnie ludzie gadają.Jedni zadowoleni i szybko wrócili do formy a inni troche dłużej ale myśle że mój M bedzie miał motywacje żeby szybko sie zregenerować
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
Tez ostatnio pomyślałam o listopadowkach ze lada dzień nieśmiało się pojawia ☺
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
O ja pier... ale mnie skurcz złapał jak myłam naczynia, jakieś 5 min już trwa ale powoli puszcza. Aż mi się ciężko oddychało
|
|
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od miesiąca mamy na Ali Express fazę. Mąż założył kartę walutową w alior banku. Kupiliśmy wiszące do wózka i jeden 50cm zwykły. Już się nie mogę doczekać aż przyjdą jeszcze opaskę na głowę mają chinole wysłać i czaimy się na buciki niechodki :pCytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- U mnie też przy skurczach ciężko się oddycha. Właściwie to po tym je poznaję, bo brzuch się spina bezboleśnie
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze pierwsze sn beda potem. mimo brzucha giganta nie spieszy mi sie, bo no... wiem jak jest. pewnie, ze fajnie miec maluszka przy sobie, ale jednak teraz nie ma problemu isc siku, na zakupy - wystarczy zarzucic cos na siebie i heja... a potem z dzieckiem to no... oczywiscie da sie, ale ja mialam tak nieprzewidywalny egzemplarz, ze wozkiem nigdzie nie moglam isc, bo potem musialam go pchac z mlodym na rekach, to znowu chcial cycka przedwczesnie, albo co gorsza napial sie i strzelil setna kupe danego dnia... a nie, przepraszam. mialam bardzo przewidywalny egzemplarz jednak, bo zawsze cos z tych atrakcji mi fundowal
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kur... Pamiętacie jak mówilam, ze teściowa kupiła wózek tylko laska miała go wyprać i wtedy teściowa miała jej zapłacić. Tż właśnie napisał do tej laski czy do soboty się wyrobi, a ta że jednak nie sprzeda i mamy przecież jeszcze mnóstwo czasu
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakaś kpina!! nie sprzeda bo co?
|
|
|
#4513 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wciągają??? Bleee Cytat:
Nie pytaj co przeskrobał, bo wiecej nie kupi mojemu jak wypominam, ze bez okazji nie kupuje to mowi, ze jak teraz kupi to powiem, ze wymuszone a jak bez okazji mu sie zdarzy to zawsze pytam co przeskrobał i takim sposobem nie kupuje![]() Cytat:
Dziekuje, ze napisałaś! To w takim razie kupie na prąd, mam blisko gniazdko nie wiedziałam jak te na baterie świeca jasno. I chce dłuższe, wiec wezme 30. Jutro bede kręcić. Czym usztywnialas? Ja mam zamiar cukrem.Bardzo fajnie Ci wyszly Cytat:
Tęskno mi za SH ale nie dałabym rady grzebać przez godzine No chyba ze mi sie polepszy Twoje łupy superasne!Patulinka super! Mała juz taka duża ![]() Ducha gratki za egzamin ![]() Paznokcie Dziwna ta ciaza, u każdego co innego, moje paznokcie rosną jak szalone i wcale sie nie rozdwajają ️Przeglądałam wszystkie próbki z SR i większość jest przeterminowana hitem były kaszki z hipp od 9 miesiąca życia, ktore wazne były do lutego za to znalazłam jedna fajna rzecz, płytę z instrukcja udzielania pierwszej pomocy dla niemowlaków
|
||||
|
|
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ja Cie ☠☠☠☠☠☠☠e ze tak powiem
|
|
#4515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież już nie ma czasu... Co za ludzie! |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sprzeda, bo uznała, że jednak jej córka jest jeszcze za mała, żeby go sprzedać.
Dobrze, że tż do niej napisał, bo wczoraj jak teściowa się z nią widziała to nic nawet nie wspomniała. Teraz w biegu będziemy szukać. |
|
|
|
#4517 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój prawie czterolatek sie chce wysmarkać a tż póki mu w końcu nie powiem to pociąga tym nosem aż szlag trafia. Jak ma katar to smarka ale jak kichnie to mi na nerwy działa z tym pociąganiem... Cytat:
![]() No właśnie, dzień kobiet, więc wtedy już nic nie dostane na bank ala:Cytat:
Nie mrowi mnie pod cyckami i nie boli jak siedze bo mało siedze ![]() Za to jak leże dłużej napieprzają mnie żebra ![]() Na bank to chwilowy wybryk ![]() Albo coś mu sie chce i zagaduje w ten sposób ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupiłam już dady jakiś czas temu za 14zł ![]() Cytat:
![]() No do gina trza jakoś przecież wyglądać
|
||||||
|
|
|
#4518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niezle, jakby wczesniej nie mogła sie okreslic wskakuj na olx i szperaj, moze akurat cos sie trafi
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
kopycio kupiłam klej wikol, można jeszcze dać magic. Robiłam wg tej instrukcji :
https://youtu.be/SJHhpGtQGyg
|
#4520 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tak mam, mrowienie, drętwienie pod cyckiem z prawej strony i jak na prawym boku śpię to też drętwieje. Ogolnie taki ból czuje. Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki żebyście szybko coś fajnego znalezli.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-03-02 o 20:38 |
||||
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Gratki udanych wizyt-Patulinka pięknie Zosia przybiera, Lulka super,że nie było skurczybyków w KTG,a gin mówił czy będzie CC czy Sn ze wzgledu na to ciśnienie?
Kropcia-superanckie łupy Iwoncia-mam nadzieję,że małżon to z miłości te kwiatki,a nie ,że od razu coś przeskrobał. Super ta pościel. Ja nie obstawiam i we wróżenie która pierwsza urodzi się nie bawię,mam nadzieję tylko,że każda w najlepszym dla siebie czasie i wszystkie porody będą bez powikłań i do zniesienia. Poli-podziwiam Cię,że tak kursujesz po tym mieście. Że masz siłę i w ogóle. Jakie fajności przyniosłaś z drogerii? Justyna,ten promotor to jakiś nieodpowiedzialny typ,wie,że Ci się spieszy to mógłby się ogarnąć z czytaniem. Chyba,że Cię zaskoczy i nie będzie w ogóle poprawek? A jak to spotkanie zapoznawcze przebiegało?Szwendała się ta środowiskowa czy było miło? Madziara,skurcz brzucha taki miałaś?Z wózkiem to no comment-co za nieodpowiedzialna baba, gdyby nie mąż to by Was w ogóle nie powiadomiła? Ja dzis zrobiłam sobie wieczór przyjemności-kąpiel w tym olejku kokosowym,pyszna herbatka,muzyczka i książeczka. Mmmm,odpoczęłam. Tylko zabrać się za szorowanie wanny z tego tłuszczu nie mogę bo cały mój relaksowy nastrój pryśnie
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Wciąganie gili
Nie nawidzę i mam ochotę taką osobę rozstrzelać. Przeważnie w ramach uprzejmości podaje takiej osobie chusteczkę ![]() Właśnie przeglądamy, ja mam od jakuegoś czasu kilka zapisanych tylko będzie trzeba pojeździć. |
|
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
a jak ![]() Cytat:
No pewnie, że same niezbędne rzeczy hehehhe ![]() Cytat:
![]() to gratulacje dla kuzynki ! Cytat:
![]() ja nie umie sobie jeszcze wyobrazić jak to w ogóle wszytsko będę robić przy małej, ale dobrze, że tu jesteście takie doświadczone to podpowiecie o nie gadaj! To jaki macie teraz plan?
|
|
|
#4524 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny szybko po wizycie: szyjka 2 cm, mówił ze dwa tyg spokojnie pochodzę, Adaś główkowo, waga 2300 na 34+5, na następnym pobierze gbs, przepływy ok, narządy wew ok, ilośc wód ok, ogólnie ok
![]() ![]() ![]() Dzieki za kciuki, przydały sie ️
|
|
#4525 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki! ![]() ![]() Cytat:
Mysle, ze nie musicie sie ograniczać miejscem, moze gdzieś dalej bedzie fajniejszy albo tańszy. My braliśmy od babeczki z Gdańska, a jestesmy spod Warszawy, utargowaliśmy, ze przesyłka była w cenie i git! Przed kupnem jeszcze poprosiłam o wiecej zdjec i oczywiscie braliśmy za pobraniem. A jeszcze przy kurierze obejrzałam czy wszystko ok. Polecam
|
||
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Synek już duży, super że wszystko dobrze |
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem wrzucę W zasadzie kupowałam bez czytania składu hah tak po prostu intuicyjnie coś sobie wybierałam Och uwielbiam mieć nowe kosmetyki A co do kursowania no najgorzej to mi wyjść z domu. Jak już wyjdę to jest super! No chyba, że mnie tak jak teraz mdli w tramwaju. Ale liczę na to, że to jakieś super chwilowe i przejdzie - bo jak ja na jogę będę się bujać?JOGA W końcu! W końcu ta joga przypomina jogę ! Tzn taką na jaką chodziłam normalnie - czyli : zmęczyłam się ! mam zakwasy !! jupi kocham zakwasy ! Takie porządne to pewnie zrobię w czerwcu ale te i tak cieszą były pozycję, które znam z normalnej jogi i które wymagają ode mnie wysiłku i które mnie zmęczyły NO KOCHAM TAKĄ JOGĘ więc siedzę i szukam na necie pasku do jogi i kostek - bo matę mam od dawien dawna, ale przez brak paska i kostek wiele pozycji nie mogę zrobić ![]() I teraz zgłupiałam - kupić taniej na allegro ale ciul wi jak z jakością, czy kupić troszkę drożej ze strony jogowej hm hm hm hm...
|
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
Malos super wiesci
️
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Poli plan jest taki, że sxukamy innego, nie mamy innego wyjścia.
Na poczatek przeglądamy oferty w kręgu 50 km, kilka nam się podoba no i wolelibyśmy na żywo zobaczyć, bo jednak nie mamy za dużo czasu. |
|
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

niektóre chłopięce ale mi to nie przeszkadza samacyez czasem cos sobie kupuje na dziale męskim
juz widzę Maje w podartych jeansach białej koszuli i trampeczkach
️
Narobiłaś mi chęci na grzebanie w ciuchach, a ja ledwo chodzę

w każdym razie kości.
dzieki za kciuki!

ale jak juz mowilam, pierwsze beda planowane CC
mysle, ze pierwsze sn beda potem. mimo brzucha giganta nie spieszy mi sie, bo no... wiem jak jest. pewnie, ze fajnie miec maluszka przy sobie, ale jednak teraz nie ma problemu isc siku, na zakupy - wystarczy zarzucic cos na siebie i heja... a potem z dzieckiem to no... oczywiscie da sie, ale ja mialam tak nieprzewidywalny egzemplarz, ze wozkiem nigdzie nie moglam isc, bo potem musialam go pchac z mlodym na rekach, to znowu chcial cycka przedwczesnie, albo co gorsza napial sie i strzelil setna kupe danego dnia... a nie, przepraszam. mialam bardzo przewidywalny egzemplarz jednak, bo zawsze cos z tych atrakcji mi fundowal 
to jakaś kpina!! nie sprzeda bo co?
tż pojechał na zakupy do auchana, a jak wrócił to dostałam bukiecik tulipanów 
mojemu jak wypominam, ze bez okazji nie kupuje to mowi, ze jak teraz kupi to powiem, ze wymuszone
No chyba ze mi sie polepszy
️
ala:

wskakuj na olx i szperaj, moze akurat cos sie trafi
i potem wrzucę