![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
A ja jak zwykle dłuuugo, długo po wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() Zwyczaj przynoszenia cukierków na urodziny pamiętam z podstawówki, później już nie. Teraz, jak są osiemnastki, a solenizant nie robi imprezy, to po prostu idziemy na piwo albo wódkę. W ogóle, to się tak bezczelnie pochwalę, że zgrana klasa z nas, hehe ![]() Em, wiesz co... ja też nieraz mam takie myśli, prawie to samo. Że po co jeżdżę na ten rysunek, po co mi matura z fizy, po co w ogóle celuję w tą arch., skoro bez problemu dostałabym się pewnie na jakąś gospodarkę przestrzenną albo inny niespecjalnie oblegany kierunek... Po co w ogóle to wszystko. Ale mi przechodzi ![]() Przyłączam się do miłośniczek koloru różowego! ![]() ![]() ![]() Lele ale ładnie piszesz o TŻ, aż zaczynam zazdrościć ![]() Eee, też bym tak chciała...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Zadomowienie
|
Layla jak będę mieć okazję to na pewno obejrzę
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam 4 zdjęcia na szybko, takiej okazji nie można było przepuścić ![]() Wiem, że się da, bo sama to nawet przerabiałam na początku tego roku, od czasu do czasu nic mi się nie chce jeść i pewnie w czasie matury będzie to samo, ale to nie jest zdrowe, więc już sama uważam na to. Cytat:
![]() ![]() Nie wiem za co się zabrać, bo z każdego przedmiotu coś muszę zrobić. ![]() Gdzie jest Mathilda?Ma ktoś z nią kontakt? Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-11-02 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Em-moim zdaniem, skoro wizaż jest tym co kochasz, to to powinnaś robić. Zwłaszcza, że i tu można całkiem nieźle zarobić
![]() ![]() Tak czy siak, po studiach czy przed, jeśli będzie Ci zależeć, zrobisz ten kurs i będziesz robić to co lubisz, czego Ci bardzo życzę ![]() Byłam w mieście, ale długo tam nie zagościłam, bo nie lubię łazic po sklepach-męczy mnie to. Jutro może jeszcze pójdę ![]() Kupiłam tylko czerwony golfik( żeby sprawdzić, czy rzeczywiście jest mi dobrze w czerwonym, jak Ines mi mówiła ![]() A teraz idę gotować zupę ![]()
![]() |
#2434 | ||||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
podziwiam
![]() tak zupełnie to chyba nie potrafiłabym z nich zrezygnować, ale wczoraj postanowiłam, że spróbuję przez miesiąc ich nie jeść ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet dla Twoich boskich pleców ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do tematu studniówki, sukienki, partnera i w ogóle.. ja mam studniówkę 1.02. wolałabym trochę wcześniej, ale kobiecie nie dogodzisz ![]() ![]() ![]() ![]() płaszczyk mi się podoba (zabijcie, ale nie pamiętam czyj był ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
|
krówko, jaki tusz i podkład kupiłaś?
![]() ja kończę tusz i przydałby się nowy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest ok, matka dzwonila, znowu udaje mila ![]() pokaz projekt sukienki jest go masz, ciekawa jestem ![]() sama balabym sie szyc, wlasnie dlatego ze mogloby nie wyjsc tak jak chcialam. Cytat:
![]() ale.. nie chcialabym zostac bez wyszego wyksztalcenia na rzecz szkoly wizazu. chyba najlepszy bylby jakis kurs. Cytat:
![]() haha, boskich plecow ![]() chyba krzywych chudych nog ![]() nie ma co marnowac pieniedzy na bilet, bo naprawde malo i z daleka mnie tam widac ![]() jak przestawiam sie na tryb szkolny to nie ma sily, zebym wstala pozniej niz po 8-9 ![]()
![]() |
#2438 | |||
Zakorzenienie
|
bendom nas tysionce, bendom nas tysionce!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sumie do studniowki jeszcze czas, wstepnie masz z kim isc, a jak bedzie cos nie tak to mozesz zlapac kogos innego ![]() a co do jedzenia, wiem, ze to chore i niezdrowe, ale czasem dobrze wiedziec, ze nie ejst sie w tym samym.. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() z Maybelline miałam Volume Express Curved Brush i był bardzo dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
Na podstawie pierwszej części jest film (bardzo dobry ![]() Mam wszystkie 3 części i film, i uwielbiam! Świetnie się czyta i ogląda. ![]() Co do matematyki na AE, to na tych kierunkach na które można zdawać gegrę i historię matma jest tylko na pierwszym roku (uuff.. ![]() Mi na szczęście też. ![]() mathilda postanowiła ograniczyć wizaż na rzecz nauki. ![]() Ja teraz używam Maybelline Define-A-Lash i jest bardzo fajny. Trochę skleja rzęsy, ale jak się je potem odpowiednio rozczesze, to rzęsy są ładnie rozdzielone i wydłuuuuużone. ![]() Cytat:
![]() ![]() Rok w takiej szkole kosztuje 3-5 tysięcy, a trzydniowy kurs 500 zł. ![]() Pouczyłam się historii, a potem zrobiłam sobie próbną maturę z geja. Na poziomie podstawowym mam 64%! <załamuje się i idzie płakać do kącika> ![]() fuksjaa, fajna kurtka. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co... ja się nie umiem uczyć
![]() Nie ma bata, choćbym nie wiadomo co robiła, to jak nie mam akurat ciśnienia na naukę, to... DUPA! Nic z tego nie wychodzi! I zawsze tak jest. Bez sensu. Mam koleżanki, które potrafią wstać w łikend o 7 rano i... kuć ![]() U mnie to jest niemożliwe. I ja się wybieram na stduia, tak? pff... Fuksja strasznie zazdroszczę mamy krawcowej ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tej nauki. ja tez jak nie mam checi to mi idzie opronie i dlugo- tak jak dzisiaj, masa roboty a ja jeden pakiet z wosu mecze i mecze, co strone wchodzac na wizaz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
|
Obym na taki "dziwny" arkusz nie trafiła na maturze.
![]()
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
na ten nie trafisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podam prosty przykład: jedna wieśniara kujonka która wszystko ryje na pamięć na spr z bioli uczyła sie 7 godz... Ja przeczytałam troche książki i zeszyt więc coś koło godziny... Dla porównania ona dostała 3 a ja 4... Więc moja kochana taki z tego moał ze na studiach takie kujonki nie mają szans... Padną po pierwszej sesji. Najważniejsze jest to aby uczyć sie logicznego rozumowania i NIE NA PAMIĘĆ!! ![]() ![]() krówka ja mam tusz Maybelline Volum' express i bardzo fajny i mała cena bo chyba 20zł ![]() A co do koloru różowego to ja bardzo lubię i jest to mój ulubiony kolor i możecie sobie myśleć co chcecie ![]() Hah byłam na basenie. Czuje sie młodziej ![]()
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Fuksja:Płaszcz bardzo fajny
![]() ![]() Em:Ajj ja też uważam,że to marny arkusz jakis ![]() Ywonula:Ja bardzo lubiłam różowy hmm z rok temu i teraz przez to mam sporo ubran w tym kolorze ![]() Uhahana:Ja też nie umiem sie uczyć ![]() Nic mi nie idzie,jeszcze klóce sie z rodzicami o te moje 2 imprezy jutro i pojutrze.Ja juz ich nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że ja ostatnio miałam ochotę też sobie kupić czerwony golf,ładny był, ale uznałam, że chyba mi nie pasuje za bardzo i zrezygnowałam. A teraz mam zamiar kupić sobie jakiś granatowy golf, albo sweterek, tylko na razie nie mogę znaleźć za bardzo. Ja sobie dziś zrobiłam maturę z geografii z poziomu rozszerzonego, zajęła mi niecałą godz i tak za bardzo się nie zastanawiałam, tylko pisałam co mi od razu przyszło na myśl, wyszło mi 55%, a chciałabym mieć chociaż 80-85%, więc chyba się muszę bardziej przyłożyć, bo jak na razie to za bardzo nie powtarzam. I też nie potrafię tak od rana do wieczora się uczyć. Uhahana ja mam taką koleżankę, która uważa, że szkoda, że coś wyrzucili z programu, bo tak to może większej liczbie osób może pójść lepiej (większą konkurencję będzie miała) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, w tym wieku trzeba sie juz odmladzac:P moja mama sie dzis czepiala, ze ona nie widzi, jak sie ucze biologii czy chemii.. normalnie dostalam takiego napadu smiechu az sie poplakalam.. bo edukacje z tych przemdiotow zakonczylam w ubieglym roku i baaardzo sie z tego cieszylam.. nie ma jak to orientacja matek w temacie.. czy wy tez macie tak cholernie zazdrosnych ojcow? bo moj normalnie az przesadza, za kazdym razem jak mowie, ze jade do Pawla to on cos wymysla itp.. dzis az mu powiedzialam, ze jest smieszny w tej swojej zazdrosci.. kurde, denerwuje mnie cholernie jego zachowanie.. najgorsze jest to, ze on dobrze wie, ze mam jechac sie z Pawlem spotkac i nic nie mowi, a jak juz mam wyjsc czy jak sie pytam go o cos (dzis o tankowanie samochodu) to on jest wielce zdziwiony i kombinuje co mi powiedziec, abym sie z nim nie spotkala.. paranoja.. zwlaszcza, ze wiem, ze lubi Pawla.. sam fakt, ze przed moja 18tka to Pawlowi powierzyl caly dom- tzn powiedzial gdzie co jest i co robic gdyby cos sie wydarzylo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ Ci zazdroszczę.. ![]() ![]() A upolowałam jeansy. Rurki. Mogą być. Hehe no jak na 2zł to nieźle.. ![]() Przerażacie mnie! ![]() ![]() Ja od wtorku nie otworzyłam książek! ![]() No nie umiem się uczyć w weekend ![]() Boże..czy tylko ja tutaj nic nie robię... ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja dopiero pakiecik z wosu skonczylam, teraz zabieram sie za histe.. choc robie wszystko dizs w zwolnionym tempie.. nie chce mi sie robic, ale wiem, ze musze.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||
Zakorzenienie
|
Em, i Ty narzekasz?
![]() ![]() Cytat:
![]() A podkład Maybelline Silky Superstay. Też żadna rewelacja, ale jak dla mnie może być ![]() Cytat:
![]() Ale Mathilda to sie skujonizowała się maksymalnie, mogłaby chociaż czasem zajrzeć ![]() Fuksja, kurtka to dzieło mamy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Aaaa..bo jeszcze nie wyprodukowali różowych jeansów..
![]() ![]() ![]() ![]() Nie, no. Są w porządku. Nie jakieś powalające. Takie o ![]() Podobały mi się takie jedne z materiału, takie szaro niebieskie.. Dziwny kolor. Taki śliczny strasznie. Wzięłam Mkę za duże. Wzięłam Skę za małe ![]() I się wqrzyłam ![]() Krówka-zastanawia mnie ten podkład. Ile za niego dałaś? ![]() Myślisz, że do cery mieszanej będzie? ![]()
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że za 30 spokojnie można go kupić. Ostatnio była promocja za 26,99, tylko, że wtedy niemal wszystkie odcienie były powykupowane ![]() Też mam cerę mieszaną i chyba sie sprawdzi. Podkreśla co prawda trochę suche skórki(nie wierze żeby jakiś tego nie robił), ale skóra jest po to taka aksamitna, wygładzona, fajna. Warto wypróbować ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Jak to nie? Ostatnio widziałam w Bershce takie słitaśne różowe rurki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przed chwilą wróciłam, bo byłam jeszcze na cmentarzu i się opycham krówkami A i sobie Reddsa kupiłam ![]() ![]() ![]() Też mi tutaj Mathildy bardzo brakuje ![]() PS. Mój 2000 post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fuksja właśnie zapomniałam napisać ze przepiękna kurteczka ![]() ![]() blaque pokaż rurki ![]() marta tez bym się nie ubrała cała na rózowo ![]() ![]() A chociaż kupiłam chyba z 2 tyg temu różowy sweter... Różowego jeszcze nie miałam ![]()
![]() |
#2456 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Nienawidzę historii. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój taki nie jest. ![]() Cytat:
![]() skujonizować się ![]() ![]() Skąd ja to znam. ![]() ![]() TŻ przyszedł, przyniósł mi 7 paczek miodków ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
nie umiem sie wbic
![]()
#2458 |
Zakorzenienie
|
To znów ja
![]() Dostałam właśnie następne 18 róz od dziadków tym razem i (mam malutki pokój) cały pokój zawalony tymi kwiatami ![]() Ale pierwszy raz jest tak romantycznie ![]() Wpadłam bo zrobilam przerwe w przepisywaniu notatek z wosu ![]() Zmotywowałam sie wreszcie do nauki ![]() Ywonula:Moja ulubiona różowa rzecz w mojej szafie to bluza z futerkiem i spinka do włosów w kształcie motylka ![]() W tej chwili w mojej szafie przeważa kolor brązowy,szary i zgniła zieleń,ale juz porawiam się bo ostatnio kupiłam żółty sweter,chce teraz cos czerwonego,no i dużo bieli też mam bo bardzo lubie ten kolor. Lele:Mój tata też jest zazdrosny o TŻ (jestem jego kochaną jedyną najdroższą córeczką,wiec sie nie dziwie,bo byłam jego wyczekanym pierwszym dzieckiem i ma do mnie ogromną słabość,nie to co do młodszych braci ![]() Ale na szczęście już nie ma nic przeciwko Pawłowi( mój tż też sie tak nazywa) no i polubił go (na szczęscie bo raz wytraszył mi chłopaka wycodząc z domu z siekierą w ręku ![]() Musze sie pochwalić,ze dostalam 4 ze sprawdzianu z historii na który sie nie uczyłam (były tylko 4 czwórki w klasie) i w tym moja( a 4 to najlepsza ocena bo 5 u nas nauczyciel raczej nie stawia) Musze wrócić do tego wosu ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie nazywa wizazoholizm zazdroscisz mi zazdrosnego ojca? czy matki ktora sie wypytuje o wszystko, a pozniej i tak sie okazuje, ze nie sluchala lub nie pamieta? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukam. Może w Naturze albo Rossmanie będzie jakaś przecena czy cuś.. Mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() To była ironia, prawda?.... ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Mi też Mathildy brakuje.. ![]() ![]() Ciekawe co tam u niej. I czy z TŻ'tem wszystko dobrze. Mam nadzieję, że tak ![]() Ywonula-postaram się jutro ![]() ![]() Napisz, co tam u Ciebie słychać ![]() marta-gratuluję ocemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.