Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-02, 12:18   #2431
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

A ja jak zwykle dłuuugo, długo po wszystkich No co, tak to jest, jak się śpi prawie do południa A co!

Zwyczaj przynoszenia cukierków na urodziny pamiętam z podstawówki, później już nie. Teraz, jak są osiemnastki, a solenizant nie robi imprezy, to po prostu idziemy na piwo albo wódkę.
W ogóle, to się tak bezczelnie pochwalę, że zgrana klasa z nas, hehe

Em, wiesz co... ja też nieraz mam takie myśli, prawie to samo. Że po co jeżdżę na ten rysunek, po co mi matura z fizy, po co w ogóle celuję w tą arch., skoro bez problemu dostałabym się pewnie na jakąś gospodarkę przestrzenną albo inny niespecjalnie oblegany kierunek... Po co w ogóle to wszystko.
Ale mi przechodzi

Przyłączam się do miłośniczek koloru różowego!

Lele ale ładnie piszesz o TŻ, aż zaczynam zazdrościć

Eee, też bym tak chciała...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 12:19   #2432
i_n_e_s
Zadomowienie

Layla jak będę mieć okazję to na pewno obejrzę

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Aaa przepraszam Pisząc do Ciebie myślałam o kolczykach i mi się zamotało..
taa.. myślał indyk o niedzieli..

Zrobiłam 4 zdjęcia na szybko, takiej okazji nie można było przepuścić

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
oj da sie, da sie.. nawet na kawach i snikersie..
Wiem, że się da, bo sama to nawet przerabiałam na początku tego roku, od czasu do czasu nic mi się nie chce jeść i pewnie w czasie matury będzie to samo, ale to nie jest zdrowe, więc już sama uważam na to.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Są 3, wklejam zdjęcia.

A masz jakieś zdjęcie na którym się wzorujesz? Jaka ona będzie?

Posprzątałam cały pokój, zaraz idę się uczyć.

Wiecie co.. Wiem, że jestem głupia i jeszcze pożałuję swoich słów, ale tak mi wczoraj przyszło do głowy, że gdybym się nie dostała na studia i poszła do szkoły wizażu, byłabym przeszczęśliwa. A potem jeszcze zostać makijażystką w jakiejś firmie kosmetycznej..
Ale nie. Oczywiście, mam większe ambicje. Pójdę na jakąś nudną administrację czy inne stosunki międzynarodowe i do końca życia będę się nudzić.
Em,ale sama mówiłaś, że większość z tym co studiuje ma niewiele wspólnego w przyszłości. Więc nawet jeśli się dostaniesz na te studia(co raczej będzie dobrą wiadomością), to będziesz mogła coś potem zmienić.

Nie wiem za co się zabrać, bo z każdego przedmiotu coś muszę zrobić.

Gdzie jest Mathilda?Ma ktoś z nią kontakt?

Edytowane przez i_n_e_s
Czas edycji: 2007-11-02 o 20:24
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 12:41   #2433
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Em-moim zdaniem, skoro wizaż jest tym co kochasz, to to powinnaś robić. Zwłaszcza, że i tu można całkiem nieźle zarobić Najważniejsze, żeby być szczęśliwym. A w naszych czasach to wszyscy muszą mieć pokończone studia-bezsens
Tak czy siak, po studiach czy przed, jeśli będzie Ci zależeć, zrobisz ten kurs i będziesz robić to co lubisz, czego Ci bardzo życzę

Byłam w mieście, ale długo tam nie zagościłam, bo nie lubię łazic po sklepach-męczy mnie to. Jutro może jeszcze pójdę
Kupiłam tylko czerwony golfik( żeby sprawdzić, czy rzeczywiście jest mi dobrze w czerwonym, jak Ines mi mówiła),podkład i tusz.

A teraz idę gotować zupę i sie uczyć.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 12:49   #2434
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
A słodycz nie jem już..62 dzień
podziwiam
tak zupełnie to chyba nie potrafiłabym z nich zrezygnować, ale wczoraj postanowiłam, że spróbuję przez miesiąc ich nie jeść
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
czy u Was w szkole daje się na urodziny cukierki/batoniki dla klasy i nauczycieli?.
u mnie takiego czegoś nie ma, było, ale wcześniej, w LO już nie chociaż ostatnio jak koleżanka z klasy chciała się przenieść na zaoczne bo znalazła świetną pracę i ją przekonywałyśmy, żeby nas nie zostawiała bo to w końcu tylko kilka miesięcy do tej matury i w ogóle, to przyniosła coś słodkiego w ramach tego, że przemówiłyśmy jej do rozumu
Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
A ja ostatnio w miarę normalnie jem, już prawie nie zapominam o kanapce w szkole, jak wracam jakiś obiad. Tylko brakuje mi ćwiczeń, bo zawsze robiłam jakieś brzuszki czy coś, a teraz nie mam czasu:/, ale zaczęłam robić brzuszki, chociaż 30 dziennie
Fuksja spróbuj naprawdę jeść więcej, bo jednej bułce to się nie da przez dłuższy czas
ja wiem, ale ja już mam takie skołonności do przesady. no i teraz po rozstaniu z TŻem to już całkiem. jakoś sobie poradzę, ale dzięki za troskę
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
em, ines, tytul to "Korowod". nie ogladajcie bo wstyd :P zreszta i tak pewnie bedzie mnie widac tylko tylem.
ja zobaczę na pewno
nawet dla Twoich boskich pleców
Cytat:
znam to.. tytlko, ze nie z nerwow.. ja mam takie okresy, ze nie jem praktycznie nic przez kilka tygodni.. zero apetytu, a jak juz zjem to jest mi niedobrze..

oj da sie, da sie.. nawet na kawach i snikersie..
to ja tylko potwierdzę Twoje słowa - da się, ale to strasznie niezdrowe.. i też mam czasem takie fazy..
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Co do jedzenia to mam teraz tak jak fuksja. Choć na zime apetyt się zwiększa to mi teraz jakos naodwrót się stało... A tak bardzo nie chce schudnąć...
a ja z kolei chcę trochę zrzucić i mi to pasuje
Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Gdzie jest Mathilda?Ma ktoś z nią kontakt?
No właśnie, co się dzieje z Mathildą? brakuje mi jej

a co do tematu studniówki, sukienki, partnera i w ogóle..

ja mam studniówkę 1.02. wolałabym trochę wcześniej, ale kobiecie nie dogodzisz oczywiście sukienki, butów i torebki jeszcze nie mam, ale mam nadzieję, że nie będzie większego problemu z tym, bo mama pewnie zrobi mi projekt i uszyje sukienkę największy problem to partner, miałam iść z TŻem, ale się rozstaliśmy i nie chcę z nim iść, nie po tym.. jest ktoś z kim mogłabym pójść, wstępnie się nawet zgodził () ale wczoraj mieliśmy taką dziwną rozmowę, że ...

płaszczyk mi się podoba (zabijcie, ale nie pamiętam czyj był ), mogę wkleić swoją nową dwurzędową kurtkę autorstwa mojej mamy, jeżeli chcecie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 12:54   #2435
fuksjaa

krówko, jaki tusz i podkład kupiłaś?
ja kończę tusz i przydałby się nowy..
Stary 2007-11-02, 13:22   #2436
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
patrzcie, jest po 8, wolny dzien a ja nie spie juz od 7
bije pokłony w Twoją stronę jak Ty to robisz? Ja wstałam o 12

U mnie nic
Idę spróbować się uczyć...
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 13:33   #2437
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Qrcze aż już nie mogę czytać tego, jak piszesz, że znowu pokłóciłaś się z mamą.. A wyobrażam sobie jak Ty się czujesz..
A nie umiem Ci pomóc ani pocieszyć..

juz do tego przywyklam..
teraz jest ok, matka dzwonila, znowu udaje mila ciekawe do kiedy.

pokaz projekt sukienki jest go masz, ciekawa jestem jaki kolor itp?
sama balabym sie szyc, wlasnie dlatego ze mogloby nie wyjsc tak jak chcialam.

Cytat:

Wiecie co.. Wiem, że jestem głupia i jeszcze pożałuję swoich słów, ale tak mi wczoraj przyszło do głowy, że gdybym się nie dostała na studia i poszła do szkoły wizażu, byłabym przeszczęśliwa. A potem jeszcze zostać makijażystką w jakiejś firmie kosmetycznej..
Ale nie. Oczywiście, mam większe ambicje. Pójdę na jakąś nudną administrację czy inne stosunki międzynarodowe i do końca życia będę się nudzić.
ja bardzo czesto mysle dokladnie o tym samym. lubie te wszystkie kosmetyki, czasem mysle ze idealnie nadawalabym sie do pracy w douglasie
ale.. nie chcialabym zostac bez wyszego wyksztalcenia na rzecz szkoly wizazu. chyba najlepszy bylby jakis kurs.

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Em, wiesz co... ja też nieraz mam takie myśli, prawie to samo. Że po co jeżdżę na ten rysunek, po co mi matura z fizy, po co w ogóle celuję w tą arch., skoro bez problemu dostałabym się pewnie na jakąś gospodarkę przestrzenną albo inny niespecjalnie oblegany kierunek... Po co w ogóle to wszystko.
Ale mi przechodzi
ale "studiuję architekturę" brzmi tak fajnie i wzbudza zazdrość

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość

ja zobaczę na pewno
nawet dla Twoich boskich pleców

haha, boskich plecow
chyba krzywych chudych nog

nie ma co marnowac pieniedzy na bilet, bo naprawde malo i z daleka mnie tam widac

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
bije pokłony w Twoją stronę jak Ty to robisz? Ja wstałam o 12
jak przestawiam sie na tryb szkolny to nie ma sily, zebym wstala pozniej niz po 8-9

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-02, 13:35   #2438
lele
Zakorzenienie

Cytat:

Przyłączam się do miłośniczek koloru różowego!
bendom nas tysionce, bendom nas tysionce!
Cytat:
Lele ale ładnie piszesz o TŻ, aż zaczynam zazdrościć

Eee, też bym tak chciała...
czasem sama sobie zazdroszcze

Cytat:
...

to ja tylko potwierdzę Twoje słowa - da się, ale to strasznie niezdrowe.. i też mam czasem takie fazy..
...
a co do tematu studniówki, sukienki, partnera i w ogóle..
...

płaszczyk mi się podoba (zabijcie, ale nie pamiętam czyj był ), mogę wkleić swoją nową dwurzędową kurtkę autorstwa mojej mamy, jeżeli chcecie
wklejaj, wklejaj!
w sumie do studniowki jeszcze czas, wstepnie masz z kim isc, a jak bedzie cos nie tak to mozesz zlapac kogos innego
a co do jedzenia, wiem, ze to chore i niezdrowe, ale czasem dobrze wiedziec, ze nie ejst sie w tym samym..

Cytat:
ja nie Krowka, ale polecam tusz WOnder z oriflame lub volume express turbo boost mascara maybelline- moej dwa ulubione
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 13:40   #2439
fuksjaa

Cytat:
haha, boskich plecow
chyba krzywych chudych nog

nie ma co marnowac pieniedzy na bilet, bo naprawde malo i z daleka mnie tam widac
to na pewno nie będą zmarnowane pieniądze
Cytat:
wklejaj, wklejaj!
w sumie do studniowki jeszcze czas, wstepnie masz z kim isc, a jak bedzie cos nie tak to mozesz zlapac kogos innego
a co do jedzenia, wiem, ze to chore i niezdrowe, ale czasem dobrze wiedziec, ze nie ejst sie w tym samym..

ja nie Krowka, ale polecam tusz WOnder z oriflame lub volume express turbo boost mascara maybelline- moej dwa ulubione
też tak myśle, dlatego teraz nie chcę się za bardzo spinać z tym wszystkim

z Maybelline miałam Volume Express Curved Brush i był bardzo dobry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka dwurzedowa2.jpg (98,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2007-11-02, 13:56   #2440
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
em ooo co to za książki? Właśnie sobie wczoraj myślałam, że chciałabym poczytać coś o Afryce, dziś już o tym zapomniałam a tu wchodzę na wątek i co widzę
a przed chwilą spoglądałam na stronę Akademii Ekonomicznej , chyba bym tak umarła z moją matematyką;
Te książki oparte są na prawdziwej historii. Kobieta, która je napisała jest Szwajcarką i podczas wakacji w Kenii poznała pewnego masaja, zakochali się w sobie, no i już tam została.
Na podstawie pierwszej części jest film (bardzo dobry ) - "Biała masajka". Druga część opisuje jej powrót do Szwajcarii i jak sobie tam układała znowu życie, a trzecia część, to jej powrót, już po latach, do Kenii. Ponownie spotyka się z Lketingą, jego mamą, ludźmi z plemienia. W tym samym czasie niedaleko kręcony jest film na podstawie pierwszej części.
Mam wszystkie 3 części i film, i uwielbiam! Świetnie się czyta i ogląda.

Co do matematyki na AE, to na tych kierunkach na które można zdawać gegrę i historię matma jest tylko na pierwszym roku (uuff.. ). Myślę, że dałabym radę.

Cytat:
Ale mi przechodzi
Mi na szczęście też.

Cytat:
No właśnie, co się dzieje z Mathildą? brakuje mi jej
mathilda postanowiła ograniczyć wizaż na rzecz nauki. Mi też jej tu brakuje.

Cytat:
Ja teraz używam Maybelline Define-A-Lash i jest bardzo fajny. Trochę skleja rzęsy, ale jak się je potem odpowiednio rozczesze, to rzęsy są ładnie rozdzielone i wydłuuuuużone.

Cytat:
ja bardzo czesto mysle dokladnie o tym samym. lubie te wszystkie kosmetyki, czasem mysle ze idealnie nadawalabym sie do pracy w douglasie
ale.. nie chcialabym zostac bez wyszego wyksztalcenia na rzecz szkoly wizazu. chyba najlepszy bylby jakis kurs.
Do pracy w Sephorze czy Douglasie nie trzeba żadnych studiów, a tak marnie płacą, że szok. Dlatego ja chciałabym być makijażystką konkretnej firmy kosmetycznej.. Ehh, marzenia.
Rok w takiej szkole kosztuje 3-5 tysięcy, a trzydniowy kurs 500 zł.

Pouczyłam się historii, a potem zrobiłam sobie próbną maturę z geja.
Na poziomie podstawowym mam 64%! <załamuje się i idzie płakać do kącika>

fuksjaa, fajna kurtka.
Stary 2007-11-02, 13:58   #2441
uhahana
Zakorzenienie

Wiecie co... ja się nie umiem uczyć
Nie ma bata, choćbym nie wiadomo co robiła, to jak nie mam akurat ciśnienia na naukę, to... DUPA! Nic z tego nie wychodzi! I zawsze tak jest.
Bez sensu.

Mam koleżanki, które potrafią wstać w łikend o 7 rano i... kuć
U mnie to jest niemożliwe.
I ja się wybieram na stduia, tak? pff...

Fuksja strasznie zazdroszczę mamy krawcowej pewnie nie tylko ja
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-02, 14:23   #2442
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...

Pouczyłam się historii, a potem zrobiłam sobie próbną maturę z geja.
Na poziomie podstawowym mam 64%! <załamuje się i idzie płakać do kącika>

fuksjaa, fajna kurtka.
ja Ci dam plakac! poprostu ten arkusz byl jakis dziwny:P

Cytat:
...

Fuksja strasznie zazdroszczę mamy krawcowej pewnie nie tylko ja

a co do tej nauki. ja tez jak nie mam checi to mi idzie opronie i dlugo- tak jak dzisiaj, masa roboty a ja jeden pakiet z wosu mecze i mecze, co strone wchodzac na wizaz...
Stary 2007-11-02, 14:26   #2443
emememsik

Cytat:
ja Ci dam plakac! poprostu ten arkusz byl jakis dziwny:P
Obym na taki "dziwny" arkusz nie trafiła na maturze.
Stary 2007-11-02, 14:33   #2444
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Obym na taki "dziwny" arkusz nie trafiła na maturze.
na ten nie trafisz
Stary 2007-11-02, 15:47   #2445
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego ja chciałabym być makijażystką konkretnej firmy kosmetycznej.. Ehh, marzenia.
A ja bym chciała pracować w instytucie dr Ireny Eris albo coś w tym stylu. Nawet jest taki w moim mieście Ale myślę ze skoro Cię do tego ciągnie to powinnaś spróbować... Porobisz jakieś kursy a w przyszłości Ci się to zwróci

Cytat:
Mam koleżanki, które potrafią wstać w łikend o 7 rano i... kuć
Podam prosty przykład:
jedna wieśniara kujonka która wszystko ryje na pamięć na spr z bioli uczyła sie 7 godz... Ja przeczytałam troche książki i zeszyt więc coś koło godziny... Dla porównania ona dostała 3 a ja 4... Więc moja kochana taki z tego moał ze na studiach takie kujonki nie mają szans... Padną po pierwszej sesji. Najważniejsze jest to aby uczyć sie logicznego rozumowania i NIE NA PAMIĘĆ!! Damy rade

krówka ja mam tusz Maybelline Volum' express i bardzo fajny i mała cena bo chyba 20zł

A co do koloru różowego to ja bardzo lubię i jest to mój ulubiony kolor i możecie sobie myśleć co chcecie

Hah byłam na basenie. Czuje sie młodziej
Stary 2007-11-02, 16:00   #2446
marta6704
Zakorzenienie

Fuksja:Płaszcz bardzo fajny masz utalentowaną mame

Em:Ajj ja też uważam,że to marny arkusz jakis

Ywonula:Ja bardzo lubiłam różowy hmm z rok temu i teraz przez to mam sporo ubran w tym kolorze Jednak nigdy,przenigdy nie ubrałabym sie cała na różowo.

Uhahana:Ja też nie umiem sie uczyć
Nic mi nie idzie,jeszcze klóce sie z rodzicami o te moje 2 imprezy jutro i pojutrze.Ja juz ich nie chce.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 16:01   #2447
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Byłam w mieście, ale długo tam nie zagościłam, bo nie lubię łazic po sklepach-męczy mnie to. Jutro może jeszcze pójdę
Kupiłam tylko czerwony golfik( żeby sprawdzić, czy rzeczywiście jest mi dobrze w czerwonym, jak Ines mi mówiła),podkład i tusz.
O!
A wiesz, że ja ostatnio miałam ochotę też sobie kupić czerwony golf,ładny był, ale uznałam, że chyba mi nie pasuje za bardzo i zrezygnowałam.
A teraz mam zamiar kupić sobie jakiś granatowy golf, albo sweterek, tylko na razie nie mogę znaleźć za bardzo.

Ja sobie dziś zrobiłam maturę z geografii z poziomu rozszerzonego, zajęła mi niecałą godz i tak za bardzo się nie zastanawiałam, tylko pisałam co mi od razu przyszło na myśl, wyszło mi 55%, a chciałabym mieć chociaż 80-85%, więc chyba się muszę bardziej przyłożyć, bo jak na razie to za bardzo nie powtarzam.
I też nie potrafię tak od rana do wieczora się uczyć.

Uhahana ja mam taką koleżankę, która uważa, że szkoda, że coś wyrzucili z programu, bo tak to może większej liczbie osób może pójść lepiej (większą konkurencję będzie miała)
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 16:05   #2448
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...

A co do koloru różowego to ja bardzo lubię i jest to mój ulubiony kolor i możecie sobie myśleć co chcecie

Cytat:
Hah byłam na basenie. Czuje sie młodziej
no tak, w tym wieku trzeba sie juz odmladzac:P

moja mama sie dzis czepiala, ze ona nie widzi, jak sie ucze biologii czy chemii.. normalnie dostalam takiego napadu smiechu az sie poplakalam.. bo edukacje z tych przemdiotow zakonczylam w ubieglym roku i baaardzo sie z tego cieszylam.. nie ma jak to orientacja matek w temacie..

czy wy tez macie tak cholernie zazdrosnych ojcow? bo moj normalnie az przesadza, za kazdym razem jak mowie, ze jade do Pawla to on cos wymysla itp.. dzis az mu powiedzialam, ze jest smieszny w tej swojej zazdrosci.. kurde, denerwuje mnie cholernie jego zachowanie.. najgorsze jest to, ze on dobrze wie, ze mam jechac sie z Pawlem spotkac i nic nie mowi, a jak juz mam wyjsc czy jak sie pytam go o cos (dzis o tankowanie samochodu) to on jest wielce zdziwiony i kombinuje co mi powiedziec, abym sie z nim nie spotkala.. paranoja.. zwlaszcza, ze wiem, ze lubi Pawla.. sam fakt, ze przed moja 18tka to Pawlowi powierzyl caly dom- tzn powiedzial gdzie co jest i co robic gdyby cos sie wydarzylo...
Stary 2007-11-02, 16:16   #2449
blaque
Zakorzenienie

Cytat:

A masz jakieś zdjęcie na którym się wzorujesz? Jaka ona będzie?
Cytat:
pokaz projekt sukienki jest go masz, ciekawa jestem jaki kolor itp?
sama balabym sie szyc, wlasnie dlatego ze mogloby nie wyjsc tak jak chcialam.
Prześlę Wam na maila
Cytat:
widze, ze obie kochamy rozowy

no wlasnie Pawel pojawil sie w moim zyciu, gdy juz nie mialam wiary w to, ze moze byc tak jak teraz jest.. pojawil sie, gdy juz mi bylo wszytsko jedno.. a choc nie jestesmy dlugo razem mi sie wydaje jakby byl od zawsze i wszystko co bylo przed nim wydaje mi sie bardzo odlegle i tylko jako taki epizod.. dziwne to jest i moze glupie.. ale wiem, ze w koncu jestem z kims kto mnie prawdziwie kocha i ktory nie jest w stanei zachowac sie tak jak kiedys ktos sie zachowal..

a co ladnego chcesz dzis upolowac?

do odwaznych swiat nalezy
Hehe taaa 'kocham'..

Ależ Ci zazdroszczę.. Super masz z nim

A upolowałam jeansy. Rurki. Mogą być.

Cytat:
Zrobiłam 4 zdjęcia na szybko, takiej okazji nie można było przepuścić
Hehe no jak na 2zł to nieźle..

Przerażacie mnie!
Ja od wtorku nie otworzyłam książek! Dzisiaj nic. Jutro też nic na pewno.. W niedzielę dopiero będę się uczyła..
No nie umiem się uczyć w weekend

Boże..czy tylko ja tutaj nic nie robię... ech
Stary 2007-11-02, 16:18   #2450
lele
Zakorzenienie

Cytat:
...

A upolowałam jeansy. Rurki. Mogą być.

...

Przerażacie mnie!
Ja od wtorku nie otworzyłam książek! Dzisiaj nic. Jutro też nic na pewno.. W niedzielę dopiero będę się uczyła..

dlaczego moga byc? pewnie, nie sa rozowe?
no ja dopiero pakiecik z wosu skonczylam, teraz zabieram sie za histe.. choc robie wszystko dizs w zwolnionym tempie.. nie chce mi sie robic, ale wiem, ze musze..
Stary 2007-11-02, 16:21   #2451
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Em, i Ty narzekasz? Ja miałam ostatnio 40% z podstawowej historii(a zdaje rozszerzoną) i w depresję nie wpadłam Oczywiście nie cieszy mnie to, no ale cóż, czeka mnie jeszcze dużo pracy, na szczęście matury nie mamy za miesiąc, ale za pół roku wiec damy radę.

Cytat:
Tusz kupiłam Astora Volumetrix , w promocji w Rossmanie za 22.99. Ale nie wiem czy jest godny polecania, bo ma złe opinie na KWC. Mi jednak jak na razie on odpowiada, potrzebowałam wodoodpornego i taki też jest
A podkład Maybelline Silky Superstay. Też żadna rewelacja, ale jak dla mnie może być

Cytat:
mathilda postanowiła ograniczyć wizaż na rzecz nauki. Mi też jej tu brakuje.
Ja też postanowiłam i rezultaty widać
Ale Mathilda to sie skujonizowała się maksymalnie, mogłaby chociaż czasem zajrzeć

Fuksja, kurtka to dzieło mamy?
Stary 2007-11-02, 16:24   #2452
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego moga byc? pewnie, nie sa rozowe?
Aaaa..bo jeszcze nie wyprodukowali różowych jeansów..

Nie, no. Są w porządku. Nie jakieś powalające. Takie o

Podobały mi się takie jedne z materiału, takie szaro niebieskie.. Dziwny kolor. Taki śliczny strasznie. Wzięłam Mkę za duże. Wzięłam Skę za małe

I się wqrzyłam

Krówka
-zastanawia mnie ten podkład. Ile za niego dałaś?
Myślisz, że do cery mieszanej będzie?
Stary 2007-11-02, 16:34   #2453
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:

Krówka
-zastanawia mnie ten podkład. Ile za niego dałaś?
Myślisz, że do cery mieszanej będzie?
Ja za niego dałam 36,99 i wiem, że przepłaciłam.
Myślę, że za 30 spokojnie można go kupić. Ostatnio była promocja za 26,99, tylko, że wtedy niemal wszystkie odcienie były powykupowane
Też mam cerę mieszaną i chyba sie sprawdzi.
Podkreśla co prawda trochę suche skórki(nie wierze żeby jakiś tego nie robił), ale skóra jest po to taka aksamitna, wygładzona, fajna.
Warto wypróbować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-02, 16:37   #2454
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:

Jak to nie? Ostatnio widziałam w Bershce takie słitaśne różowe rurki Ah jakże żałuję, że nie było mojego rozmiaru

Cytat:

Przerażacie mnie!

Kochana nie jesteś sama Ja dziś ledwo tylko parę zadań z matmy porobiłam i już mam dość Obym jutro się zmobilizowała

Przed chwilą wróciłam, bo byłam jeszcze na cmentarzu i się opycham krówkami A i sobie Reddsa kupiłam Może jest mój Ogórasek to by wpadł do mnie? Zresztą wszystkie zapraszam

Też mi tutaj Mathildy bardzo brakuje

PS. Mój 2000 post
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 16:44   #2455
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Ale nie wiem czy jest godny polecania, bo ma złe opinie na KWC.
Wiesz z tym KWC to bywa różnie bo to co ja uważam za super dla mojej cery dla innych może być beznadziejne... Najlepiej przestestować samemu na sobie

fuksja właśnie zapomniałam napisać ze przepiękna kurteczka A mama ma ogromny talent

blaque pokaż rurki

marta tez bym się nie ubrała cała na rózowo Ale prawie zawsze mam jakiś rózowy akcent czy coś... Choć ostatnio z aczęłam kupować dużo czarnych rzeczy... Chyba jakaś deprecha albo cóś...
A chociaż kupiłam chyba z 2 tyg temu różowy sweter... Różowego jeszcze nie miałam
Stary 2007-11-02, 17:33   #2456
emememsik

Cytat:
jedna wieśniara kujonka która wszystko ryje na pamięć na spr z bioli uczyła sie 7 godz...
Ja tam na ostatni sprawdzian z historii uczyłam się 11 godzin (na pamięć, bo jak inaczej można historię? ) i naprawdę wcale się nie zdziwię, jeśli połowa osób, które zaczęły sie uczyć na wfie w dniu sprawdzianu będzie miała lepsze oceny.
Nienawidzę historii.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Em:Ajj ja też uważam,że to marny arkusz jakis

Cytat:
Ja sobie dziś zrobiłam maturę z geografii z poziomu rozszerzonego, zajęła mi niecałą godz i tak za bardzo się nie zastanawiałam, tylko pisałam co mi od razu przyszło na myśl, wyszło mi 55%, a chciałabym mieć chociaż 80-85%, więc chyba się muszę bardziej przyłożyć, bo jak na razie to za bardzo nie powtarzam.
Ja potrzebuję z rozszerzonej 70-75% (zakładając oczywiście, że z rozszerzonego francuskiego będę mieć 80% ), dlatego tak mnie zabolało to 60 z podstawy.. Bo dobrze wiem, że w przypadku geografii P i R to niebo i ziemia. I to nawet nie chodzi o to, że nie umiałam odpowiedzieć na jakieś pytania. A i owszem, pisałam o skutkach ekonomicznych, przyrodniczych, i wiem że były dobre, tylko takich odpowiedzi w kluczu nie było. Ale mnie to wkurza.. Najgorzej jest w przypadku polskiego. Tam trafić w klucz, to naprawdę sztuka..

Cytat:
moja mama sie dzis czepiala, ze ona nie widzi, jak sie ucze biologii czy chemii.. normalnie dostalam takiego napadu smiechu az sie poplakalam.. bo edukacje z tych przemdiotow zakonczylam w ubieglym roku i baaardzo sie z tego cieszylam..

czy wy tez macie tak cholernie zazdrosnych ojcow?
Ale ci zazdroszczę..

Mój taki nie jest.

Cytat:
na szczęście matury nie mamy za miesiąc, ale za pół roku wiec damy radę.

Ale Mathilda to sie skujonizowała się maksymalnie, mogłaby chociaż czasem zajrzeć
Oo, dobre podejście. Dzięki.

skujonizować się Fajne.

Cytat:
Wzięłam Mkę za duże. Wzięłam Skę za małe
Skąd ja to znam.

TŻ przyszedł, przyniósł mi 7 paczek miodków , oglądnęliśmy film ("Kropka nad i", polecam, tak popieprzonego filmu dawno nie widziałam ) i sobie poszedł.
Stary 2007-11-02, 17:45   #2457
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

nie umiem sie wbic

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 17:49   #2458
marta6704
Zakorzenienie

To znów ja
Dostałam właśnie następne 18 róz od dziadków tym razem i (mam malutki pokój) cały pokój zawalony tymi kwiatami
Ale pierwszy raz jest tak romantycznie

Wpadłam bo zrobilam przerwe w przepisywaniu notatek z wosu
Zmotywowałam sie wreszcie do nauki

Ywonula:Moja ulubiona różowa rzecz w mojej szafie to bluza z futerkiem i spinka do włosów w kształcie motylka

W tej chwili w mojej szafie przeważa kolor brązowy,szary i zgniła zieleń,ale juz porawiam się bo ostatnio kupiłam żółty sweter,chce teraz cos czerwonego,no i dużo bieli też mam bo bardzo lubie ten kolor.

Lele:Mój tata też jest zazdrosny o TŻ (jestem jego kochaną jedyną najdroższą córeczką,wiec sie nie dziwie,bo byłam jego wyczekanym pierwszym dzieckiem i ma do mnie ogromną słabość,nie to co do młodszych braci )
Ale na szczęście już nie ma nic przeciwko Pawłowi( mój tż też sie tak nazywa) no i polubił go (na szczęscie bo raz wytraszył mi chłopaka wycodząc z domu z siekierą w ręku )

Musze sie pochwalić,ze dostalam 4 ze sprawdzianu z historii na który sie nie uczyłam (były tylko 4 czwórki w klasie) i w tym moja( a 4 to najlepsza ocena bo 5 u nas nauczyciel raczej nie stawia)

Musze wrócić do tego wosu ehh
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-02, 17:55   #2459
lele
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, no. Są w porządku. Nie jakieś powalające. Takie o

Podobały mi się takie jedne z materiału, takie szaro niebieskie.. Dziwny kolor. Taki śliczny strasznie. Wzięłam Mkę za duże. Wzięłam Skę za małe
...
sa rozowe- moja kumpela ma!! a co do rozmiaru to znajomo.. glownie w pasie mi nie leza, wiec 95% spodni musze nosic z paskiem..

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
...

PS. Mój 2000 post
to sie nazywa wizazoholizm

Cytat:

Ale ci zazdroszczę..

Mój taki nie jest.
zazdroscisz mi zazdrosnego ojca? czy matki ktora sie wypytuje o wszystko, a pozniej i tak sie okazuje, ze nie sluchala lub nie pamieta?
Cytat:

TŻ przyszedł,(...) i sobie poszedł.
swietnie to brzmi "i sobie poszedl"
Stary 2007-11-02, 18:02   #2460
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za niego dałam 36,99 i wiem, że przepłaciłam.
Myślę, że za 30 spokojnie można go kupić. Ostatnio była promocja za 26,99, tylko, że wtedy niemal wszystkie odcienie były powykupowane
Też mam cerę mieszaną i chyba sie sprawdzi.
Podkreśla co prawda trochę suche skórki(nie wierze żeby jakiś tego nie robił), ale skóra jest po to taka aksamitna, wygładzona, fajna.
Warto wypróbować
Drogo..

Poszukam. Może w Naturze albo Rossmanie będzie jakaś przecena czy cuś.. Mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Jak to nie? Ostatnio widziałam w Bershce takie słitaśne różowe rurki Ah jakże żałuję, że nie było mojego rozmiaru

To była ironia, prawda?....

Cytat:
Kochana nie jesteś sama Ja dziś ledwo tylko parę zadań z matmy porobiłam i już mam dość Obym jutro się zmobilizowała

Przed chwilą wróciłam, bo byłam jeszcze na cmentarzu i się opycham krówkami A i sobie Reddsa kupiłam Może jest mój Ogórasek to by wpadł do mnie? Zresztą wszystkie zapraszam

Też mi tutaj Mathildy bardzo brakuje

PS. Mój 2000 post
Hehe to podajmy sobie ręce
Gratulacje

Mi też Mathildy brakuje.. Aż pójdę sobie na jej fotkę
Ciekawe co tam u niej. I czy z TŻ'tem wszystko dobrze. Mam nadzieję, że tak

Ywonula-postaram się jutro

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
nie umiem sie wbic
Powoli..
Napisz, co tam u Ciebie słychać

marta-gratuluję ocemy

Moja siostra dzisiaj robi łoma.. Okropna brzydula! Chce, żeby mi w tyłek poszły te pyszności:sciana:

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości