![]() |
#151 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brat miał dobre chęci ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---- Z rodziny chance nie lubie tych rozowych - nie pamietam nazwy ![]() Ale wciaz nie moge sie zdecydowac - EDP czy EDT sa ladniejsze ![]() Eclat arpege kocham ![]() ![]() Tez tak macie z zapachami uzywanymi przez bliskich? W temacie LVEB nie rozpaczam, znam tylko wersje EDP ktora jest dla mnie zdecydowanie za slodka, ale nie hejtuje ich bo nikt mnie nimi nie poddusza. Swoja droga, w ogole nie czuje od ludzi perfum- w pracy, na ulicy, w sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Hej znad kawki porannej
![]() ![]() Dołączam do szukających fajnych zapachów na wiosnę-lato (nie-świeżaków, nie-cytrusów, nie-słodziaków) ![]() Wszystkie świeżaki migrenogenne na mnie, a w ciężkich kilerach czuję się jak rybka w wodzie ![]()
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2016-03-04 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-04 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dzień dobry w piątek, piątunio, piąteczek, a ja witam się znad kawki
![]() Cytat:
![]() Troszkę się różni intensywnością, EDT jest lżejsze i bardziej kwiatowe, EDP jest słodsze ![]()
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
IwBond uu to niedobrze, znajac moje szczescie tez wyjdzie kamfora
![]() robinson no ja nie wiem jak moglas tak sie rozsiasc bez pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Mieszkamy osobno, chociaż blisko, to się rzadko widujemy, a jak się na chórze razem spotkamy to akurat pachniemy czym innym ( chociaż moja mama zawsze się zdaje na mnie jeśli chodzi o wybór zapachu dla niej, nigdy się nie zdarzyło, żeby coś jej nie podeszło, a zawsze mnie prosi abym jej jakieś dobrała, doradziła lub kupiła) ![]() ![]() Testuję właśnie LVEB Florale..... ale ładne..... ![]() A Coco Mademoiselle edp mam w 3-4 odlewkach . Nie wiem dlaczego je bardzo oszczędzam, na co czekam? Aż się zepsują...? No za parę lat to się stanie. I tyle będzie ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-04 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
mOLDerator
|
Czy po takim czasie nie jest zwietrzały, nieco inny? Pytam, bo nigdy tak długo nie trzymałam perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Jak z trwałością Eclat D'Arpage? Pamiętam, że kiedyś mnie zauroczył, ale bałam się, że w ogóle nie będzie wyczuwalny.
Muszę przypomnieć sobie panienkę edp, mam tylko edt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Eclat d'arpege jest subtelny ale wyczuwalny i komplementowany często ![]() ![]() Co do używania zapachów przez mamę, to obie mamy Code LVEB i eclat i w ogóle nam to nie przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Nooo niestety, te ceny Mademoiselle są powalające, ale co począć, co począć..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Itaka, szakszuka mnie to wlasciwie nie przeszkadza, bardziej mam takie dziwne uczucie podszywania
![]() ![]() Eclat arpege moim zdaniem trwaly, choc to oczywiscie trwalosc nie w typie angel czy lveb. Kurcze..no chyba go chce ![]() i jeszcze versense.i chloe intense ![]() Czy ktos zna Emporio Diamonds Rose? Jak sie maja do EDP? czy jesli lubie edp to ryzykowac w ciemno? |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
|
Cytat:
![]() Chociaż mi nie po drodze z różami, to w Diamonds ta różyczka była delikatnie słodka i ładna ![]() ![]() ![]() Jeśli miałabym wybierać między klasycznymi diamentami a różanymi to chyba wybrałabym.....Shiseido Zen White ![]() A tak szczerze bardzo to w życiu nie zebrałam tyle komplementów za żaden zapach co za Eclat D'Arpege własnie. I zdania , że są intrygujące, bardzo ciekawe, inne, tajemnicze itd - te się najczęściej powtarzały ![]() I mój małż je bardzo akceptował, co mnie mile zaskakiwało .
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-04 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Shiseido zen white mowisz
![]() ![]() Dziekuje za obszerna recenzje rozanych diamentow ![]() Nie dziwie sie komplementom za Eclat d'arpege ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
za duzo jest pieknych zapachow na tym swiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Są teraz w hebe w promo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
I ja się przyłączę
![]() Eclat jest cudowny to prawda ![]() A ostatnio mnie zafascynował DKNY Be Electric Bright Crush Woda Perfumowana Na mnie jest podobny do Flory Gardeni ![]()
#171 | |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Cytat:
![]() Lubię czasem dostać mokrym praniem przez grzbiet ( w sensie zapachowym) i ta Chloe pod tym względem mi pasi ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- W ogóle w nowym wątku sprzedażowym powinno się włączyć możliwość zakupu na raty, widzę w nim z 4 zapachy, które chcę ... no i jak tu egzystować ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz to już w ogóle poluję tylko na stare wersje perfum, im starsze tym lepsze, jeszcze nie trafiłam na jakieś zepsute, tfu tfu. Ale przyznam, że robi się to strasznie męczące, te ciągłe zmiany i polowanie na wersje sprzed reformy. ![]()
![]() |
#174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, trochę dziwnie się czuję, gdy pachnę jak mama ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
#177 |
Zakorzenienie
|
teraz mają z okazji dnia kobiet
![]() No i co? kurcze, przez was chcem. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku
![]() Też jestem fanką Eclat d`Arpege - własnie skonczylam flakon i chce nastepny , chyba że będziecie rozbierac flaszke to napewno jestem chetna na większą ilosc. Mam Diamond Rose - i mimo że nigdy nie lubiłam zapachów różanych ten bardzo sie mi podoba.Róża jest bardzo subtelna, ciepła otulająca.
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuje sie coraz bardziej przekonana do Diamonds Rose ![]() Chouette prawda? czyli jednak nie jestem sama ;-) Edytowane przez retiko Czas edycji: 2016-03-04 o 12:55 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Ehh gdybym troszke młodsza była to bym się raźno zerwała z miejsca ale że kości już nie młode
![]() ![]() Czytam o Eclat i również uważam że to bardzo dobry zapach za bardzo przystępną cenę. Szukałam pod choinkę prezentu dla mojej niepełnoletniej siostrzenicy i wybór padł na Eclat d'Arpege właśnie (po drodze odrzuciłam cesarzową i parę innych już nie pamiętam dokładnie) Zapach przypadł bardzo do gustu, ponoć używa z nabożeństwem 100ml flakon (!) Jak tak będzie oszczędzać to co ja kupię za rok? Przy okazji pytanko: jak zrobić takie coś żeby pod słowem ukryć link? Wiecie o co mi chodzi? Żeby nie wklejać długaśnych odnośników do stron tylko słowo, krótkie zdanie które po najechaniu podświetla się i można przejść do strony. Nie śmiejcie się ale naprawdę nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.