|
|
#4981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
wiec jesteś rozgrzeszona :P eee spoko mój tez jeszcze se jakieś piwko wieczorkiem wypije i myślę że dopiero od świat nie będzie pił nic. Zreszta ja tez uważam że jak się będę ok czuła to jak wypije jedno piwo to choćbym zaczela rodzic za 3 godziny to już będzie mógł jechać
|
|
|
|
|
#4982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak se mysle moze jakies zatrucie pokarmowe mam xD Bo wczoraj z mezem jedlismy hot dogi z rozmrozonych parowek i dzis rano na wyscigi do kibla lecielismy oboje. Moze mi na mozg padlo przy okazji Siostra mi napisala ze da nam bujaczek
|
|
#4983 |
|
Mama Land
|
Ja dziś robiąc siku numer 2852 czułam czawkę w
Justyna, dzięki za odwagę, bo sama bym nie zapytała
|
#4984 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w rodzinie też jest kuzyn adoptowany, niezbyt rozgarnięty
ciocia mu bardzo duzo czasu poświęcała, chyba aż za dużo nad nim skakała. teraz niby 26 lat a pstro w głowie, bajkopisarz nieogarnięty że szok. Sama chyba nie byłabym w stanie adoptowac dziecka, no nie wiem. |
|
|
|
#4985 | |
|
Mama Land
|
Cytat:
|
|
#4986 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#4987 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś z Was pytała moja dziecinka ułożona pośladkowo i czkawkę czuje na Bożenie. W pachwinach gmeranie czuje i po żebrach tez dostaje
wiec ona tam chyba jakies akrobacje uskutecznia ale najwiecej czuje główkę twarda po środku troszke poniżej żeber. My tu o czkawce i akurat zaczęła sie u mnie Nie No dziś dzien śmiechów dziwne sny lody sexy
|
#4988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisz tak do mnie ostatnio wywróżyłas mi zgagę to i teraz niech sie sprawdzi![]() Haha mi tez ![]() Piwo Moj wlasnie chleje ale w razie co moze sama sie odwioze Wesoło dzis mamy na watku Wlasnie ma czkawkę, zgadnijcie gdzie ją czuje masakra
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Raczkowanie
|
Czy to nie było czasem coś takiego
Nogi zaciskamy i na kwiecień czekamy.? |
|
|
|
#4990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tak po krótce![]()
|
|
#4991 |
|
Rozeznanie
|
O kuźwa ale pedzicie dzisiaj masakra
![]() chyba faktycznie wątek kończymy!O ile pamietam to chyba Tabaska albo Agata wymyśliła hasło? Cos tam nogi zaciskamy i do kwietnia czekamy ![]() ![]() ![]() Fajne to było! CZKAWA-- tez czuje codziennie i tez w Bożenie i tez jestem tym lekko zazenowana
|
|
#4992 |
|
Raczkowanie
|
Też czuję czkawke nawet parę razy dziennie. Czasem pomaga jak się czegoś napije.
Mąż po przybliżeniu ucha mówił że coś słyszy ale ciekawe czy serio. Edytowane przez NetaC Czas edycji: 2016-03-04 o 20:26 |
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Historia niczym z serialu ... Widzisz mam przelała miłość na brata zero spiny o dzidzie itd... odpuścili i ciach jesteś Ty wyjątkowa ![]() Pewnie rodzice się cieszą Twoją ciążą... Mogę sobie wyobrazić jak będą rozpieszczać......
|
|
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem.tzw kosiniakowe. Co najsmieszniejsze zastanawiam się, czy z tego nie skorzystam. Umowa wygasa mi z dniem porodu, potem macierzyński zasiłek, a potem mogłabym ciągnąć tego tysiaka. Różnica z pensją tak mała, że nie opyla mi się wracać do szpitala i lepiej jak wyczekam moje wymarzone miejsce pracy.. Cytat:
śmieszne uczucie :p
|
|
#4995 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
UWAGA cloche chce nas wszystkie przelecieć ![]() Cytat:
![]() Z tego śmiechu Zosia też szaleje w brzuchu. AsiaPo dzięki ci za zajęcie się nowym wątkiem ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Kejka kochana jesteś dla rodziców prawdziwym skarbem! Tyle pszeszli razem, podziwiam ich zapał. Zapewne łączy ich wielka miłość |
||
|
|
|
#4996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale historia! Szacun dla rodziców! ️ To jednak wielkie poświęcenie... A oprócz tego, ze brat jest trochę łobuz (co pisałaś kiedyś) to macie dobry kontakt?
|
|
|
#4997 | |
|
Mama Land
|
Cytat:
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisalam Martinixxx, to kuchnie nolte, dojczlandzkie. w polsce jak sobie lazilam i ogladalam, to mi najbardziej podeszly kuchnie wolsztynskie - swietne jakosciowo, fajne pomysly i sporo mozna bylo pokombinowac. ale czy tego typu uchwyty mieli to nie pamietam
|
|
#4999 |
|
Zadomowienie
|
AsiaPo jak się kochana uporasz z nowym wątkiem to proszę zalinkuj tu
|
|
|
|
#5000 |
|
Mama Land
|
Specjalnie czekałam do 5.000 postów
![]() Łapcie nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post56815831 Mam nadzieję, że będzie równie przyjemny ![]() Patulinka: Gotowy jest od 18
|
#5001 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia w obu ciążach paliła, mama i wujek zdrowi. Oprócz tego czasem sobie wypiła wiśniówkę z koleżankami w szpitalu jak leżała. ![]() Ja nie dowierzałam jak mi to opowiedziała. Lekarz w ogóle w szpitalu do niej (leżała na żołtaczkę bo ją zarazili), że może Pani rzuci palenie, no chyba, że to zachcianka ciążowa. W ogóle to babcia urodziła moją mamę w 7 miesiącu. Mamie nie dawali szans na przeżycie. I tłumaczę babci, że to pewnie przez palenie - a ona, że nie, bo to przez to, że miała żółtaczkę. Może. Znów poznałam ostatnio dziewczynę, która całą ciąże paliła, urodziła w terminie, teraz karmi piersią i nadal pali. Dla mnie to jest okropne. Okropne i koniec. Nie zrobiłabym nic co by mogło skrzywdzić moja córeczkę! Cytat:
padłam hihihihCytat:
A wiesz, że coś w tym jest zaczynałam tu pisać z małą ilością hehhehe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę oglądać zjawę
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana dopytaj się dokładnie w ZUSIE jak to jest ale jeśli przysługuje Ci zasiłek macierzyński z ZUS po wygaśnięciu umowy to czy napewno będziesz mogła się starać o tego tysiaka tzw. kosinakowe bo mi sie wydaje że nie
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
A mojego psa po☠☠☠...alo
wyczuł olej kokosowy i mnie zaczął po ręce lizać, dureń Smarujące kokosanki, ktore maja psy-wasze tez sie tak dziwnie zachowują? Wogole nam sie kokosowy wątek zrobił Jak moj antek ma czkawkę, to czuje po boku, ale nie w tyłku i piczce Ostatnio na usg dokładnie widziałam gdzie ma syre. Bardzo mnie bolało jak gin głowica jeździł i mowię mu ze strasznie boli a on pokazał na ekranie ze akurat tu jest stopa. I zapomniałam wam powiedzieć, jak śmiesznie zareagował, bo małemu chyba bryknął a gin sie zaczął drzeć "łojezu!!! Ale ma wielkiego!!! Jaaaaaa!!!!!!"
|
|
|
|
#5004 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://noltewilanow.pl/jakosc-nolte NOWY WATEK ja sie już zamedlowałam
|
|
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do adopcji to podziwiam ludzi którzy się decydują. Nie wiem czy sama bym się zdecydowała, ale znam kilka rodzin które adoptowały dzieci i są dla mnie MEGA |
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie tez zastanawialam nad byciem rodzina zastepcza, ale kurde ja zbyt karierowa jestem... to musialby byc ktos, kto jednak wiecej w domu jest... a jak bylam z mlodym w klinice, to byl tam tez maluszek z wada serca i przychodzila do niego taka starsza pani... i se myslalam kurcze babcia czy mama... ale z taka miloscia na to malenstwo patrzyla i trzymala za raczke, jak maluch dochodzil do siebie po operacji... i mi jedna babka powiedziala, ze to jest wlasnie mama zastepcza dla tego malucha. i wtedy sobie pomyslalam - takie dzieci z wadami serca, z jakimis syndromami, to maja trudno... i sobie pomyslalam, ze ja juz tyle wiem o tych serduszkach i moglabym... gdybym nie byla taka karierowiczka echh... moze kiedys...?
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
Już nowy watek??? Zostawić was na chwilkę
![]() To moze"Czopy odchodzą,pipki że strachu się pocą" ? Taki żarcik ![]() Cloche dzięki oblukam te uchwyty.AsiaPo złożę dokumenty zobaczymy co mi powiedzą. Na 500 zł na pewno się zalapie ![]() Strasznie brzuch mnie rozbolal,twardy jak skala. Leżę i rozmyślam czy noszę wziąć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

strasznie to jest dziwne
a moja dosyć często sobie czka. Albo w 

wiec ona tam chyba jakies akrobacje uskutecznia
ale najwiecej czuje główkę twarda po środku troszke poniżej żeber. My tu o czkawce i akurat zaczęła sie u mnie

nie no, macica cwiczy, spokojnie
Justyna, velika i Kopycio ale Wy z ta czkawka mnie powalilyscie
ale w razie co moze sama sie odwioze
masakra

️ To jednak wielkie poświęcenie... A oprócz tego, ze brat jest trochę łobuz (co pisałaś kiedyś) to macie dobry kontakt?

Poli opanowała 40% postów