![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Witaj Emilia.
![]() ale się wnerwiłam.Wchodzę i patrzę,że nie ma mojego ostatniego posta ![]() neissi na breakdance chciałam ze względu na to,że wiele mogłabym wynieść stamtąd,właśnie przez te całe gimnastykowanie się,bo kręcenie się na głowie mnie nie kręci;>~ Najbardzije to bym chciała na akrobatykę pójść ale nic takiego nie znalazłam ![]() Za tydzień mam pierwsze kolokwium ![]() ![]() Lecę się pakować i frru do Gdania. Pa i miłego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zadomowienie
|
Witam.
Znacie może przepis na dobry poncz? organizuje małe spotkanie z okazji Halloween i chciałam zaserwować poncz ![]() Neissi jeżeli chodzi o inwestycje to tym zajmuje się mój małżowinek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Nie odzywałam się, bo dopiero wygrzebałam się spod tony papierzysk. Od dwóch dni siedziałam w księgowości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę powoli przygotowywać się do wyjazdu. Na razie dostaliśmy od rodziców małą walizkę, bo chciałam taką na moje małe podróże no i jako bagaż podręczny do samolotu. Ale nie pomyślałam jak zamierzam ciągnąć dwie walizki na raz ![]() Bejbe inwestowanie jest właśnie dla skner. Trzeba coś robić żeby kasa sama na siebie pracowała zamiast przelewać się przez palce ![]() Emilia witam serdecznie na naszym wąteczku ![]()
#4834 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam i ja po długim czasie
![]() dokładnie tak ![]() Ja również witam Cię, Emilio, krajanko, ja też z Tczewa jestem ![]() Malenka, fajnie ze wszystko Ci sie układa z Twoim Misiem ![]() Agatko, jak tam u Ciebie w pracy? mi również dni tak szybko mijają że nawet nie zauważam, ech... jeden tydzień sie kończy, nastepny zaczyna i tak w kółko... Pamiętacie Kube o którym pisałam? W przyszłym roku odbedzie sie koncert jego ulubionego artysty. Wiem ze on na pewno sie wybiera. Ja tez bym chciała z nim iść. Słuchajcie kobitki, jak tak dyplomatycznie dac mu do zrozumienia, no wiecie..., zeby mnie zaprosił...? ![]() Neissi, współczuje problemów ząbkowych. U mnie na szczęsie skończyło sie juz leczenie kanałowe, choc 3 razy z tym samym zębem musiałam do dentala biegać... A koszyki naprawde fajne Ci wyszły... ![]() Neissi, jeszcze pytanko do Ciebie o ta koszulke na której robiłam sobie nadruk. Czy istnieje możliwość abym na tej samej koszulce jeszcze coś przesmarowała farbą i jeszcze raz to przejechała żelazkiem, czy wtedy coś sie moze zepsuć z tamtą już zasuszoną farbą na koszulce? Buziaki pomorzankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli jeszcze z nim nie rozmawiałaś o tym koncercie, to przy następnej okazji, tak niby przypadkiem powiedz, że słyszałaś o tym koncercie i zapytaj się czy on jedzie na niego. Jak powie że tak albo że nie wie ![]() ![]() To mój sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Bejbe intrygantka
![]() Margerita śmiało możesz maziać, bo nic się nie zepsuje ![]() A ja lecę wypróbować nitownicę, którą sobie zakupiłam i dalej wyplatać kosz, który wczoraj zaczełam. Ten będzie całkiem inny, bo robię go innym stylem ![]() ![]() Ale mam już klej i farby, więc lecę do roboty ![]()
#4837 |
Rozeznanie
|
#4838 |
Wtajemniczenie
|
ależ Tczew nam się rozmnożył
![]() witam moje drogie ![]() u mnie po staremu, nic ciekawego się nie dzieje ![]() ![]()
#4839 |
Przyczajenie
|
No i Pruszcz Gd na dokładkę - hej POMORZANKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ...a jesień doniero się zaczyna |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
Hejka krejzolki;>
Ten Tczew niby taki nieduży terefere,a tu najwięcej osób z niego ^_^ Dzisiaj powrót do gdańskiej dżungli O_o no nic. Co u Was dzisiaj z rańca? Ja too się lecę pakować. Gorące uściski z Elblążkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
hej hej hej
![]() ![]() ![]() Na początek witam nowe Pomorzanki ![]() ![]() Byłam dziś na ryneczku ale strasznie zmokłam, brrr okropna pogoda, a na dodatek chyba mnie wczoraj gdzieś przewiało bo cały kark mnie boli, a może po prostu że spałam. Jutro mam zamiar pobiegać po sklepach za jakąś kurtką lub płaszczykiem, to już moje drugie podejście bo ostatnio nic mi nie wpadło w oczy a jeśli już to ceny achhh. Ok to lecę nadrobić gdzie indziej zaległości, pozdrawiam papa
#4843 |
Rozeznanie
|
Hehe, ja weekend spędziłam w Elblągu właśnie. ostatni roczek na uczelni mi się zaczął
![]() ![]() ![]()
#4844 |
Zadomowienie
|
Neska mam tak jak Ty,szukam jakiegoś zimowego wdzianka,tzn chciałabym czarny płaszcz,cieplutki i najważniejsze - tani.Dlatego czekam na przeceny
![]() Monica a co w Elblążkowie porabiałaś? ![]() PS.Macie jakies recepty na skupienie?Jestem taka rozkojarzona i nie mogę się zabrać porządnie za naukę :< |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Rozeznanie
|
Marthusia jak znajdziesz jakąś receptę na skupienie to się z nami podziel
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Postanowiłam, jutro idę na siłownię, trzymajcie kciuki za to żebym wytrzymała dłużej niż perę dni! Czy Wy też macie taki słomiany zapał (do pewnych spraw)
![]() A w Elblągu zdawałam prawo jazda - ale to juz dawno temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane Dziewuszki
![]() Na parę dni opuściłam nasz Wizaż... Jakoś ostatnio nie ciągnie mnie na neta, nie wiem czemu... Przede wszystkim witam nowe Wizażanki Pomorzanki ![]() To teraz w skrócie co u mnie. Właśnie siedzę u Mamy, której nie ma w domu i której podkradłam babkę z mięsem mielonym (właśnie się odmraża w mikrofali ![]() ![]() ![]() W tamtą niedzielę pojechałam do pracy do Wa-wy do Leroy Merlin na inwentaryzację. Mieliśmy zarobić kupę kasy ( ok 100zł - tak mi powiedziały kumpele, które też tam były) i miłao być fajnie a wyszło wielkie dno. Już dawno nie byłam taka wściekła. Było nas 100 osób, podróż trwała 8 godzin w tą i spowrotem. Jakieś łosie chyba chciały już wracać i całe 100 osób musiało wracać do Olsztyna. Przepracowaliśmy całe 7 godzin i przez to tylko ok 50 zł mi się dostanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na studiach się znowu zaczyna: kucie , kucie i jeszcze raz kucie ![]() ![]() Ale ostatnio miałam też kilka fajnych chwil. Zaliczyłam maraton imprezowy ![]() ![]() A dzisiaj byłam pierwszy raz po 2-miesięcznej przerwie na warsztatch wokalnych, na które już jakiś czas uczęszczam. A jutro znowu szara rzeczywistość - studia ![]() To na razie tyle co u mnie. Ale się rozpisałam.. Znowu wejście smoka ![]() Buziaczki dla Was Kochane i miłego wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Rozeznanie
|
Ja też poproszę o receptę na skupienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie nowe wizażanki, ale się rozmnożyłyśmy
![]() Jak będziecie szukały przepisu na poncz to chętnie się podziele, przetestowałam jeden z środy na czwartek - niebezpiecznie przepyszny ![]() la margerita coś nie daje znaku, mam nadzieję że intryga zadziałała pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Wtajemniczenie
|
bejbe dawaj ten przepis a nie się pytasz :P
sluchajcie dziewuszki, powiedzcie mi jakie wy smakolyki robicie na swieta bozego narodzenia? jak wyglada wasz stol? oczywiscie oprocz tradycyjnych pierogow, barszczu, ryby, sernika, makowca, piernika...wiadomo te rzeczy muszą się znaleźć ale ja szukam jakichs inspiracji na cos nowego...jakas fajna salatka moze? albo jakas inna potrawa ale trzymajaca klimat bozego narodzenia...ratujcie bo mi juz bokiem wychodzi to samo jadlo od kilku lat ![]()
#4851 |
Rozeznanie
|
Grin Ajz ja jeszcze o świętach nie myślę. A propos nowości, też bym coś zmieniła z mamą ale mój tacik nie lubi eksperymentów kulinarnych i tylko by się nam zdenerwował
![]() Katsam i co, byłaś? ![]()
![]() Edytowane przez Monica123 Czas edycji: 2007-11-05 o 17:42 Powód: post pod postem, skleiłam je sobie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Rozeznanie
|
dubel
#4853 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Na początek witam nowe Członkinie ![]() Sorki, że się nie odywałam, ale musiałam wybrać się na maraton zakupowy, bo do wyjazdu zostało mi już mało czasu. Nogi zlazłam sobie na maksa, ale udało mi się zakupić przynajmniej te natrudniejsze rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bejbe właśnie, daj ten przepisik, a nie pytasz ![]() ![]() Ja na razie zmykam, bo muszę wymysleć jak zmienić moje nazwisko na rezerwacji. Durnie w biurze Męża zarezerwowali mi bilet na nazwisko Męża, a ja mam dwuczłonowe i mogą być przez to problemy ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]() ![]()
#4854 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale nawet to się cieszę, bo mam trzy wejścia do sauny za feee ![]() pozdrawiam cieplutko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
Podaje przepis na poncz, wydaje mi się że jest dla conajmniej 4 osób
![]() 0,7 litra wódki 1 litr białego wina wytrawnego 1 litr soku z czarnej pożeczki 1,5 litra coca - coli sok z 2 cytryn i jedna cytryna do ozdoby bon appetit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Byłam dzisiaj w kinie na "pora umierać" polecam - chociaż troszę może znudzić ![]() dobranoc pomorzanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
O ja Was!Ile się nas narobiło!
![]() Monica nie znalazłam żadnego lekarstwa,a co gorsza rozleniwiłam się..tzn oni mnie rozleniwili(!!!)jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dacie radę,to nie ma na co czekać.Eszzz,jak ja bym chciała mieć motywację ![]() Malenka ![]() ![]() Moja przyjaciółka(ta sama ![]() GrinAjz wiesz co,spytam mamy,bo szczerze,to w ogóle nie kojarzę co tam u mnie na stole jest w święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zadomowienie
|
znacie ten portal http://www.nasza-klasa.pl
rewelacja ![]() fajna sprawa, polecam! kurcze to wygląda jak reklama tej stronki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zadomowienie
|
ja tez sie dopisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.