![]() |
#451 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
Nie klękał, leżeliśmy na łóżku i się tuliliśmy, i wyciągnął nagle spod koszulki "pudełeczko" (sam uszył, w kształcie serduszka) i zapytał, czy zaopiekuję się jego sercem do końca życia ![]() Bo o to czy zostanę jego żoną zapytał po tygodniu związku, jak się przyznałam, że uwielbiam lepić pierogi ![]() No bo nasze autko jest pojemne, ale ta ilość rzecczy przekroczyła nasze oczekiwania ![]() ![]() A żebyś wiedziała ![]() ![]() Cytat:
![]() A tyłkiem zasuwa od lewa do prawa, wczoraj wtulała się ojcu w twarz tak mocno, że aż mnie skóra bolała. Tylko już nie kopie z rozmachem a raczej rozprostowuje i macha nogami. Cytat:
![]() ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Powodzenia na wizytach ![]() Ja meza wyprawilam w delegacje i chyba ide sie ogarnac... Ja tam spie na lewym boku ale w nocy sie czasem na plecy. Milego dnia
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te fotki pięknie uzupełniają fotki ślubne w fotoksiążce ![]()
![]() |
#454 | |
Raczkowanie
|
Lin mój tez nie znosi zdjęć. Robi jak go zmusze. Na ślubie te z brzuchem. No i czeka go jeszcze ślubna w czerwcu albo maju. Bo zostawiłam sukienkę by w lecie sesje zrobić.
A ja tak jak Ty bardzo lubię zdjęcia. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Wiem o co chodzi. Trafne określenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#457 |
Zadomowienie
|
Mnie bardzo irytują jak siedze w wannie i widzę swój brzuch który sie opiera na udach, czuje sie wtedy jak taki grubas który nie moze zapanować nad swoja waga
![]()
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Malos, gratulacje!!! ![]() ![]() Nasze zareczyny odbyly sie w PKSie ![]() ![]() ![]() wyprawka Misja zakonczona w sobote, dojechal materac i mamy juz wszystko ![]() ![]() ruchy Moj maluch tez mi wypina pupke pod zebrami z prawej strony. Cos monotematyczne te nasze dzieciaki ![]() ![]()
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() Dawidek 31.10.2018 ![]() Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2016-03-07 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pierścionek był stanowczo za duży (a tak serio to był malutki, bo babcia miała drobne dłonie, ale moje palce i tak ją przebiły!), bo pierwotnie mi pasował na kciuk i to spokojnie. A moja obrączka mieści się w obrączce męża i jeszcze jest luz (a jest gruba na 2mm).
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
Witam się z poranną herbatką i śniadankiem
![]() piękne słońce dzis u mnie, az chce sie wyjsc z domu sprawdziłam wyniki badania moczu i wszystko pięknie dziś mam wizyte u gina, ciekawe czy juz ostatnią, następna wypadałaby po świętach a do tego czasu różnie może być ![]() mam nadzieję ze Leon sie odwrócił, niby czuję nóżki gdzieś w okolicy żeber, ale biorąc pod uwagę jego akrobacje to nie koniecznie znaczy ze głowka jest na dole od jutra mam równo miesiąc do terminu ![]() Mamy już wanienkę, fotelik, laktator, zestaw butelek i smoczków od szwagierki, kupiła tego sporo a wyszło tak ze prawie nie używała. Kejka co do brata zgadzam sie z Poli, z pewnościa jest trudno tak się odciąć od rodziny, ale moze to jedyna metoda żeby brat sie ogarnął Agnessa jeszcze troszkę musimy wytrzymać ![]() ![]() Lin padłam jak zobaczyłam foto samochodu ![]() ![]() a zaręczyny super, akcja z pierścionkiem niesamowita mój trzymał pierścionek w kosmetyczce i całe szczęscie nie wpadłam na pomysł zeby czegoś tam szukać i naprawde miałam niespodziankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Oki po wizycie.
Po pierwsze po zobaczeniu wypisu gin od razu stwierdził że to złośliwość lekarzy ze szpitala ze robią problemu dlatego że nie chodzę do nich i nie daje im zarobic. Więc robią tak bym miała poczucie ze coś robie źle. Sprawdził małego ma już 2.800 i z tego co mówi gin jestem w 35 z kawałkiem więc prawie 36 tydzień. Teraz każe mało chodzić ale mówi w nast miesiącu jak już za długo będzie siedział to go wyploszyc ruchem. Zrobi badania jeszcze raz które robił szpital bo mówi że mogli to wspiąć bez robienia tego dokładnie. I też nie potwierdził tego że musi być grupą krwi mojego męża w dokumentach. Uważa że to nie potrzebne i skoro im to potrzebne to mogli dac mi skierowanie ale uważa że im kasy na to szkoda. Ogólnie mały rośnie prawidłowo i jest wszystko dobrze. Aaaa i teraz mam wizyty co tydzień Następna 14. Cytat:
Edytowane przez NetaC Czas edycji: 2016-03-07 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Zadomowienie
|
Napisałam posta, ale sie chyba nie dodał...
![]() No to raz jeszcze, ale chyba juz bez cytowania, bo i tak nadrobiłyscie ekstra. Gosiaczek- tez mam 31 lat i od kiedy uzywam "mocniejszych" odzywiaczy do buzi, to ta wyglada lepiej ![]() Karmienie to raczej nie jest przeciowwskazanie do masazu banka- tyle, ze nie mozesz miec skory naczynkowej, bo sam masaz przynosi efekty po 20-30 minutach masowania... Moj mały sie wypych dasc mozno- Agnessa równiesniczko- jeszcze 7 tygodni i termin ![]() Jutro u mnie wizyta, ciekawe co gin na to, ze krocze boli dalej jak po wyscigu MTB ![]() Lin- super, ze macie tyle rzeczy dla malucha- mozecie zainwestowac w zabawki ![]() Oballe, FP- to jedno, ale jak dziecko podrosnie, to dopiero zaczyna sie szaleństwo i wydawanie pieniędzy ![]() Tabaska- w kąpieli, to ja mam biust na brzuchu ;P
#463 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Sesje to fajna pamiatka na pozniej.
My slubna dawno mielismy... a w gorsecie slubnym to i teraz bym weszla. Bo duzo schudlam od tego czasu a niby tylko dwa lata. Teraz jak pojechalismy na brzuszkowa to nie poznalam mojego. On ogolnie zdjec nie lubi a tu pozowal... szok. Neta, jak to wszyscy patrza na kase. Dobrze ze gin Twoj w porzadku.
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dodam, że samochód mamy duże bydle, przewoziliśmy nim i wannę, i kafle do mieszkania, i połowę zakupów remontowych, i wszystkie narzędzia męża jak jechał remontować. ![]() (nie moje foto) Ale tak zapakowany był chyba po raz pierwszy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mój jest okay. Dba by było dobrze. Nawet za bardzo ale to bardzo dobrze. Bezpieczniej się czuję po wizycie i niego jak po tygodniu w szpitalu. Szkoda że on mi odbiera porodów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Masakra z takimi... a i tak nie mala kase dostaja.
No ale.. tak samo czuc roznice jak sie idzie na nfz a inaczej prywatnie. Nawet na glupie usg
#468 |
Zadomowienie
|
Lin auto spore wiec macie tego wszystkiego pewnie mnóstwo, a ja narzekam u nas jest tyle dziecięcych rzeczy, że nie mamy gdzie upychac w naszej kawalerce
![]() komoda młodego już cała zapchana a mam jeszcze jedną partię ciuszków do uprasowania |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
Kejka Twój braciszek to jak duzo jest od Ciebie starszy? Rodzice za każdym razem po takiej akcji przyjmują go pod swój dach? Rozumiem ze mamę serce boli, bo to w końcu jej syn i mimo ze nie biologiczny, ale pewnie tak cale życie go traktują z ojcem. Moze faktycznie czas postawic go przed podjęciem jakiejś sebsownej decyzji w zyciu?
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Lin dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie auta zaladowanego ![]() ![]()
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo w naszym malutkim pokoiku, dlatego część rzeczy przechowuję u mamy, i będziemy zwozić na bieżąco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zabawek to ja się nie mogę doczekać pierwszych klocków, puzzli, planszówek, domków dla lalek i książek ![]() ![]() Lucy, my też póki co mamy malusie mieszkanko (20m2 wszystkiego), i jest mało ustawne i upakowane po brzegi. Jedyne co nas ratuje to mój panieński pokój piętro niżej (tam chyba wyniesiemy zabawki i ubranka 68+) i piwnica przy mieszkaniu które nieustannie się remontuje póki co. Tam pójdzie krzesełko, bo na razie i tak nie będziemy używać i wózek ten na wyjazdy i będzie czekał na wyjazdy ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2016-03-07 o 10:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Ja mam mało miejsca też w mieszkaniu a u rodziców jest jeszcze mniej miejsca. Chowam po katach.
Oki już zakupy za ostatnie 50 zl zrobione. Teraz do 10 trzeba wytrzymać ![]() Za dużo kasy wydaje na małego. Muszę z tym zwolnić. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/zlota-bransoletka-...018024910.html i bardzo ją lubię, teraz drugą taką samą, bardzo ja lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Piękna jest i pewnie porządna no i trochę droga. Ale jak na takie wydarzenie. Piękna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym tygodniu
![]() Od dziś mam miesiąc do terminu ![]() Malos super oświadczyny, brawo dla narzeczonego ![]() agata z☠☠☠i.stą imprezę przygotowałaś, te smakołyki, konkursy, bomba ![]() ruchy zastanawiam się kiedy moja mała śpi bo mam wrażenie że tylko w nocy (i też nie całą) rano jak już nie śpię ale cisza nic nie mówię to ona spokojna a jak tylko coś powiem do mężą albo on się odezwie to reakcja jest natychmiastowa ![]() ![]() oprócz tego często uderza mnie w pęcherz i tak w dół naciska aż mnie kłuje w bożenie albo z prawej strony wypycha sie plecami, z lewej nogami i mi brzuch taki rozlazły na boki sie robi ![]() ![]() piersi zauważyłam że na skórze blisko brodawek zrobiły się brązowe przebarwienia i zrobiło sie kilka tak jakby pieprzyków brązowych koło bdodawki i na brodawce, tez cos takiego macie??
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120505650117.html Edytowane przez akinomka03 Czas edycji: 2016-03-07 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
A to mały podsłuchiwacz
![]() Mi też pociemniała skóra wokół sutków, to chyba normalne... Zrobiła się taka w brązowe plamki.
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie.. Skonczylam wczoraj antybiotyk na grzybice, od kiedy mogę zacząć stosować probiotyk lactovaginal? Jak będę robic badania w czwartek (krew,mocz) to 4 dni po m wystarcza zeby nie wyszly głupoty w badaniach?
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Akinomka u mnie jest to samo, zazwyczaj jak sie budze z mężem wcześnie rano w weekend to pokazuje mu palcem na ustach cicho, żeby maky jeszcze pospał bo jak tylko zaczynamy rozmowę to on od razu uskutecznia swoje szaleństwa
![]()
#480 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie znacie mojego brata, zrobilby pieklo wszystkim, nawet dalszym z rodziny. Ma postawione warunki i jesli sie nie bedzie trzymal ustalen to go mama wywali.
Neta ginekolodzy nie przyjmuja porodow. Polozne sie tym zajmuja a lekarz na koniec tylko zszywa jak trzeba. Rzadko sie zdarza ze lekarz jest przy pacjentce czesto...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.