|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: IsaDora, ArtDeco, Goldwell, YR, AA
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Silencio a jak cenowo widzisz swoje kosmetyki, bo nie ukrywam, że na cienie ID mam więcej chętnych osób i mam teraz dylemat co wybrać?
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem Twoj dylemat - ja mam podobny ;-) wszyscy chca te dwa produkty Farouk ;-) jesli chodzi o to jak cenowo je widze, to ja nie mysle w ten sposob -po prostu jak mam na cos ochote to wymieniam (oczywiscie przy zachowaniu zdrowego rozsadku ;-) nie pamietam ile kosztowaly i to chyba lepiej biorac pod uwage ze mi nie podpasowaly ;-) zgodnie z KWC ok 45 zl kazdy, ale nie sadze, zebym tyle wydala... zastanow sie jaka wymiana by Tobie odpowiadala, tak zebys Ty byla zadowolona oczywiscie a ja tymczasem przejde sie do perfumerii i jeszcze raz popatrze na kolory, zeby sprawdzic, na ktorych zalezy mi bardziej a na ktorych mniej ;-) na pierwszy rzut oka czworki ID beda mi bardziej odpowiadac kolorystycznie niz trojki... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
kaczino ze cien art deco nie wymienie potrójnego Isa Dory, może znajdziesz u mnie coś innego w zamian, np kolczyki?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Czy nadal interesuje Cię wymiana ze mną?
Pisałaś o brokacie, kremie do stóp i pomadce. Mi podoba się Sunsilk i woda ProSport. Może coś jeszcze wpadnie ci w oko u mnie. Zapraszam .
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Cienie poczwórne IsaDora, kolor Golden Plum, bez aplikatora, minimalne zużycie[/FONT]
Cienie potrójne IsaDora, kolor 06 Sandy Sky, minimalne zużycie [FONT=Verdana]cień ArtDeco nr 67, zieleń z drobinkami wpadająca w czerń cień ArtDeco, tester nr 92, jest o połowę większy od normalych cieni lecz nie ma przykrywki, fiolet opalizujący na różowo cos u mnei za powyzsze? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216365 |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za :
cień sypki APC, rozświetlający beż nr 21, nowy świetlisty cień w kuleczkach APC, nr 15, nowy rozświetlający puder w kulkach APC, nr 0, znikome zużycie ?
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam już wody ProSport, a gdzie ją wyczaiłaś. Za to mogę Ci dać 3 szampony Sunsilk lub 1 Sunsilk i Elseve z ceramidami 400 ml
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale rozumiem, już nie ma. Interesują mnie szampony do włosów kręconych. 3 sztuki...? Podsumowując - co za co?
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
3 nowe, nieużywane szampony do loków Sunsilk za krem do stóp, brokat, pomadkę bebe, maseczkę różaną i chciałabym próbkę FLOS LEK SLIMLINE, a ty jak to widzisz?
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok., poproszę o rezerwację i jeśli chcesz PW.Poza powyższym, wspomnę co jeszcze mnie zainteresowało u Ciebie i może jakoś się ‘zgramy’: Żel pod prysznic Avon Little Black Dress, zostało ponad – nie mogę doczytać ułamka - , ważny do 03.2008 I oczywiście Profesjonalny żel z woskiem do włosów kręconych firmy Goldwell, użyty 1 raz – ale na to pewnie nie mam szans... Z poszukiwanych przez Ciebie 'Pudrów brązujących, np. Avon prasowany z serii Arabian Glow', posiadam mozaikowy. Jeżeli Cię zainteresuje zrobię fotkę i opiszę stopień użycia. Teraz muszę się zbierać, odpiszę później. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się:
Profesjonalna galaretka do loków Wella High Hair, użyta 1 raz Może znajdziesz coś u mnie za nią? |
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 102 Pastell, myślę, że połowa jest na pewno Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 105 Soft Beige, myślę, że połowa jest na pewno
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo
. Ps. Trochę mało tego żelu LBD zostało... Trzeba pomyśleć ![]() .
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Ma prawo się nie podobać, zresztą chętnie go sobie zatrzymam
. Czy do poprzednich ustaleń (3 szampony do loków Sunsilk za krem do stóp, brokat, pomadkę bebe, maseczkę różaną FLOS LEK SLIMLINE) możesz dorzucić mi żelik?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
bardzo podobają mi sie potrójne cienie ID i zielony ArtDeco z drobinkami. Chetnie wymienie błyszczyk - moze znajdziesz dla siebie u mnie w bizuterii coś zebym mogła zgarnąć te dwa cienie? |
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Avon solutions hydrofirming 24h moisture cream, próbka Być może dorzucę pełen, nowy kremik!!! |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z miłą chęcią, ale chyba go nie załączę do oferty bo potrzebuję sama kremik i zacznę go używać...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjęłabym z chęcią cień ArtDeco nr 67, zieleń z drobinkami wpadająca w czerń
jednak maseczka Bielendy to chyba za mało w zamian?:/ A może jednak dobierzesz sobie coś? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

Może ty byś dobrała coś u mnie?

, ale rozumiem, już nie ma. Interesują mnie szampony do włosów kręconych. 3 sztuki...?