|
|
#2791 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się do obrączki przyzwyczaic nie mogę, więc pierścionek to ostatnia rzecz o jakiej marzę
|
|
|
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak, oczka ze shreka rzeczywiscie sa nie do odparcia A tak w ogole to myslicie ze wasi TZ sie tez udzialaja na jakims meskim forum i gadaja tyle o nas?? ja mam watpliwosci..;P |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W niedzielę skończyłam wczesniej zajęcia i poszłam do niego na uczelnię, on mnie przedstawia swojemu koledze, a kolega "nnoooo dużo o tobie słyszałem, miło poznać, miło..." A ja się zastanawiałam co oni tak na mnie patrzą
|
|
|
|
|
#2795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
To po co tam przesiadujesz????Cytat:
Cytat:
ale zyby na forum, raczej nie ![]() Cytat:
Niestety nie udała się edycja + multicytowanie, za co Cię Marto serdecznie przepraszam
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-07 o 14:00 Powód: post pod postem |
|||||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sie troche zdołowałam Waszymi wypowiedziami...
szczególnie tymi o herbacie...Mój mi nigdy nie zaproponował.... w każdym razie nie pamiętam. Własnie w takich chwilach dopadaja mnie wątpliwości... Bo wiecie, ja wczoraj jak on był taki obrażony to zapaliłam światło i mówię: ,,nie zaśniemy dopóki tego nie wyjaśnimy. Nie wyobrażam sobie, że jestem w związku z mężczyzną który odwraca sie ode mnie i mówi: nie mam ochoty Cie przytulić na dobranoc." On na to: ,,zgaś to światło, nie mam ochoty i już. zawsze musi być tak jak chcesz..." Ja mu powiedziałam, ze ,,tak, chcę związku gdzie zasypia sie w zgodzie". tym bardziej, ze to pierdoła. Mam doła..., ale to wyniosłam z domu. Jak się pokłóciłam z rodzicami to przed pójściem spać wyjaśnialiśmy sobie wszystko, zeby móc powiedzieć: dobranoc, kocham Cię, spij dobrze". Takie zachowanie we mnie siedzi. |
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mądrą rzecz wyniosłaś z domu, mądrzy rodzice. A to co opisujesz o wczorajszej wymianie zdań bardzo przypomina mi mój poprzedni związek.. ech przykro mi bardzo..
|
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
No nie, nie, ja mu powiedziałam, że jak już to rubin
A on, że rubiny bledną Powiedziałam, że to dobrze, bo jak zblednie, to będzie okazja kupic nowy Cytat:
To tak jak mów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
tak to już jest, że faceci żadko lubią rozwiązywać problemy w związku
dla nich najwygodniej jest przemilczeć a rano wstać jakby nigdy nic a ja też męczę swojego, żeby wyjaśnić sobie wszystko przed snem i zasnąć w zgodzie przytuleni, bo inaczej nie mogę zasnąć od głupich/złych myśli. A on trudno- musi się tgo nauczyć. hihi, masz rację, ale mój facet z kolei bierze wszystko do siebie mimo iż wprost mówię mu, że np. wkurza mnie jakieś zachowanie a nie on sam jako osoba. |
|
|
|
#2800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zgadzam sie z Hihi. Nie oskarzać Ty zrobiles to, Ty tamto tylko mowic co mnie boli w danym zachowaniu. Wtedy naprawde mozna wiele wyjasnic spokojnie, bez nerwowBo to o czym pisze Gold fish to *******y ![]() O ktore nie warto sie klocicGold fish szkoda mi Ciebie ale ty sama wiesz jak to bylo wczesniej, ja widze ze jeszcze sie docieracie..Moze macie bardzo rozne charaktery??Porozmawiajci e na spokojnie..Najwazniejsze zeby Twoj Tz zrozumial co Cie boli, rani, sprawia przykrosc.
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem zołza, zawsze bede mu to wypominac, mam taka pamiec, ze potrafie przytoczyc rozmowe z 2 lat wstecz i nie ma sily, zebym chciala mu to zapomniec Zreszta atmosfera tez nie jest dobra, 2 dni temu znow sie pożarlismy i cos mi sie wydaje, ze nie mamy szans byc razem dla mnie drobiazgi zycia codziennego sa bardzooooooooo wazne i jak mi cos nie pasuje to mowie o tym, ale jesli nie ma poprawy to nie bede blagac. Czasem mam dosyc.. teraz jest ok ale boje sie kolenych dni. Obawiam sie ze pewnego dnia moj wpis do tego watku bedzie dosyc jednoznaczny, jak kiedys ten Melodii...
|
|
|
|
|
#2803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wtulanie to podstawa. to jest najprzyjemniejsz część dnia. Ja zawsze moja "gówę" pod pache TZ wciskam, a on mi "loczka kręci:
- i jestem w niebie Nie wazne czy głodna, czy śpiaca, czy TZ wymyty , czy łózko pościelone- ważne że pacha jest![]() Cytat:
. Cytat:
![]() ![]() Milutko czyta się takie posty. Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#2804 |
|
Gość
|
Dziewczyny popełniłam powaaaażny błąd. Jak zazwyczaj omijam to miejsce szerokim łukiem, tak dzisiaj mi się 'obsunął kursor' i weszłam do... "slubny image". Aaaa nie mogę patrzeć na te wszystkie zdjęcia, bo dostanę ślubnej gorączki, a nawet zaręczyn nie było, chlip.
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jakby mi mama wypominała do tej pory, ze jak miałam 15 lat to sobie bez jej wiedzy tatuaz zrobiłam.
|
|
#2806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, ze to jest niszczace, ale czasem to silneijsze ode mnie. Juz wiele razy przezwyciezylam sama siebie i puscialam cos mimo uszu albo po prostu nie zwrocilam na cos uwagi, ale czasem sie nie da Wlasciwie na chwile obecna, wszystko to zle wyglada ale jeszcze nie mam sily podjac ostatecznej decyzji. On tez nie.
|
|
|
|
|
#2807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja codziennie z Mężem wstaję rano, kawe robię, koszule prasuję, uwielbiam to
|
|||
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio tez tu wypisywałam swoje smutki...
a potem nagle wszystko się wyjaśniło i było wspaniale... ![]() A tak apropo to mój szef próbuje podglądnąć co piszę
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apolonio wybaczyc a zapomnieć to dwie inne kwestie ![]() Ja też czasem wypominam mu jakies historie z przeszłości (kiedy nie bylismy razem i nie znaliśmy się ), nawet pierdoły ale raczej w zartach, ironicznie....zawsze mamy z tego niezły ubaw jak ja jakąś historię mu przekazuję ze swojego punktu widzenia.... Zawsze się kończy, no dobra daj już spokój, fantastko ![]() Ja np. bym wspomniała niby zartem" Jak tam usteczka Twojej kolezaneczki , udało Ci się juz napatrzyć do woli, bez strażnika w mojej osobie I jak ? fajnie było ? "Ale co do reszty, czyli niezdrowej atmosfery w związku to już śmieszne nie jest ![]() Ja jestem zdania, że póki kochasz to walcz....a jesli zaczynasz wątpić, ze to nie to....odpuśc
|
|
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak domen w Tatrach na wakacje tez w pracy rezerwował ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt to poznac, zrozumiec i zaakceptowac wady, przyzwyczajenie. Oczywiscie jeżeli cos wyjątkowo w zachowaniu partnera nam się nie podoba trzeba powoli, małymi kroczkamu starac się te przyzwyczajenia zmienic- rozmową, czułoscią i spokojem.
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Hihi, dokładnie! Jestem tego doskonałym przykładem - 8 lat związku i skończyłam go.. Nie żałuje i nigdy nie żałowałam Była to najlepsza decyzja w moim życiu!
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez po 8 latach zakończyłam związek i to małżeński w dodatku.....Do tej pory nie wiem dlaczego tak późno???????Po co zwlekałam ???? A teraz szczęśliwa i zakochana jak nastolatka |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później pojawiają się pytania typu na co czekałam, dlaczego tak się poświęcała, w imię czego??? |
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
moge Wam ponarzekac, moge...
![]() chyba zbliza sie @ bo juz nie moge. nie wiem co bardziej mnie boli, brzuch czy plecy. nafaszerowalam sie ketonalem-moze przejdzie, w domu zimno jak na syberii. bo oczywiscie babuni cieplo i kazala na dzien piec wylaczyc.no i szkoda gazu.a ja tu kostnieje... i jeszcze tak zimno na dworzu, wieje ,pada a ja niedlugo bede musiala wyjsc... niech mnie ktos przytuli
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W koncu zycie mamy jedno (podobno ) więc po co je marnować na jakies niezdrowe męczące związki. Ja wychodzę z założenia ze kazdy mój dzień powinien byc wyjatkowy bo nie wiadomo czy czasem nie bedzie ostatni. Własnie dlatego osoby które zakłócaja moje szczęscie ida w odstawke![]()
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nie!!! Ty nasza apetyczna szyneczka jesli juz ![]() Sanetko ciepłe myśli przesyłam.
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz i masz Sanetko
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zycie ma byc radością, a nie wieczna udręką... Podwawelska kiełbasa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

) i robię oczka maślane, wielkie błyszczące

szczególnie tymi o herbacie...

i zgadzam sie z Hihi. Nie oskarzać Ty zrobiles to, Ty tamto tylko mowic co mnie boli w danym zachowaniu. Wtedy naprawde mozna wiele wyjasnic spokojnie, bez nerwow