Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-07, 13:23   #2791
vadi
*sportaddict*

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
vadi jesteś pewna, że Twojego tam nie ma?
absolutnie NIE jestem
ostatnio do mnie przyszedł, patrzy na kompa:
- Znowu ten wymarzony pierścionek??
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 13:25   #2792
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
absolutnie NIE jestem
Ja się mojego Męża w weekend zapytałam, czy by się sie oświadczył jakbym ja tego nie zrobiła, a on do mnie "A co? Pierścionek byś chciała Modlicho?" Coś jest na rzeczy

Ja się do obrączki przyzwyczaic nie mogę, więc pierścionek to ostatnia rzecz o jakiej marzę
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 13:27   #2793
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:
No prawie Strzelam rzęsami (mąż mówi, że huragan nimi wzniecić mogę ) i robię oczka maślane, wielkie błyszczące Rodem ze shreka, więc jak ma się nie poddać? Czasami to wręcz mówi "nie patrz tak na mnie, bo nie mogę..." i idzie ze mną

No tak, oczka ze shreka rzeczywiscie sa nie do odparcia
A tak w ogole to myslicie ze wasi TZ sie tez udzialaja na jakims meskim forum i gadaja tyle o nas?? ja mam watpliwosci..;P
.Apolonia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 13:34   #2794
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
A tak w ogole to myslicie ze wasi TZ sie tez udzialaja na jakims meskim forum i gadaja tyle o nas?? ja mam watpliwosci..;P
Ja wiem, że Mąż na forum się nie udziela, ale ogólnie mówi o mnie W niedzielę skończyłam wczesniej zajęcia i poszłam do niego na uczelnię, on mnie przedstawia swojemu koledze, a kolega "nnoooo dużo o tobie słyszałem, miło poznać, miło..." Później się pytam, co to miało znaczyć, a Mąż mówi, że jakieś kawały o żonach opowiadali, więc od zdementował wszystko na podstawie własnej
A ja się zastanawiałam co oni tak na mnie patrzą
Stary 2007-11-07, 13:39   #2795
dorinka30
Zakorzenienie

Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
I robisz takie slodkie oczeta z serduszkami zamiast zrenic? Mi sie jeszcze to nie udalo

Na szczescie na mojego tez taka propozycja dziala, nawet jesli akurat "robie_najwazniejszy_proj ekt_na_swiecie" i "nie_mam_ani_sekundy"
Apolonio jak tam atmosfera w związku? Wybaczyłaś mu ten tekścik w końcu?

Cytat:
absolutnie NIE jestem
Dobre, dobre Mój nawet nie zna tytułu wątku,,,, To by dopiero się zdziwił, ale o co Ci chodzi ? Pierscionek przeciez masz... To po co tam przesiadujesz????

Cytat:
Ja się mojego Męża w weekend zapytałam, czy by się sie oświadczył jakbym ja tego nie zrobiła, a on do mnie "A co? Pierścionek byś chciała Modlicho?" Coś jest na rzeczy

Ja się do obrączki przyzwyczaic nie mogę, więc pierścionek to ostatnia rzecz o jakiej marzę
Oj, tam małym brylancikiem byś nie pogardziła

Cytat:
Mój Tż często w pracy opowiada, jak to On mówi " Jaki mu się egzemplarz trafił " ale zyby na forum, raczej nie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Niestety nie udała się edycja + multicytowanie, za co Cię Marto serdecznie przepraszam

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-11-07 o 14:00 Powód: post pod postem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 13:49   #2796
gold-fish
Zakorzenienie

Chyba sie troche zdołowałam Waszymi wypowiedziami... szczególnie tymi o herbacie...
Mój mi nigdy nie zaproponował.... w każdym razie nie pamiętam.
Własnie w takich chwilach dopadaja mnie wątpliwości...

Bo wiecie, ja wczoraj jak on był taki obrażony to zapaliłam światło i mówię: ,,nie zaśniemy dopóki tego nie wyjaśnimy. Nie wyobrażam sobie, że jestem w związku z mężczyzną który odwraca sie ode mnie i mówi: nie mam ochoty Cie przytulić na dobranoc."
On na to: ,,zgaś to światło, nie mam ochoty i już. zawsze musi być tak jak chcesz..."
Ja mu powiedziałam, ze ,,tak, chcę związku gdzie zasypia sie w zgodzie". tym bardziej, ze to pierdoła.

Mam doła..., ale to wyniosłam z domu. Jak się pokłóciłam z rodzicami to przed pójściem spać wyjaśnialiśmy sobie wszystko, zeby móc powiedzieć: dobranoc, kocham Cię, spij dobrze". Takie zachowanie we mnie siedzi.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:03   #2797
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Chyba sie troche zdołowałam Waszymi wypowiedziami... szczególnie tymi o herbacie...

Bo wiecie, ja wczoraj jak on był taki obrażony to zapaliłam światło i mówię: ,,nie zaśniemy dopóki tego nie wyjaśnimy. Nie wyobrażam sobie, że jestem w związku z mężczyzną który odwraca sie ode mnie i mówi: nie mam ochoty Cie przytulić na dobranoc."
On na to: ,,zgaś to światło, nie mam ochoty i już. zawsze musi być tak jak chcesz..."
Ja mu powiedziałam, ze ,,tak, chcę związku gdzie zasypia sie w zgodzie". tym bardziej, ze to pierdoła.

Mam doła..., ale to wyniosłam z domu. Jak się pokłóciłam z rodzicami to przed pójściem spać wyjaśnialiśmy sobie wszystko, zeby móc powiedzieć: dobranoc, kocham Cię, spij dobrze". Takie zachowanie we mnie siedzi.

Bardzo mądrą rzecz wyniosłaś z domu, mądrzy rodzice.
A to co opisujesz o wczorajszej wymianie zdań bardzo przypomina mi mój poprzedni związek.. ech przykro mi bardzo..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:04   #2798
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, tam małym brylancikiem byś nie pogardziła
No nie, nie, ja mu powiedziałam, że jak już to rubin A on, że rubiny bledną Powiedziałam, że to dobrze, bo jak zblednie, to będzie okazja kupic nowy
Cytat:
Mój Tż często w pracy opowiada, jak to On mówi " Jaki mu się egzemplarz trafił " ale zyby na forum, raczej nie
To tak jak mów
Cytat:
To może taki typ jest po prostu?
Cytat:
Ja to mam wrażenie, że musicie stosować zasadę "gniewam się na coś co zrobiłaś/powiedziałaś/nie zrobiłaś, a nie na Ciebie, bo Ciebie kocham" i wtedy naprawdę żadna kłótnia nie straszna
Stary 2007-11-07, 14:05   #2799
Taverney
Zakorzenienie

tak to już jest, że faceci żadko lubią rozwiązywać problemy w związku
dla nich najwygodniej jest przemilczeć a rano wstać jakby nigdy nic
a ja też męczę swojego, żeby wyjaśnić sobie wszystko przed snem i zasnąć w zgodzie przytuleni, bo inaczej nie mogę zasnąć od głupich/złych myśli. A on trudno- musi się tgo nauczyć.

hihi, masz rację, ale mój facet z kolei bierze wszystko do siebie mimo iż wprost mówię mu, że np. wkurza mnie jakieś zachowanie a nie on sam jako osoba.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:10   #2800
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość

Bardzo mądrą rzecz wyniosłaś z domu, mądrzy rodzice.
A to co opisujesz o wczorajszej wymianie zdań bardzo przypomina mi mój poprzedni związek.. ech przykro mi bardzo..
Ja może i polecę tekstem z poradników dla kobiet, ale wszędzie wszem i w obec się trabi o tym, że podstawą zdrowego związku jest nie rozstwania się i nie zasypianie w gniewie, bo to tylko powoduje narastanie problemów... co pogłlębia kryzys, więc tak jak kulbit pisze - bardzo mądrych miałaś rodziców.
Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
tak to już jest, że faceci żadko lubią rozwiązywać problemy w związku
dla nich najwygodniej jest przemilczeć a rano wstać jakby nigdy nic
a ja też męczę swojego, żeby wyjaśnić sobie wszystko przed snem i zasnąć w zgodzie przytuleni, bo inaczej nie mogę zasnąć od głupich/złych myśli. A on trudno- musi się tgo nauczyć.
W poprzednim związku jakiegokolwiek problemu byśmy nie mieli, to ja musialam to przemyslec i zrobić cos z tym, wspólne rozwiązywanie było niemożliwe, bo ex nigdy się nie mylił i to ja miałam problem... a nawet jeśli problem był, to ex nie umiał i nie chciał rozmawiać... a wtedy to wszystko narasta i się pogłębia.

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
hihi, masz rację, ale mój facet z kolei bierze wszystko do siebie mimo iż wprost mówię mu, że np. wkurza mnie jakieś zachowanie a nie on sam jako osoba.
Taverney ja to rozumiem i wiem o co chodzi... ale myslę, że to jest do wypracowania, bo i kłócić konstruktywnie można się nauczyć, czego ja jestem przykładem - od rzucania kieliszkami z winem przy krzyku doszłam do momentu, kiedy po prostu umiem powiedzieć jak się czuję i skonfrontowac to z osobą, która czuje sie inaczej, ale to wymaga pracy, duuużo, duuuzo pracy z obu stron
Stary 2007-11-07, 14:15   #2801
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Ja to mam wrażenie, że musicie stosować zasadę "gniewam się na coś co zrobiłaś/powiedziałaś/nie zrobiłaś, a nie na Ciebie, bo Ciebie kocham" i wtedy naprawdę żadna kłótnia nie straszna
Tak was tu podczytuje trochei zgadzam sie z Hihi. Nie oskarzać Ty zrobiles to, Ty tamto tylko mowic co mnie boli w danym zachowaniu. Wtedy naprawde mozna wiele wyjasnic spokojnie, bez nerwow

Bo to o czym pisze Gold fish to *******y O ktore nie warto sie klocic
Gold fish szkoda mi Ciebie ale ty sama wiesz jak to bylo wczesniej, ja widze ze jeszcze sie docieracie..Moze macie bardzo rozne charaktery??Porozmawiajci e na spokojnie..Najwazniejsze zeby Twoj Tz zrozumial co Cie boli, rani, sprawia przykrosc.
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:16   #2802
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:

Nie, i nie wybacze jestem zołza, zawsze bede mu to wypominac, mam taka pamiec, ze potrafie przytoczyc rozmowe z 2 lat wstecz i nie ma sily, zebym chciala mu to zapomniec Zreszta atmosfera tez nie jest dobra, 2 dni temu znow sie pożarlismy i cos mi sie wydaje, ze nie mamy szans byc razem dla mnie drobiazgi zycia codziennego sa bardzooooooooo wazne i jak mi cos nie pasuje to mowie o tym, ale jesli nie ma poprawy to nie bede blagac. Czasem mam dosyc.. teraz jest ok ale boje sie kolenych dni. Obawiam sie ze pewnego dnia moj wpis do tego watku bedzie dosyc jednoznaczny, jak kiedys ten Melodii...
Stary 2007-11-07, 14:18   #2803
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja strasznie tak się lubię wtulić w Męża i beztrosko usnąc
Wtulanie to podstawa. to jest najprzyjemniejsz część dnia. Ja zawsze moja "gówę" pod pache TZ wciskam, a on mi "loczka kręci:- i jestem w niebie Nie wazne czy głodna, czy śpiaca, czy TZ wymyty , czy łózko pościelone- ważne że pacha jest

Cytat:
Nie wiem dlaczego, może za kilka lat będę sie denerwowała jak mnie Mąz obudzi, ale teraz nie mam tego problemu

Czasami jak nie może spać, to np. laskocze mnie w szyję i jakieś bzdurki opowiada, a ja zupełnie nieprzytomnie zaspana z nim rozmawiam Jak zaproponuje paczkę ciastek i herbatę o 2 w nocy to się obudze i wypiję z nim przy jakimś horrorze, mając świadomość, że za 2,5 powinien wstawać do pracy.

ale my spontaniczne typy jesteśmy My wstajemy o 4:35 i bywa, że śpimy po 4-6h na dobę... I wiesz co? Jeśli mam sie noc wcześniej wydurniać z Mężem pod prysznicem i być piekielnie reano niewyspana albo iść grzecznie spać i się wyspać - wole być nieprzytomna z braku snu...
tak tak. Ja czesto gilgam męża ( w drugą strone to samo)) jak zasypia i krzykam ze spac nie wolno,przytulac się trzeba, rozmawiac- bo czasu szkoda. Zawsze jak TZ w nocy wyjeżdza na lotnisko budze się zeby mu kawy zrobic i wycałować.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tez wole sie TZ nacieszyc niz wyspac. np. wczoraj go meczylam chyba do 1 w nocy bo spac nie moglam a on mi dzis rano pobudke o 6 zrobil bo do pracy szedl. ale to takie mile bylo jak przed wyjsciem usiadl jeszcze przy lozku, wyprzytulal, dal buziaka. od razu i sennosc i zlosc ze jest tak rano przeszly

Milutko czyta się takie posty.

Cytat:
Czasem spontan jest niezbędny
My z mężem czasami w nocy budzimy sie na wzajem z "głupim" pytanie - śpisz kochanie? bo ja nie moge zasnąć No i wtedy zawsze kończy sie przytulańcami i jesteśmy na nastepny dzień super-zaspani w pracy Ale co z tego? Młode małżeństwo jestesmy, nie?
....i takie i takie

Cytat:
absolutnie NIE jestem
Mój jak przyjezdza po mnie do pracy - wchodzi do biura- a ja nic, dalej wgapiona w monitor. Smieje sie ze mnie ze jestem w transie wizazowym i męża nawet nie widzę.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:22   #2804
nema_
Gość

Dziewczyny popełniłam powaaaażny błąd. Jak zazwyczaj omijam to miejsce szerokim łukiem, tak dzisiaj mi się 'obsunął kursor' i weszłam do... "slubny image". Aaaa nie mogę patrzeć na te wszystkie zdjęcia, bo dostanę ślubnej gorączki, a nawet zaręczyn nie było, chlip.
Stary 2007-11-07, 14:27   #2805
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, i nie wybacze jestem zołza, zawsze bede mu to wypominac, mam taka pamiec, ze potrafie przytoczyc rozmowe z 2 lat wstecz i nie ma sily, zebym chciala mu to zapomniec Zreszta atmosfera tez nie jest dobra, 2 dni temu znow sie pożarlismy i cos mi sie wydaje, ze nie mamy szans byc razem dla mnie drobiazgi zycia codziennego sa bardzooooooooo wazne i jak mi cos nie pasuje to mowie o tym, ale jesli nie ma poprawy to nie bede blagac. Czasem mam dosyc.. teraz jest ok ale boje sie kolenych dni. Obawiam sie ze pewnego dnia moj wpis do tego watku bedzie dosyc jednoznaczny, jak kiedys ten Melodii...
Z jednej strony to dobrze że masz zelazne zasady ( ja tez uważam ze drobnostki składają się w jedną całość i nawet jedno złe ogniow moze wiele psuć)..... ale bez przesady. Takie wyciaganie jakiś przestarzałych spraw na swiatło dzienne jest straszne, niszczące, toksyczne.
To tak jakby mi mama wypominała do tej pory, ze jak miałam 15 lat to sobie bez jej wiedzy tatuaz zrobiłam.
Stary 2007-11-07, 14:33   #2806
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Z jednej strony to dobrze że masz zelazne zasady ( ja tez uważam ze drobnostki składają się w jedną całość i nawet jedno złe ogniow moze wiele psuć)..... ale bez przesady. Takie wyciaganie jakiś przestarzałych spraw na swiatło dzienne jest straszne, niszczące, toksyczne.
To tak jakby mi mama wypominała do tej pory, ze jak miałam 15 lat to sobie bez jej wiedzy tatuaz zrobiłam.

Wiem, ze to jest niszczace, ale czasem to silneijsze ode mnie. Juz wiele razy przezwyciezylam sama siebie i puscialam cos mimo uszu albo po prostu nie zwrocilam na cos uwagi, ale czasem sie nie da Wlasciwie na chwile obecna, wszystko to zle wyglada ale jeszcze nie mam sily podjac ostatecznej decyzji. On tez nie.
Stary 2007-11-07, 14:35   #2807
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Tak was tu podczytuje trochei zgadzam sie z Hihi. Nie oskarzać Ty zrobiles to, Ty tamto tylko mowic co mnie boli w danym zachowaniu. Wtedy naprawde mozna wiele wyjasnic spokojnie, bez nerwow

Bo to o czym pisze Gold fish to *******y O ktore nie warto sie klocic
Gold fish szkoda mi Ciebie ale ty sama wiesz jak to bylo wczesniej, ja widze ze jeszcze sie docieracie..Moze macie bardzo rozne charaktery??Porozmawiajci e na spokojnie..Najwazniejsze zeby Twoj Tz zrozumial co Cie boli, rani, sprawia przykrosc.
Może wredne to będzie co powiem, ale sa osoby, które pewnych rzeczy nie zrozumieją niezależnie od siebie, ale to kwestia środowiska, wychowania, wartości wśród których osoba wzrastała, dlatego TZ gold-fish może po prostu tak mieć... i dla niego pierdoły to nie pierdoły...
Cytat:
Obawiam sie ze pewnego dnia moj wpis do tego watku bedzie dosyc jednoznaczny, jak kiedys ten Melodii...
Znowu to powiem - czasami lepiej skończyć związek, który jest męką i zacząć nowe, szczęśliwe zycie - patrz na mnie, hanię, czy kulbit - jesteśmy tego przykładami chyba, prawda?

Cytat:
Wtulanie to podstawa. to jest najprzyjemniejsz część dnia. Ja zawsze moja "gówę" pod pache TZ wciskam, a on mi "loczka kręci:- i jestem w niebie Nie wazne czy głodna, czy śpiaca, czy TZ wymyty , czy łózko pościelone- ważne że pacha jest

tak tak. Ja czesto gilgam męża ( w drugą strone to samo)) jak zasypia i krzykam ze spac nie wolno,przytulac się trzeba, rozmawiac- bo czasu szkoda. Zawsze jak TZ w nocy wyjeżdza na lotnisko budze się zeby mu kawy zrobic i wycałować.
Ja czasamu mówię mu, że nie może spać, to on robi takie wielkie zdziwione oczka i mówi "niee??o kurcze, a mama zawsze mówiła, że w nocy to się nie gada, tylko grzecznie spi"

Ja codziennie z Mężem wstaję rano, kawe robię, koszule prasuję, uwielbiam to
Stary 2007-11-07, 14:50   #2808
gold-fish
Zakorzenienie

Ostatnio tez tu wypisywałam swoje smutki...
a potem nagle wszystko się wyjaśniło i było wspaniale...

A tak apropo to mój szef próbuje podglądnąć co piszę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-07, 14:51   #2809
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to niedobrze
Apolonio wybaczyc a zapomnieć to dwie inne kwestie
Ja też czasem wypominam mu jakies historie z przeszłości (kiedy nie bylismy razem i nie znaliśmy się ), nawet pierdoły ale raczej w zartach, ironicznie....zawsze mamy z tego niezły ubaw jak ja jakąś historię mu przekazuję ze swojego punktu widzenia....
Zawsze się kończy, no dobra daj już spokój, fantastko

Ja np. bym wspomniała niby zartem" Jak tam usteczka Twojej kolezaneczki , udało Ci się juz napatrzyć do woli, bez strażnika w mojej osobie I jak ? fajnie było ? "

Ale co do reszty, czyli niezdrowej atmosfery w związku to już śmieszne nie jest
Ja jestem zdania, że póki kochasz to walcz....a jesli zaczynasz wątpić, ze to nie to....odpuśc
Stary 2007-11-07, 14:54   #2810
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ngold-fish
A tak apropo to mój szef próbuje podglądnąć co piszę
Mój szef wie, że ja sobie coś tam w internecie, zresztą jak mu szukam dpobrej kwiaciarni, czy księgarni internetowej czasami dla syna, to co on będzie ściemniał, że tylko służbowe sprawy sam robi Jak domen w Tatrach na wakacje tez w pracy rezerwował
Cytat:
Ja np. bym wspomniała niby zartem" Jak tam usteczka Twojej kolezaneczki , udało Ci się juz napatrzyć do woli, bez strażnika w mojej osobie I jak ? fajnie było ? "

Ale co do reszty, czyli niezdrowej atmosfery w związku to już śmieszne nie jest
Ja jestem zdania, że póki kochasz to walcz....a jesli zaczynasz wątpić, ze to nie to....odpuśc
Zgadzam się bezdyskusyjnie z Dorinką w momencie, kiedy tylko czekasz na bodzieć, aby się rozstać, to tak naprawde to jest koniec, tylko nikt przyzynać się nie chce
Stary 2007-11-07, 15:00   #2811
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio tez tu wypisywałam swoje smutki...
a potem nagle wszystko się wyjaśniło i było wspaniale...
Wiesz Gold kazdy człowiek jest inny. Inaczej okazuje uczucia, jest mniej lub bardziej wylewny, ma inne przyzwyczajenie. Nie mozesz porównywac swojego TZ do naszych. Twój jest chyba wyjątkowo skrytym facetem więc nie ma co porównywac go do mojego wylewnego wariata.
Grunt to poznac, zrozumiec i zaakceptowac wady, przyzwyczajenie. Oczywiscie jeżeli cos wyjątkowo w zachowaniu partnera nam się nie podoba trzeba powoli, małymi kroczkamu starac się te przyzwyczajenia zmienic- rozmową, czułoscią i spokojem.
Stary 2007-11-07, 15:04   #2812
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu to powiem - czasami lepiej skończyć związek, który jest męką i zacząć nowe, szczęśliwe zycie - patrz na mnie, hanię, czy kulbit - jesteśmy tego przykładami chyba, prawda?

Dokładnie Hihi, dokładnie! Jestem tego doskonałym przykładem - 8 lat związku i skończyłam go.. Nie żałuje i nigdy nie żałowałam Była to najlepsza decyzja w moim życiu!

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 15:17   #2813
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to co "kiełbasa" Tez po 8 latach zakończyłam związek i to małżeński w dodatku.....
Do tej pory nie wiem dlaczego tak późno???????Po co zwlekałam ????
A teraz szczęśliwa i zakochana jak nastolatka
Stary 2007-11-07, 15:19   #2814
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to co "kiełbasa" Tez po 8 latach zakończyłam związek i to małżeński w dodatku.....
Wybacz mi, wybacz jak mogłam

Później pojawiają się pytania typu na co czekałam, dlaczego tak się poświęcała, w imię czego???
Stary 2007-11-07, 15:22   #2815
sanetka
Zakorzenienie

moge Wam ponarzekac, moge...

chyba zbliza sie @ bo juz nie moge. nie wiem co bardziej mnie boli, brzuch czy plecy. nafaszerowalam sie ketonalem-moze przejdzie,

w domu zimno jak na syberii. bo oczywiscie babuni cieplo i kazala na dzien piec wylaczyc.no i szkoda gazu.a ja tu kostnieje...

i jeszcze tak zimno na dworzu, wieje ,pada a ja niedlugo bede musiala wyjsc...

niech mnie ktos przytuli

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 15:24   #2816
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Hihi, dokładnie! Jestem tego doskonałym przykładem - 8 lat związku i skończyłam go.. Nie żałuje i nigdy nie żałowałam Była to najlepsza decyzja w moim życiu!
W koncu zycie mamy jedno (podobno) więc po co je marnować na jakies niezdrowe męczące związki. Ja wychodzę z założenia ze kazdy mój dzień powinien byc wyjatkowy bo nie wiadomo czy czasem nie bedzie ostatni. Własnie dlatego osoby które zakłócaja moje szczęscie ida w odstawke
Stary 2007-11-07, 15:25   #2817
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
niech mnie ktos przytuli

Moze byc?
Stary 2007-11-07, 15:25   #2818
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Nie nie!!! Ty nasza apetyczna szyneczka jesli juz

Sanetko ciepłe myśli przesyłam.
Stary 2007-11-07, 15:27   #2819
gold-fish
Zakorzenienie

Mówisz i masz Sanetko mi dzisiaj jest raz ciepło , raz zimno. i tylko biegam do okna- otwieram i zamykam.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-07, 15:27   #2820
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
W koncu zycie mamy jedno (podobno) więc po co je marnować na jakies niezdrowe męczące związki. Ja wychodzę z założenia ze kazdy mój dzień powinien byc wyjatkowy bo nie wiadomo czy czasem nie bedzie ostatni. Własnie dlatego osoby które zakłócaja moje szczęscie ida w odstawke
Mi jedno wystarczy, o ile będzie tak dalej

Zycie ma byc radością, a nie wieczna udręką...
Cytat:

Nie nie!!! Ty nasza apetyczna szyneczka jesli juz

Podwawelska kiełbasa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości