|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
JAK TO BYŁAŚ KREW ODDAWAĆ HONOROWO a potem uffff ulga i śmiech ![]() mam nadzieje, że sobie kupiłaś pączka? Cytat:
bo ja tak rozkminiam, że ja pół h tam będę czekać - na kom chyba nie pogram/nie poczytam
|
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie kupiłam pączka, ale wielką butlę spirte...
|
|
#2763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
Tabaska takie "pykanie" ja też miałam.
Dobrze, że jest wszystko ok. ![]() patulinka nie słyszałam nigdy o tych płuckach, ja też miałam zastrzyki, więc pewnie coś w tym jest cloche mi nie wolno jutro rodzić, mogę ewentualnie dzisiaj albo w niedzielę po 11 ![]() W nocy i rano dzisiaj miałam skurcze, ale całe szczęście zasnęłam. Ale pewnie to przepowiadacze :P |
|
|
|
#2765 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
U mnie lekarka sprawdza trochę wcześniej czy już źrenice rozszerzone i ostatnio dwa razy zdarzyło mi się wejść po jakichś 15-20 min.Tylko pamiętaj, że to upośledzenie trzyma jeszcze jakiś czas - ja potem byłam na sh i mnie szlag trafiał, bo nie mogłam doczytać na ciuszkach jaki to rozmiar ![]() Przyczytałam: spirytu |
|
|
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
Ineso no tak...błąd
![]() spoko...SPIRYTU nie pijam ![]() kupiłam SPRITE ![]()
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co to ciąża robi z człowiekiem, już nie ma dnia bez słodyczy ![]() tez odstawiałam smakowe jogurty i kefiry, najtrudniej było męza odzwyczaić i czasem przynosił do domu jakieś jogobelle itp. całe szczęście jakoś przestawił się na te zdrowsze z smakowych jogurtów o dobrym składzie uwielbiam te z eko łukty, przepyszne ![]() a kefirek tylko robico tez zdrowo nasza dieta w końcówce ciązy to jakas masakra ja wczoraj marzyłam o fancie cytrynowej |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Jak wszyscy wiedzą nie mam zamiaru się wcinać w kolejkę, niech w końcu Gosiaczek czy Jowita urodzi..ale mój syn chyba nie zakumał o co mi chodzi. To co było nocy ostatniej przeszło moje wyobrażenia. Bez jaj, aż się poryczałam,że nie mam z kim małej zostawić. Nażarłam się nospy i magnezu, pół nocy i tak nie spałam. Pociesza mnie fakt,że wiekszość tak się męczy już od dawna i jeszcze jest w dwupaku. ZMartyną nie miałam takich akcji Ide poczytać
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się z tego spirytu
Mnie się marzy cola, taka zimna z lodem. Ale nie mogę bo tam jest kofeina ![]() I przez Lucy robię dziś pastę jajeczną. Dam tam dużo szczypiorku trochę majonezu, musztardy i będę w raju |
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny ale straszycie... Ja to chyba przenosze bo nie mam zadnych objawow praktycznie. Chociaz dzis mi sie mlody tak wcisnal w dol ze az cos pyknelo i mialam wizje jak mi odchodza wody na uczelni
Wczoraj gadalam z kolezanka i druga grupa moich znajomych chce kupic cos dla maluszka. Wybralysmy ta mate, jaram sie jak pochodnia http://www.skiphop.com/media/catalog...tivity-gym.jpg Aha jeszcze Wam napisze jaki dzis mialam sen ) i on kosztowal 5 funtow. Czekam az mi laska zrobi, no i widze ze zrobila ale nie podaje mi tej tacy... To czekam dalej, odwrocilam sie na chwile i patrze nie ma ani tej tacy ani mojej kelnerki. Zaczelam jej szukac ale nic z tego a tu nagle jakas akcja, do kfc wpada policja i ze niby na zapleczu sa jacys terrorysci i zaczeli ludzi ewakuowac A wiecie jakie bylo moje najwieksze zmartwienie? Ze nie dostalam paragonu i ze mi nie zwroca kasy za tego burgera, bo przeciez go nie zjadlam ![]() kejka, fajna ta pani z labu zycze Ci smacznego spirytu haha
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2016-03-18 o 11:51 |
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale do tego Sprite jem pomidory z cebulką i śmietaną ![]() to chyba zdrowe nie? ![]() Martinixx noo nieźle Cię maluszek wystraszył, chyba też bym była przerażona. Na pewno będzie okej. Kiedy mama dokładnie przyjeżdża?
|
|
#2774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak wydaje mi się że nieźle się trzymamy. 18 marca A U nas tylko jeden bobasek ☺ |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony chce dotrzymać chociaż do 37 tygodnia, a z drugiej musze leżeć tu w takim razie tez w święta. Smutno mi :-( Poczytam Was to może humor mi wróci
|
|
|
|
|
#2776 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to już z górki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak młoda raz mi wymiotowała po antybiotyku - okazało sie, że uczulona - i odwodniła się, to też chcieli nas na 3 doby zostawić, gdzie wystarczyły dwie kroplówki żeby ją wyrównać. a sala 6 osobowa i na niej: rota, zapalenie płuc razy dwa, jakieś zatrucie. no istna masakra. Wyszłam z nią rano na własne żądanie. Cytat:
fajna babkawytrzymałabyś moja miała pobierane z główki właśnie do kontroli bilirubiny bo miała żółtaczkę ponad miesiąc i nawet tak bardzo nie płakała. Babka wkłuła się zrabnie, szybko pobrała.Cytat:
męża sobie weź do towarzystwa, albo koleżankę ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty masz TP dwa dni wcześniej ode mnie |
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piękna ta mata ja tez coś czuję, że przenoszę, bo nadal prawie nic się nie dzieje, choć zawsze moze być tak, że cała akcja się nagle rozkręci a co do wizji odchodzących wód, ja na te 3 tygodnie przed terminem ciągle mam wizję, ze nagle w tramwaju czy gdzieś na uczelni cos się zacznie dziać ![]() Cytat:
ja dziś musze zrobić owoce pod kruszonka |
||
|
|
|
#2779 |
|
Winter is coming
|
Martinixx no nieźle. Też bym się wystraszyła
angeletta wytrzymaj jeszcze trochę! kurcze coś mi się wydaje, że przed gosiaczkiem nastąpią rozpakunki, bo dużo się dzieje ![]() moja macica za to leniwa na maxa, nadal zero skurczów ani niczego. Jak mi się trafi jakiś przepowiadający to chyba w panice polecę na ip. Wzięłam się za robotę, bo mi się nudziło, a miałam zaległą dodatkową pracę. A muszę to ogarnąć przed porodem, bo potem nie będzie jak
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
Patulinka ściskam nogi. Akurat 37 tydzień pyknie mi w lany poniedziałek. Święta w szpitalu bez męża i syna- zalamka jak dla mnie :-/
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy skurczu pewnie bym od razu panikowała chyba trzeba się wziąć za picie tych malin
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
chociaż jakoś nie wierzę specjalnie w ich działanie
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mama mi opowiadała, że ja miałam wenflon na głowie założony w szpitalu i co na mnie patrzyła to łzy w oczach ![]() Justyna śliczna ta mata! Uwielbiam tą markę ja póki co nie kupuję ani leżaczka, ani maty, ani kosza na pieluchy, bo dużo ludzi u mnie w rodzinie wie, że mam zamiar kupić, więc nie chcę zdublować prezentów, bo nie będę miała gdzie tego trzymać a jak nie przyniosą to kupię sen niezły![]() ![]() Madziara ciesz się, że w ogóle możesz sex uprawiać... mi się ostatnio często śni i mąż mówi, że jak leży do mnie przytulony to się przez sen ocieram ![]() Angeletta no niefajnie Lucy ja dziś zrobię jabłko pod kruszonką chyba, bo mam ochotę na coś słodkiego a ostatnio to było takie dobre Velika i Lucy tak się nie martwcie, że Wasze macice leniwe, bo może się okazać że nie potrzebowały przygotowania i jak się zacznie to raz a porządnie ![]() ![]()
|
|
#2785 |
|
Rozeznanie
|
A ja odnoszę wrażenie, że mój Maluszek ma ewidentnie moje plany na weekend w
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Kejka co z tego, że mogę jak jest tak beznadziejnie, że robię to tylko dla męża
|
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Rozeznanie
|
No widzę że tak niby zaczyna się dziać ale jakby trochę wstydliwie :-P
Ciągle o tym mówimy, mamy przeczucia i cisza... zobaczymy może jak już się zacznie to szybko po kolei się uwiniemy ;-)
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bolą? bo u mnie takie napinania, może ze 3 były bardziej bolesne... |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Z tym żarciem jesteście niemożliwe. Ja właśnie zrobiłam sobie placka na jogurcie naturalnym z mąką pełnoziarnistą i płatkami owsianymi i zjadłam z domowymi prażonymi jabłkami ze słoiczka. Zdrowe żarcie:p
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

i śmiech 
bo ja tak rozkminiam, że ja pół h tam będę czekać - na kom chyba nie pogram/nie poczytam 

A może potem mi się zdarzyło gdzieś na trasie jakąś pitną maślankę w kryzysowej sytuacji.

moze facet za duzo nie pomoze, ale przynajmniej zajmie sie córą
i tak jak dziewczyny piszą to zawsze mniejszy szok bedzie związany z pojawieniem sie nowego czlonka
a marudzi jak ma ze mna pójść