Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-18, 10:32   #2761
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Byłam dziś oddać honorowo mocz ostatni raz i wyciągam kasę, a babka do mnie "a idź kobieto kup sobie pączka i kawę a nie za mocz będziesz tu płacić" ... jaki było moje zdziwienie, musiałybyście widzieć. Fakt, że ja wszystkie badania miałam w ciąży na NFZ i musiałam chodzić do szpitala do labo. I ostatnio po prostu poszłam z marszu i zapomniałam, że ten mocz jeszcze. I się umówiłam z babką, że ma wykreślić a ja w innym labo zrobię sobie odpłatnie. Poszłam do mojej przychodni, tam gdzie mam rodzinnego i taki szok
Moja pierwsza myśl - nie doczytałam zdania do końca
JAK TO BYŁAŚ KREW ODDAWAĆ HONOROWO
a potem uffff ulga i śmiech

mam nadzieje, że sobie kupiłaś pączka?
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Poli - miałam otwarte, nawet na początku jeszcze chwilę czytałam. Zamknęłam na korytarzu na chwilę, ale to bardziej z wewnętrznej potrzeby - wtedy miałam wrażenie, że mniej wypływa. W sumie jak się ma otwarte i wrażliwe to część Ci wypłynie, więc niby logicznie wtedy mniej do dziecka dociera? To tylko kilka kropli, a dzieciaki duże - myślę, że nie ma się co stresować. Trzymam kciuki, żeby było ok.

kejka - aaa fakt, tak mnie to zdziwiło, że zapomniałam że Ty masz cc
Ineso a co można robić czekając na wizytę po zakropieniu? bo ja tak rozkminiam, że ja pół h tam będę czekać - na kom chyba nie pogram/nie poczytam
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 10:37   #2762
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Moja pierwsza myśl - nie doczytałam zdania do końca
JAK TO BYŁAŚ KREW ODDAWAĆ HONOROWO
a potem uffff ulga i śmiech

mam nadzieje, że sobie kupiłaś pączka?
Hahahaha
nie kupiłam pączka, ale wielką butlę spirte...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 10:38   #2763
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Byłam dziś oddać honorowo mocz ostatni raz i wyciągam kasę, a babka do mnie "a idź kobieto kup sobie pączka i kawę a nie za mocz będziesz tu płacić" ... jaki było moje zdziwienie, musiałybyście widzieć. Fakt, że ja wszystkie badania miałam w ciąży na NFZ i musiałam chodzić do szpitala do labo. I ostatnio po prostu poszłam z marszu i zapomniałam, że ten mocz jeszcze. I się umówiłam z babką, że ma wykreślić a ja w innym labo zrobię sobie odpłatnie. Poszłam do mojej przychodni, tam gdzie mam rodzinnego i taki szok

U nas na szczęście nie trzeba być wtedy z dzieckiem. Ja bym tego nie wytrzymała chyba

Tabaska czyli miałaś taką jazdę jak ja ostatnio, mąż też się mega wtedy stresował. Dobrze, że się chłopy nami przejmują. Co do skurczy, to mi się wydaje, że jeśli to przepowiadające to chyba nierealne, że Ci się takie "jajo" robi. Wg mnie to się Igor wypina...ja to mam z 10 razy dziennie i to zdecydowanie nie są te skurcz, które miałam. Wtedy niezależnie gdzie mały leżał brzuch miał regularny kształt po obu stronach.

A co do weekendu, no obyś nie rodziła jeszcze W Twoim mieście już chyba nie ma porodówki bo większość do mnie przyjeżdża

MiniMonix fajne łupy

Kabriela ja bym sprowadziła pomoc do domu, bo córa może nie ogarnąć i będzie kłopot...

madzia2409 super że wychodzisz, oszczędzaj się! Swoją drogą ciekawe..pessar i widzi rozwarcie? Może to jest tak, że ten pessar nie trzyma tak mocno i gdyby nie on miałabyś już większe?

Kopycio jakoś mnie to nie ciekawi dobrze, że chłop sam poszedł

Ineso nie mam o co walczyć bo ja będę mieć CC
No to miła akcja z moczem ☺
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 10:44   #2764
jowitazz
Rozeznanie

Tabaska takie "pykanie" ja też miałam. Dobrze, że jest wszystko ok.

patulinka nie słyszałam nigdy o tych płuckach, ja też miałam zastrzyki, więc pewnie coś w tym jest

cloche mi nie wolno jutro rodzić, mogę ewentualnie dzisiaj albo w niedzielę po 11
W nocy i rano dzisiaj miałam skurcze, ale całe szczęście zasnęłam. Ale pewnie to przepowiadacze :P
jowitazz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 10:45   #2765
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Ineso a co można robić czekając na wizytę po zakropieniu? bo ja tak rozkminiam, że ja pół h tam będę czekać - na kom chyba nie pogram/nie poczytam
Własnie nic - możesz sobie rozmyślać, słuchać muzyki albo gadać z córką U mnie lekarka sprawdza trochę wcześniej czy już źrenice rozszerzone i ostatnio dwa razy zdarzyło mi się wejść po jakichś 15-20 min.
Tylko pamiętaj, że to upośledzenie trzyma jeszcze jakiś czas - ja potem byłam na sh i mnie szlag trafiał, bo nie mogłam doczytać na ciuszkach jaki to rozmiar
Cytat:
Hahahaha
Przyczytałam: spirytu
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:08   #2766
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Ineso no tak...błąd
spoko...SPIRYTU nie pijam
kupiłam SPRITE

Mikołaj <3
Stary 2016-03-18, 11:09   #2767
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Ineso no tak...błąd
kupiłam SPRITE
głodnemu chleb na myśli

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:35   #2768
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
I na to nfz wydaje bez sensu kasę, zamiast na potrzebne rzeczy. Nie mówiąc o zajmowaniu miejsc. Masakryczny mamy system

Też mam Gal.

A czym to uzasadniają? Nie chcesz walczyć o dłużej? To jest w standardach opieki teraz, więc nikt łaski nam nie robi.

Ja też nie wiem czemu Podobno w ciągu ostatnich dwóch dni spadło ciśnienie - szybko i sporo. Wszyscy mają dziś mieć prawo być jak zombie. Nie mówiąc o dodatku smogu. U mnie masakra, mimo że spałam dość dobrze, to aż do 9 - zjadłam, wypiłam kawę i ciśnienie mam 104/70 Nażarłam się słodkiego i nadal nie mam siły się ruszyć.
A wkrótce spotkanie u położnej i ćwiczenia - idę pierwszy raz na takie nowe, z relaksacją - jak tam nie usnę to cud będzie

Robiłam badanie oczu z zakrapianiem ostatnio, ale nic mi okulistka nie mówiła żeby zamykać. A wydaje mi się, że taka zorientowana co w ciąży można a co nie.

Smakowy jogurt ze sklepu to jadłam ostatnio chyba kilka lat temu A może potem mi się zdarzyło gdzieś na trasie jakąś pitną maślankę w kryzysowej sytuacji.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

O, na takie miałam ochotę rano, ale zaczęłam odruchowo owsiankę gotować Ale i tak szczypiorku nie miałam. Kupię na jutro, i awokado jeszcze, i serek twarożkowy - uwielbiam
ja dzis wyjątkowo odczuwam spadek ciśnienia, potrzebuje sie kawy napić, ale nie mam nic słodkiego, więc niestety najpierw muszę wyjść a później wypiję

co to ciąża robi z człowiekiem, już nie ma dnia bez słodyczy

tez odstawiałam smakowe jogurty i kefiry, najtrudniej było męza odzwyczaić i czasem przynosił do domu jakieś jogobelle itp. całe szczęście jakoś przestawił się na te zdrowsze

z smakowych jogurtów o dobrym składzie uwielbiam te z eko łukty, przepyszne oczywiście taniej jest zmiksować owoce z naturalnym ale nie zawsze mam ochote
a kefirek tylko robico

Cytat:
Hahahaha
tez zdrowo
nasza dieta w końcówce ciązy to jakas masakra ja wczoraj marzyłam o fancie cytrynowej
Cytat:

Przyczytałam: spirytu
taaaa....
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:35   #2769
Martinixxx
Zadomowienie

Hej.
Jak wszyscy wiedzą nie mam zamiaru się wcinać w kolejkę, niech w końcu Gosiaczek czy Jowita urodzi..ale mój syn chyba nie zakumał o co mi chodzi. To co było nocy ostatniej przeszło moje wyobrażenia. Bez jaj, aż się poryczałam,że nie mam z kim małej zostawić. Nażarłam się nospy i magnezu, pół nocy i tak nie spałam. Pociesza mnie fakt,że wiekszość tak się męczy już od dawna i jeszcze jest w dwupaku. ZMartyną nie miałam takich akcji

Ide poczytać

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:42   #2770
lulka19
Zakorzenienie

Uśmiałam się z tego spirytu

Mnie się marzy cola, taka zimna z lodem. Ale nie mogę bo tam jest kofeina

I przez Lucy robię dziś pastę jajeczną. Dam tam dużo szczypiorku trochę majonezu, musztardy i będę w raju
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:46   #2771
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Ineso no tak...błąd
kupiłam SPRITE
Widać o czym myślisz.

Mi od kilku dni śni się zaje.bisty seks, a nasz wygląda... hmm, nie wygląda za ciekawie. Przez to się jeszcze bardziej irytuje, bo brakuje mi już tego
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:46   #2772
justyna_fli
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny ale straszycie... Ja to chyba przenosze bo nie mam zadnych objawow praktycznie. Chociaz dzis mi sie mlody tak wcisnal w dol ze az cos pyknelo i mialam wizje jak mi odchodza wody na uczelni
Wczoraj gadalam z kolezanka i druga grupa moich znajomych chce kupic cos dla maluszka. Wybralysmy ta mate, jaram sie jak pochodnia
http://www.skiphop.com/media/catalog...tivity-gym.jpg
Aha jeszcze Wam napisze jaki dzis mialam sen Snilo mi sie ze bylam w kfc i zamowilam sobie jakiegos tam nowego burgera (ostatnio na przystanku widzialam reklame tego i chyba mi sie bardzo wrylo w pamiec ) i on kosztowal 5 funtow. Czekam az mi laska zrobi, no i widze ze zrobila ale nie podaje mi tej tacy... To czekam dalej, odwrocilam sie na chwile i patrze nie ma ani tej tacy ani mojej kelnerki. Zaczelam jej szukac ale nic z tego a tu nagle jakas akcja, do kfc wpada policja i ze niby na zapleczu sa jacys terrorysci i zaczeli ludzi ewakuowac A wiecie jakie bylo moje najwieksze zmartwienie? Ze nie dostalam paragonu i ze mi nie zwroca kasy za tego burgera, bo przeciez go nie zjadlam I nagle pojawila sie moja mama skads i jej sie tak zalilam o to
kejka, fajna ta pani z labu zycze Ci smacznego spirytu haha
Dawidek 31.10.2018

Edytowane przez justyna_fli
Czas edycji: 2016-03-18 o 11:51
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:50   #2773
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
tez zdrowo
nasza dieta w końcówce ciązy to jakas masakra ja wczoraj marzyłam o fancie cytrynowej
A mi się marzyła Orangina czerwona, ale nie było..
Ale do tego Sprite jem pomidory z cebulką i śmietaną
to chyba zdrowe nie?

Martinixx noo nieźle Cię maluszek wystraszył, chyba też bym była przerażona. Na pewno będzie okej. Kiedy mama dokładnie przyjeżdża?

Mikołaj <3
Stary 2016-03-18, 11:51   #2774
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Hej.
Jak wszyscy wiedzą nie mam zamiaru się wcinać w kolejkę, niech w końcu Gosiaczek czy Jowita urodzi..ale mój syn chyba nie zakumał o co mi chodzi. To co było nocy ostatniej przeszło moje wyobrażenia. Bez jaj, aż się poryczałam,że nie mam z kim małej zostawić. Nażarłam się nospy i magnezu, pół nocy i tak nie spałam. Pociesza mnie fakt,że wiekszość tak się męczy już od dawna i jeszcze jest w dwupaku. ZMartyną nie miałam takich akcji

Ide poczytać
Teraz to takie akcje będą u nas na porządku dziennym ☺ Coraz bliżej...

I tak wydaje mi się że nieźle się trzymamy. 18 marca A U nas tylko jeden bobasek ☺
Stary 2016-03-18, 11:51   #2775
angeletta
Raczkowanie

Cytat:
Hej.

Ide poczytać
Żeby nie było ja też nie chce się wciskać w kolejkę, ale od środy jestem w szpitalu. Trafiłam tu ze względu na krótką miękka i rozwarta szyjkę. Położyli mnie na oddział a na ktg wyszły mocne, regularne skurcze pogodowe. W nocy przenieśli mnie na blok przedporodowy i podali kroplowki na podtrzymanie. Skurcze się wyciszyly, ale muszę zostać w szpitalu - być może do porodu.
Z jednej strony chce dotrzymać chociaż do 37 tygodnia, a z drugiej musze leżeć tu w takim razie tez w święta. Smutno mi :-(
Poczytam Was to może humor mi wróci
angeletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:53   #2776
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
MiniMonix super ciuszki kurczą na dziewczynkę zawsze są w lumpach najładniejsze

A tak swoją drogą ja dzisiaj 39 tc zaczęłam 2 tygodnie do terminu mi zostały
no to prawda ze dla dziewczynek ładniejsze sa w lumpach rzeczy. Ja dla Adasia mało co znalazłam w sumie...

no to już z górki

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Oj to daleko. Ściągaj tego tescia moze facet za duzo nie pomoze, ale przynajmniej zajmie sie córą i tak jak dziewczyny piszą to zawsze mniejszy szok bedzie związany z pojawieniem sie nowego czlonka

głównie o to chodzi, zeby ze starszą się pobawił, dał jeść, pić na takie dwulatki dziadki są dobre

Tż mnie wczoraj zaskoczył! Sam poszedł na sr a marudzi jak ma ze mna pójść
brawo dla meża, widzisz jak sie wczuł

Cytat:
I na to nfz wydaje bez sensu kasę, zamiast na potrzebne rzeczy. Nie mówiąc o zajmowaniu miejsc. Masakryczny mamy system
no to jest niesamowita głupota

jak młoda raz mi wymiotowała po antybiotyku - okazało sie, że uczulona - i odwodniła się, to też chcieli nas na 3 doby zostawić, gdzie wystarczyły dwie kroplówki żeby ją wyrównać. a sala 6 osobowa i na niej: rota, zapalenie płuc razy dwa, jakieś zatrucie. no istna masakra. Wyszłam z nią rano na własne żądanie.

Cytat:

U nas na szczęście nie trzeba być wtedy z dzieckiem. Ja bym tego nie wytrzymała chyba
no to nieźle z tym moczem fajna babka

wytrzymałabyś moja miała pobierane z główki właśnie do kontroli bilirubiny bo miała żółtaczkę ponad miesiąc i nawet tak bardzo nie płakała. Babka wkłuła się zrabnie, szybko pobrała.

Cytat:
no nic wiele nie porobisz męża sobie weź do towarzystwa, albo koleżankę

Cytat:
Hej.

Ide poczytać
ja też mam dziś skurcze od rana...młodą oddałam babci, pojechały na zakupy a ja się chwilę położyłam. Straszy mnie to dziecko moje. Wzięłam się za gotowanie laktatora i butelek, potem maż tylko wrzuci na 5 min do sterylizatora w ostatniej chwili
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 11:55   #2777
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeletta Pokaż wiadomość
Żeby nie było ja też nie chce się wciskać w kolejkę, ale od środy jestem w szpitalu. Trafiłam tu ze względu na krótką miękka i rozwarta szyjkę. Położyli mnie na oddział a na ktg wyszły mocne, regularne skurcze pogodowe. W nocy przenieśli mnie na blok przedporodowy i podali kroplowki na podtrzymanie. Skurcze się wyciszyly, ale muszę zostać w szpitalu - być może do porodu.
Z jednej strony chce dotrzymać chociaż do 37 tygodnia, a z drugiej musze leżeć tu w takim razie tez w święta. Smutno mi :-(
Poczytam Was to może humor mi wróci
Do 37 już nie długo. Jeszcze troszkę wytrzymaj w dwupaku.
Ty masz TP dwa dni wcześniej ode mnie
Stary 2016-03-18, 11:57   #2778
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny ale straszycie... Ja to chyba przenosze bo nie mam zadnych objawow praktycznie. Chociaz dzis mi sie mlody tak wcisnal w dol ze az cos pyknelo i mialam wizje jak mi odchodza wody na uczelni
Wczoraj gadalam z kolezanka i druga grupa moich znajomych chce kupic cos dla maluszka. Wybralysmy ta mate, jaram sie jak pochodnia
http://www.skiphop.com/media/catalog...tivity-gym.jpg
Aha jeszcze Wam napisze jaki dzis mialam sen Snilo mi sie ze bylam w kfc i zamowilam sobie jakiegos tam nowego burgera (ostatnio na przystanku widzialam reklame tego i chyba mi sie bardzo wrylo w pamiec ) i on kosztowal 5 funtow. Czekam az mi laska zrobi, no i widze ze zrobila ale nie podaje mi tej tacy... To czekam dalej, odwrocilam sie na chwile i patrze nie ma ani tej tacy ani mojej kelnerki. Zaczelam jej szukac ale nic z tego a tu nagle jakas akcja, do kfc wpada policja i ze niby na zapleczu sa jacys terrorysci i zaczeli ludzi ewakuowac A wiecie jakie bylo moje najwieksze zmartwienie? Ze nie dostalam paragonu i ze mi nie zwroca kasy za tego burgera, bo przeciez go nie zjadlam I nagle pojawila sie moja mama skads i jej sie tak zalilam o to
kejka, fajna ta pani z labu zycze Ci smacznego spirytu haha
padłam przy opisie snu wydać kase i nie zjeść

piękna ta mata

ja tez coś czuję, że przenoszę, bo nadal prawie nic się nie dzieje, choć zawsze moze być tak, że cała akcja się nagle rozkręci

a co do wizji odchodzących wód, ja na te 3 tygodnie przed terminem ciągle mam wizję, ze nagle w tramwaju czy gdzieś na uczelni cos się zacznie dziać

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Uśmiałam się z tego spirytu

Mnie się marzy cola, taka zimna z lodem. Ale nie mogę bo tam jest kofeina

I przez Lucy robię dziś pastę jajeczną. Dam tam dużo szczypiorku trochę majonezu, musztardy i będę w raju
mówiłam, ze forum to zło i tylko nakręcamy się nawzajem na jedzenie
ja dziś musze zrobić owoce pod kruszonka
Stary 2016-03-18, 12:03   #2779
velika
Winter is coming

Martinixx no nieźle. Też bym się wystraszyła
angeletta wytrzymaj jeszcze trochę!
kurcze coś mi się wydaje, że przed gosiaczkiem nastąpią rozpakunki, bo dużo się dzieje
moja macica za to leniwa na maxa, nadal zero skurczów ani niczego. Jak mi się trafi jakiś przepowiadający to chyba w panice polecę na ip.
Wzięłam się za robotę, bo mi się nudziło, a miałam zaległą dodatkową pracę. A muszę to ogarnąć przed porodem, bo potem nie będzie jak

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:07   #2780
angeletta
Raczkowanie

Patulinka ściskam nogi. Akurat 37 tydzień pyknie mi w lany poniedziałek. Święta w szpitalu bez męża i syna- zalamka jak dla mnie :-/
angeletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:08   #2781
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Martinixx no nieźle. Też bym się wystraszyła
angeletta wytrzymaj jeszcze trochę!
kurcze coś mi się wydaje, że przed gosiaczkiem nastąpią rozpakunki, bo dużo się dzieje
moja macica za to leniwa na maxa, nadal zero skurczów ani niczego. Jak mi się trafi jakiś przepowiadający to chyba w panice polecę na ip.
Wzięłam się za robotę, bo mi się nudziło, a miałam zaległą dodatkową pracę. A muszę to ogarnąć przed porodem, bo potem nie będzie jak
to tak jak moja, zdarzyło mi się czasem twardnienie brzucha, ale raczej mało bolesne
przy skurczu pewnie bym od razu panikowała

chyba trzeba się wziąć za picie tych malin
Stary 2016-03-18, 12:09   #2782
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
to tak jak moja, zdarzyło mi się czasem twardnienie brzucha, ale raczej mało bolesne
przy skurczu pewnie bym od razu panikowała

chyba trzeba się wziąć za picie tych malin
ja dzisiaj wypiłam chociaż jakoś nie wierzę specjalnie w ich działanie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:11   #2783
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeletta Pokaż wiadomość
Patulinka ściskam nogi. Akurat 37 tydzień pyknie mi w lany poniedziałek. Święta w szpitalu bez męża i syna- zalamka jak dla mnie :-/
To pisz na bieżąco co u was
Stary 2016-03-18, 12:24   #2784
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

no to nieźle z tym moczem fajna babka

wytrzymałabyś moja miała pobierane z główki właśnie do kontroli bilirubiny bo miała żółtaczkę ponad miesiąc i nawet tak bardzo nie płakała. Babka wkłuła się zrabnie, szybko pobrała.
Pewnie gdybym musiała, to bym dała radę
Mama mi opowiadała, że ja miałam wenflon na głowie założony w szpitalu i co na mnie patrzyła to łzy w oczach

Justyna śliczna ta mata! Uwielbiam tą markę ja póki co nie kupuję ani leżaczka, ani maty, ani kosza na pieluchy, bo dużo ludzi u mnie w rodzinie wie, że mam zamiar kupić, więc nie chcę zdublować prezentów, bo nie będę miała gdzie tego trzymać a jak nie przyniosą to kupię sen niezły

Madziara ciesz się, że w ogóle możesz sex uprawiać...
mi się ostatnio często śni i mąż mówi, że jak leży do mnie przytulony to się przez sen ocieram jeszcze troszke...

Angeletta no niefajnie ale jesteś pod opieką i to jest najważniejsze... ja się właśnie modlę o to, żeby małemu się nie zachciało wychodzić na świat wcześniej niż wyznaczona cc bo znając moje szczęście leżałabym w święta a nie chciałabym, oj nie

Lucy ja dziś zrobię jabłko pod kruszonką chyba, bo mam ochotę na coś słodkiego a ostatnio to było takie dobre choć i tak najlepsze są maliny ew. wiśnie

Velika i Lucy tak się nie martwcie, że Wasze macice leniwe, bo może się okazać że nie potrzebowały przygotowania i jak się zacznie to raz a porządnie

Mikołaj <3
Stary 2016-03-18, 12:32   #2785
annihilate
Rozeznanie

A ja odnoszę wrażenie, że mój Maluszek ma ewidentnie moje plany na weekend w Ciągle mam skurczę, chyba nospę wezmę, bo na ciepłą kąpiel lub chociaż prysznic nie mam co liczyć z moim Mikołajem.

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:39   #2786
madziara889
Zakorzenienie

Kejka co z tego, że mogę jak jest tak beznadziejnie, że robię to tylko dla męża
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:39   #2787
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
A ja odnoszę wrażenie, że mój Maluszek ma ewidentnie moje plany na weekend w Ciągle mam skurczę, chyba nospę wezmę, bo na ciepłą kąpiel lub chociaż prysznic nie mam co liczyć z moim Mikołajem.
Weź nospe i sprobuj się choć na chwilę położyć.
Mam nadzieję że przejdzie
Stary 2016-03-18, 12:46   #2788
akinomka03
Rozeznanie

No widzę że tak niby zaczyna się dziać ale jakby trochę wstydliwie :-P

Ciągle o tym mówimy, mamy przeczucia i cisza... zobaczymy może jak już się zacznie to szybko po kolei się uwiniemy ;-)
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:47   #2789
danika
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze mam to samo, w dodatku młody jakos tak spokojniej niz zwykle się rusza.
a bolą? bo u mnie takie napinania, może ze 3 były bardziej bolesne...
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 12:51   #2790
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
kurcze mam to samo, w dodatku młody jakos tak spokojniej niz zwykle się rusza.
a bolą? bo u mnie takie napinania, może ze 3 były bardziej bolesne...
Jak bolą to skurcze na pewno

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Z tym żarciem jesteście niemożliwe. Ja właśnie zrobiłam sobie placka na jogurcie naturalnym z mąką pełnoziarnistą i płatkami owsianymi i zjadłam z domowymi prażonymi jabłkami ze słoiczka. Zdrowe żarcie:p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości