![]() |
#691 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Cytat:
![]() ja bym sie nie zdecydowala, starczy mi w nosku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też musze do dentysty bo czuję zę znów mi się ząb podziurawił ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie chyba mieć siostrę która potrafi gotować ![]() ![]() a ja wiem ![]() ![]() ale się pięknie wyspałam, wczoraj czułam się strasznie z braku snu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Prosze napiszcie, ze mowicie o anime jaką jest Death Note
![]() Kocham! kocham! kocham!
#694 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim,
ja juz po porannej kawce,ciagle w lozku. Wiecie co,zwazylam sie dzis pierwszy raz od ponad tygodnia a tu 55.5!!!! waga przed zaczeciem cwiczen ponad miesiac temu byla 52.5 czyli 3 kg wiecej! a ja schudnac chcialam! diete trzymam,wiadamo,ze raz na jakis czas zdarzy sie wpadka ale bez przesady..mam teraz okres,to fakt, ale 3 kg wiecej to juz lekka przesada.. chyba odpszcze cwiczenia calkiem,przestane jesc i wtedy mzoe schudne..W koncu chudnie sie od tego czego sie nie zjadlo.. wiem,ze glupio gadam ale juz mi sie odechcialo wszystkiego dzis.. Mam robic te rogaliki i nawet nie sprobuje teraz zadnego bo zanim sie obejrze to bede maial 60kg na liczniku... a wszystkim chcacym schudnac polecaja silownie i cwiczenia. U mnie sie nie sprawdza..No i te hormony jeszcze... milego dnia wam zycze ![]()
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agolku - okres może podnieśc nam wage nawet do 2 kg ![]()
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Też-et mi właśnie powiedział,że pokłócił się z mamą,bo zaczęła znowu mówić,że ma mieć bogatą,wykształconą już dziewczynę itp itd i jak ja tam mam jechać
![]()
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Gdyby wiedziała,co mój tata wyprawia w weekendy,np wczoraj wpadł pijany do mojego pokoju w drodze do łazienki
![]() ![]()
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Estrofem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
Jak tam dziewczynki samopoczucie w święto niepodległości? U mnie pada śnieg, ale nici z bielutkiej kołderki bo rozpuszcza się zanim dotknie ziemi. A propo spraw sercowych to wspominałam ostatnio moją dawną miłość... już nigdy nie będę tak kochać, ale mniejsza o to... Teraz mam oko na kogoś innego ![]() Rodzice moi pojechali do babci mają mi przywieść jakieś świąteczne wypieki ![]() ![]() ![]() EDIT: Lolciu nie chce mi się wierzyć w to co czytam?! Bogatą??? Wykształconą??? O co chodzi? A gdzie miejsce na miłość? Pomiędzy aktem własności domu w Konstancinie i dyplomem ukończenia Harvardu z wyróżnieniem zmieści się kartka walentynkowa? Wiesz co? Żal mi jej bo z takim podejściem nie ma pojęcia o tym jak piękne uczucie może łączyć kobietę i mężczyznę, a bez tego nigdy nie będzie szczęśliwa. Będzie jedynie zazdrościć innym, że w porę wybrali prawdziwe choć może mniej popularne, a nie przereklamowane i snobistyczne wartości. Ty jesteś szczęściarą w porównaniu do niej a jeżeli będzie miała do Ciebie jakikolwiek żal to tylko dlatego, że Ci tego zazdrości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolciu, ale nie wie i jest good ![]()
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Ale ja to wiem,nie jestem z takiej rodziny jaką Ona sobie wymarzyła dla syna,mój tata nie jest lekarzem,a moja mama nie jest psychologiem,ani Bóg wie kim,może lepiej zrobię dla Tż-eta jeśli po prostu z nim skończę,nie chcę tego,ale tak będzie lepiej dla niego
![]()
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolciu! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#703 |
♥
|
![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2007-11-12 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolciu, musisz być silna ![]() ![]() Nefre - co do tego anime, nie chodziło mi akurat o tą, ale DN też uwielbiam ![]() Agatko - trudno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Ather a o jaką anime chodzi? Tak w ogóle to przeczuwam, że miłosniczka Japonii ?
![]() ![]()
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ather - ty byś mi na miłośniczkę Japonii pasowała ![]() lolciu - dziewczyny ci już tutaj napisaly wszystko. nawet jeśli na początku nie bedzie latwo to z czasem jego rodzina sie do ciebie przekona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wszystko zaczęło się kilka lat temu. co do anime - odcinkowe... boże czuję się jak dzieciak w tym momencie ![]() ![]() A jeśli chodzi o typowe 'filmy' anime. Oprócz DN, Vampire Hunter oglądałaś Nefre ? Albo FF VII ? ![]() ![]() ot, zamiłowanie do tych klimatów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
ok ja spadam do nauki, trzymajcie kciuki żeby mi cos do głowy weszło a nie tak jak wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Lolciu - to już nie czasy, że małżeństwa są "ustawiane" by były korzystne dla rodziny... Jak długo jesteście szczęśliwi razem, słowa jego matki na ten temat nie powinny nic znaczyć! Ather - to mamy wspólny temat, jestem obecnie na 182 odcinku Naruto ![]() ![]() ![]() Dobra, wracam do nauki, masa do zrobienia a czasu nie tak wiele niestety. Ale potem was jeszcze nawiedzę, bez obaw! ![]()
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech, nie lubię takich dni. Snieg od kilku godzin sypie, ludzie z sankami biegają... wszystko pozamykane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
![]() Naruto, Bleach, Full Metal Alchemist, Devil May Cry... Wolę to niż durne polskie seriale dla niedorozwojów jak np. M jak miłość czy inne Włatcy móch albo jak to się tam zwie ![]() W Szczecinie ani płatka śniegu. A ja lubię śnieg... Mnie przygnębia brak śniegu, gdy gdzie indziej już jest ![]() ps. I jak tu się brać za naukę? ![]()
"Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się - na próbę." Edytowane przez Błękit Nieba Czas edycji: 2007-11-11 o 13:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lolcia, zgadzam sie z dziewczynami w 100% ! i nie daj się, jesteś młoda, ambitna, masz czas się jeszcze wykształcić i pokazać na co Cię stać ![]() sypie śnieg jak dziki ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |||
Zakorzenienie
|
hyhy tak wiem przypomniałam sobie o tym pozniej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdążyłam już być w kościele, u babci i przeczytać fizykę .. ale mam tempo .. ![]() a teraz chyba biologia .. chociaż na samą myśl robi mi się słabo bo nawet przeczytać ten text ze zrozumieniem jest ciężko a co dopiero wkuć ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam Kochane
![]() Zbieram się powoli,3majcie za mnie kciuki ![]() ![]()
#716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak się porobiło i eh. Dzisiaj się wzięłam za angielski [jeszcze się poucze, easy, easy ![]() ![]() ![]() Dzisiaj cąły dzien w domu siedze, tyłka nie ruszam. Za oknem śniezyca - a fe. Siedzę w domu ^^
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() od piątku nie miałam możliwości zajrzeć ale sie rozpisałyście ![]() Lolcia - trzymam kciuki, bądź sobą nie masz się czego wstydzić. Inna od wyobrażeń nie znaczy że jesteś 'gorsza', a z takim mamuśkami z reguły jest tak, że żadna nie jest wystarczająco dobra dla synusia, nie przejmuj sie najważniejsze jest ze TŻ wybrał właśnie Ciebie a Ty Jego. Rosalyn koniecznie opisz mi mieszkanko ![]() madame_apple jak tam wieczór z osobnikiem się rozwinął? ![]() agolek może po prostu robią ci się mięśnie i swoje ważą - teraz będą ci szybciej spalały tłuszczyk ![]() nie przejmuj sie tak wskazówką wagi, sprawdzaj rozmiary.. agatka ja też tak mam jak sie nastawie że ma być wolne to już nie da rady zmusić się do zmiany .. także miłego lenistwa jutro diamentowa będziesz kochać, będziesz kochać "mocniej i bardziej".. naprawdę mało odkrywcze ale czas leczy rany - wiem coś o tym. nefre a ta dziewczyna o której on myśli nadal to ta twoja kumpela z ławki tak? Miałam kiedyś bardzo podobną sytuacje... Właśnie chodziłam z kolega z klasy byłym mojej przyjaciółki ... z klasy. Było nam razem miło i fajnie, dogadywaliśmy sie bardzo dobrze ale wiesz co to po prostu było wygodne, zabrakło iskierki - taki kumpel .. po za tym okazało się ze on ciągle kocha tamtą i chyba jest ze mną aby być nadal bliżej niej.. potem było trochę brzydkich z jego strony rzeczy. Generalnie facet okazał sie strasznym dupkiem i pozostał duży niesmak ![]() Milka19 wracaj do zdrówka ![]() Ather często jest tak ze ludzie zaskakują szczególnie że żyjemy coraz bardziej w świecie pozorów.. ale czasem taki ktoś inny może się okazać właśnie TYM i tylko trzeba dać szanse sobie i jemu na poznanie co jest pod maską. Ewusia_marchew wierność bardzo dobrze - ale trochę takiej adoracji od innych też jest miłe i potrzebne i podnosi samoocenę ![]() a co do bucików ja tez w końcu kupiłam ![]() Wczoraj od rana bolało mnie oko więc nie nakładłam soczewek, pół dnia nie mogłam sie pozbierać żeby wyjść na zakupy prostowałam sobie włoski itp. W końcu wyszłam, w samochodzie dopiero przypomniało mi sie o soczewkach i już nie chciało mi się wracać. Oczywiście w połowie drogi zrobiło sie ciemno, zaczął sypać śnieg, mega płatki z zawrotną szybkością - nic nie widziałam,bałam sie prowadząc, zanim doszłam do galerii z parkingu - włosy miałam mokre i pół godziny prostowania diabli wzięli. Także można sobie wyobrazić mój nastrój - po prostu fantastyczna wyprawa. Weszłam do pierwszego sklepu - przyglądam się zrezygnowana półce - no nic nie ma - i takie myśli w głowie może ja nie wiem czego chce i marudzę? no.. mają być kozaczki, brązowe marszczone i z okrągłym czubkiem - odwracam sie stoją właśnie takie kozaczki na półce z przeceną - ostatnie pary i to mój rozmiar 40cha! ![]() ![]() Także czasem los się uśmiecha w najmniej oczekiwanym momencie tylko jasno mu powiedz czego właściwie od niego chcesz chcesz! ha ![]() Po za tym jest ślicznie bialutko, bajkowa zima - oszronione drzewa szkoda ze tak ślisko - ale już nie narzekam.. A i kilo w dół !
#718 | ||||||
Zadomowienie
|
Czeeeeść dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego pieczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nefre, głowa do góry! Jakby to nie brzmiało - to normalne, że facet przez jakiś czas myśli jeszcze o byłej. W końcu spędził z nią trochę czasu, ma z nią mnostwo wspomnien. tego nie da sie tak łatwo wymazać. Zresztą czy my jesteśmy inne? Ja nie. przez pewien czas będąc w nowym związku chocby podświadomie myśli się o byłym. Ale na pewno niedługo przesłonisz mu cały swiat jesli tylko bedziesz chciala i była przestanie egzystować w jego pamięci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymammm ![]() ![]() ech, a ja jeszcze ledwo żywa po imprezie. Było super, naprawdę... ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole nie wiem co sie ze mna dzieje... no,ale kiedys chyba trza sie wyszaleć... ![]() teraz odpadają mi nogi tylko ![]() Miłego popołudnia kochane ![]()
![]() |
#719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lolciu nie daj sie i nie rezygnuj z uczucia! Cytat:
Cytat:
![]() życzę powodzenia |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
No tak niby to normalne, ale ja jestem takim typem osoby, która nie lubi jak coś nie gra. Lubie jasne sytuacje a ta do takich nie nalezy. Chłopaczyna jest niezdecydowany, ze ohhh. raz tak raz siak - a ja się czuję powoli jakbym się w tym wszystkim motała
![]() Madame - żeś zaszalała ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.