Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-20, 19:16   #2731
nursii
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3

Aninis jeśli Cię to pocieszy to powiem, że moja mała w 3-4 tygodniu też wisiała non stop, całą noc bez przerwy, później było trochę lepiej ale ogólnie jest wisi cyckiem. Może Twoja się szykuje do skoku wzrostowego? Ile ma tygodni bo ja już nie ogarniam:p A z tymi krzykami... pewnie brzuch ją męczy

Marcia trzymaj się i nie daj się dziadowi wyprowadzić z równowagi musisz być silna dla Zosi...
Stary 2016-03-20, 19:17   #2732
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;lt;3

Ja mam we wtorek słuch i myślę czy jutro nie zadzwonić i przełożyć...
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 19:17   #2733
marciar7
Zakorzenienie

Nursii wszystkiego dobrego tak w ogole
Ja we wtorek na szczepienie sie wybieram..
Stary 2016-03-20, 19:21   #2734
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Aninis jeśli Cię to pocieszy to powiem, że moja mała w 3-4 tygodniu też wisiała non stop, całą noc bez przerwy, później było trochę lepiej ale ogólnie jest wisi cyckiem. Może Twoja się szykuje do skoku wzrostowego? Ile ma tygodni bo ja już nie ogarniam:p A z tymi krzykami... pewnie brzuch ją męczy

Marcia trzymaj się i nie daj się dziadowi wyprowadzić z równowagi musisz być silna dla Zosi...
W środę będzie miała 3 tygodnie.

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 19:37   #2735
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To mi z kolei udało się dodzwonić do jednego z tych lekarzy, ale powiedział,że dzisiaj nie przyjmuje. WYsłał nas na to pogotowie jednak, bo mówił,że nie ma co czekać do jutra do wizyty u niego (Aninis - Ząbek).No i mówi,że w sumie w szczycie chorób to i u niego prywatnie możemy coś złapać, bo wchodzi pacjent za pacjentem. Na szczęście na pogotowiu nikogo nie było przed nami ani za nami

A zośka jak się cieszyła do tej lekarki hehe. Osłuchowo czysto, katar spływa. Ale dowiedzieliśmy się,że pediatra bzdurnie do inhalacji przepisała lek, który rozszerza oskrzela i przez to ten katar mocniejszy:////

Aninis
daj znać po wizycie u Ząbka jak tam, też myślę,żeby dziewczyny tam przenieść
u nas na szczescie tez osluchowo czysto. ale katar jest ;/
jakie macie zalecenia? bo my tylko inhalacje z soli. i zepsul mi sie inhalator cholera ;/

no i brzuszek mocno wzdety i okragly. juz sie naczytalam ze takie sa przy krzywicy internet to zło.
a ze wzdety to wiem, niestety prezy sie od 2 dni kupy nie moze zrobic ;/

i nie wiem czy nie machne usg brzucha i jednej i drugiej corze. Pola ma tezp roblemy z brzuszkiem od jakiegos czasu to sie przyda a Lilka przy okazji tych wzdec i zaparc

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

marcia przykro mi ze z TZ taka kicha, mam nadzieje ze chlopak nie nawroci w koncu
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 20:02   #2736
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
O ja cie wspolczuje chorobsk :-( :-(
U nas 2 dzien gosci.. Masakra. Zoska ladnie spi ale pewbie zaraz zacznie koncert.
Z tz sie tak kloce ze glowa mala a dzis to juz calkien. Ostatnio nic od niego nie slysze oprocz daj mi spokój albo jakieś komentarze na moj temat. To mu ostro dzis pojechalam i tak sie podarlismy ze sie nie odzywamy. A on jedzie jutro do wawki. Ale coz mam go dosc i momentami naprawde lepiej mi jest samej.
a on te komentarze wygaszał przy osobach trzecich?

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
mnie pediatra łobuza przeprosiła i powiedziala, że jej przykro ale niestety jest w trakcie urlopu i jeszcze w drodze do domu - aż mi się łyso zrobiło Za to pojechałam z łobuzem na całodobową opiekę tutaj u nas, co prawda dla dorosłych, ale za to ze specjalistą chorób płuc wiec przynajmniej osłuchana od a do z. Póki co na płucach i oskrzelach czysto. Teraz łobuz 1,5h po lekach jak nowo narodzony, ciekawe jak będzie w nocy, bo mam co kilka h dawać.

Trzeba znaleźć przyczynę jak samo po kilku dniach nie mija.
ech zazdroszczę,że u Was już lepiej. Bo u nas bez zmian, no ale co ja mogę?Inhalować, kropić nosek, kłaść na brzuszku, oklepywać.

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Wizyta w srode. Dam znac na pewno.
Mam stracha iść do przychodni jak tyle choróbsk teraz

a tam zapisują na godziny?Bo u nas tak jest i nie ma kolejek itp.
Do naszej przychodni łażą Guzikowa z mężem, ciekawe, czy do pediatry też będą chodzić z bliźniaczkami

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 20:12   #2737
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was przetrwała etap darcie i prężenia się przy cycu? Kończy się to kiedyś? Mnie już rozpacz bierze...
U mnie zazwyczaj jest akcja wieczorami. Jak sie maly wkurza i placze, to biore go na rece i chwile kolysze, on sie uspokaja, czasem tez potrzebuje odbeknac i znowu przystawiam. Jesli od nowa placze to przerywam karmienie i zajmuje synka czym innym i odkadam cycanie na potem. Ja mysle, ze te placze trzeba przeczekac, z czasem sie to unormuje.
Stary 2016-03-20, 20:15   #2738
NanaR
Zadomowienie

Dziewczyny jaki probiotyk kupić bo skończyła mi się biogaia i chce zmienić zaraz tż do apteki będzie jechał wiec bu kupił

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 20:22   #2739
figa84
Zakorzenienie

Nana kupilabym coś ze szczepem Lactobacillus rhamnosus gg
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 20:34   #2740
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Nana kupilabym coś ze szczepem Lactobacillus rhamnosus gg
Dziekuje za odpowiedz w takim razie kupie dicoflor

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-20, 20:47   #2741
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedz w takim razie kupie dicoflor

Nam dzisiaj tez dicoflor zalecił pediatra.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2016-03-20, 20:48   #2742
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nam dzisiaj tez dicoflor zalecił pediatra.

A w jakich ilościach i jak często? ?

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-20, 20:58   #2743
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas na szczescie tez osluchowo czysto. ale katar jest ;/
jakie macie zalecenia? bo my tylko inhalacje z soli. i zepsul mi sie inhalator cholera ;/

no i brzuszek mocno wzdety i okragly. juz sie naczytalam ze takie sa przy krzywicy internet to zło.
a ze wzdety to wiem, niestety prezy sie od 2 dni kupy nie moze zrobic ;/

i nie wiem czy nie machne usg brzucha i jednej i drugiej corze. Pola ma tezp roblemy z brzuszkiem od jakiegos czasu to sie przyda a Lilka przy okazji tych wzdec i zaparc

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

marcia przykro mi ze z TZ taka kicha, mam nadzieje ze chlopak nie nawroci w koncu
Ja dobre wieści, bedziesz już spokojniejsza .
Internety omijaj szerokim łukiem .

Podobno do inhalacji lepiej jest tę sól w ampułkach, czy jak to się nazywa rozrabiać z wodą 1:1.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:

ech zazdroszczę,że u Was już lepiej. Bo u nas bez zmian, no ale co ja mogę?Inhalować, kropić nosek, kłaść na brzuszku, oklepywać.

Do naszej przychodni łażą Guzikowa z mężem, ciekawe, czy do pediatry też będą chodzić z bliźniaczkami
Motylku, te zabiegi powinny pomóc, w sumie nic wiecej nie zobisz...

O, towarzystwo jak sie patrzy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Ja daję dicoflor 2x dziennie po 1 ampułce- rozpuszczam ten proszek w swoim mleku i podaję strzykawką.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
U mnie zazwyczaj jest akcja wieczorami. Jak sie maly wkurza i placze, to biore go na rece i chwile kolysze, on sie uspokaja, czasem tez potrzebuje odbeknac i znowu przystawiam. Jesli od nowa placze to przerywam karmienie i zajmuje synka czym innym i odkadam cycanie na potem. Ja mysle, ze te placze trzeba przeczekac, z czasem sie to unormuje.
U nas też głównie wieczorami, ale i w dzień sie zdarza, tyle, ze to z głodu, bo jak dostaje butlę, od razu cisza i błoga minka- i wrzasków zero, wiec innej przyczyny nie widzę .
Ale jak zdarzy sie,że i butli nie chce, to robię tak jak Ty i znów próbuję do cyca.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:07   #2744
NanaR
Zadomowienie

Ja daję dicoflor 2x dziennie po 1 ampułce- rozpuszczam ten proszek w swoim mleku i podaję strzykawką.[COLOR="Silver"]
Dziekuje w takim razie tez tak zastosuje bo biogaia dziś się skończyła i w sumie nic nie pomogła może ten szczep da rade.
Ja dziś tez do 2 pediatrow dzwoniłam w sprawie wysypki i jedna była niemiła strasznie q druga nawet w nocy by mnie w domu przyjęła ale nie ma jej jest na urlopie do piątku ale kazała smarowac kremem oilatum co już rano uczyniła i skóra juz nie jest taka sucha i tż przywiezie zaraz wit c i wapno. I zobaczymy co się będzie działo ważne ze nie ma gorączki.
Teraz słodko śpi. Pol dnia się męczył aż strzelił zielona kupę bo matka zjadła pół banana po raz pierwszy :p i odpływa w minute mój kochany słodziak żeby już przestał się męczyć no się serce kraje.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-20, 21:12   #2745
Zakorzenienie

Cytat:

Raz dziennie 5 kropelek. To ma pomoc na te kupy.. Zobaczymy..

Stary 2016-03-20, 21:14   #2746
NanaR
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII &amp;amp;amp;amp;lt;3

Dziewczyny a czy ktoś wie co u Pauli odzywała się ? Czy przegapiłam bo ostatnio nie mam tyle czasu na forum bo to mały z ta wysypka każdy mówi co innego a za tydz mamy chrzciny i zalatana jestem :p

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Raz dziennie 5 kropelek. To ma pomoc na te kupy.. Zobaczymy..

Może i mojemu pomoże bo strzela wodniste mi kupa mi jak z armaty.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-20, 21:14   #2747
Zakorzenienie

Elena wlasnie przy poli tez mi kazali te sól rozrabiać z woda wiec i teraz tak zrobie. Tylko inhalator sie popsuł ale zadzwonie do rodzicow to mi podrzuca bo tez maja

Stary 2016-03-20, 21:16   #2748
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Elena wlasnie przy poli tez mi kazali te sól rozrabiać z woda wiec i teraz tak zrobie. Tylko inhalator sie popsuł ale zadzwonie do rodzicow to mi podrzuca bo tez maja

Mi też kazala inhalacje z soli na suchy nosek robic ale przeszło mu teraz rzadko ma zapchany chociaż kochać czasem kicha ale już nie tak. Także mam nadzieje ze Wam pomogą te inhalacje.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-03-20, 21:16   #2749
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a czy ktoś wie co u Pauli odzywała się ? Czy przegapiłam bo ostatnio nie mam tyle czasu na forum bo to mały z ta wysypka każdy mówi co innego a za tydz mamy chrzciny i zalatana jestem :p

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Może i mojemu pomoże bo strzela wodniste mi kupa mi jak z armaty.

Paula narazie robi przerwę od internetow ale wroci do nas

Tez mam nadzieje ze pomoże dicoflor bo moja tez strzela kupami i rzadko je robi i mega sie pręży..

Ehh trzeci miesiącu przybywaj wyedy zaZwycAj wszystko sie normuje

Stary 2016-03-20, 21:21   #2750
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja daję dicoflor 2x dziennie po 1 ampułce- rozpuszczam ten proszek w swoim mleku i podaję strzykawką.[COLOR="Silver"]
Dziekuje w takim razie tez tak zastosuje bo biogaia dziś się skończyła i w sumie nic nie pomogła może ten szczep da rade.
Ja dziś tez do 2 pediatrow dzwoniłam w sprawie wysypki i jedna była niemiła strasznie q druga nawet w nocy by mnie w domu przyjęła ale nie ma jej jest na urlopie do piątku ale kazała smarowac kremem oilatum co już rano uczyniła i skóra juz nie jest taka sucha i tż przywiezie zaraz wit c i wapno. I zobaczymy co się będzie działo ważne ze nie ma gorączki.
Teraz słodko śpi. Pol dnia się męczył aż strzelił zielona kupę bo matka zjadła pół banana po raz pierwszy :p i odpływa w minute mój kochany słodziak żeby już przestał się męczyć no się serce kraje.
Może dziewczyny podają w innych dawkach?

Dla mnie dicoflor to chyba najlepszy probiotyk, wypróbowany,kiedys córce podawałam, tylko jak starsza była i pomagał bardzo szybko na problemy z brzuszkiem, czy biegunkę.

Najgorzej, jak dziecku coś dolega, cierpi, a nie mozna mu pomóc

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Paula narazie robi przerwę od internetow ale wroci do nas

Tez mam nadzieje ze pomoże dicoflor bo moja tez strzela kupami i rzadko je robi i mega sie pręży..

Ehh trzeci miesiącu przybywaj wyedy zaZwycAj wszystko sie normuje

Ja dicoflor daję po antybiotyku na płuca.
Ale jak to strzela kupami ? u nas czasem nawet nie słychac, kiedy zrobi, a czasem tak smiesznie sapnie i zrobi minkę albo coś zagulgocze, różnie.
W każdym razie często jest żółta woda pieluszce a na niej własciwa zawartość , gęsta, jak jajecznica.
Stary 2016-03-20, 21:29   #2751
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Nursii wszystkiego dobrego tak w ogole
Ja we wtorek na szczepienie sie wybieram..
My na usg we wtorek Marcia zrób sobie coś dobrego do jedzenia i obejrzyj film i wyłącz myślenie i nerwy na noc o ile Zosia da obejrzeć

Mamusie a któraś mi podpowie jakie macie te inhalatory do dzieci ? nic nie mam takiego a chyba zakupie nie leży w razie czego w domu

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 21:32   #2752
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość

Dla mnie dicoflor to chyba najlepszy probiotyk, wypróbowany,kiedys córce podawałam, tylko jak starsza była i pomagał bardzo szybko na problemy z brzuszkiem, czy biegunkę.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Ale jak to strzela kupami ? u nas czasem nawet nie słychac, kiedy zrobi, a czasem tak smiesznie sapnie i zrobi minkę albo coś zagulgocze, różnie.
W każdym razie często jest żółta woda pieluszce a na niej własciwa zawartość , gęsta, jak jajecznica.

U nas konsystencja wydaje sie tez ok a strzela? No jak kula z armaty po uprzednim prężeniu niestety

Stary 2016-03-20, 21:32   #2753
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
My na usg we wtorek Marcia zrób sobie coś dobrego do jedzenia i obejrzyj film i wyłącz myślenie i nerwy na noc o ile Zosia da obejrzeć

Mamusie a któraś mi podpowie jakie macie te inhalatory do dzieci ? nic nie mam takiego a chyba zakupie nie leży w razie czego w domu
Ja ma jakiś bezfirmowy, najzwyklejszy z allegro, jakiś InfuNeb, ale ma juz dobrych pare lat a jest w ciagłym uzyciu przez nas wszystkich i sprawuje sie bez zarzutu.
Stary 2016-03-20, 21:33   #2754
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość

Ja nie powiem bo moj sie zepsuł wlasnie wiec jest kijowy :p
Mi sie nie przydał w ogole poki Pola bie poszła do zloba i zaczęła łapać choróbska (14 miesiecy)

Stary 2016-03-20, 21:34   #2755
nursii
Zadomowienie

Moja też strzela kupami, dziś zrobiła jedną taką mega wodnistą, wzięłam ją na przewijak odpięłam pampka a ta mała wystrzeliła kolejną" porcję" tak że aż na podłogę poleciało metr dalej;/
W ogóle coś od 17 mi marudzi, ok 20 zrobiła histerię, nie wiem o co kaman. Teraz niby zasnęła niedawno ale słyszę , że steka, pewnie zaraz się obudzi
Ja daję Acidolac Baby.
Stary 2016-03-20, 21:35   #2756
Zakorzenienie

W ogole w takich chwilach żałuje powrotu z Kalifornii tam zawsze była ładna pogoda i ciepło i przez prawie 4 lata pobytu raz byłam lekko przeziębiona.. No ale cos za cos..

Stary 2016-03-20, 21:39   #2757
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas konsystencja wydaje sie tez ok a strzela? No jak kula z armaty po uprzednim prężeniu niestety

Ja nawet nie zwracalam uwagi, czy strzelają, czy nie , ale jak strzela to w pieluchę nie w przestrzeń ?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Moja też strzela kupami, dziś zrobiła jedną taką mega wodnistą, wzięłam ją na przewijak odpięłam pampka a ta mała wystrzeliła kolejną" porcję" tak że aż na podłogę poleciało metr dalej;/
W ogóle coś od 17 mi marudzi, ok 20 zrobiła histerię, nie wiem o co kaman. Teraz niby zasnęła niedawno ale słyszę , że steka, pewnie zaraz się obudzi
Ja daję Acidolac Baby.
Oby nie i oby Ala sama pospała i dalą Tobie pospać .

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
W ogole w takich chwilach żałuje powrotu z Kalifornii tam zawsze była ładna pogoda i ciepło i przez prawie 4 lata pobytu raz byłam lekko przeziębiona.. No ale cos za cos..

Kalifornia to moje marzenie . a Polska to rzeczywistość
Stary 2016-03-20, 21:47   #2758
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet nie zwracalam uwagi, czy strzelają, czy nie , ale jak strzela to w pieluchę nie w przestrzeń ?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Oby nie i oby Ala sama pospała i dalą Tobie pospać .

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Kalifornia to moje marzenie . a Polska to rzeczywistość

No zazwyczaj w pieluchę ale zdarzyło sie i w przestrzeń

Moj tz nie chciał wracać na początku ale poZniej mu sie tez odmieniło. Ale mam nadzieje ze jeszcze tam wrócę do znajomych i pozwiedzać tak na 2 miesiące na przykład

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

W ogole dzisiaj zostawiłam dziewczyny tz i podjechałam do lekarZa ze soba. Było troche odciagnietegi dopiero co mleka bo mi Lilka spała długo i juz cycki jak doniczki. Obudziła sie Lilka jak byłam u lekarza i ze głodna to tz dał jej butelkę z tym mlekiem i wysiadała w minutkę. Ponoc na początku tylko wielkie oczy zrobiła ze jakto tata i jedzenie także pierwsza próba podania butli z sukcesem, me dziecko nie gardzi butelka wiec nie jestem uwiązana

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Co jeszcze oprócz inhalacji można u takiego maleństwa na ten głupi katar? odciągacie odkurzaczem? Ja odciągałam ale boje sie za czesto bo to ponoc wysusza mocno śluzówkę..

Stary 2016-03-20, 21:53   #2759
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

Na godziny. Udało mi się tak, że będe pierwsza

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-20, 22:06   #2760
NanaR
Zadomowienie

Cytat:

Strzela czyli każda kupa jest głośna jak z głośnym dużym pierdnieciem często robi kupkę jak go odbijam po jedzeniu to idzie z ciśnieniem ze czuje ja przez pieluchy jak za dupke trzymam...

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
No zazwyczaj w pieluchę ale zdarzyło sie i w przestrzeń

Moj tz nie chciał wracać na początku ale poZniej mu sie tez odmieniło. Ale mam nadzieje ze jeszcze tam wrócę do znajomych i pozwiedzać tak na 2 miesiące na przykład

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

W ogole dzisiaj zostawiłam dziewczyny tz i podjechałam do lekarZa ze soba. Było troche odciagnietegi dopiero co mleka bo mi Lilka spała długo i juz cycki jak doniczki. Obudziła sie Lilka jak byłam u lekarza i ze głodna to tz dał jej butelkę z tym mlekiem i wysiadała w minutkę. Ponoc na początku tylko wielkie oczy zrobiła ze jakto tata i jedzenie także pierwsza próba podania butli z sukcesem, me dziecko nie gardzi butelka wiec nie jestem uwiązana

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Co jeszcze oprócz inhalacji można u takiego maleństwa na ten głupi katar? odciągacie odkurzaczem? Ja odciągałam ale boje sie za czesto bo to ponoc wysusza mocno śluzówkę..

No ja tak odciąganiem wysuszylam małemu śluzowke musze często nawilżac woda morska bo ma wiecznie suche babole w nosie :-/

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości