|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
To tez wybrałaś jedo fyn? Widze ze jest bardzo popularny, czesto go na mieście widuje, wiec chyba jest dobry ![]() Zawsze fajnie jak ktos wybiera ten sam zestaw, bo utwierdza to w przekonaniu ze moze nie wybrało sie tak źle
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No chyba że mi się jeszcze odmieni (jednej tylko rzeczy w sklepie nie sprawdzałam - czy zmieści mi się do bagażnika złożony - ale wydaje mi się że tak sądząc po wymiarach podanych w necie, o ile te są prawdziwe ). Też go często widuję, nawet ostatnio wersję spacerową, więc jakoś musi dawać radę.
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Wow, ja dostalam dzis tel z zusu i babka nie milo pytala gdzie ja w koncu mieszkam dziwne to bylo bo na kazdym l4 mam adres pod ktorym mieszkam, w poprzedniej ciazy mialam inny a ona taka zdziwiona, ale ten tel oznacza ze moze dostane niedlugo kase.
No i chyba bedzie wizyta sprawdzajaca, przynajmniej tak czuje dlatego w swieta siedzimy w domu. |
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Mojego wózka chyba nie ma w PL, ale będzie wyglądał tak:
http://www.icandyworld.com/uk/en/product/peach-3 Kolorystyka zależy od tego czy wybierzemy nowy model czy używany. Bo te z roku 2016 mają nową super kolorystkę. Te starsze mają trochę mniejszą gamę kolorystyczną. Bardzo podoba mi się wersja designerska <3 https://www.icandyworld.com/uk/en/pe...gnercollection Ale te białe ramy na moich drogach i tak wiecznie byłyby czarne ))
|
|
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dodam, ze uzywane tez czesto chodzą dość drogo :/ Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-03-21 o 20:38 |
|
|
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nic, ważne, że lepiej.Ale, ale - wiedząc, że to nie alergia pokarmowa, już zaczynam żreć właśnie zjadłam całą milkę oreo
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja szwagierka ma się dolożyć 300f i może mój brat też, więc gdzieś tam jest opcja nowego. Ale to się jeszcze zobaczy https://www.facebook.com/jackandjillmarket/?fref=ts |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę. Dzieki za linka. |
|
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciąża to jest takie dziwne zjawisko, że ja już nie ogarniam.... |
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Abstrahując od posta, za każdym razem jak widzę Twój nick przypomina mi się książka którą niedawno czytałam. Tyle że bohaterka miała na imię Kaszmira Farbowałam pod koniec pierwszego trymestru. Zapisując się zapytałam czy można farbować włosy w ciąży, fryzjerka zażartowała że "najwyżej dziecko będzie rude". Dziewczyny, czy któraś z Was posiada/planuje zakup wózka Bugaboo? |
|
|
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Odzywaj się, jeżeli będziesz miała chęć, potrzebę.....czekamy! ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio mam mega ochotę na sok jabłkowy
|
|||
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#256 | |||
|
Raczkowanie
|
slonko gratulacje
Cytat:
cudowne jest to, że twoi podopieczni/rodzice i koleżanki z pracy wyprawiły ci takie ciepłe pożegnanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u dermatologa i z powodu mojej bardzo ciężkiej sytuacji ze skórą głowy (łuszczyca) Pani doktor przepisała mi 2maści sterydowe lekkie i jedną maść robioną również lekką, natomiast szczerze słychać że nie była totalnie przekonana czy mogę tym smarować skórę głowy w ciąży i jestem w kropce bo z jednej strony mam się smarować i pokazać za 3 tygodnie, a z drugiej wolę przeboleć i przeczekać nie ryzykując że coś się z maluszkiem stanie Tak piszecie o wizytach i usg i aż sprawdziłam kiedy miałam ostatnie USG, 1lutego - prenatalne a dopiero 31marca będzie kolejne spoooro czasu, ale chyba przestałam już liczyć i po prostu cieszę się ciążą i rosnącym brzuszkiem- który moje drogie Panie ostatnio wystrzelił jak balon wrzucam foty to bez gwiazdki jest z 5marca, w bluzce w groszki z 19marca a ostatnie z dzisiaj czyli 21marca tija czy mogła bym nieśmiało poprosić o dodanie do klubu ?
Edytowane przez tabitabi Czas edycji: 2016-03-21 o 22:29 |
|||
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Z opóźnieniem ale melduję: w środę byłam na połówkowych usg, księżniczka nadal księżniczką
Doktor zbadał ją naokoło - twierdził, ze wszystko ok Ze względu na mój wiek zalecił echo serca małej - moja gin w czwartek przychyliła się do tego i dała skierowanie Na tą chwilę mała ułożona poprzecznie plus łożysko przodujące nisko osadzone - mam sie oszczędzać co tez od stycznia siedząc na l4 czynię ![]() Gin twierdzi, ze i jedno i drugie może jeszcze ulec zmianie Byłam rownież na usg tarczycy (mam lekką nadczynność) - wyszły jakieś guzy i duże przepływy w tarczycy - generalnie do obserwacji. Jutro mam endokrynologa - ciekawe co powie.... I chyba tyle.... Ps: a dziś byłam na kawce z koleżankami z pracy - fajnie tak sie spotkać na ploteczki
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Ja od 16 lat lecze sie na wole hashimoto |
|
|
|
#259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko się tak interesuję, bo też mam maści sterydowe stosować. Trzeba dopytać lekarza na pewno czy można. U mnie dermatolog i ginekolog mówią, że np. do 1% hydrokortyzonu można, bo nie przenika do łożyska i że są też jakby co inne sterydy bezpieczne w ciąży, ważne są też stężenia.Brzusio ślicznie rośnie, zero skojarzeń z kwestiami spożywczymi. ![]() Cytat:
Oszczędzaj się i odpoczywaj, powodzenia u endokrynologa, mam nadzieję, że będzie ok.
|
||
|
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aa brzusio sporych rozmiarów..ale Ty szczuplutka to i pewnie dlatego taka piłeczka rośnie.. sliczny Cytat:
![]() dla córcii kciuki za wizytę u endo |
|||
|
|
|
#261 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z bólem głowy walczyłam przez ostatnie 4dni. Na liście podejrzanych rzeczy znalazła sie herbata miętowa. Od wczoraj jej nie pije i ból głowy przeszedł. Może to tylko przypadek ale na razie będę jej unikać. ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Aj , wczoraj pobiłam swój własny rekord w ilości wizyt w toalecie. Gdzieś wyczytałam, ze dziecko wypróżnia się co 40 min i chyba wczoraj bardzo chciało żebym mu towarzyszyła. ![]() I tak latałam od 10 rano do 1.30 Może dziś będzie spokojniej. 🤓 ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Zazdroszczę Kasminie pożegnania. O mnie w pracy przypominają sobie jak zbliża sie termin złożenia deklaracji do Izby celnej ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
Gratuluję księżniczki i połówkowego. Powodzenia u endo. |
||
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale super masz juz brzuszek
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Oooo
Cameleon?Cytat:
![]() Rzeczywiście długa przerwa od usg, ale 31 już niedługo. Dziewczyny, że tak się spytam... czy przed badaniem krwi na czczo myjecie zęby? ![]() Pochwalę się ubrankami które dostałam <3 Wiem, wiem, inwazja różu ![]()
Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-03-22 o 15:25 |
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry z łóżeczka
jakie macie plany na dziś? U mnie śniadanko, potem małe zakupy żeby coś na obiad ugotować i paznokcie- szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Cytat:
Ja myję zęby, inaczej nie wyjdę z domu
Edytowane przez Kasmina Czas edycji: 2016-03-22 o 08:07 |
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez zawsze myje ząbki ![]() Śliczne ubranka! Czasem żałuje ze nie czekam na dziewczynkę ;( |
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Dzień Dobry ![]() Weeeeeeeee zaraz na polowkowe
|
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też już nie mogę się doczekaż aż pójde do siostry powybierać co chce dla Naszej Malutkiej, Siostra rodziła w sierpniu 2015, więc rozmiarow powinno być idealnie
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
Coś dzisiaj od rana mam przypływ energii. Posprzątałam kuchnie zjadłam śniadanko a teraz piję pierwszą kawę od początku ciąży i o dziwo wchodzi mi Zjadłam wczoraj ciasteczko wieczorem a po chwili w brzuchu miałam imprezę na całego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

). Też go często widuję, nawet ostatnio wersję spacerową, więc jakoś musi dawać radę.
to moze chociaż jakis imbir ? Na mnie zawsze działa pozytywnie.
normalnie szał 

zazdroszczę. 

bo z jednej strony mam się smarować i pokazać za 3 tygodnie, a z drugiej wolę przeboleć i przeczekać nie ryzykując że coś się z maluszkiem stanie