|
|
#271 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Brzusio fajny Cytat:
Lekarka mówiła że wody też można się napić, i nie zaszkodzi. Kiedyś jak byłam na wymazie z gardła to mi zabronili myć zębów. Nie fajne to było tak w laboratorium usta do tego wymazu otworzyć Róż rulezz. Cudne masz ubranka |
||
|
|
|
#272 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Super
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Od wczoraj mam dołujące dni ,i w dodatku jestem mega śpiąca ,i zmęczona ,kręgośłup daje mi popalić już ,jak porobie coś w ciągu dnia to wieczorem i w nocy ciężko mi z łózka sie zwlec do łazienki i wstaje połamana ![]() Miłego dnia życze
|
|
#275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupilam te poduszke "C" z allegro ale nie umiem na niej spac :/ musze w dzien pocwiczyc no w nocy nie mam cierpliwosci i po 20 min laduje na dywanie :P
|
|
#276 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj, że my również służymy dobrym słowem w razie gdybyś chciała się wygadać, popisać po prostu myślę, że każda z nas- i tutaj i na pw ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta wersja designerska faktycznie wymiata.Cytat:
Dobrze, że ja farbuję się na naturalny blond co do wózka to oglądaliśmy wczoraj, ale bardziej przypadł na do gustu jednak mutsy.Zostawić Was kobity na 1 dzień i człowiek kilka godzin nadrabia! ![]() Wczoraj byłam cały dzień poza domem- najpierw warsztaty makijażowe, później wyprawa na zakupy i wpadłam do pracy męża i pojechaliśmy do takiego dużego sklepu w Zabrzu, gdzie mają ogromną ofertę wózków. Była super obsługa, Pani odpowiedziała na wszystkie nasze pytania i co najważniejsze- nie naciskając na zamówienie na miejscu. Wręcz doradziła kiedy najlepiej zamówić gdybyśmy się zdecydowali. Pojechaliśmy porównać dwa wózki mutsy- igo i evo, bo chcieliśmy się przekonać z czego wynika różnica w cenie. I myślę, że już na 99% jesteśmy zdecydowani na igo, ponieważ tam spacerówka rozkłada się całkowicie na płasko, zatem gdyby Gosia wyrosła z gondoli dość szybko to spokojnie można ją wozić w spacerówce. Dodatkowo jest ona większa i lepiej wykonana niż w evo. Porównaliśmy sobie jakość wykonania, materacyka i poszczególnych elementów z tańszymi wózkami i chyba wolimy jednak zdecydować się na mutsy... Mam nadzieję, że nie będziemy żałować.
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny.
W weekend siadłam by Was nadrobić. Jednak po poście Agusi jakoś nie mogłam. Nie miałam siły, jakby mi ktoś podciął skrzydła ![]() Wczoraj cały wieczór oglądałam gotowe na wszystko by o tym nie myśleć, ale w nocy wszystko wróciło. Normalnie nie sądziłam, że można aż tak przeżywać coś co dotyczy kogoś kogo znamy tylko przez internet ![]() Dziś jednak się ogarnęła, umówiłam na wizytę do ginekologa by sprawdzić czy wszystko u mojego maleństwa ok i postanowiłam napisać. Ruchów dalej nie czuję, tzn wczoraj coś jakby ale nie mam pewności. Mam nadzieje, że ta dzisiejsza wizyta mnie uspokoi i wyjdę z tego doła ![]() Cytat:
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
Zbieram się na herbatkę do koleżanki ![]() Kciuki za wszystkie wizyty Cytat:
Cytat:
Dziewczyny męskie ciuchy też są fajne. Mi ciągle na ciucholandzie wpadają w oko męskie ciuchy. Przed połówkowym nawet się śmiałam, że ja ciuchów dla dziewczynek nie umiem kupić .
|
|
|
#279 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry w pierwszym dniu 20 tygodnia!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a czy na ten kaszel próbowałaś tabletki Prenalen gardło? one mają w składzie cukier, ale może możesz je brać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#280 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
inaczej się emotki wyświetlają no i nie ma zdjęć!! mogliby to w końcu poprawić :/Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na razie leży na wypoczynku w dużym pokoju i świetnie sprawdza się pod plecy w ciagu dnia ![]() Słuchajcie mam pytanie odnośnie położnej rejonowej - pytałam wczoraj swoją panią doktor o to i mnie poinformowała, że nie tyle jest to możliwe co konieczne (!) żeby się w przychodni zgłosić że jest się w ciąży i żeby mnie położna odwiedziła. Może któraś z Was to potwierdzić? I poza tym tooo.... chyba dziś rano poczułam ruchy!!! " haha to było takie nierzeczywiste, dalej do mnie nie dociera Cytat:
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-03-22 o 09:07 |
|||||||
|
|
|
#281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje !!
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Mam kilka z zary ale nie jest to sklep w którym można kupić wszystko od A do z bo jednak się liczą
![]() Do tego w PL Zara jest fajniejsze niż ta u mnie:/ same szmaty
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tez od jakiegoś czasu zaczal dokuczać kręgosłup a nasila sie to szczególnie w pracy lub jak stoję długo w kuchni. W nocy jest lepiej dzieki poduszce jak sie dobrze ułożę ale w ciagu dnia masakra... |
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Oglądacie wiadomości
?Moja babcia się boi wsiąść do samolotu (
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz od dłuższego czasu sie boje i raczej przez najbliższy czas bede samolotów unikać. Ogolnie nie lubie latać. A po tym co sie teraz dzieje wole dmuchać na zimne. Na majówkę jedziemy do Zakopanego a i tak pewnie za granice to jak dziecko podrośnie troche. Ale mysle nad Chorwacja lub Włochami i na spokojnie autem
tez jest to jakas opcja.
|
|
|
|
#289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się boję bo mój TŻ dość często na różne delegacje lata do UK / DE .. ehh strach za każdym razem :/ na wakacje też pewnie będziemy autem jeździć na razie - albo po Polsce, albo tak jak piszesz - Chorwacja / Włochy.
|
|
#290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam sprawę w klubie Ogólnie dwie osoby pytały o przyjęcie do klubu. Wiecie, że nie mamy w sumie ustalonych przyjęć. Owszem jest 2 miesiące, ale ja nie chce sama decydować czy kogoś przyjąć czy nie Więc zapytujące proszę o chwile cierpliwości Odebrałam wczoraj posiew. Uff ujemny Musimy ograniczyć macanie brzucha, wczoraj wieczorem troszkę mnie bolał. TinkerrBell daj sobie czas na wyzdrowienie, wyleż to choróbsko, nie sprzątaj i nie przyjmuj gości. Przejdzie, ale trzeba się trochę poświęcić Cytat:
Cytat:
To możesz iść na zakupy wyprawkowe ![]() Cytat:
![]() Nie szkodzi U góry napisałam o klubie Ciąża już zdecydowanie ciążowa! Cytat:
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko te rejsy sa zazwyczaj krótkie i tutaj u nas (odpukać) nic sie raczej nie dzieje... I chyba nie mamy podstaw by sie bać. Gorzej wlasnie z tymi rejsami długodystansowymi. A juz zwłaszcza w rejony Afryki czy bardziej na wschód. Nie wybrałabym sie. |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie doczytałam o Brukseli
|
#293 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla chłopców też są śliczne. Zresztą to tylko ubranka.. Cytat:
Będzie idealnie, fajnie się złożyło że u Was również sierpień ![]() Cytat:
zawsze kochałam kawę, a ciśnienia nie mam wysokiego Cytat:
![]() Cieszę się że się podobają. Wstyd się przyznać ale ja chodziłam z kapciem w buzi na takie badania, nawet łyka wody, mąż zakazał. Stwierdził że nieobiektywne wyniki mogą wyjść.. ostatni raz to był ![]() Cytat:
nie wiem co ona tak wypaliła Cytat:
Myślę że wszystkim nam tu przykro z tego samego powodu... Cytat:
Jeszcze drugie tyle i będzie i dzięki za odpowiedź. Cytat:
ciesze się że ubranka się spodobały.Brawa za ruchy. TO musiało być cudowne.
|
||||||||
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to że to nie koniecznie podczas lotu, możesz kogoś jechać przywitać na lotnisku, jechać metrem, pociągiem, przechodzić w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze, jeść kolację w restauracji czy pić piwo ze znajomymi w pubie. Chyba nigdzie teraz nie wolno czuć się bezpiecznie :/ nawet we własnym kraju, we własny mieście czy własnym domu
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
witam się w ten pochmurny dzień, jeszcze od rana taka wiadomość..
czy ktoś też ma problem z pękających brodawkami? starsznie mnie bolały, a wczoraj pod prysznicem patrzę a tam pęknięcie na pół sutka na drugim też, ale jakby już w połowie zagojone.. od czego to może być? jadę kupić coś, żeby to smarować..
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Albo ta gazeta - byli w pracy. Co prawda myślę, że Polska jakoś specjalnie nie jest narażona na ataki, podobnie moja częśc wyspy - chyba że Edynburg. Ale pewnie szybciej Londyn - tam jest największe skupisko ludzi
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Juz teraz wiem o co Ci chodziło z tymi wiadomościami.... Myslalam ze nasz na myśli te poprzednie rzeczy dopiero przeczytałam o zamachach i wybuchach w Brukseli. Tragedia
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Tak, masz zupełna racje... To jest straszne i poniżające ze nie mozemy czuć sie bezpieczni.. |
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszyscy się chwalą to i ja coś wrzuce - a przynajmniej spróbuje bo nie umiem dodawać załączników
i nie wiem czy będą widoczne.Pokój gotowy do malowania, wiec dziś ruszamy. Mąż zabrał mi farbe bo się bał, że pójdzie do pracy a ja nie wytrzymam i zaczne malowac A te zamachy to koszmar jest! Strasznie się martwie o siostre (mieszka w Londynie), po zamachach w Paryżu były tez ataki w Londynie własnie. Wisiałyśmy na telefonach non stop. Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2016-03-22 o 10:45 |
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale arbuzy mmmmmmnaim! Kocyk rewelka
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

spoooro czasu, ale chyba przestałam już liczyć i po prostu cieszę się ciążą i rosnącym brzuszkiem- który moje drogie Panie ostatnio wystrzelił jak balon
wrzucam foty 

Cameleon?
bo z jednej strony mam się smarować i pokazać za 3 tygodnie, a z drugiej wolę przeboleć i przeczekać nie ryzykując że coś się z maluszkiem stanie 

pamiętaj, że my również służymy dobrym słowem w razie gdybyś chciała się wygadać, popisać po prostu
))
1.09.2012
<3

mmmmmmnaim! Kocyk rewelka