|
|
#391 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Ja tak myślę, że dobro i zło do nas wraca pod różnymi postaciami ![]() Właśnie zastanawia mnie to, że rudy często bywa wyśmiewany jako kolor naturalny a często kobiety farbują się właśnie na rudo
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TZ ma rudawy odcien włosów takze jest mozliwosc, ze wyjdzie rude
![]() Mi nie przeszkadza. Niektórzy wyglądają w rudych włosach pięknie! |
|
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kasia_ruda ! zazdroszczę loków Ja mój kolor polubiłam niedawno, bo tak jak pisałam- nie lubiłam się wyróżniać
|
|
|
|
|
#395 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:To ja jestem za Toba i za murzynami bo nie mam kompletnie nic jeszcze ![]() Ja zupełnie nie mam ochoty na fast foody, chyba ani jednego od początku ciąży nie zjadłam Z drugiej strony raz na tydzień/dwa zamawiamy jedzenie do domu w weekend bo jestesmy leniwi i nam się gotować nie chce przeważnie makaron z jakimś sosem smietanowym i kurczakiem albo canelloni zapiekane. Na pewno zdrowe to nie jest, ale co zrobić
|
||
|
|
|
#396 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym sporo jest opinii, hihi, że rude są bardzo temperamentne i namiętne. Nawet jakieś takie głupie powiedzonka chodzą w stylu ''skoro dach jest zardzewiały, to piwnica musi być mokra'' i takie tam. Może nie jest to najwyższych lotów stwierdzenie, ale jakoś tak się słyszało. Ogólnie faceci uważają, ze rudę są hot I wielu mi potwierdziło, że z rudymi, to miało najlepiej. Tak sobie myślę - to dlatego się mnie TŻ pytał ostatnio czemu się już na rudo nie farbuję
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to nie ma kto przywiezc kfc, a daleko mam do najblizszego. Wiem, ze mozna zamówić, ale z drugiej strony powinnam oszczedzac kase. ehh dylematy.
|
|
|
|
#398 | |
|
Rozeznanie
|
Dzieci sie śmieją bo rudy jest u nas jednak mało spotykany
co innego w Anglii czy Irlandii gdzie jest wiecej rudzielcow ![]() Mnie sie osobiście rude włosy bardzo podobają, choć sama bym w nich wygladała dziwnie pewnie ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Tez tak sobie codziennie powtarzam, ze oszczędzać trzeba...ale co zrobic jak moj Maks ma ochotę na sushi czy kfc :/ |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boneless bucket. Mój ulubiony ![]() a sushi jesz bez ryby? Bo podobno nie powinno sie jesc surowej ryby . Sushi tez bym zjadla, czesto robilam sama i nawet sie wprawilam
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-03-22 o 14:53 |
|
|
|
|
#400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli na problemy z nawilżeniem zalecamy farbowanie na rudo
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sushi jem tylko z pieczoną ryba wolę z surową ale z pieczoną mam chociaż namiastkę mojej ulubionej potrawy i zawsze postaram trzy razy zr jestem w ciąży i zeby używali innych narzędzi jak cos
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz przez to pisanie o zarciu mam ochote na wszystkie fastfoody jakie sa mozliwe ![]() Tesc odgrzewa obiad i juz jestem pewna ze bede patrzyla na talerz i myslala, ze to nie to co bym chciala
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na samą myśl o fast foodach ochotę zwymiotować. Ostatnio strasznie długo zeszło nam się u lekarza, było mi słabo z głodu i kupiłam hot doga na stacji. Dwa gryzy, poszedł do śmieci, a ja się zrzygałam.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest niestety chyab stały motyw ciąży....ja nawet jak dostaje to co chciałam to mysle ze kurde jednak nie to cchcialam.... :P |
|
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
Jest takie mądre ludowe przysłowie: Dobry fast food nie jest zły
![]() U mnie dziś zupka i też będę czuła, że to nie to dawno fast fooda nie jadłam, ale to raczej dlatego, że O DZIWO miałam ochotę na zdrowe dania... nie to co teraz
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze pewnie dobrze, ze ci nie smakowało.Ja tam omijam budki i srednio wyglądajace miejsca z jedzeniem bo sie boje o higiene takich miejsc
|
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem fenomenu hot doga ze stacji... Nie smakują mi :P a krążą o nich legendy :P
|
|
|
|
#409 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapiekanka ziemniaczano - warzywna plus ogórki -chili Cytat:
Ty masz gorzej..współczuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
ehh Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kupiłam lanomaść z ziajki i będę smarować. dzięki za wszystkie odpowiedzi, mam nadzieję, że to przesuszenie i maść sobie z tym poradzi. dzisiaj tż jedzie po łóżeczko, niestety nie było takiego jak chciałam w kolorze białym i będę je malować. też bym zjadła kfc, a dzisiaj jest wtorek i kubełek chyba za 14zł czy cuś. a jak zrobić panierke w domu? ktoś robił kiedyś? mi wychodzą zawsze takie średnie, a gdzieś czytałam, że potrzeba jaj w proszku, żeby były takie jak kfc, ale ile w tym prawdy to nie wiem |
||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hot dog z orlenu ma najlepsze parówki na rynku, Bosacka sprawdzała Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Stacja stacją - tam jakieś wymogi higieny obowiązują, podobnie jak w macu czy kfc. Bosacka z "Wiem, co jem" mówiła, ze jeśli już koniecznie musimy zjeść śmiecia, to lepiej ze stacji, czy maca, bo -mimo, że zdrowe to nie jest- to przynajmniej wiemy, ze jest to robione w czystym miejscu.
Natomiast budki omijam z daleka. Kojarzy mi się to z takim facetem, który wychodził sobie za budkę na siusiu, a potem tymi rękami robił hot-dogi. Albo z brudnymi rękami, gdzie za paznokciami można by wyhodować kilo kartofli. Zresztą, w takich kwestiach, to też jakoś bardziej ufam kobitkom, bo one mają przynajmniej czyste ręce. Ale budkom mówię stanowcze NIE.
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Drugi kocyk się robi ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za 10zl ja robiłam w płatkach kukurydzianych ale nie smakuje to tak samo... Jajka w proszku? Hmmmm...
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tymi kobietami to chyba nie ma reguły wiesz? Byłam świadkiem jak w Piotrze i Paweł na dziale wędlin ekspedientka nakaszlala i nakichala w swoje dłonie i chciała obsłużyć babkę przede mna - na co ta zwróciła jej uwagę czy Pani rak nie umyje? To z wieka łaska i obraza poszła. Takze higiena to chyba sprawa indywidualna nie kategoryzowalabym co do płci... |
|
|
|
|
#418 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja tu sobie łyczka żałowałam ![]() Cytat:
wspaniałe zdjęcie Cytat:
Namówiłaś mnie... musze coś zjeść |
|||
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj TZ jest brunetem ale jak keodys próbował zapuścić brodę to tez pod światło i niektóre włoski były rude zastanawiałam sie :cojest?: ale nie ma aż takiej gęstej wiec nigdy w sumie nir zapuścił... |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

klask i:
przeważnie makaron z jakimś sosem smietanowym i kurczakiem albo canelloni zapiekane. Na pewno zdrowe to nie jest, ale co zrobić 

nie było mnie prawie 2 tyg . Zatrzymałam sie gdzieś na 125 str poprzedniego wątku - nie wiem czy bede w stanie to nadrobić 
ja robiłam w płatkach kukurydzianych ale nie smakuje to tak samo... Jajka w proszku? Hmmmm...
a to KFC jak dzisiaj wciągnę to chyba nosem Mmmm stripsiki albo pałki mniam mniam albo jeszcze longer albo twister