|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
Grejpfrutowa to już tuż tuż
|
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57788191]Do mnie ostatnio dotarło ze nie mamy czasu na kurs a jedyny jaki jest to wtedy kiedy pracujemy
I będziemy tańczyć jak debile Cos ostatnio jestem przewrażliwiona i o wszytko bym ryczała Mam nadzieje ![]() Tak ja tez '89 A jakie zaproszenia wybrałaś? Uwielbiam bez Za dzieciaka szukałam tych kwiatków z pięcioma płatkami i jadłam bo babcia mówiła ze na szczescie Już pokazuję Szału nie ma, ale są eleganckie..zdradź przepis
|
|
|
|
#1894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam się za nadrobienie, taka tu cisza
![]() Cytat:
Gratuluję win ![]() I współczuję problemów z zębem, jak dla mnie najgorszy ból Cytat:
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;57754906]patrzę na zdjęcia gdzie chcemy się przeprowadzić i tam nadal zima będzie ciężko przywyknąć do zimy konkretnej od listopada do marca minimum ja strasznie zawsze wyczekuje wiosny [/QUOTE]Wy chcecie do Kanady prawda? Mam pytanie jak to u Was wygląda z tym wyjazdem? Oszczędzacie i wyjeżdżacie w ciemno? Czy wcześniej ogarniacie pracę? Dużo formalności z takim wyjazdem jest? Wiecie już jak to będzie wyglądać? Co? Gdzie? Jak? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie mam weny na gotowanie odkąd wróciłam do rodziców potrafią mnie zawsze zirytować tekstami, że znów wymyślam i że znów będą głodni Ja uwielbiam kombinować w kuchni.Ja nie chcę żeby czymkolwiek sypali. Nie wiem czy to trzeba potem posprzątać? Kto by to ogarnął. grejpfrutowo - to tuż, tuż kla kla - gratuluję wypisania zaproszeń ja zamawiałam spersonalizowane, przerosło mnie wypisywanie.Witam kolejną PMkę
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2016-03-22 o 20:38 |
|||||
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że to tuż tuż,
ale czas nieubłaganie leci tak samo szybko dla każdej z nas, moje drogie peemki ![]() nie chce mi się wrzucać do klubu, bo przez hosta trzeba, więc wrzucę tu cokolwiek, bo już daaawno niczym się nie dzieliłam ![]() serducha i tablice na maskę auta buty luzem i na kopytkach ( kolor przekłamany, bo w sztucznym świetle) i koszyczek "ratunkowy" jeszcze niekompletny i nie widać kokardki za dobrze, bo jest w podobnym kolorze ( a światło wciąż sztuczne) a na koniec, kupiłam dziś od koleżanki takie piękne pisanki hendmejd edit:usunęłam foto tablic, jak któraś będzie chciała zobaczyć dorzucę do klubu( chociaż to w sumie nic wielkiego te tablice :P ) Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2016-03-22 o 22:44 |
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, czemu mi się foty z butami przekręciły
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Buty świetne! Pisanki też
![]() Kurde też muszę koszyczek zacząć ogarniać. Narazie ogarnęłam same koszyczki, została jeszcze zawartość
|
#1898 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Co to będzie jak będzie kilka w jednym dniu
|
|
#1899 |
|
luckygirl
|
Robie z tego przepisu http://filozofiasmaku.blogspot.com/2...yzowe.html?m=1
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to Twój jest chyba najbardziej wyczekiwany na wątku!! Dziewczyny, nie wiem co z podróżą poślubna ![]() Tzn chcieliśmy jakiegoś lasta złapać ( w dowolnym kierunku) tylko nie wiem kiedy, czy poczekać miesiąc, półtora- czy jednak od razu w maju. Tyle ze nawet na południu Europy chyba może nie być aż tak ciepło żeby np w morzu popływać...? |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
grejpfrutowa, to już tak blisko
. A na jaki bukiet w końcu się zdecydowałas?Co do podróży ja bym łapała w maju, bo jeszcze taniej. Myslę, ze spokojnie pokąpiesz się w morzu
|
|
|
|
#1902 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
jak na swój czekam,a nawet bardziej,bo z większą ekscytacją,mniejszym stresem Z niektórymi 3 lata już planujemy
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam dorzucić do niego kilka tulipanów "w kolorze butów" ale stwierdziłam, że będzie "naciapane" i zostają te jasne. I tylko tę wstążkę do obwiązania łodyg dopasuję idealnie pod buty ![]() A mnie się wydaje, że jeszcze tak ciepło to nie jest ( zwłaszcza, że ja z tych ciepłolubnych ) Cytat:
![]() pogrubione- to napewno! ![]() kurczę, myślałam, że "spadniemy" z ambon w niedzielę palmową, a tu nic, cisza. Trochę się tym jaram |
||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
ale mam ostatnio męczące dni i zero czasu na wizaż..Z dobrych wiadomości to dostałam maila, że zaproszenia są już w drodze i jutro będą
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
Mój ślub jest 27 sierpnia
zastanawiam się nad kwiatami. Kolorem przewodnim jest czerwień więc i bukiet musi mieć coś czerwonego. Podoba mi sie coś takiego czerwone róże z białymi frezjami. Co o tym sadzicie?uploadfromtaptalk1458680185950.jpguploadfromtaptalk1458680196227.jpgWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle to nawet się nie przywitalam.
więc witajcie przyszłe żony od jakiegoś czasu was podczytuje ale dopiero teraz się ujawniam jesteśmy z narzeczonym prawie 10 lat razem. Mieszkamy od 2 lat w Anglii, więc trochę utrudnione mamy załatwianie wszelkich formalności związanych ze slubem, ale mam nadzieję że jakoś damy radę wesele na ok 55 osób. Fotograf, sala, dj, kosciol, zaproszenia, makijażystka i fryzjerka, kurs przedmalzenski mamy zaklepane suknia kupiona. Przymiarki w czerwcu jak będę w Polsce. To chyba wszystko Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Jestesmy po drugiej lekcji tanca i właśnie jeszcze sie nagralismy w domu. Do maja ogarniemy
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i witaj gratulacje stażu!
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Monisiulek witaj
|
#1911 | |||
|
Konto usunięte
|
Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Ja będę sie starac o wizę na pobyt stały (family class) a Tż urodził sie w Kanadzie wiec tu mamy ułatwienie bo on niczego nie potrzebuje. Z tego co widzę to nie lubią rozdzielać małżonków i te wizy ogarniają w pierwszej kolejności i praktycznie jest pewne ze ja dostanę i od razu miałabym tez kartę stałego pobytu. (Prawa takie same jak obywatel tylko bez głosowania wiec tak samo jak i mam tutaj w UK) Z tego co sie orientuje to nie jest tak łatwo ale w zależności od waszego wieku i zawodu można aplikować. Poki co oszczędzamy i na wyjazd i na wesele i przeprowadzkę kosztów wole nie liczyć ale nie jedziemy w ciemno bo Tż zabiera prace ze sobą. Jedyne co to możliwe ze będziemy musieli zmienić prowincje do której chcemy sie przenieść z czego nie bylibyśmy super zadowoleni ale poki co na to sie nie zanosi, zobaczymy.Ja sobie cos na pewno znajdę, różnicy z tym co tutaj chyba za dużej nie ma jest o to chodzi ale zobaczę jak tam będę ![]() Formalności jest dużo wg mnie ale da sie ogarnąć. Szczerze to czekamy na jeden papier i wysyłamy aplikacje i juz bardzo na to czekam bo średnio trwa rozpatrywanie 17 miesięcy wiec chce jak najszybciej ogarnąć a stale przez cos sie przeciąga ale teraz tylko jeden papier potrzebny i można wysyłać Ogolnie nie wiem bo my idziemy inna droga jesli chodzi o wizę, na necie pewnie wiecej info by było bo na niestety za wiele nie pomogę w tym aspekcie ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem ale to jednak chyba ruletka .Ja byłam w tym czasie - koniec kwietnia początek maja tylko na Majorce i było na pewno za zimno by pływać. Do zwiedzania itd super, pogoda idealna, krotki rękaw spódniczki i letnie sukienki ale woda zimna. Ja chyba bym czekała i klikała lasta tym bardziej jesli nie macie określonego konkretnego miejsca
|
|||
|
|
|
#1912 | ||
|
żona bez ogona
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
My właśnie się widzieliśmy z 4-ką znajomych i wszyscy potwierdzili
Fiole, zazdroszczę lekcji z tańca
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dziś przyszedł świecący proszek do paznokci
właśnie skończyłam robić hybrydy
|
|
|
|
#1915 |
|
Konto usunięte
|
Mi przyszły lakiery i long4lashes wiec zaczynam i zobaczymy czy zauważę jakąś różnice
|
|
|
|
#1916 |
|
sajkolidżist
|
Robimy mieszkanie nad warsztatem mojego taty. To osobny budynek, na górze uda nam się mieć 120-130 metrów Będziemy robić osobne wejście z dużym tarasem i garażem na nasze auto, piętro + antresolę. Jeśli pójdzie po naszej myśli, to może święta w 2017 spędzimy na swoim Mieliśmy się budować od podstaw, ale rodzice nam zaproponowali tę opcję, a nam się mega spodobała. Okolica piękna, możliwości rozbudowy spore, będziemy mieć własny, niezależny ogród. No i odchodzi mnóstwo kosztów, bo i działka i instalacje, które już tam są porobione, łącznie z CO i wodą z własnej studni
|
|
|
|
#1917 |
|
luckygirl
|
Witam nowa PMke
![]() Ja wlasnie zbieram pupeczke na odczulanie. Dobrze, ze juz jest sroda
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa pm
Dziś do dentysty - strach jak zawsze, ale dziś bez paniki zobaczymy jak będzie :P wieczorem mamy druga lekcje tańca. Mieliśmy poćwiczyć kroki z pierwszej, ale nie wyszło. Może przed samą lekcja się uda.Muszę gdzieś poszukać fotonarożników do księgi gości. Wiem, że są na necie, ale stacjonarnie chciałam wybrać w święta będę zbierać potwierdzenia od mojej rodziny Sądzę że w kwietniu czas mocno przyspieszy ![]() ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Mors wizja mieszkania świetna bardzo dużo kosztów Wam odpadnie
|
|
|
|
#1919 |
|
luckygirl
|
Ale mrozny poranek. Dobrze, ze slonce zza chmur sie przedziera to moze tak depresyjnie nie bedzie
Iskra mi juz czas strasznir leci. Zanim sie obejrze bedzie lipiec i dopiero zacznie sie nerwowka az sie boje, ze ze stresu schudne tak, ze suknia bedzie na mnie wisiala ![]() Juz teraz malo co jem a co bedzie jak przyjdzie cieplota. |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mi juz rez czas mega szybko leci !
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

będzie ciężko przywyknąć do zimy konkretnej od listopada do marca minimum
ja strasznie zawsze wyczekuje wiosny
[/QUOTE]
potrafią mnie zawsze zirytować tekstami, że znów wymyślam i że znów będą głodni
ja zamawiałam spersonalizowane, przerosło mnie wypisywanie.

czerwone róże z białymi frezjami. Co o tym sadzicie?
ale nie jedziemy w ciemno bo Tż zabiera prace ze sobą. Jedyne co to możliwe ze będziemy musieli zmienić prowincje do której chcemy sie przenieść z czego nie bylibyśmy super zadowoleni ale poki co na to sie nie zanosi, zobaczymy.