![]() |
#2701 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Hm.. a Krówka się pojawia? ciekawa jestem jak tam jej W. ![]() ![]() Bo na jesienne wieczory to przydało by się jakieś męskie ramie, które przytuli i ogrzeje ![]() ![]() A tej torby poszukam na allegro czy gdzieś ale to nie dziś... a kosztowała chyba 79zł i napewno była w kolorze takiej ślicznej czerwieni.. ale były chyba też i czarne i brązowe i jeszcze jakieś.. Ja w tym sklepie kupiłam sobie śliczny golfik z taką śmieszną broszką ![]() a tak to fajne torby widziałam na bazarku za 30zł ![]() ![]() Zauważyłam nową osobę u nas w wątku Lele witaj ![]() Jutro mam klasówkę z "wesela".. przeczytałam I akt i trochę II i nie chce mi się tego czytać.. straszczenia też nie.. ![]() edit.. no tak jak zwykle jak jestem to nikogo nie ma i jak zwykle jestem tu najpóźniej.. Uhahana cho no tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Pamelija-
![]() Uhahana- damiecki moze byc, ale wersja filmowa przedwiosnia calkowicie odbiega od ksiazki co mnie drazni.. Nija- skoro masz takie przeliczniki to sie nie dziwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
sorki za dubla
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-11-13 o 14:58 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
uhahana Damięcki jak najbardziej
![]() pamelija pisz częściej co tam u Ciebie ![]() No właśnie ciekawe jak z W. ...? Jakoś dziwnie się czuje...
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I sie nie dziwie,że z takimi przelicznikami wolisz podstawe. Bo rozszerzona historia i podstawowa to niebo i ziemia Pamelija:Fajnie,że jesteś ![]() Wydałam dzisiaj całą stówe na same bzdety ![]() Kupiłam sobie zalotke,liner,lakier do włosów,ramke do zdjęcia( nie wiem po co,ale tania była ![]() ![]() ![]() No i nie ma pieniędzy ![]() Czekam teraz na bluze ehh mam nadzieje,że przyjdzie szybciutko bo juz nie moge sie doczekac ![]() Zastanawiam sie czy nie zmienic historii na podstawową,strasznie sie boje tej rozszerzonej czuje,że nic nie umiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
![]() To ja... Byłam w szkole na AŻ 3 lekcjach. Sprawdzian z biologii tradycyjnie pisaliśmy 'w grupach' hehehe czyli wszyscy gadali, a babka jakoś niespecjalnie zwracała na to uwagę ![]() I jeszcze kółko z fizy odwołane, więc jestem w domu już od drugiej, a normalnie przyszlabym mniej więcej teraz. Czyly jest dobrze ![]() Dziewczyny, zamawiam buty ze Stanów. Jak myślicie, długo będą szły? Lele, Ty chyba sukienkę zamawiałaś z zagranicy, opowiedz coś ![]() ![]() Ywonula jak ja Ci zazdroszczę tego jeżdżenia ![]() ![]() Coś ze mną nie tak. Rodzice wybierają się na zakupy do Focusa, a mi... się nie chce. Wolę zostać w domu i wykorzystać ten czas jakoś pożytecznie. Chyba się starzeję ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Niestety musze was na kilka dni opuścić wróce pewnie w sobote,odłączam komputer bo jestem juz uzależniona od neta i zamiast siedziec przy kompie bede sie uczyć (mam nadzieje) no i jeszcze kilka ważnych spraw mam do przemyślenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() bylam na "moim" filmie i powiem tylko, że porażka ![]() wczesniej na dworcu dojrzalam kawalek siebie, ale tylko dlatego, ze wiedzialam w ktorym miejscu wtedy bylam ![]() ogolnie te sceny ze statystami szły bardzo szybko, ludzie zamazani, nawet ci ktorzy szli w strone kamery wlasciwie tylko "migają" i ciezko kogokolwiek dojrzec.. a tymbardziej gdzies z tylu. nie ma szans zeby jakas znajoma osoba mnie rozpoznala, sama mialam z tym trudnosci ![]() takze jesli ktoras z Was sie wybierala to.. naprawde szkoda kasy. poza tym sam film mocno sredni. na sali oprocz mnie i tzta byly 3 osoby ![]()
#2709 |
Zadomowienie
|
laylaa-od czegoś trzeba zacząć karierę-i nie liczy się ilość publiczności a jakość
![]()
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
A ilość osób na pewno spowodowana słabym rozreklamowaniem tego filmu.
![]() ![]() Jezu, miałam się uczyć...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
uhahana to nie starość, to staropanieństwo
![]() ide myć głowe... a potem W11 i Na wspólnej i nyny ![]() O już nie zdąże umyć się przed W11 ![]() EDIT: Ooo Agosek ![]()
#2712 |
Zadomowienie
|
uhahana-ja całe popołudnie przespałam-nie poszlam na jeden wykład (na który nie opłaca sie chodzić :P) a jak już wróciłam do domu to mi się przysnęło i nie chcialo mi się już jechać do miasta na 18.30 na ćwiczenia, więc wysłałam koledze smsa żeby mnie wpisał na listę i... poszłam dalej spać :-P
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Łohoho, nie odważę się zaprzeczyć
![]() ![]() ![]() Nie no, coś w tym jest, hahaha ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bez sensu. Jutro jedziemy do tych Gliwic, więc na lekcjach mnie nie będzie, w sumie to wątpię, żeby były jakieś lekcje, więc nie muszę się na nic uczyć. Na czwartek by wypadało, ale znam życie i wiem, że do pojutrza to już bym wszystko pozapominała, więc olałam. Ciekawe, co będzie jutro wieczorem, hahaha.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi sie film podobal.. jednakze nie wiem jak wygladasz, wiec ciezko mi powiedziec czy Cie zobacyzlam czy nie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki bezsens, w ogóle nie mam samozaparcia do nauki.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
co do butow- dzis chodzilam bo sklepach i nie ma butow takich jak chce;( jak mi sie ppodobaja to czerowne lub zoabczylam o moim wymarzonym kroju to byly biale w czarne kropki co ni jak pasuje do moej sukienki na 100dniowke, ale umowialam sie z pania z mojego ulubionego obuwniczego, ze da cynk mojej mamie jak dostanie dostawe i mama zobacyz czy warto mnnie ciagnac ( nie lubie chodzic po sklepach) i wtedy pojade i zobacze:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to o zimowe chodzi i rodzice się ze mnie śmieją, że mam taki gust, że w całej Polsce nie ma dla mnie [w sensie odpoiadających mojemu gustowi] butów i ze Stanów trzeba ciągnć, hahaha ![]() BTW pokaż sukienę ![]() ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1191077610
tylko, ze musza ja jeszcze zwezic w brzuchu:P ale z tymc zekam do grudnia.. Uhahana rodzicom sie nie dziwie:P moi rodzice i znajomi tez sie dziwia, ze sukoienke to az poza polska musialam kupowac.. ale na allegro tez takie teraz sa.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zadomowienie
|
Już nie mogę ;( Mam dość tej nauki! ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja już postaram się pisać w miarę regularnie tutaj ![]() też się cieszę, bo brakowało mi tego wątku ![]() laylaaa a no właśnie, bo pamiętam, że statystowałaś w jakimś filmie ![]() ![]() ![]() Agosek rany jak ja Cię dawno nie widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rany jak zimno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piona. Agosek, jak zwykle ładny nowy av ![]() Pamelija też na mnie zima działa zdecydowanie negatywnie, szczególnie jak jest pogoda jak dzisiaj u mnie - chlapa. Te wielkie płaty to taki jeden z niewielu przyjemnych aspektów ![]() Odpuściłam se wypracowanie do jutra. Trzecia duża rzecz do zrobienia, no cóż.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||||||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio znalazłam fajną stronkę.. Są tam świetne rozwijające gry. ![]() http://www.puchatek.pl/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha, a tekst z flaszkami jest świetny. ![]() Torebki mi się zupełnie nie podobają i wydaje mi się, że nie są warte swojej ceny.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja właśnie pisałam z tego wczoraj i liczę na 5 (trzecia piątka z fizyki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niedawno to oglądałam, podobało mi się. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
po prostu Em :)
|
Przepraszam, że pisze drugiego posta, ale skończył mi się limit emotek.
![]() A więc u mnie.. Nie było mnie tu od piątku. W sobotę byliśmy z TŻem na tej nocy reklamożerców, było bardzo fajne, wygrałam kilka rzeczy w takim jednym konkursie, do domu wróciliśmy o 4 rano. ![]() W szkole nic ciekawego. Dużo się uczę, ale chyba wciąż za mało.. ![]() Byłam wczoraj u dentysty.. zrobić ostatniego zęba!! Wizyta kontrolna za pół roku.. Jakie to piękne. ![]() A wieczorem złapała mnie straszna migrena, poszłam spać, obudziłam się późnym rankiem, nie poszliśmy z TŻem do szkoły, opiekował się mną. Na 12 jechał do pracy, więc postanowiłam wrócić do rodziców na dwa dni.. Nie wiem co mi się dzieje. ![]()
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Twój TŻ to też taki "gryzący".... ![]() Kurcze nie wiem co zrobić, bo niby ide z B. na tą 100dn ale nie gadamy nic ze sobą, nie piszemy... A ja bym bardzo chciała i wogóle chciałabym się dowiedzieć czy on idze tylko z "grzeczności" czy też może chciałby spróbować ze mną czegoś więcej... Nie chcę sie mu narzucać, nie chce do niego pierwsza pisać, bo zazwyczaj to robiłam. Ale też boje się tego ze on mnie poprostu zgasi tym ze nie chce sie ze mną spotykac... Nie no w końcu pójdzie przeciez ze mną na ta 100dn... Aaaa nie wiem... ![]() Byłam dziś na jazdach. Byliśmy only na tunelu, i jaki zonk!! Zawsze robiłam ten obrót kierownicą, a teraz Tomek mówi ze trzeba do samego końca zrobić ten obrót! I tak wychodzi! ![]() Fuck... za niedługo grudzień a ja tu ani sukienki, ani butów, ani nic nie umiem na mature próbną.... ![]()
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Pamelija u mnie ma być szampan, chyba o północy, nie pamiętam dokładnie
![]() Zresztą widzieliśmy ostatnio salę studniówkową na zdjęciach i nie zachwyca ![]() ![]() Już czuję, że będę mieć problem z sukienką, bo ja nie chcę jakiejś balowej, a jak przejrzałam wątek z sukienkami na modzie to żadna mi się nie podoba za bardzo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() ja już jestem przemęczona totalnie.. dosłownie, zasypiam na stojąco ![]() ![]() ![]() nie cytucje tego na biało ![]() wiecie, my dopiero się poznajemy. dziś pierwszy raz gadaliśmy ze sobą dłużej. fakt faktem, że spotkaliśmy się przypadkiem, ale było cudnie.. koleżanka powiedziała, że wyglądaliśmy jakbyśmy się znali od lat. nawet próbowała wkręcać coś o pozytywnych wibracjach, które się wokół unosiły, ale ja tam nie wiem ; ) : D. i jak on pachnieee... ! no cóż, chyba mnie wzięło.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jakbyś widziała jakieś ładne kiecki w Wawie to daj znać.. ja to jeszcze nawet się nie rozglądałam, ale mam dwa pomysły co do nich.. a właśnie, która z Was wklejała tu ostatnio zdjęcia sukienki? Była może czarna? i wogóle czy bym mogła prosić o adres tej strony... fuksjaa witaj ![]() tak za bardo nie jestem w temacie, ale cieszę, się, że w Twoim życiu pojawił się ktoś, kto może niedługo będzie dla Ciebie najważniejszą osobą.. cudownie jest przeżywać te motyle w brzuchu,pozytywne wibracje i inne rzeczy które z tym wszystkim się łączą ![]() jejku strasznie zimnuchno ![]() A jutro robię sobie dzień wolny od szkoły ![]() ale za to dzień z biologią będę miała ![]() dupa nic mi się nie chce.. a następne dwa tygodnie zapowiadają sie koszmarnie.. JA CHCĘ JUŻ CZERWIEC!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Ja też sobie zrobiłam wolne od szkoły. Chociaż wczoraj też nie byłam, bo pojechaliśmy do Gliwic na Politechnikę.
Już mnie męczy to, że muszę się starać mieć dobre oceny z przedmiotów, z których nie piszę matury, a na te najważnniejsze nie starcza czasu. Znów pada śnieg... Jezu... długo jeszcze?
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko wklejam linka na Marty
![]() http://www.allegro.pl/item266261260_...d_ss_hit_.html i idę, mam full roboty na jutro ![]() ![]() ogólnie u tego sprzedającego raczej oglądałam: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2530606
#2730 |
Zakorzenienie
|
Nija
![]() ![]() Jednak z komputera nie moglam zrezygnować bo musze miec stały kontakt z moim korepetytorem. Mimo,to zaglądam tu tylko na chwile i lece się uczyć bo roboty mam co nie miara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.