Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-14, 19:03   #4081
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Witajcie
chociaz nie mam kogo witać bo juz są pustki Znowu naskrobałyście sporo

Nie wiem czy zwróciłyście na to uwage, ale za około 1000 postów rozpoczniemy IV częśc watku
Pobijemy wizazowy rekord
III częśc zostaął założona 17.10 więc za 2 dni minie miesiąc, może postaramy się do 17 tego miesiąca dobić do 5000 postów

No więc pisac mi tu, pełna mobilizacja!!!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny, to na prawdę miłe z Waszej strony
a zdjęcie pierścionka mam oczywiście gotowe do pokazywania hihihi ... co prawda to zdjęcie ze strony, ale to chyba bez różnicy ... więc wklejam
jeszcze raz Ci gratuluję ,
pierścionek bardzo łądny, taki delikatny, skromny, ale robi wrażenie
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Maj

Amor (Eros) goni przed ołtarz namiętnych kochanków. Radosny seks będzie mocnym spoiwem tego małżeństwa, ale on też może być przyczyną kłopotów, jeśli partnerzy dopuszczą się zdrady, a trzeba powiedzieć, że kochliwi są oboje. W każdym razie nuda im nie grozi - wybuchy namiętności przeplatane kłótniami, rozstania i powroty, decyzje podejmowane szybko i pod nastrojem chwili, ciche dni i pojednania w łóżku.
to co podkreśliłam już teraz obecna w naszym związku, więc po slubie (maj 2009) myślę, ż eto się nie zmieni
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja bym chciala kwiecien albo maj bo w kwietniu rocznica a maj jest sliczny i wszystko sie budzi do zycia
Zgadzam się z Tobą Kasiu Maj jest przesliczny, wszystko budzi się dożycia, drzewa zaczynają kwitnąć przez co ślicznie pachnie powietrze Dlatego ja sobie wymarzyłąm maj, choć nie ma literki "r", ale nie to jest najwazniejsze.

hehe nie moge się doczekac maja 2009

A mi sie dzisiaj zakupki udały, kupiłam sobie 3 bluzeczki (mam manię bluzkową)

My oboje z Tz jesteśmy spod znaku Wodnika, a nasz horoskop partnerski jest taki:

Nieszablonowa para. Standard, tradycja, konwenanse to słowa, których nie znajdziesz w słowniku tej pary. Ich pociąga wszystko co nowoczesne, nietypowe, a nawet kontrowersyjne. Trzymają zawsze z pionierami i prekursorami każdego nowego. W każdej konfiguracji dwóch Wodników nie sposób spotkać identycznej pary. Związki dwóch superindywidualności dają zawsze oryginalne rozwiązania. Jedno jest pewne - ich dom, podział ról, układ partnerski zawsze będzie odmienny od powszechnie spotykanych. Tzw. wolne małżeństwa to z pewnością "wynalazek" dwóch Wodników.
Oni nie maja potrzeby posiadania, nie istotne są dla nich silne monotonne związki. Nade wszystko kochają swobodę i niezależność. Będą jednocześnie żyć razem i osobno. Owszem będą posiadać wspólne cele i idee, do których będą dążyć wspólnie, lecz również będą wieść życie na własną rękę.
Wodniki rzadko są o siebie zazdrosne, są ponad tym, skupiają się na sprawach wyższej wagi. Każdy z nich ma swoje grono znajomych bliższych i dalszych. Czasem z którymś z nich wyjadą w podróż lub na wycieczkę.
Stanowicie bardzo oryginalną, dla wielu wręcz ekscentryczna parę. Dobrze się czujecie w tym związku, posiadacie bowiem to co najważniejsze: wolność i niezależność. Rozstania w Waszym związku się nie zdarzają, nie są po prostu konieczne.

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 19:03   #4082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

takie małe rzeczy a ciesza co??

a mi dzis smutno... 5 tygodni w tym głupim Olsztynie
i jeszcze TZ jest zajęty i nawet nie ma czasy esa wysłas rano tylko sygnał.. a potem wieczorem dzwoni

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 19:08   #4083
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
takie małe rzeczy a ciesza co??

i jeszcze TZ jest zajęty i nawet nie ma czasy esa wysłas rano tylko sygnał.. a potem wieczorem dzwoni
Madzia chyba nie jestem w temacie,ale dlaczego nie bedziecie się widzieć 5 tygodni??

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Edytowane przez natali86
Czas edycji: 2007-11-14 o 19:32 Powód: literówka
Stary 2007-11-14, 19:26   #4084
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
wryyyy...ja też bym poszła na relaks do fryzjera, ale nie moge bo zapuszczam włoski...zapuszczam...zap uszczam...zapuszczam...mu sze sobie powtarzac.
Natomiast farba dopiero na sylwestra.
Wczoraj w koncu (zbierałam się juz 4 miesiące) zakupiłam sobie olejek rycynowy. Musze się w koncu przekonac jak to cudo działa
Hania moja fryzjerka jak zapuszczam włosy, to mówi, że najłagodniej odczuję zapuszczanie jeśli regularnie będę do nie przychodziła. NA początku myślałam, że chce mnie tylko naciągnąc a teraz widzę, że ma rację. CO 2 miesiące coś tam przytnie, nada kształt, podetnie końcóweczki i bezboleśnie niedługo znowu będę miała dłuższe włoski

A tak w ogóle wróciłam od laryngologa. Szukałam gabinetu z 40min. Już miałam się poddać aż w końcu doszłam. Nie lubię pytać się ludzi w Warszawie jak czegoś szukam, bo nigdy nikt nie wie gdzie to jest:/
Miałam płukanie na jedno ucho i niestety to mnie teraz boli a na drugie mam antybiotyk, bo mam zapalenie:/ dostałam antybiotyk, jakieś kropelki i jakieś tabletki antyalergiczne (a nie jestem alergikiem). W ciągu tygodnia mam poczuć się lepiej...

Cytat:
Madzialenka
Stary 2007-11-14, 19:37   #4085
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

A tak w ogóle wróciłam od laryngologa. Szukałam gabinetu z 40min. Już miałam się poddać aż w końcu doszłam. Nie lubię pytać się ludzi w Warszawie jak czegoś szukam, bo nigdy nikt nie wie gdzie to jest:/
Miałam płukanie na jedno ucho i niestety to mnie teraz boli a na drugie mam antybiotyk, bo mam zapalenie:/ dostałam antybiotyk, jakieś kropelki i jakieś tabletki antyalergiczne (a nie jestem alergikiem). W ciągu tygodnia mam poczuć się lepiej...
dużo zdrówka życze, zeby szybko Ci przeszło

Ja tez mam problemy z jednym uchem, dokłądnie z prawym, zawieje delikatny witatr a mnie już ucho zaczyna kłóć Nie tak w środku, tylko na zewnątrz także, ze dotknąc się nie moge, nasaczam wtedy kawałek waty olejkiem kamforowym i po jakimś zcasie czuję ulgę.
Strasznie jestem na takie coś podatna, moje siostra tez tak ma.

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-11-14, 19:54   #4086
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

otóza za 5 tygodnie (20 grudnia) wracam dopiero do domku mam do pisania prace magisterska, altanie po bibliotekach i poza tym pisanie prac na zaliczenie (z koleżanką - która ma wolne tylko weekendy bo na prawko chodzi jeszcze)
a TZ.. od poniedziałku do piatki pracuje 8-18 a w soboty 8-15, a poza tym ma w weekendy studium do wieczora (21.00) a w niedziele dodatkow jeszcze praktyki

Stary 2007-11-14, 19:59   #4087
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
otóza za 5 tygodnie (20 grudnia) wracam dopiero do domku mam do pisania prace magisterska, altanie po bibliotekach i poza tym pisanie prac na zaliczenie (z koleżanką - która ma wolne tylko weekendy bo na prawko chodzi jeszcze)
a TZ.. od poniedziałku do piatki pracuje 8-18 a w soboty 8-15, a poza tym ma w weekendy studium do wieczora (21.00) a w niedziele dodatkow jeszcze praktyki
to nie zaciekawie to dopiero na święta będziesz wolna.
Narazie nie smutaj się, może tak sobie wygospodarujesz czas, ze będziesz mogła przyjechac do domu chocby na 2 dni

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-11-14, 20:08   #4088
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tylko ze nawet jakbym przyjechała to on bedzie zajęty

a przed chwila skończyłam z nim rozmawiac (40 min) sie wyplakalam ze jest mi tu źle.. ze chce do domku a nie moge

a mam pytanko, czy tez słyszłyscie ze to przynosi pecha jak sie przymierzy pierscionek zareczynowy kogos, przed wlasnymi zareczynami?? Bo ja wczoraj sie zapomniałam i przymierzyłam i sie dzis pytam TZ czy te nasze plany sie nie zmien iły, bo (i mu to opowiadam) a on sie smiał.. ze teraz to ma w sumie pretekst ale ze , nie.. nic sie nie zmieniło i z zareczynami i ze slubem..

hm.. tylko skoro ja przyjade 20 grudnia to nie wiem kiedy ten pierscionek sobie wybiore tym bardziej ze mam male palce i na zamówienie bedzie trzeba

Stary 2007-11-14, 21:50   #4089
vadi
*sportaddict*

Cytat:
czy tez słyszłyscie ze to przynosi pecha jak sie przymierzy pierscionek zareczynowy kogos, przed wlasnymi zareczynami?? Bo ja wczoraj sie zapomniałam i przymierzyłam
Madzia, no prosze Cie
jak facet Cie chce i kocha, to co zmieni zalozenie cudzego kawalka metalu na palec?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 21:57   #4090
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Madzia, no prosze Cie
jak facet Cie chce i kocha, to co zmieni zalozenie cudzego kawalka metalu na palec?
hehe... ale ja jestem ciekawa czy tez slyszalyście cos takiego.. taki zabobon

Stary 2007-11-14, 22:28   #4091
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny
dawno nie pisalam ale podczytuje tu sobie Was - tyle piszecie
a ja nie mam o czym

chyba sie rozstaniemy z Tz...
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-14, 22:35   #4092
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
dawno nie pisalam ale podczytuje tu sobie Was - tyle piszecie
a ja nie mam o czym

chyba sie rozstaniemy z Tz...
jak to??
przeciez jeszcze niedawno bylo wszytsko ok

Stary 2007-11-14, 22:43   #4093
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no nie bylo.....widocznie nie czytasz moich postow....ale niewazne
Stary 2007-11-14, 22:49   #4094
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

no fakt jestem troche zalatana w dzien, ale staram sie potem nadrabiac, ale wiadomo tyle piszecie, ze to jest czasami nierealne

Stary 2007-11-14, 22:59   #4095
vadi
*sportaddict*

Cytat:
mi tez sie wydawalo, ze sobie sporo wyjasniliscie i jest lepiej
nie martw sie, Svinecko, jesli to TEN, to napewno wszystko se uda
Stary 2007-11-14, 23:06   #4096
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
a ja ostatnio nie pamietam zebym cos takiego uslyszala od mojego TZ
chyba nasz milosc przechodzi jakis kryzys
Cytat:
wiesz hihi nawet nie wiem czy to mozna nazwac olewaniem - to raczej nie chodzi o to, nawet nie wiem jak to nazwac , po prostu nasz zwiazek jest ostatnio inny, dziwny, nie wiem, niby przytulamy sie itp ale cos jest nie tak, na kazdy temat mamy rozne poglady ostatnio i nic nam w sobie nawzajem nie pasuje - nie wiem jak to ujac
nie jest dobrze
tesknie za nim jak go nie ma a jak juz jest to mnie wkurza i mam ochote go udusic i mysle ze z wzajemnoscia
kurcze nie wiem moze mamy zle dni oboje
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
mi tez sie wydawalo, ze sobie sporo wyjasniliscie i jest lepiej
nie martw sie, Svinecko, jesli to TEN, to napewno wszystko se uda
wkleilam to co ostatnio pisalam

jednego dnia jest miedzy nami super, jestesmy dla siebie mili i kochamy sie jak diabli a drugiego czar prska i skaczemy sobie do oczu, nie wiem czy to przez stres, problemy czy moze po prostu jednak nie jestsmy dla siebie stworzeni

dzis sie poklocilismy i nie odzywamy sie do siebie, nie jest dobrze

vadi no wlasnie ale czy to TEN? nie wiem kiedys tak myslalam, teraz nie wiem
to zn kocham go calym sercem i wiem ze to czlowiek z ktorym chcialabym sie zestarzec ale moze nie jestesmy wcale sobie przeznaczeni, moze zbyt wiele nas rozni

ehh jestem zmeczona ide spac
Stary 2007-11-14, 23:16   #4097
vadi
*sportaddict*

Svinecko, oczywiscie, mozliwe jest, ze to nie jest THE ONE
ale moze po prostu jak wiele par predzej czy pozniej, gdy opadaja rozowe okulary i hormony - przechodzicie najzwyklejszy w swiecie kryzys? i od Waszej cierpliwosci i checi rozmowy zalezy tak naprawde wszystko. trudno jest, gdy narastaja zle emocje traktowac partnera jak przyjaciela, a nie jak wroga, ale to wlasnie takie przyjacielskie spokojne wyjasnienie moze najwiecej pomoc. trzymam kciuki
Stary 2007-11-15, 08:17   #4098
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
P.S Wszystkie Bliźniaki, które znam są bardzo łagodnymi istotami , za to synek- tez Bliźniak to najtrudniejsze dziecko do wychowania (dwie ścierające się osobowości), wszędzie znajduje takie informacje, coś w tym jest
A ja łagodna? Bom bliźniak

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Hania moja fryzjerka jak zapuszczam włosy, to mówi, że najłagodniej odczuję zapuszczanie jeśli regularnie będę do niej przychodziła. NA początku myślałam, że chce mnie tylko naciągnąc a teraz widzę, że ma rację. CO 2 miesiące coś tam przytnie, nada kształt, podetnie końcóweczki i bezboleśnie niedługo znowu będę miała dłuższe włoski
Zgadzam się - ja chodzę co miesiąc, bo bardzo mi szybko włosy rosną, fryzjerka mi podcina, tu wyrówna, tu zetnie, włosy rosną dalej, a fryzura ciągle ma fajny kształt

Cytat:
Oj, ja czytam i pamiętam...

Cytat:
jednego dnia jest miedzy nami super, jestesmy dla siebie mili i kochamy sie jak diabli a drugiego czar prska i skaczemy sobie do oczu, nie wiem czy to przez stres, problemy czy moze po prostu jednak nie jestsmy dla siebie stworzeni

to zn kocham go calym sercem i wiem ze to czlowiek z ktorym chcialabym sie zestarzec ale moze nie jestesmy wcale sobie przeznaczeni, moze zbyt wiele nas rozni
Czasami po czasie spędzonym razem wydaje nam się, że sie kocha, a w rzeczywistości do suma szacunku, przywiązania, sympatii itd itp, która wydaje nam się być miłością, a po rozstaniu kamień spada z serca i... pojawia się taka podła myśl "chyba już dawno to nie było to...."

Ale może tak, jak pisze vadi - to tylko kryzys
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 08:41   #4099
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Svinecko trzymaj sie, może jeszcze wszystko bedzie dobrze

dziewczyny a ja cos czuje, ze w ten weekend będe potrzebowała waszego wsparcia bo to mój pierwszy weekend w Olsztynie weekend bez TZ dzis mam zajęcia na 10.00 i az do 17.00 chyba tam zasnę

Stary 2007-11-15, 09:24   #4100
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość

Nieszablonowa para. Standard, tradycja, konwenanse to słowa, których
"wynalazek" dwóch Wodników.

Oni nie maja potrzeby posiadania, nie istotne są dla nich silne monotonne związki. Nade wszystko kochają swobodę i niezależność. Będą jednocześnie żyć razem i osobno. Owszem będą posiadać wspólne cele i idee, do których będą dążyć wspólnie, lecz również będą wieść życie na własną rękę.
Wodniki rzadko są o siebie zazdrosne, są ponad tym, skupiają się na sprawach wyższej wagi. Każdy z nich ma swoje grono znajomych bliższych i dalszych. Czasem z którymś z nich wyjadą w podróż lub na wycieczkę.
Stanowicie bardzo oryginalną, dla wielu wręcz ekscentryczna parę. Dobrze się czujecie w tym związku, posiadacie bowiem to co najważniejsze: wolność i niezależność. Rozstania w Waszym związku się nie zdarzają, nie są po prostu konieczne.

Natalii bardzo ciekawy horoskop partnerski , czy rzeczywiście tak z Wami jest? Zazdrość w Waszym związku nie występuje???
I taka niezależność , że razem ale i kazdy osobno ma swój indywidualny świat ???
Ja znam jednego Wodnika- własnie przyszły pan młody z 17.11. , On jest typem wolnego ptaka- wielka indywidualnośc, chadza swoimi ścieżkami, samo to ze bierze pierwszy ślub w wieku 42 lat mówi samo za siebie....

Cytat:
wkleilam to co ostatnio pisalam

Svinecko przykro, że znowu macie dołek Ja zauważam w Waszym związku taką tendencję- upadki i wzloty.
Nie zaprzątaj sobie głowy myslami -Czy jesteście dla siebie przeznaczeni??? Co ma być to będzie...ale tak naprawdę skup się na Was, spróbuj sama kreować własną rzeczywistość, przecież to w głównej mierze od nas samych zależy jaki mamy związek
Svinecko mało nam szczegółów podajesz, więc ciężko cos tu więcej wywnioskować ...ale być może z Wami jest tak, ze zbyt wiele was różni a mniej łączy, stąd ten problem z komunikacją

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A ja łagodna? Bom bliźniak

W jakimś stopniu TAK
Tylko u Ciebie tę łagodnośc postrzegam jako takie ułożenie wewnętrzne - jasno i klarownie sprecyzowane zdanie w wielu kwestiach-poczynając od codziennych na poważnych sprawach kończąc, ukierunkowanie na swój związek, jasno okreslony życiowy cel....jesteś dla mnie osobą ułożoną , nie widzę abyś prowadziła walkę wewnętrzną z drugą HIHI

dziewczyny a ja cos czuje, ze w ten weekend będe potrzebowała waszego wsparcia bo to mój pierwszy weekend w Olsztynie weekend bez TZ [/quote]

Współczuję Madzialenko, znasz powiedzenie dla chcącego nic trudnego , ja wiem że czasem jest ciężko ale zawsze jest jakieś wyjście....to znaczy ja bym na pewno znalazła jakieś wyjście aby zobaczyć Kochanego, bo nie wyobrażam sobie aby z tak prozaicznych powodów nie widziec się tyle czasu Ale to ja, ja jestem wariatka w miłości, na szczęście znalazłam podobnego wariata wiec dla nas trudności tego rodzaju nie stanowią przeszkody....
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 09:35   #4101
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a ja cos czuje, ze w ten weekend będe potrzebowała waszego wsparcia bo to mój pierwszy weekend w Olsztynie weekend bez TZ dzis mam zajęcia na 10.00 i az do 17.00 chyba tam zasnę
Będzie dobrze, zobaczysz, bylebys tylko poczuła, że troszkę chcesz.

A co do spotkań z TŻem, to... ja Was nie rozumiem Jak się chce, to można - Moj Mąż do końca miesiąca pracuje po 14-16hh dziennie, a doliczając dojazd do pracy - 17-19h jest poza domem, ale wsiada w autobus i jedzie półtora godziny, żeby spędzić w domu 5h... (od 23 do 4...)i znowu to samo - uważa, że warto, bo nasz wspólny czas jest bezcenny, a mógłby na koszt firmy nocować w dobrym hotelu albo choćby u swojego brata zostawac i tylko na weekendy wracać Ale nie, on wraca do mnie kosztem własnego zdrowia i sił. Więc jeśli by Wam zalezalo naprawdę bardzo, to... byście mogli to zorganizować.
Cytat:
W jakimś stopniu TAK
Tylko u Ciebie tę łagodnośc postrzegam jako takie ułożenie wewnętrzne - jasno i klarownie sprecyzowane zdanie w wielu kwestiach-poczynając od codziennych na poważnych sprawach kończąc, ukierunkowanie na swój związek, jasno okreslony życiowy cel....jesteś dla mnie osobą ułożoną , nie widzę abyś prowadziła walkę wewnętrzną z drugą HIHI
O kurczaczki, tylko teraz mi powiedz, czy to dobra opnia, czy ukryta obelga?

Ale ześ mnie scharakteryzowała
Stary 2007-11-15, 09:49   #4102
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz, bylebys tylko poczuła, że troszkę chcesz.

O kurczaczki, tylko teraz mi powiedz, czy to dobra opnia, czy ukryta obelga?

Ale ześ mnie scharakteryzowała
Ja Ci dam ukrytą obelgę
Stary 2007-11-15, 09:53   #4103
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci dam ukrytą obelgę
Zartowałam noooo...

W ogóle mam podły nastrój dzisiaj i dzien mi się tak niemożliwie ciągnie, że coś strasznego
Stary 2007-11-15, 09:56   #4104
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Zartowałam noooo...

W ogóle mam podły nastrój dzisiaj i dzien mi się tak niemożliwie ciągnie, że coś strasznego

Skąd ten podły nastrój?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 09:57   #4105
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Zartowałam noooo...

uuu to słabo, a z jakiegos powodu ten nastrój czy tak po prostu ?

Ja już odliczam godziny do wesela sobotniego, jakaś nieuzasadniona panika mi się wdarła ....nie wiem o co chodzi ??? Chyba o to świadkowanie
Stary 2007-11-15, 10:00   #4106
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Skąd ten podły nastrój?
Cytat:
uuu to słabo, a z jakiegos powodu ten nastrój czy tak po prostu ?
A w sumie to tak po prostu, z tego powodu co go wyżej ujełam Jak przyjeżdza do domu to jest tak zmęczony, że nie ma siły jeść i ze zmęczenia zasnąc nie może

A weekend studencki mamy obydwoje od rana do wieczora zajęcia.
Zamęczy mi się bidulek
Stary 2007-11-15, 10:05   #4107
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A w sumie to tak po prostu, z tego powodu co go wyżej ujełam Jak przyjeżdza do domu to jest tak zmęczony, że nie ma siły jeść i ze zmęczenia zasnąc nie może

Zamęczy mi się bidulek
To rzeczywiście nie za fajnie , najgorsze że weekend też się nie zapowiada, że naładujecie akumulatory ....Planujecie jakiś urlop wkrótce, chociaz na regenerację ???
Stary 2007-11-15, 10:09   #4108
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
hehe... ale ja jestem ciekawa czy tez slyszalyście cos takiego.. taki zabobon
Madziu mnie mama przestrzegała, zebym nie dawała koleżankom przymierzać mojego pierścionka na razie nikomu nie dałam

Ale jakiś rok temu przymierzyłam pierścionek koleżanki i ona jest już teraz mężatką , a ja zaręczona. Luz.
Nie obraź się, ale po co pytałaś sie TŹ-ta czy Wasze plany sie nie zmieniły? ............

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 10:10   #4109
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście nie za fajnie , najgorsze że weekend też się nie zapowiada, że naładujecie akumulatory ....Planujecie jakiś urlop wkrótce, chociaz na regenerację ???
Póki nie skończy negocjacji (goowno, sorry, ale jak przychodzi i mowi co tam sie dzieje, to rączki opadają...) to tak będzie wracał I podejrzewają, że to jeszcze 2 tygodnie może potrwać...
A wtedy to tydzień wolnego i jedziemy do buszu...

Własnie takiego maila dostałam od Męża, że normalnie się rozklejam, tyle miłości, czułości w nim...
Stary 2007-11-15, 10:15   #4110
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Zamęczy mi się bidulek
Musisz wytrwale czekać końca.. a wspólny wyjazd na pewno wszsytko zrekompensuje A gdzie sie wybieracie? Chwal sie

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości