|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Witajcie
![]() chociaz nie mam kogo witać bo juz są pustki Znowu naskrobałyście sporo Nie wiem czy zwróciłyście na to uwage, ale za około 1000 postów rozpoczniemy IV częśc watku Pobijemy wizazowy rekord III częśc zostaął założona 17.10 więc za 2 dni minie miesiąc, może postaramy się do 17 tego miesiąca dobić do 5000 postów No więc pisac mi tu, pełna mobilizacja!!! Cytat:
pierścionek bardzo łądny, taki delikatny, skromny, ale robi wrażenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego ja sobie wymarzyłąm maj, choć nie ma literki "r", ale nie to jest najwazniejsze.hehe nie moge się doczekac maja 2009 ![]() ![]() A mi sie dzisiaj zakupki udały, kupiłam sobie 3 bluzeczki (mam manię bluzkową) ![]() My oboje z Tz jesteśmy spod znaku Wodnika, a nasz horoskop partnerski jest taki: Nieszablonowa para. Standard, tradycja, konwenanse to słowa, których nie znajdziesz w słowniku tej pary. Ich pociąga wszystko co nowoczesne, nietypowe, a nawet kontrowersyjne. Trzymają zawsze z pionierami i prekursorami każdego nowego. W każdej konfiguracji dwóch Wodników nie sposób spotkać identycznej pary. Związki dwóch superindywidualności dają zawsze oryginalne rozwiązania. Jedno jest pewne - ich dom, podział ról, układ partnerski zawsze będzie odmienny od powszechnie spotykanych. Tzw. wolne małżeństwa to z pewnością "wynalazek" dwóch Wodników. Oni nie maja potrzeby posiadania, nie istotne są dla nich silne monotonne związki. Nade wszystko kochają swobodę i niezależność. Będą jednocześnie żyć razem i osobno. Owszem będą posiadać wspólne cele i idee, do których będą dążyć wspólnie, lecz również będą wieść życie na własną rękę. Wodniki rzadko są o siebie zazdrosne, są ponad tym, skupiają się na sprawach wyższej wagi. Każdy z nich ma swoje grono znajomych bliższych i dalszych. Czasem z którymś z nich wyjadą w podróż lub na wycieczkę. Stanowicie bardzo oryginalną, dla wielu wręcz ekscentryczna parę. Dobrze się czujecie w tym związku, posiadacie bowiem to co najważniejsze: wolność i niezależność. Rozstania w Waszym związku się nie zdarzają, nie są po prostu konieczne.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
takie małe rzeczy a ciesza co??
![]() a mi dzis smutno... 5 tygodni w tym głupim Olsztynie ![]() i jeszcze TZ jest zajęty i nawet nie ma czasy esa wysłas rano tylko sygnał.. a potem wieczorem dzwoni
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia chyba nie jestem w temacie,ale dlaczego nie bedziecie się widzieć 5 tygodni??
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
Edytowane przez natali86 Czas edycji: 2007-11-14 o 19:32 Powód: literówka |
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz widzę, że ma rację. CO 2 miesiące coś tam przytnie, nada kształt, podetnie końcóweczki i bezboleśnie niedługo znowu będę miała dłuższe włoski![]() A tak w ogóle wróciłam od laryngologa. Szukałam gabinetu z 40min. Już miałam się poddać aż w końcu doszłam. Nie lubię pytać się ludzi w Warszawie jak czegoś szukam, bo nigdy nikt nie wie gdzie to jest:/ Miałam płukanie na jedno ucho i niestety to mnie teraz boli a na drugie mam antybiotyk, bo mam zapalenie:/ dostałam antybiotyk, jakieś kropelki i jakieś tabletki antyalergiczne (a nie jestem alergikiem). W ciągu tygodnia mam poczuć się lepiej...Cytat:
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam problemy z jednym uchem, dokłądnie z prawym, zawieje delikatny witatr a mnie już ucho zaczyna kłóć Nie tak w środku, tylko na zewnątrz także, ze dotknąc się nie moge, nasaczam wtedy kawałek waty olejkiem kamforowym i po jakimś zcasie czuję ulgę.Strasznie jestem na takie coś podatna, moje siostra tez tak ma.
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
otóza za 5 tygodnie (20 grudnia) wracam dopiero do domku
mam do pisania prace magisterska, altanie po bibliotekach i poza tym pisanie prac na zaliczenie (z koleżanką - która ma wolne tylko weekendy bo na prawko chodzi jeszcze) ![]() a TZ.. od poniedziałku do piatki pracuje 8-18 a w soboty 8-15, a poza tym ma w weekendy studium do wieczora (21.00) a w niedziele dodatkow jeszcze praktyki
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero na święta będziesz wolna.Narazie nie smutaj się, może tak sobie wygospodarujesz czas, ze będziesz mogła przyjechac do domu chocby na 2 dni
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze nawet jakbym przyjechała to on bedzie zajęty
![]() a przed chwila skończyłam z nim rozmawiac (40 min) sie wyplakalam ze jest mi tu źle.. ze chce do domku a nie moge a mam pytanko, czy tez słyszłyscie ze to przynosi pecha jak sie przymierzy pierscionek zareczynowy kogos, przed wlasnymi zareczynami?? Bo ja wczoraj sie zapomniałam i przymierzyłam i sie dzis pytam TZ czy te nasze plany sie nie zmien iły, bo (i mu to opowiadam) a on sie smiał.. ze teraz to ma w sumie pretekst ale ze , nie.. nic sie nie zmieniło i z zareczynami i ze slubem..hm.. tylko skoro ja przyjade 20 grudnia to nie wiem kiedy ten pierscionek sobie wybiore tym bardziej ze mam male palce i na zamówienie bedzie trzeba
|
|
|
|
#4089 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() jak facet Cie chce i kocha, to co zmieni zalozenie cudzego kawalka metalu na palec?
|
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
dawno nie pisalam ale podczytuje tu sobie Was - tyle piszecie a ja nie mam o czym chyba sie rozstaniemy z Tz...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez jeszcze niedawno bylo wszytsko ok |
|
|
|
|
#4093 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no nie bylo.....widocznie nie czytasz moich postow....ale niewazne
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt jestem troche zalatana w dzien, ale staram sie potem nadrabiac, ale wiadomo tyle piszecie, ze to jest czasami nierealne
|
|
|
|
#4095 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jednego dnia jest miedzy nami super, jestesmy dla siebie mili i kochamy sie jak diabli a drugiego czar prska i skaczemy sobie do oczu, nie wiem czy to przez stres, problemy czy moze po prostu jednak nie jestsmy dla siebie stworzeni dzis sie poklocilismy i nie odzywamy sie do siebie, nie jest dobrze vadi no wlasnie ale czy to TEN? nie wiem kiedys tak myslalam, teraz nie wiem to zn kocham go calym sercem i wiem ze to czlowiek z ktorym chcialabym sie zestarzec ale moze nie jestesmy wcale sobie przeznaczeni, moze zbyt wiele nas rozni ehh jestem zmeczona ide spac
|
|
|
#4097 |
|
*sportaddict*
|
Svinecko, oczywiscie, mozliwe jest, ze to nie jest THE ONE
![]() ale moze po prostu jak wiele par predzej czy pozniej, gdy opadaja rozowe okulary i hormony - przechodzicie najzwyklejszy w swiecie kryzys? i od Waszej cierpliwosci i checi rozmowy zalezy tak naprawde wszystko. trudno jest, gdy narastaja zle emocje traktowac partnera jak przyjaciela, a nie jak wroga, ale to wlasnie takie przyjacielskie spokojne wyjasnienie moze najwiecej pomoc. trzymam kciuki
|
|
|
|
#4098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bom bliźniak ![]() Cytat:
![]() Oj, ja czytam i pamiętam... Cytat:
Ale może tak, jak pisze vadi - to tylko kryzys
|
|||
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko trzymaj sie, może jeszcze wszystko bedzie dobrze
dziewczyny a ja cos czuje, ze w ten weekend będe potrzebowała waszego wsparcia bo to mój pierwszy weekend w Olsztynie weekend bez TZ dzis mam zajęcia na 10.00 i az do 17.00 chyba tam zasnę
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natalii bardzo ciekawy horoskop partnerski , czy rzeczywiście tak z Wami jest? Zazdrość w Waszym związku nie występuje???![]() I taka niezależność , że razem ale i kazdy osobno ma swój indywidualny świat ??? Ja znam jednego Wodnika- własnie przyszły pan młody z 17.11. , On jest typem wolnego ptaka- wielka indywidualnośc, chadza swoimi ścieżkami, samo to ze bierze pierwszy ślub w wieku 42 lat mówi samo za siebie....Cytat:
Ja zauważam w Waszym związku taką tendencję- upadki i wzloty.Nie zaprzątaj sobie głowy myslami -Czy jesteście dla siebie przeznaczeni??? Co ma być to będzie...ale tak naprawdę skup się na Was, spróbuj sama kreować własną rzeczywistość, przecież to w głównej mierze od nas samych zależy jaki mamy związek ![]() Svinecko mało nam szczegółów podajesz, więc ciężko cos tu więcej wywnioskować ...ale być może z Wami jest tak, ze zbyt wiele was różni a mniej łączy, stąd ten problem z komunikacją ![]() Cytat:
dziewczyny a ja cos czuje, ze w ten weekend będe potrzebowała waszego wsparcia bo to mój pierwszy weekend w Olsztynie weekend bez TZ [/quote]Współczuję Madzialenko, znasz powiedzenie dla chcącego nic trudnego , ja wiem że czasem jest ciężko ale zawsze jest jakieś wyjście....to znaczy ja bym na pewno znalazła jakieś wyjście aby zobaczyć Kochanego, bo nie wyobrażam sobie aby z tak prozaicznych powodów nie widziec się tyle czasu Ale to ja, ja jestem wariatka w miłości, na szczęście znalazłam podobnego wariata wiec dla nas trudności tego rodzaju nie stanowią przeszkody....
|
|||
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spotkań z TŻem, to... ja Was nie rozumiem Jak się chce, to można - Moj Mąż do końca miesiąca pracuje po 14-16hh dziennie, a doliczając dojazd do pracy - 17-19h jest poza domem, ale wsiada w autobus i jedzie półtora godziny, żeby spędzić w domu 5h... (od 23 do 4...)i znowu to samo - uważa, że warto, bo nasz wspólny czas jest bezcenny, a mógłby na koszt firmy nocować w dobrym hotelu albo choćby u swojego brata zostawac i tylko na weekendy wracać Ale nie, on wraca do mnie kosztem własnego zdrowia i sił. Więc jeśli by Wam zalezalo naprawdę bardzo, to... byście mogli to zorganizować.Cytat:
Ale ześ mnie scharakteryzowała
|
||
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ten podły nastrój?
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już odliczam godziny do wesela sobotniego, jakaś nieuzasadniona panika mi się wdarła ....nie wiem o co chodzi ??? Chyba o to świadkowanie
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
A w sumie to tak po prostu, z tego powodu co go wyżej ujełam
Jak przyjeżdza do domu to jest tak zmęczony, że nie ma siły jeść i ze zmęczenia zasnąc nie może ![]() A weekend studencki mamy obydwoje od rana do wieczora zajęcia. Zamęczy mi się bidulek
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, najgorsze że weekend też się nie zapowiada, że naładujecie akumulatory ....Planujecie jakiś urlop wkrótce, chociaz na regenerację ???
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie mama przestrzegała, zebym nie dawała koleżankom przymierzać mojego pierścionka na razie nikomu nie dałam Ale jakiś rok temu przymierzyłam pierścionek koleżanki i ona jest już teraz mężatką , a ja zaręczona. Luz. Nie obraź się, ale po co pytałaś sie TŹ-ta czy Wasze plany sie nie zmieniły? ............ |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podejrzewają, że to jeszcze 2 tygodnie może potrwać...A wtedy to tydzień wolnego i jedziemy do buszu... Własnie takiego maila dostałam od Męża, że normalnie się rozklejam, tyle miłości, czułości w nim... |
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie sie wybieracie? Chwal sie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

Znowu naskrobałyście sporo

Dlatego ja sobie wymarzyłąm maj, choć nie ma literki "r", ale nie to jest najwazniejsze.

Bom bliźniak 
mnie mama przestrzegała, zebym nie dawała koleżankom przymierzać mojego pierścionka