Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-15, 23:27   #4261
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Wyrównałam włosy. Może zrobię jakieś zdjęcia to pokażę.
Zdolna ta moja mamusia obyło się bez fryzjera, przynajmniej nie ma zmian nadprogramowych, jak to zwykle bywa.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 23:40   #4262
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Etko podziwiam to co robisz, ukłon dla ciebie.. Wiem co to dr Clown. Widziałam tez film Patch Adams - znakomity. Wiem co to wolontariat.. wiem z własnego doświadczenia Ale onkologia dziecięca jest ponad moją siłe.. Ciesze się, że są takie osoby jak ty
dziękuję za tak miłe słowa.

a ja to w ogóle taki dziwak-cudak jestem. jakoś w życie chyba mam wpisane pomaganie osobom poszkodowanym przez los.
samo to, że w kwietniu będę dyplomowanym peadgogiem specjalnym chyba o tym świadczy
a w pracy też dzieci niepełnosprawne są chyba najukochańsze..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 08:24   #4263
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
hihi tylko ze mój TZ nie ma samochodu i jak juz skoncze zajecia i te studium to jest juz po 21 i wtedy nie ma juz autobusów do Olsztyna
My też nie mamy samochodu
Cytat:
dziewczyny mam pytanie: czy moze orientujecie sie ile sie czeka tak mniej więcej na pierscionek jesli robisz go na zamowienie?? bo ja mam rozmiar 9 i kobietka powiedziaa kiedys nam ze na zamówienie pewnie bedzie trzeba robic i tak sie własnie zastanawiam ile bedzie trzeba czekac??
Cytat:
Bo mi dzis kolezanka powiedziala, ze ponad miesiąc czy to mozliwe??
My na obrączki robione na zamówienie czekaliśmy miesiąc Ale podobno dlatego, że nie da się ich od razu zrobić idealnie i trzeba probować
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Wyrównałam włosy. Może zrobię jakieś zdjęcia to pokażę.
Zdolna ta moja mamusia obyło się bez fryzjera, przynajmniej nie ma zmian nadprogramowych, jak to zwykle bywa.
Dobrze mieć taka mamusię
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 08:30   #4264
vadi
*sportaddict*

Hihi - OT, co Ty cwiczysz? bo potrzebuje odmiany, zeby sie zmobilizowac
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 08:40   #4265
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Hihi - OT, co Ty cwiczysz? bo potrzebuje odmiany, zeby sie zmobilizowac
vadi przede wszystkim ostatnio pływam

Co do ćwiczeń to ostatnio robię 8 minutes różne i streching, które, jak się dziś okazało dają efekty
Przyszłam w moim nowych płaściutkich oficerkach do pracy i spódnicy nad kolano, a koleżanka z daleka "Jezu, ja nie wiedziałam, że Ty masz takie piękne zgrabne nogi!!" No jak to, chodzę przecież w kieckach czasami... "Ale dopiero płaskie buty pokazują jak nogi naprawdę wyglądają, a Twoje wyglądają świetnie" Warto było w pocie czoła ćwiczyć te udziska
Stary 2007-11-16, 08:42   #4266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

buu jak się źle czuje chyba sie czyms przytrułam bo od 7 mnie tak boli brzuch i non stop do łazienki latam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 08:43   #4267
vadi
*sportaddict*

Brawo, Hihi to chyba odkurze zestaw 8 min

Madziu - marsz po wegiel
Stary 2007-11-16, 08:46   #4268
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
o.. a ja jeszcze nie słyszałam o tego typu ćwiczeniach, ktos mnie wtajemniczy ??

Stary 2007-11-16, 08:46   #4269
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
buu jak się źle czuje chyba sie czyms przytrułam bo od 7 mnie tak boli brzuch i non stop do łazienki latam
Biedactwo Ja pijam rumianek wtedy...

Albo do apteki...
Cytat:
Odkurz, odkurz
Ja ostatnio coraz więcej takich komentarzy słyszę Az miło się robi I wiem, że naprawdę warto

Jeśli chodzi o uda, to... ja robiłam ten zestaw na dupcię i to on tak zbawiennie na nogi zadziałał

Mi się moje nogi średnio podobają bo łydki szerokie, a kostki wąskie
Stary 2007-11-16, 08:48   #4270
vadi
*sportaddict*

Cytat:
o.. a ja jeszcze nie słyszałam o tego typu ćwiczeniach, ktos mnie wtajemniczy ??
boski facecik w boskim trykocie w paski

1. http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts
2. http://www.youtube.com/watch?v=FA8kaDOzr7U
3. http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related
4. http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related
5. http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related

pamietam, ze sobie kiedys na tym nieźle stuningowałam brzuch

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Odkurz, odkurz
Ja ostatnio coraz więcej takich komentarzy słyszę Az miło się robi I wiem, że naprawdę warto

Jeśli chodzi o uda, to... ja robiłam ten zestaw na dupcię i to on tak zbawiennie na nogi zadziałał

zazdroszczę bo miałam ok tygodniowy zastój wagowo-wymiarowy, na szczęście dzisiaj go pokonałam jeszcze 1,5 kg

Cytat:
mi taniec towarzyski rozbudował mięśnie łydek, rozciąganie itp nic nie daje
ale ogólnie pewnie tylko ja to widzę moim odwiecznym 'nożnym' problemem sa tzw bryczesy, czyli balony z budyniem po zew. stronie uda, na połączeniu nogi i pośladka
Stary 2007-11-16, 08:55   #4271
kulbit
Zakorzenienie

Jak wy tak zaczynacie dzien od ćwiczeń i zrzucania wagi, to ja wam coś powiem.. Weszłam wczoraj na wagę i aż mi się oczy szeroko otworzyły, 4 dni na SB i ja mam ponad 2 kg mniej To możliwe wogole? szok! Mąż tak samo

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 08:57   #4272
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Jak wy tak zaczynacie dzien od ćwiczeń i zrzucania wagi, to ja wam coś powiem.. Weszłam wczoraj na wagę i aż mi się oczy szeroko otworzyły, 4 dni na SB i ja mam ponad 2 kg mniej To możliwe wogole? szok! Mąż tak samo
Go girl

Cytat:
dostaje zakwasów na samo wspomnienie tego zestawu
(już się ściągają wszystkie filmy 8 min )
Stary 2007-11-16, 09:02   #4273
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Go girl :dzieku je:
Nieźle nie? A poza tym najlepsze jest to, ze ja nie mam ochoty na słodycze!!! Wogóle! Normalnie 1 dzień bez słodyczy u mnie to juz było bardzo dużoooo, a teraz spoko, luzik Mam chęć na owoce, ale poczekam za tydzień będę mogła je jeść, wytrzymam Poza tym dieta mi smakuje i nie powoduje, ze się z nia męczę, a to najlepsze
A co wy jadałyście na I etapie na śniadanie, ja narazie lecę na omletach, ale już mi się nudzą;D

Stary 2007-11-16, 09:04   #4274
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Nieźle nie? A poza tym najlepsze jest to, ze ja nie mam ochoty na słodycze!!! Wogóle! Normalnie 1 dzień bez słodyczy u mnie to juz było bardzo dużoooo, a teraz spoko, luzik Mam chęć na owoce, ale poczekam za tydzień będę mogła je jeść, wytrzymam Poza tym dieta mi smakuje i nie powoduje, ze się z nia męczę, a to najlepsze
A co wy jadałyście na I etapie na śniadanie, ja narazie lecę na omletach, ale już mi się nudzą;D
najczesciej jajecznice z różnymi dodatkami, ale ja jestem jajkożerna, wiec moge wcinać jajka w nieograniczonych ilościach
Stary 2007-11-16, 09:35   #4275
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
boski facecik w boskim trykocie w paski
pamietam, ze sobie kiedys na tym nieźle stuningowałam brzuch

zazdroszczę bo miałam ok tygodniowy zastój wagowo-wymiarowy, na szczęście dzisiaj go pokonałam jeszcze 1,5 kg

mi taniec towarzyski rozbudował mięśnie łydek, rozciąganie itp nic nie daje
ale ogólnie pewnie tylko ja to widzę moim odwiecznym 'nożnym' problemem sa tzw bryczesy, czyli balony z budyniem po zew. stronie uda, na połączeniu nogi i pośladka
Miałam to samo, ale... mi streching pomaga i uda się wysmukliły.
Ale może to dlatego, że już nie biegam?
A facet z 8minutes to mnie doprowadza do śmiechu zawsze
Cytat:
Oby tak dalej

Kur*** mać!!! W ogóle jestem wściekła Jędza z pracy ode mnie, suczysko jedno rozpuszcza plotki, że zostałam w firmie, bo... mam romans z dyrektorem Ona ma lat 50, jest pusta i... jedyne co robi to czepia się, puszcza plotki i balsamuje ręce I raczej ani awans ani podwyżka ją nie czeka...
Stary 2007-11-16, 09:38   #4276
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
" zadzwonil, zapytal czy sie widzimy bo jak mam plany to idzie do brata. mowie ok. bo myslal ze chce z tym mieszkaniem kombinowac. ja mowie ze wlasnie nie wiem: dzwonic czy nie. a on: jak sobie chcesz, mi to obojetne.

no zesz... przez lzy powiedzialam ze jak obojetne to trudno, nie ma oczym gadac.
to co mi tylko zalezy na mieszkaniu, moze ze slubem jest tak samo. chyba wie jaka jest sytuacja. nie zalezy my zebym sie jak najszybciej wyrwala?

zabolaly mnie te slowa
Mimo, ze problem już zarzegnany to wtrącę, ze to ja znalazłam mieszkanie i praktycznie wisieliśmy tylko na telefonie. ja mu opisywałam jak wyglądają itd. Na szczęście spodobało mi się chyba 4 czy 5-te mieszkanie które odwiedziłam. Ale też kilka razy słyszałam teksty typu ,,jak chcesz to wynajmiemy to mieszkanie, a jak nie znajdziesz to przecież mamy gdzie mieszkać (czyli osobno). I też wtedy myślałam, ze mu nie zależy, ze tylko ja chcę mieszkać razem. Dodam, ze on wtedy był w innym mieście więc nie mógł ze mną szukać. A mówiąc mi, ze ,,jak nie znajdę to najwyżej będziemy mieszkać tak jak teraz" chodziło mu o to żebym sie nie przemęczała z tym szukaniem. Mężczyźni czasami mówią tak dziwnym językiem...

Cytat:

dziewczyny mam pytanie: czy moze orientujecie sie ile sie czeka tak mniej więcej na pierscionek jesli robisz go na zamowienie?? bo ja mam rozmiar 9 i kobietka powiedziaa kiedys nam ze na zamówienie pewnie bedzie trzeba robic i tak sie własnie zastanawiam ile bedzie trzeba czekac??
To możliwe. W moim przypadku tak było

Cytat:
Nigdy nie czytałam o tej diecie. może warto??? poszukam cos w internecie.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 09:38   #4277
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

uuuuu co za pinda jedna. ale widać ze przemawia za nia zazdrość

Stary 2007-11-16, 09:41   #4278
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
uuuuu co za pinda jedna. ale widać ze przemawia za nia zazdrość
Oh, brak słów... Mam ochotę podejść do niej i strzelić w pysk, ale... nie wiem jak szerokie kręgo narazie plotka zatoczyła, bo moja koleżanka mnie na bok wzięła i powiedziała, że mam uważać, bo to babsko do niej przyszło i powiedziało o swoich "podejrzeniach"... Koleżanka ją wyśmiała i kazała leczyć się na głowę itd itp. tamta spuściła z tonu... ale po takiej durnej babe to wszystkiego się można spodziewać...
Stary 2007-11-16, 09:43   #4279
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

hihi a ja to bym podeszła i sie zapytała jej skąd to ma takie informacje na twój temat??

Stary 2007-11-16, 09:50   #4280
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Kur*** mać!!! W ogóle jestem wściekła Jędza z pracy ode mnie, suczysko jedno rozpuszcza plotki, że zostałam w firmie, bo... mam romans z dyrektorem Ona ma lat 50, jest pusta i... jedyne co robi to czepia się, puszcza plotki i balsamuje ręce I raczej ani awans ani podwyżka ją nie czeka...
ja też mam takiego jednego debila w pracy. jestem asystentką i obo mam gabinet dyrektora (z cienkiemi ścianami), no i usłyszałam jak on podburza dyrektora przeciwko mnie, i pyta sie go czy ja jestem asystentka czy sekretarką i czy czymś to sie różni....
i wiele innych tekstów... jeszcze nie zareagowałam, tzn. oni myślą, ze tego nie słyszałam, ale nadejdzie czas...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 09:52   #4281
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
hihi a ja to bym podeszła i sie zapytała jej skąd to ma takie informacje na twój temat??
Ona zasugerowała koleżance, że "dyrektor jest bardzo głęboko we mnie zapatrzony i aż dziwnie to wygląda, bo podwyżkę dostałam i za studia płaci, że niby dlaczego? Bo przecież to az podejrzane..." A oni do cholery jasne po prostu chcieli mnie zatrzymać...
I dokumenty podpisywała Pani Dyrektor.
Zaraz wyjdzie, że mam romans z każdym, kto się do mnie uśmiecha.
Stary 2007-11-16, 09:52   #4282
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dobrnęłam i ,,wycytowałam" to co dla mnie jest ważne. Piszesz, że chcesz aby ten związek był coraz lepszy i zebyście się miło zaskakiwali, ale... mówisz mu ostre słowa. Myślę, ze sama doszłaś do ważnych wniosków, ze już wiesz, ze Twoje zachowanie jest spowodowane jego ,,ociąganiem się". Mnie też to irytowało. Więc rozumiem. a na jakim etapie teraz jesteście, tzn. czy powiedziałąś mu na czym Ci zalezy? Czy nie zamierzasz poruszać tego tematu (nie wiem, bo niedługo tu jestem i mogłam to przegapić)

taaak....mowilam mu wiele razy, czesto rozmawiamy o wspolnej przyszlosci - on wie czego ja oczekuje, wie ze chce miec rodzine, meza.dom....on podobno tez
z tego co mowil to tak kiedys bedzie ale kiedy? hmmmm
nawet ostatnio bylismy u jubilera przez przypadek, on mowi do mnie: chodz zobaczymy ten pierscionek czy jest co Ci sie podoba. i przymierzalam go, wie juz jaki mam rozmiar
z tego co wnioskuje to on planuje zareczyny ale w odpowiednim momencie, ja nie nalegam bo wiem jaki jest i wiem ze nie zrobi tego jesli sobie wszystkiego nie pouklada w pracy itp i jesli nie bedzie go stac na cos wyjatkowego
poza tym mysle tez ze boi sie troche konfrontacji z rodzicami w tej sprawie
ale czekam cierpliwie

wczoraj napisalam mu smsa: przepraszam ze brzydko sie do Ciebie odezwalam, nie chcialam

on napisal ze ok. potem napisal co robie
wieczorem sie spotkalismy i sie pogodzilismy w sumie - on powiedzial ze jest mu tak dobrze przy mnie, ze lubi sie wtulic i moglby tak spac zawsze....to mile
ja mu powiedzialam w sumie tylko wczoraj o tym rozmawianiu jak on mnie nie slucha, ze oglada wtedy telewizje i mnie ucisza i jak to bedzie wygladac za kilka lat. on powiedzial ze wcale tak nie bedzie jak mysle ze zawsze bedziemy ze soba rozmawiac..;...
......po czym zapatrzyl sie w telewizor a ja do niego dalej mowie, opowiadam cos z wczorajszego dnia i patrze ze on mnie w ogole nie slyszy bo znow sie wylaczyl i patrzy w te szkielko heh
i tak siedze i mowie sama do siebie: no tak przeciez mnie znow wcale nie slyszysz - czego nawet nie uslyszal tak sie zapatrzyl i sama do siebie zaczelam sie z tego smiac
pomyslalam oj Ty moj dziubasku nigdy sie nie zmienisz i przytulilam sie do niego

Cytat:
Dzieki dziewczynki.. napisze krótko bo nie mam siły na więcej, nic tu sie nie da poradzić.. choroby, ciężkie choroby małych dzieci bardzo mnie przygnębiaja.. nawrót nowotworowej choroby u małego synka moich znjomych zwalił mnie przed chwilą z nóg.. on miał 3 latka jak to się zaczeło, leczono go itd, potem były 3 lata spokoju i znów... krzyczeć mi sie chce z tej bezradności
Boze jakie to straszne co piszesz to sa najgorsze rzeczy jakie moga sie przytrafic ludziom sama mam 4letniego synka i czasami sobie mysle jeju jakby mu sie cos stalo albo by zachorowal to bym umarla chyba. tak sie ciesze ze jest zdrowy, tak sie czesto boje jak slysze takie rzeczy ze nas tez mogloby to spotkac ale ciesze sie z tego co mam i marze zeby moje dziecko zawsze bylo zdrowe i dozylo starosci
przykra jest choroba dzieci ale najwazniejsze zeby walczyc i zeby dziecko czulo ze rodzice sa przy nim na dobre i na zle
nie wiem jak masz pocieszyc tych rodzicow - pewnie nie da sie w zaden sposob, mozesz jedynie ich wspierac zeby wiedzieli ze nie sa sami w tak trudnej chwili
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 09:55   #4283
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Oby tak dalej

Dzięki!

Co do tej baby, mogę powiedziec jedno.. wspólczuje i uważam, że jest to taka sprawa, że powinnas z nią porozmawiac w 4 oczy.. niestety..

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Nigdy nie czytałam o tej diecie. może warto??? poszukam cos w internecie.
O tej diecie są watki na wizażu Jest tez np. taka stronka, która ja się posiłkuje:
http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/
Poczytak zobacz

Stary 2007-11-16, 09:57   #4284
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hihi najlepszym sposobem na taka babe jest smianie sie z tego jej prosto w twarz - jeszcze jej powiedz: "nooo a wiesz jaki jest swietny w lozku?? w ogole robimy se trojkaty z moim mezem hehe"
takie cos najmocniej wkurza

i nie denerwuj sie - nie ma sensu szarpac sobie nerwow przez glupia babe, ktora robi to pewnie tylko dlatego ze jest zazdrosna bo Ty masz a ona nie
Stary 2007-11-16, 09:59   #4285
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tej baby, mogę powiedziec jedno.. wspólczuje i uważam, że jest to taka sprawa, że powinnas z nią porozmawiac w 4 oczy.. niestety..
Niby tak, ale... teoretycznie to ja tego nie wiem, bo ona wczoraj popołudniu polazła do tej mojej koleżanki i niby nikomu więcej nic nie mówiła, tylko tak po prostu "głośno myślała" i jak koleżanka podała argumenty przeciw to ona zmieniła myślenie już...

I nie wiem, czy iść i wygarnąć czy nie, bo nie chciałabym, aby koleżanka miała później takie nieprzyjemności jak ja... z tą babą.
Stary 2007-11-16, 10:02   #4286
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
najczesciej jajecznice z różnymi dodatkami, ale ja jestem jajkożerna, wiec moge wcinać jajka w nieograniczonych ilościach
Rozumiem

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Boze jakie to straszne co piszesz to sa najgorsze rzeczy jakie moga sie przytrafic ludziom sama mam 4letniego synka i czasami sobie mysle jeju jakby mu sie cos stalo albo by zachorowal to bym umarla chyba. tak sie ciesze ze jest zdrowy, tak sie czesto boje jak slysze takie rzeczy ze nas tez mogloby to spotkac ale ciesze sie z tego co mam i marze zeby moje dziecko zawsze bylo zdrowe i dozylo starosci
przykra jest choroba dzieci ale najwazniejsze zeby walczyc i zeby dziecko czulo ze rodzice sa przy nim na dobre i na zle
nie wiem jak masz pocieszyc tych rodzicow - pewnie nie da sie w zaden sposob, mozesz jedynie ich wspierac zeby wiedzieli ze nie sa sami w tak trudnej chwili
Dzięki za twoje słowa Nie myśl negatywnie, masz zdrowe dziecko, dziekuja za to bogu, opatrzności, naturze, komu chcesz i nie ściagaj złych mysli Odganiaj je jak tylko się pojawiają

Byłam wczoraj u tej koleżanki, pogadałyśmy, powiedziałam jej, że musi być silna dla synka.. Wypłakała się, wygadała i myślę że jej troszkę ulżyło.. Oczywiście lęk jest, ale udało sie ją ustawić do pionu. Rano dzwoniła, ze jada do szpitala i że jest w pełni sił Ja całym sercem myślę o nich i wierzę, że będzie wszystko dobrze!

Stary 2007-11-16, 10:09   #4287
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

kulbit tak wlasnie staram sie robic, nie myslec o zlych rzeczach, cieszyc sie z kazdego dnia i z kazdego nowego osiagniecia mojego synka - on jest calym moim zyciem

ale to takie glupie jak czasami sie siada i sie mysli co by bylo gdyby....i wyobraza sobie najgorsze rzeczy i od razu naplywaja lzy do oczu - ale staram sie szybko odpedzac zle mysli i cieszyc sie tym co mam

co do Twojej kolezanki - to dobrze ze jest sillna i jakos sobie z tym radzi, napewno jeszcze nieraz bedzie miala chwile zwatpienia i kryzysy ale przede wszystkim nie moze tego pokazac dziecku
jesli ona bedzie silna to ono tez rodzice sa dla niego najwiekszym wsparciem i musza walczyc o dziecko z calych sil
Stary 2007-11-16, 10:11   #4288
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Hihi - ja bym podeszla do mendy i spytała GŁOŚNO, czy to prawda,że opowiada takie brednie i czy może chce spytać samego dyrektora, czy to prawda? co za .....
Stary 2007-11-16, 10:13   #4289
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi - ja bym podeszla do mendy i spytała GŁOŚNO, czy to prawda,że opowiada takie brednie i czy może chce spytać samego dyrektora, czy to prawda? co za .....
Tak też miałam zamiar zrobić, ale ona pracuje ze mną w pokoju - po drugiej stronie biurka i zastanawiam się jaka atmosfera by się zrobiła.
Bo obok gabinet dyrektora i nikogo więcej w okolic

Cholera!!!!! Jestem wściekła!
Całe szczęście, że za 1,5h wychodzę stąd.
Stary 2007-11-16, 10:14   #4290
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja powoli sie zbieram dziewczynki
musze sprzatac bo maly ma w niedziele urodziny i dzisiaj przyjezdza do mnie kuzynka z mezem i synkiem
bedzie wesolo

a moj TZ ma dzis wychodne hihi - idzie z kolegami do kina i na piwo - i jakos jestem dziwnie spokojna o niego - ja zazdrosnica numer jeden az dziwne hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości