|
|
#4921 |
|
Gość
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Dziękuję, poszukam w tych sklepach. Na szczęście nie mam większego problemu z wyciągnięciem TŻ do centrum, tylko później muszę go siłą odciagać od sklepu Apple i Burton :P
Wyczyściłam historię przeglądarki i teraz jak próbuję wejść w panel użytkownika to nie mogę, bo każe mi się logować nieustannie Muszę wchodzić na około przez forum głowne :/
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Generalnie ma na 10 ale mam fajnego dyrektora z kórym moge wiele wynegocjowac Zreszta pracujemy w oddziale tylko we dwójke więc on jest dyrektorem a ja jakby nie było wicedyrektorem![]() - nie ma rownych i rowniejszych
|
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pogadac z mamą, szczerze, ale i tak sie bedzie tym martwić i denerwowac znając podejscie matek.. Nie wiem, nie wiem.. Cytat:
Jak piłam kawę to zawsze szłam do Heavena i czekałam tam na niego czytając cos i delektując się kawą A teraz musze go za fraki wyciągać;D On w Empiku może siedziec cały dzień
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem
gdzie ta apolonia napisze nam o co chodziło czy nie
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko mi cięzko cos doradzic bo nie jestem w stanie nawet wyobrazic takiej sytuacji. Rodzin to dla nas świętosc i nie mam mowy o żadnych nieporozumieniach.
Cytat:
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę nie przyjśc do mamy na święta ale jej mam ochotę zagrac na nosie .....Moja mama nawet wtedy, gdy tamta mnie zaatakowała -mama stanęła w mojej obronie, ze czego ona ode mnie chce, że ja nie byłam sama, miałam dziecko i dzieckiem tez się musiałam zająć, zwłaszcza że on był wśród dzieci najmłodszy ...a ta wiariatka nawet klucze do pokoi pomyliła (tzn. nie obejrzała i nie zarezerwowała konkretnych pokoi dla gości, tylko w zależności kto w jakiej kolejności zgłosił się po klucz) My w związku z tym, że byliśmy starszymi i nie chcielismy tak od razu opuszczać wesela nawet na chwilę poszliśmy późno więc wylądowaliśmy z małym w innym budynku- więc jak go połozyłam o 3 to co pół godziny biegałam z budynku do budynku sprawdzić czy się nie obudzi ![]() Poza tym miała wąty do wszystkich, DJ-a tez miała opieprzać nie bardzo wiemy za co, bo grał super, a w dodatku grał po znajomości bo to kumpel naszego kuzyna więc ten sie tez wściekł, ze wariatka jego też się czepnęła ....normalnie SZOK
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Gość
|
A mowia, ze to kobiety jak ida na zakupy to mniej niz kilka godz im nie zejdzie! :P
Dorinko, jakieś ziółka na uspokojenie może siostrze zafunduj Przepraszam za ten ton, ale dziewczyna, przepraszam - kobieta, ma troche nipokolei w głowie. Psuć tak atmosfere, gosciom, rodzinie - no niefajnie bardzo. Bądź dzielna i wspieraj mame - wielkie to szczęście, że ma Ciebie
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mojego nie moge wyciagnać ani z media ani z empiku
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
a moj ze mna wszedzie cierpliwie chodzi. nawet do takiego sklepu (cos jak empik tylko wersja malomiasteczkowa
) w ktorym nie cierpi obslugi. ja ogolnie tez ugodowa jestem i chodze z nim do sklepow z narzedziami i cierpliwie czekam az sie napatrzydziewczyny jak sprac plame po lakierze z bluzki. tylko nie piszcie ze zmywaczem bo sie boje ze sie odbarwi niby bluzka za 3zl ale moja ulubiona ostatnio
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny wszystkim wam razem i kazdej z osobna
Przy tym dowiedzialam sie, ze jestem chorobliwie zazdrosna, ze sie go nieustannie czepiam i zabraniam mu sie spotykac z innumi ludzmi. CO JEST bardzo ciekawe, zwazywszy na fakt, ze ostatnio byl sam na imprezie, nigdy nie poszlam z nim na domowki z ludzmi z jego pracy a przez pol roku czesto sam chodzil do pewnego klubu. TO ejst zazdrosc, czy ja cos innego przez to rozumiem????? Oczywiscie chcial zalagodzic sprawe, mowiac ze tylko ja sie licze i to przeciez mnie kocha, ze ze mna mieszka etc. Tylko ze ja mam dosc pustych slow. I wlasnie w tym jest problem, ze razem mieszkamy a ja nie mam sie dokad wyprowadzic, po prostu nie mam gdzie isc. ![]() Mowiac szczerze nie wiem co mam zrobic teraz, szuaknie mieszkania zajmie mi jakis czas (albo jemu)
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wchodzę, biorę wychodzę - najchętniej bym robiła zakupy witrualnie - mówię - szara tweedowa spódnica rozm.36 do kolana klik i taka mam, ale nie, to trzeba chodzić, przymierzać, szukać :d No niecierpię! |
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Ja to bym chyba powiedziała mamie: "mamo ja przyjade na świeta, ale proszę cie nie obraż sie i nie moej mi tego za złe, ja z siostra gadać nie będę, nie będę się kłocić, ale gadać tez nie.. Obraziła mnie itd itd" Ale to ja bym tak zrobiła.. A nie wiem jaka jest twoja mama, na ile się bedzie tym martwiła i wogóle... tak więc to takie doradzanie trochę może bez sensu..
|
|
|
#4933 |
|
Gość
|
Hihi, ale u mnie jest identycznie
Na sklep nie poświęcam więcej niż 10/15min. Mówiłam o ogólnej teorii mężczyzn Dlatego właśnie Was się pytałam, czy może nie wiecie gdzie takie są, bo ze mnie słaba zakupomaniaczka ;-)Apolonio, no sama nie wiem, czy to aż tak straszne z tymi zdjeciami. Rozumiem, że Cie to zabolało, ale żeby od razu wszystko kończyć? Oczywiście znam tylko mały urywek, więc ciężko mi ocenić sytuację. W naszym pokoju stoi np ramka ze zdjęciem mojego TŻ i jego przyjaciółki i jakoś mi ona nie przeszkdza. Wiem, że traktuje ją praktycznie jak siostre i na samym początku byłam zazdrosna, ale to bardziej obawa, że coś do niej poczuje więcej, ale wystarczyło szczerze porozmawiać i jestem już o nią w pełni spokojna. Zresztą nie widzieli się już od huhu czasu i rozmawiają tez od święta, więc to druga sprawa. A jak ostatnio napisała, że będzie w miescie swoim wieczorem - gdzie swoją drogą jechaliśmy tego samego dnia, to napisał, ze zaluje, ale bedziemy dopiero poznym wieczorem. I jakos sie nie rwal do niej, zeby tylkosie spotkac, wiec to tez mnie uspokaja Poza tym staramy się straktować dojrzale i z zaufaniem - to normalne, ze ma sie znajomych obu płci, zawsze tak było i trzeba po prostu zrozumieć, baaa trzeba poczuć się wyróżnioną, że jest własnie z Tobą, a nie z inną ![]() Może nie wszystko stracone? |
|
|
|
#4934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz jakiejś przyjaciółki, ciotki, kogoś, u kogo możesz przeczekać znalezienie mieszkania??? Trzymam kciuki. Cytat:
![]() Moją klątwą za to są zakupy kosmetyczne, szcz. przez neta - kosmetyków nigdy mi za dużo...
|
||
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Apolonio
. Cytat:
. Dzis mnie na zakupy wyciaga, a ja sie bronię rekami i nogami- bardzo mi się nie chce....a tak w ogóle kupiłas cos na poprawę humoru ????
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam rano
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4837 ![]() Idź i zobacz
|
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiedajac na twoej pytanie, mój mąz po przyjściu do domu kładzie komórkę na komodzie, a ja na stoliku obok odbieramy na wzajem swoje smsy, tzn na takiej zasadzie on siedzi przy kompie wpada sms, mąz mówi do mnie kochanie przeczytaj mi i ja mu czytam![]() Co do wyprowadzki, no niestety szukanie mieszkania czasem trwa, ale musicie przez to przejśc.. ja jak rozstawałm sie z moim exem, on mieszkał w moim mieszkaniu, dałam mu czas - 1 miesiac na znalezienie czegoś, no trudno bym go wywaliła na schody.. bez przesady.. to trudne było, ale jakos przeżyłam.. w 1,5 tygodnia znalazł, chwała bogu
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Apolonia napisala o tym telefonie...
...i sobie przypomnialam ze ostatnio przejrzalam TZowi rozmowy. i mial polaczenie podpisane jako Magda/Madzia- nie pamietam dokladnie .tylko jedno ale w pierwszej chwili chcialam go do muru przyprzec co to jest. i nie zapytalam sie w koncu bo glupio byloby mi przyznac ze przegladalam poalczenia chociaz TZ twierdzi ze nie ma nic od ukrycia i moge to robic
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nikt nie robi w telefonu komórkowego tajemnicy, jak ktoś dzwoni do mnie, a ja nie mogę odebrac, to Mąż odbiera i odwrotnie - żadne z nas nie ma z tym problemu, ale to pewnie dlatego, że nie mamy nic do schowania przed drugą stroną... |
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba nie zerwałaś bo zobaczyłaś jej zdjęcie?! Było cos więcej?
Np. ja lubie sie bawić komórką. Zmieniać kolory na wyświetlaczu, robic zdjęcia znajomym, własnie żeby potem je widzieć jak do mnie dzwonią. Może ta koleżanka kupiła sobie jakiś nowy telefon , zrobiła sobie nim zdjęcie i poprosiła go o zdjęcie. Znam ludzi którzy wykorzystują tę funkcje w telefonie... Apolonio wynajęcie pokoju z łazienka i kuchnią przy domku jednorodzinnym (są takie oferty) to koszt. max. 500 zł. Już z opłatami. Mo,że pomyśl o tym? |
|
|
|
#4941 | |
|
Gość
|
Ach zapomniałam o tej komórce - to noszenie non stop przy sobie jest bardzo podejrzane i wiem po sobie, że robiłam tak w jednym związku jak miałam co nieco na sumieniu. Teraz telefon leży czesto caly dzien na lozku, czy stoliku, obojętnie czy wychodze do sklepu, czy tylko do łazienki. Tak samo jest u mojego TŻ.
Cytat:
Także tu rozumiem całkowicie Twoje zaniepokojenie. I w tym przypadku jeśli znajdujesz tam więcej niż jedno zdjęcie jakiejś panny zachowane przez Twojego TŻ, to chyba nie chciałabym wiedzieć jakie mogły być tam też smsy ![]() Trzymaj się dzielnie, a może dałoby się przenieść do przyjaciółki?
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Przychodząc Tz zawsze kładzie telefon na komodzie razem z portfelem. Gdy coś dzwoni mogę przeczytać/odebrać, tak samo on może czytać/odbierać moje , jeśli ktoreś z nas nie może podejśc. Pomijam fakt, że telefon mojego Tż nzjaą tylko najbliższe osoby, rodzina, kumpel i ja, bo nienawidzi komórek, więc u mnie w ogóle problemu tego nie ma.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wstyd ze tego nie zauwazyłam. Hmmm to moze ja jednak dam sie namowic na te zakupy i tez w koncu kupie spódnice ołówkowa ![]() Apolonio biedactwo pewnie bedziesz musiała cale życie do góry nogami poprzestawiac...jak ja 2 lata temu. Po ostatecznym starciu z eksem spakowałam walizki i praktycznie po 5 latach poza domem wróciłam do rodziców. Niełatwo było- ale jakze pieknie sie skonczyło .Bardzo cięzko było znowu zamieszkac z rodzicami, znależc prace, odnależc się (niby w rodzinnym miescie). Nie miałam zadnych znajomych bo praktycznie całe moje dojrzałe zycie było w Warszawie. Pomalutku jednak wszystko sie układało, a dzięki temu ze wróciłam do rodzinnego miasta poznałam męza.
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dla mnie to prawie tak jak noszenie zdjęcia mojego Męza w portfelu...Ale powiedizałam - ja zazdrośnica straszna jestem i w tych sprawach nie ma zmiłuj. Albo chociaż pokój podnająć u kogoś tymczasowo |
|
|
|
|
#4945 | |||
|
*sportaddict*
|
niestety masz rację, od 2 tyg około bardzo źle sypiam i chodze nieprzytomna :/
Cytat:
![]() bardzo współczuję! i podziwiam Cię za odwage - że wstałaś i wyszłaś, zamiast dac sobą pomiatać! i super, ze pomimo, ze był to niy dzień siostry, rodzina wstawila się za Toba!Cytat:
![]() ps: Nemo, muszę dopisać moją wieczorną refleksję z wczoraj - jesteś prześliczna, masz niezwykłą, zapadającą w pamięć twarz ![]() Cytat:
dokładnie :/ |
|||
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tu nie odwaga, ale najzwyklejsze na świecie poczucie własnej godności bierze górę zazwyczaj
|
|
|
|
|
#4947 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te zdjecia to byla kolejna "nietypowa" jak na niego rzecz. Najpierw byly te telefony od niej, czesto bez zadnego celu, zeby pogadac. Spoko, zaden problem. Pozniej sluchalam jaka to ona jest "slodka, no fantastyczna". czy bycie glupia blondynka jest slodkie? Niemoznosc sklecenia jednego sensownego zdania jest slodkie? No nie wiem, nie ejstem facetem, nie wiem co na nich dziala. Pozniej ten niby-flircik przy mnie na imprezie (jak zaluje teraz, ze wtedy nie spytalam jej sama przy wszystkich czy zawsze sie tak zachowuje w stosunku do mojego faceta) No i te fotki...... I moze wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze on sie tak norlamnie nie zachowuje. Inne kolezanki do neigo nie wydzwaniaja, nie ma innych zdjec na kom, tylko te jej, 1szy raz uslyszalam jak do niej sie zwraca... no nigdy tego nie bylo wczesniej. Mysle ze moglam sie poczuc niepewnie:/ Cytat:
Cytat:
no way ![]() Cytat:
Cytat:
Jest taka opcja, ale tez nie od razu. Na razie musze sie ogarnac bo po prostu nie wiem od czego zaczac ![]() dziekuje wszystkim |
|||||
|
|
|
#4948 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
znowu Cytat:
|
||
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do telefonów. Nikt niczego nie chowa. Mąz często prosi bym odebrała jego telefon, sprawdziła sms..ba nawet czasem wymieniamy się telefonami . Nasze nr róznia się tylko ostatnia cyferka więc znajomi traktuja praktycznie nasze telefony jako jednosc , tak samo jak nas ![]() i dzwonia jak im wypadnie- alb0 do TZ , albo do mnie .Jest jednak pewne ale...mojego telefonu gdy nie pozwalam tykac nie mozna. Nie mozna zagląda mi przez ramię jak piszę meila, nie mozna podsłuchiwac gdy gadam przez tel ( najczęsciej wychodzę do innego pokoju). Oj zrobiłabym awanturę gdyby TZ sprawdzał zawartosc moich sms, czy skrzynki meilowej.
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej w sytuacji Dorinki jeśli ktos krytykuje to niech się za przeproszeniem stuknie w główkę...Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Muszę wchodzić na około przez forum głowne :/

. Generalnie ma na 10 ale mam fajnego dyrektora z kórym moge wiele wynegocjowac
- nie ma rownych i rowniejszych
Ona ma nas tylko dwie, ojciec mój zmarł jak miałam 10 lat więc matka stawała na głowie aby nas wykształcić i wychować .... Niedługo święta i co ja mam zrobić, nie przyjechac do matki ze względu na nią ???? Poradźcie co byście zrobiły na moim miejscu, aby utrzeć jej porządnie nosa ale nie ranic mamy
Nie mogę nie przyjśc do mamy na święta ale jej mam ochotę zagrac na nosie .....

niby bluzka za 3zl ale moja ulubiona ostatnio
.
i super, ze pomimo, ze był to niy dzień siostry, rodzina wstawila się za Toba!