Plotkowy dla porzuconych - część II - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-23, 21:13   #61
Izaluka
BAN stały

Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II

Na poprawę humoru Definicja mężczyzn

Mężczyźni to poeci od siedmiu boleści i pruderyjni reproduktorzy. Nie są podgatunkiem ludzkim tylko tekturowymi purchawkami dzielącymi sie na dwa gatunki; tych niemyślących i myslacych tylko o jednym. Jeśli chcą być kochani prawdziwą i szczerą miłością to powinni sobie kupić psa. Niektórzy mają "ajkiu", lecz niestety równe temperaturze pokojowej. Niczym sie nie różnią od plemników, bo tylko jedne na milion może stać się człowiekiem. Bywają tacy co mają wyprasowany mózg, lub próżnie albo miejsce po orzeszku. Niektórym również w głowie chomiki grają w ping-ponga. Jakby głupota facetów mogła latać to by się unosili z 5 metrów nad ziemią. Bywają i tacy, co są błyskotliwi jak reflektory w starym aucie. Często można ich spotkać w sklepie z rowerami na półce z pedałami. Niektórzy są piękni, ale jak słup telegraficzny, a reszcie to tylko zostało deszcz pokochać, gdyż tylko on na nich leci. A zęby mają takie jak gwiazdki na niebie: żółte i daleko od siebie. No i zawsze proszą, a prosi tylko świnia. Nie zapominajmy też o tym, że są silnie spowinowaceni z jakże szlachetną i złocista cieczą na cztery litery. Nie, nie, nie piwo, tylko mocz. Siuśmajtki! W weekendy planują jakże urocze i romantyczne kolacje…. Z mamą.
by .dead city radio. & Evcia & IzieQ & Jasti

Mega koło mam w poniedziałek :/ Ehh...
Dobranoc
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:16   #62
plina
Zadomowienie

Za seks dla wszystkich

Przypomniał mi się okrzyk z wesołego miasteczka we Włoszech w Mirabilandi...
-Jaka bania?
-Taaaaaaaaaaka baniaaaaaaaaaaa!!!!!!

W ogóle jakąś jazde mam... Za dużo cukierków chyba zjadłam BANIA

Iza - umieram
BOSKIE!!
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:23   #63
martinka_m
BAN stały

ja wlasnie wrocilam z udanego wieczoru na piwku szkoda ze tak krotko ale jutro rano pobudka ech juz dawno sie tak dobrze nie bawilam, bo nie czesto chcialo mi sie z domu wychodzic w ostatnim czasie...

lykne sobie z wami raz , zjem kolacyjke i spac.

za seks dla wszytskich, chociaz ja przyznam ze to raczej nie moj zywiol moge bez niego spokojnie zyc

jamaico milej zabawy i zdaj koniecznie relacje jak bylo
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:30   #64
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Na poprawę humoru Definicja mężczyzn

Mężczyźni to poeci od siedmiu boleści i pruderyjni reproduktorzy. Nie są podgatunkiem ludzkim tylko tekturowymi purchawkami dzielącymi sie na dwa gatunki; tych niemyślących i myslacych tylko o jednym. Jeśli chcą być kochani prawdziwą i szczerą miłością to powinni sobie kupić psa. Niektórzy mają "ajkiu", lecz niestety równe temperaturze pokojowej. Niczym sie nie różnią od plemników, bo tylko jedne na milion może stać się człowiekiem. Bywają tacy co mają wyprasowany mózg, lub próżnie albo miejsce po orzeszku. Niektórym również w głowie chomiki grają w ping-ponga. Jakby głupota facetów mogła latać to by się unosili z 5 metrów nad ziemią. Bywają i tacy, co są błyskotliwi jak reflektory w starym aucie. Często można ich spotkać w sklepie z rowerami na półce z pedałami. Niektórzy są piękni, ale jak słup telegraficzny, a reszcie to tylko zostało deszcz pokochać, gdyż tylko on na nich leci. A zęby mają takie jak gwiazdki na niebie: żółte i daleko od siebie. No i zawsze proszą, a prosi tylko świnia. Nie zapominajmy też o tym, że są silnie spowinowaceni z jakże szlachetną i złocista cieczą na cztery litery. Nie, nie, nie piwo, tylko mocz. Siuśmajtki! W weekendy planują jakże urocze i romantyczne kolacje…. Z mamą.
OMG

ómarłam, dobre dobre

Cytat:
Napisane przez plina Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się okrzyk z wesołego miasteczka we Włoszech w Mirabilandi...
-Jaka bania?
-Taaaaaaaaaaka baniaaaaaaaaaaa!!!!!!
Też byłam w Mirabilandi
Nigdy nie zapomne pierwszej przejażdżki Katunem
Ale na discovery tez było za***iście, chyba nawet więszka adrenalina

W zeszłym roku byłam z eks i jego kumpelm na objazdówce po Włoszech (we własnym zakresie, wakacje z przygodą )

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:43   #65
plina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Też byłam w Mirabilandi
Nigdy nie zapomne pierwszej przejażdżki Katunem
Ale na discovery tez było za***iście, chyba nawet więszka adrenalina

W zeszłym roku byłam z eks i jego kumpelm na objazdówce po Włoszech (we własnym zakresie, wakacje z przygodą )

Mógłby Marco też wpaść na taki pomysł
W ogóle w te wakacje byłam na obozie, a na następne jadę już na wczasy (w to samo miejsce)... Nie mogę się doczekać

Mirabilandia była super, tylko pod koniec było mi niedobrze, bo się z dziewczynami żelkami opychałyśmy... Jakieś takie dobre tam mieli
Mój faworyt: sierra tonante.... Na tym to była bania
Stary 2007-11-23, 21:52   #66
Camilla
Zakorzenienie

A co to było to sierra tonante? Bo jakos nie kojarze
Ja w sumie w Mirabilandii byłam dwa razy, drugi dzien był za friko.
Co do objazdówki to polecam, ale we Włoszech cięzko jest nocowac "na dziko". My tak właśnie robiliśmy, bo szkoda nam było kasy na camping. Namiot w bagażniku, jedzenie swoje i jazda (chociaz na miejscu tez pare przysmaków kupiliśmy ). Pamietam jak w ostatnią noc na dziko wiewiórki urządziły sobie z naszego namiotu zjeżdżalnię Takiego rabanu narobiły, że w namiocie nie wiedzieliśmy co się dzieje (ja zawału prawie dostałam )
Co jak co, to z eks sporo jeździłam. W ciągu roku w PL to do Torunia, Gdańska, Wrocławia, Katowice (Mayday w Spodku), bylismy tez w Czechach na Matador Tuning Show (największy zlot wśrodkowej Europie samochodów stjuningowanych ). Troche mi tego brakuje....

Dobra mniejsza o to, miałyśmy o eksach nie wspominać...

Ide spać.
Branoc wam

jesteśmy razem

Stary 2007-11-23, 22:04   #67
plina
Zadomowienie

biala, drewniana kolejka

http://pl.youtube.com/watch?v=rbyIO5...eature=related

Yyy ja chcę ta być .

Niby o eksach mamy nie wspominać... ale w końcu jest wiele pięknych wspomnień poza tym przykrymi...

Dobra, też idę lulu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-23, 22:07   #68
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Niby o eksach mamy nie wspominać... ale w końcu jest wiele pięknych wspomnień poza tym przykrymi...

Dobra, też idę lulu

no tez prawda

dobranoc
Stary 2007-11-23, 22:51   #69
Astra24.
Rozeznanie

Byłam u M, właśnie wróciłam i idę lulu.
Napisał mi w esie kilka miłych słów a na koniec, że to coś więcej i kiedyś napewno mi to powie
I w tym oto dobrym humorze idę śnić wiadomo o kim
Stary 2007-11-24, 01:12   #70
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
A u mnie w grudniu minie już rok od rozstania. Jestem w szoku,bo nawet szybko minął ten czas,no ale to dobrze.Im szybciej czas leci tym lepiej.
Atko,u mnie też w grudniu,a dokładnie pod sam koniec minie rokNie mogę uwierzyć,że minęło tyle czasuA jednocześnie cały związek z eks wydaje mi się teraz odległy jakby to było 20 lat temu,a nie rok...
Bardzo się zmieniłam przez ten rok,stałam się samodzielna i niezależna...W ogóle mnóstwo się zmieniło...

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość

dużo seksu jamaice i innym też a co tam...

To ja tez poprosze

Jamaica,jeśli T czyta nadal to co piszesz to chyba jest ...żałosny.Sorry,ale tak uważam...

Astra,jesteś dla mnie przykładem,ze szczęście na tym świecie istnieje.Może nie dla mnie,ale ciesze się,że w ogole jest

Ja tez po zerwaniu miałam ciężki egzamin...Gdybym go nie zdała musiałabym powtarzac rok.Bardzo się bałam...Uczyłam się będąc w depresji,było ze mną ciężko,ale musiałam.To był koszmar...
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 01:18   #71
_Jamaica
Wtajemniczenie

wiem, miało nie byc o eks. ale wybaczcie-musze.
obraz z imprezy

ja-patrzaca na pijanego(delikatnie mowiac-ledwo trzymajacego sie na nogach) T. który "szmacił" sie na parkiecie(ze wszystkim co sie ruszało)
Który nie powiedzial mi nawet czesc, ani dobranoc. Który zachowywał sie jakby mnie NIE BYŁO.
Szukajac w jego pijanym uśmiech, T sprzed dwóch dni, który mnie przytulił i był przyjacielem...
jest mi smutno, bo to był dla mnie szok.
I słowa kumpla "pati nie przejmuj się nim, nie jest tego wart"
Tak było dzisiaj

Bez sensu
i
bez sexu()

...
innym razem

edit:moge troche popłakac w poduszke co?
wiecie jakie to głupie uczucie kiedy uśmiecha się zalotnie do wszystkich kolezanek siedzących wokoło a mnie pomija(
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 01:26   #72
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Jamaico wiedzialam ze tak sie skonczy ta wasza przyjazn... bez sensu... Im bardziej sie od niego odsuniesz tym szybciej staniesz na nogi. Wiem ze to starsznie trudne. Ale da sie i Tobie sie pomalu udaje.
Stary 2007-11-24, 01:28   #73
_Magda
BAN stały

Jamaico,juz wiele razy on się tak zachowywał...Już wiele razy zawiódł Cię.Nie płacz tylko zerwij kontakt.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 01:30   #74
_Jamaica
Wtajemniczenie

dziekuje
kontaktu nie ma, i ja juz go nie chcę...
i tak za pozno zresztą.

dobranoc
Stary 2007-11-24, 01:47   #75
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
a Pana Tadeusza przeczytalam w 1 dzien

Jamaica
ja juz nie wiem co bede zdawac

Ja zdawalam matme, kocham ta dziedzine ale teraz to chyba kazdy matme zdaje, tez sie gubie w tych nowych systemach. Mature wspominam kiepsko, w ogole w liceum duzo wiecej musialam sie uczyc niz na studiach. Teraz po kilku latach wrocilam do szkoly i tez lekko nie jest, moze trzeba mozg pocwiczyc

Ps.hmmmm musze nauczyc sie wielocytowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 02:44   #76
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość

Faceci to głupki, chodza na imprezy, całują sie z dziewczynami (by miec kogos przelotem, bo nie chca na stałe) a później maja to w dupie.pfuu
Sama pomysl nad tym co tu napisalas przed impreza

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
no ta mala cholera nawet na parowke nie chciala wrocic ,musialam uzyc innej sztuczki ...
Na parowke to ja tez bym nie przyszla, to sie kabanosa bierze

Cytat:
Napisane przez Astra24. Pokaż wiadomość
Byłam u M, właśnie wróciłam i idę lulu.
Napisał mi w esie kilka miłych słów a na koniec, że to coś więcej i kiedyś napewno mi to powie
I w tym oto dobrym humorze idę śnić wiadomo o kim
Zycze Wam duzo duzo szczescia i trzymam kciuki, za Camille i jej M. tez :jupi

POBUDKAAAAA No co Wy sobota 7 rano a Wy spicie gimnastyka raz dwa raz dwa

Edytowane przez Rodolphe Lindt
Czas edycji: 2007-11-24 o 06:06
Rodolphe Lindt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 07:35   #77
Camilla
Zakorzenienie

Bry!
Wstałam dzisiaj wcześnie, bo coś juz nie mogłam spać. Ogólnie noc fatalna. Godzine po zaśnięciu coś się dziwnego zaczeło ze mną dziać. Nie wiem to było wpół jawa wpół sen, przekręciłam się na plecy i poczułam że moje ciało wciska do łózka a w uszach usłyszałam ogłuszające wysokie dźwieki jakby piski, byłam przerażona, a ręki nie mogłam podnieść, bo ją wciskało i była ciężka ja z ołowiu, w końcu się udało i przerażona zapaliłam światło.
Rany nie przypominam sobie, żeby wcześniej coś takiego się ze mną działo
Dalsza część nocy wcale nie była lepsza, spałam niespokojnie i ciągle się budziłam i coś mam wrażenie że snił mi się eks, w każdym razie na pewno się w tych snach przewijał

Cytat:
biala, drewniana kolejka

http://pl.youtube.com/watch?v=rbyIO5...eature=related

Yyy ja chcę ta być
To już wiem która, jechałam nią raz i starsznie się w niej poobijałam Jechałam w wagoniku z eksem, a ponieważ on miał wtedy spory brzuszek, to zabezpieczenie za bardzo mnie nie przytrzymało, nie można było go docisnąc, bo eksa brzuch bolał Ale i tak było fajnie, z tym, ze na Katun wrazenia i adrenalina lepsze

Jamaico masz ode mnie zakaz kontaktowania się z eks, inaczej to
Pomysl tylko czy coś dobrego dla Ciebie z tej "znajomości" wynikneło. Moim zdaniem on w ogóle nie zasługuje na to, zebyś jego daleką znajomą była Ogólnie to pajac z niego, a jego zachowanie śmiechu warte. Wydaje mi się, ze on chyba chce w ten sposób sobie i Tobie coś udowodnić
Jesteś zbyt wartościową dziewczyną, żeby nie móc sobie przez niego od nowa życia ułożyć. Sama zobacz, mineło 7 miesięcy od waszego rozstania a Ty ciągle tkwisz w tym samym miejscu.
Tak więc pora wziąść się w garsc, zatrzasnąć porządnie drzwi za sobą i zacząć iść przed siebie

jesteśmy razem

Stary 2007-11-24, 07:36   #78
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Faceci to głupki, chodza na imprezy, całują sie z dziewczynami (by miec kogos przelotem, bo nie chca na stałe) a później maja to w dupie.pfuu
Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt Pokaż wiadomość
Sama pomysl nad tym co tu napisalas przed impreza
Tak, tylko że wiedziec to podświadomie, i widziec na własne oczy to roznica. Dzisiaj zreszta już mi lepiej, patrze na to z mniejszymi emocjami niz wczoraj i widzie jaki z niego *&^%^&%

Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt Pokaż wiadomość
Zycze Wam duzo duzo szczescia i trzymam kciuki, za Camille i jej M. tez
Ja też ja tez dobrze wiedziec że szczescie gdzies tam jest

Bry!
jade do wrocka, choc spałam 4h
Stary 2007-11-24, 07:45   #79
Camilla
Zakorzenienie

Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa

Ha zobaczymy co z tej znajomości będzie, moja mama ma również pewne wątpliwości (czy M tam u siebie nie ma dziewczyny, a nawet żony ). Cóż...miałam dzisiaj jechać do Niego, niestety nastapiła zmiana planów i M. bedzie dzisiaj u mnie a ja za tydzień pojade do niego
Wydaje mi się, że gdyby miał coś do ukrycia to by mnie do siebie nie zapraszał, a robi to od jakiś 2 tygodni
Miejscowość, w której mieszka jest bardzo mała, wszyscy się tam praktycznie znają i to że ma "babe" bardzo szybko by wyszła na jaw
Może myslę naiwnie, oświećcie mnie, znam go miesiąc dopiero, nie chce robić z niego potwora jakiegoś, ani też idealizować...

Jamaico życze udanych zakupów
Gdzie uderzasz? Może do Galerii Dominikańskiej?
Ja na zakupy ide jutro, chce sobie kupić płaszczyk na zime i czapke jakąś

jesteśmy razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 08:02   #80
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Chyba na ''własną rękę''
(Tekst kumpla )
O kurde :P

Jamajco, twój eks trochę jak i mój. Kontakt utrzymywać chce, czasami potraktować jak swoją dziewczynę, ale jak pojawi się ktoś nowy na horyzoncie to ,,spieprzaj dziadu". Naprawdę niewarto bo chyba się trochę ośmieszamy skoro pozawalamy na takie kontakty. Przejmujemy sie nimi jak głupie, a oni traktują nas bezuczuciowo :/
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 08:15   #81
Camilla
Zakorzenienie

Faceci to starszni egoiści, musimy o tym pamiętać

jesteśmy razem

Stary 2007-11-24, 08:32   #82
plina
Zadomowienie

Bry!

Co za sen miałam... : M. się ze mnie śmiał, bo się bałam zjechać z rampy na bmx-e . W ogóle cały sen był jakiejś akcji, jakimś samochodem jeździliśmy i się robijaliśmy o jakiś budynki... Chyba przed kimś uciekaliśmy. No bez sensu.

Jamaico - T. po raz kolejny pokazał twarz... Ciekawe, czy naprawdę dobrze się przy tym bawił, bo w końcu pisałaś, że dał Ci do zrozumienia, że będziecie się tam razem bawić .
Mam nadzieję, że zakupy w jakimś stopniu poprawią Ci humor. Udanych!

Kamila - M. jeśli miałby coś do ukrycia to i tak się nie uda, bo czujnik masz włączony . Zresztą na przykładzie M. Astry widzimy, że nie wszyscy faceci są pffff . Mój eks M. też nie był pfff... Więc M. są całkiem ok .
Stary 2007-11-24, 08:35   #83
Veiovis
Zakorzenienie

Każdy facet ma gdzieś w głębi swoje ukryte pff :P Tylko zależy po jakim czasie to wyjdzie ;] Nasi eksiowie przecież też takimi ideałami byli na początku...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 08:42   #84
Camilla
Zakorzenienie

Wiadomo początki są super fajne, jak się ludzie poznają. No, ale ja wyznaje taką samą zasade jak Astra, że: "faceta nie poznaje się po tym jak zaczyna, ale jak kończy"
I to są święte słowa

A tak poza tym to widze, że nasza _Magda szaleje na naszej-klasie, sporo ma zdjęć i miło na nią popatrzeć

jesteśmy razem

Stary 2007-11-24, 09:10   #85
Izaluka
BAN stały

Helooooooooł

Radolphe jery o której Ty wstajesz? Przepraszam, że co? Gimnastyka? To nie na mój tłusty tyłek od rana...

Kamila no to powodzenia dzisiaj życzę na spotkanku Jestem zdania, że koleś może być ok i wcale nie musi ukrywać na tej swojej wiosce piątki dzieci Zresztą, pojedziesz - zobaczysz i ocenisz. Z czasem też będziesz widzieć czy ma dla Ciebie czas w każdy weekend, czy w tygodniu może chociaż na chwilę wpaść... Wydaje mi się, że jednak trafiłaś na porządnego. I tego Ci życzę

Jamaica Tobie się należy mega lanie. Przecież T. to kretyn. On to wszystko robi specjalnie. A Ty się dajesz podejść jak dziecko... W ogóle nie umiałabym zaufać takiemu człowiekowi. On gra Tobą jak chce. I wiem co czujesz widząc pijanego Exa klejącego się do wszystkiego co sie rusza. Oni wszyscy są tacy sami... Dla mnie to był jeden z najgorszych obrazów w życiu. Nie życze tego nikomu. Chociaż wtedy przychodzi taki piorun, który mi uświadamia ''Co za palant, jak mogłam być tak naiwna i wierzyć, że on jest inny.'' I racja, że nie ważne jak facet zaczyna, ale jak kończy.

Gdzie nasza Sweet?
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 09:38   #86
Camilla
Zakorzenienie

No właśnie sweet od jakiegoś czasu nie widziałam

Coś mnie głowa dzisiaj boli, a tak poza tym jeszcze w łóżku leże z laptopem na kolanach

Musze się zebrac do kupy, iść pod prysznic i troche pokój ogarnąć, żeby siary sobie nie zrobić

Rodolphe pisze z zza oceanu z tego co pamiętam (a może się myle) stąd ta wczesna godzina wpisu?

jesteśmy razem

Stary 2007-11-24, 10:00   #87
Astra24.
Rozeznanie

Kamila, wiadomo, że z racji doświadczeń o wiele baczniej się mu przypatrujesz, ale nie przekonasz się jesli nie spróbujesz.
Mój Ł w końcu też zaprosił mnie do domu, byłam tam 5 razy i jakoś nikomu nie przeszkadzało, że miał narzeczoną W jego pokoju oglądaliśmy filmy leżąc przytuleni na lóżku. A za drzwiami rodzice, którzy wiedzieli, że już z narzeczoną salę szukają na wesele. Myślisz, że ktoś mi powiedział?....Miej oczy szeroko otwarte. Mogłabym ksiązkę napisać o syndromach prowadzących podwójne życie facetów.
Mojemu M ufam jak nikomu innemu, ale też został zlustrowany porządnie. Nie miałam ochoty cierpieć kolejny raz. Mam nadzieję, ze jeśli chodzi o niego to nie będę musiała się przekonywać "jak kończy", bo liczę na to, że ta historia nigdy się nie skończy.
Pocieszające jest to, że jak na 3 miesiące to nie było ŻADNEJ kłótni, żadnych wątpliwości. Nawet wczoraj mi napisał, że zrobi wszystko, żebym była go pewna w 100%. Wydaje mi się, że tak powinno być, że to facet udowadnia, że jest wart uwagi a nie dziewczyna usprawiedliwia jego zachowania.
Czasem nie wierzę w swoje szczęście, ale jednocześnie boję się że pryśnie mimo jego zapewnień, że jest nas w stanie rozdzielić tylko poważny powód. Ode mnie tego powodu nie dostanie, bo nigdy żadnemu facetowi nie dałam takiego powodu. Jeśli już jestem w związku to robię wszystko, zeby było ok. Fajnie, że wreszcie trafił się M, który ma takie samo podejście. On nawet na imprezę sam by nie poszedł mimo, że raczej lubi wiedząc, że ja bym się denerwowała czy miała te swoje nędzne schizy.
Pewnie po tych wszystkich podróbach facetów, gadżetach będących pomyłką ludzkości, za których świat powinien się wstydzić spotka każda z Was księciunia. I tego się trzymajmy

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 10:15   #88
martinka_m
BAN stały

jamaico to chyba kolejny dowod ze eks czyta to co ty piszesz.... "spelnil" twoja wole i nie odzywal sie do ciebie....
szkoda tylko ze robi to w taki chamski sposob

a co do facetow, tych naszych nowych ksieciuniow, to ja sie bede bala... bo na poczatku zawsze jest przeciez pieknie... dopiero po pewnym czasie okazuje sie jak jest na prawde...
z eksami tez bylo przeciez super, a widzimy jak sie skonczylo... ja juz nie sadze zeby mozna bylo byc z jednym facetem na zawsze, kazdy zwiazek predzej czy pozniej sie rozpadnie...

bo przeciez "nie wazne jak zaczyna wazne jak/a raczej - czy/ (s)konczy"
chyba nie tylko do eksow sie to odnosi.

Edytowane przez martinka_m
Czas edycji: 2007-11-24 o 11:03
Stary 2007-11-24, 10:45   #89
Astra24.
Rozeznanie

Wydaje mi się, że gdy 2 osoby są sobie pisane to nie jest tak, że tylko na początku jest cudownie. Mam koleżankę, jest ze swoim facetem 6 lat. Przez ten czas może ze 2 razy się pokłócili, ale nie były to kłótnie przez które mieli się rozstać. Jedno w oczach drugiego jest aniołem i nic nie zapowiada, że ma sie to zmienić. W październiku za rok ślub
Stary 2007-11-24, 10:48   #90
brukselka
Zadomowienie

dziendoby...

jamajeczko strasznie mi przykroale to wlasnie maja do siebie podli okrutnicy...

wogole jak sie wczoraj upilam..dzizusss..znajomi poszli zostalam tylko ja i qmpel.. wypismy wspolnie jeszcze dwa browarki....eh....powiedz ial ze mam sie nie martwic ze musze poszukac sobie takiego swira jak ja.. a gdzies napewno jest (i boje sie ze wcale nie mowil o moim dawidku) ja juz duzo rozumiem, mam nadzieje ze i tobie jamajeczko uda sie zrozumiec..ze jak bardzo bys go okchala to i razem nie bedziecie ...teraz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości