|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Jaki malo ambitny musial być wtedy moj facet zeby byc z taka mało oczytana i nie edukujacą się studentka
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
A do mnie przypałętał sie kiedyś taki co był 2,5 miesiaca po rozstaniu, wiec mówie że może niech da sobie czas że to za wczesnie a plastrem nie zamierzam być. Po pierwszym spotkaniu gadał że mnie kocha, że sie zakochał oj i ach! ( aż sie tego słuchać nie dało
itd O.o ( chciał pewnie szybko zaliczyć na pocieszenie) Któregos dnia zadzwonił do mnie i ..zaczął ryczeć w słuchawke bo była do niego napisała i że jakby on tu chciał ze mna na kawe isc ale no pieniedzy nie ma itd.... a 1,5 miesiaca pozniej pytał czy z nim bede a widzieliśmy sie TYLKO 2 razy, oczywiscie odmówiłam.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-11 o 18:47 |
|
|
|
#2583 |
|
Zawsze łakoma.
|
Pamiętacie tego Pana co raz mnie wystawił, drugi raz się spóźnił, a trzeci raz się rozchorował i powiedział mi parę godzin przed spotkaniem, że nie przyjdzie? Napisał do mnie czy się spotkamy jeszcze. Odpowiedziałam mu, ze nie. Zażyczył sobie odpowiedzi. Odpisałam, że nie szanuje mojego czasu. Był wielce oburzony, że to jest główny powód. Miał do mnie dzikie pretensje, ze ja pierwsza do niego nie pisałam i w ogóle jaka to ja nie jestem, że po jednym poznaniu już go olewam. A na końcu jeszcze napisał mi, ze chciał mi się czymś pochwalić, że zrobił sobie 'coś' (to 'coś' jest czymś co chciałam bardzo zobaczyć i mi się mega podoba). Nie wiem po co mi to powiedział. Pewnie chciał, abym żałowała, że go tak olałam. Mega się już wkurzyłam i odpisałam mu: 'fajnie masz, cześć'...
|
#2584 |
|
BAN stały
|
Dzięki Moni.
Motorki nawet, ja mam skuter ale nie lubię jeździć. Natomiast fajnie by było mieć na codzień jakiś ekonomiczny samochód w gazie a na weekend jakąś 1000 cm3 W weekend przejechałem się kolegi ninja to super zabawa
|
|
|
|
#2585 | |
|
BAN stały
|
Zdecydowanie thirky ma swój świat, no ale ... szkoda mi klawiatury na kogoś, kto we wszystkim doszukuje się plucia kobietom w twarz.
W swoim zacietrzewieniu nie zauważyła nawet, że wziąłem na tapetę głównie tych facetów, żeglarzy i potem stwierdziłem, że czasu każdy ma tyle samo, więc to jest normalne, że jak ktoś ma pracę, uczelnię, do tego zainteresowania, na które poświęca dużo czasu, no to automatycznie nie będzie zbyt częstym bywalcem klubów. Bo albo już nie będzie miał czasu, albo będzie zmęczony. I m.in. dlatego takich ludzi trudno gdzieś spotkać bo albo mają pracę, albo uczelnię, albo pasję / zainteresowania. No ale nie, wg niej do klubów chodzi elita intelektualna Pewnie chodzi czasami, ale zawsze jest coś kosztem czegoś. Idziesz do klubu, napijesz się, nie pojedziesz ze znajomymi żeglować. No i jakoś tak "dziwnie" się składa, że większość tych ludzi, którzy mają realne zainteresowania, woli jednak im poświęcać swój czas niż weekend w weekend latać po klubach.---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Przychodzi weekend. Co robisz ? Lecisz do klubu nawalić się, tak , że przez pół niedzieli odsypiasz i leczysz kaca, czy może poświęcasz czas pasji ? Ja nie mówię, że kluby są złe - mówię tylko, że jak ktoś ma coś ciekawego do roboty, no to z reguły woli się w tym realizować. I z tych koleżanek, które dużo robią, no to zdecydowana większość z nich nie jest typem imprezowiczek. U facetów zresztą podobnie. Więcej ciekawych facetów, kobiet znajdziesz na takich "żaglach", "kursach językowych" niż w klubach mimo, że tam ludzi pełno. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-11 o 22:54 |
|
|
|
|
#2586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O a ja tez chce do was dołączyć na wizazowe drinki w Londynie!
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie sa takie osoby, ktore nie zyja nicyzm innym , jak sobotnia impreza, niczym innym sie nie interesuja, ale tez takie osoby zazwyczaj chodza do adewatnych dla siebie miejsc, ktore skupiaja wlasnie takie osoby. Sama lubie imprezy , jak mieszkalam w wiekszym miescie to dosc czesto na nie chodizam. Wiec to dla mnie o niczym nie swiadczy.
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak miałam ochotę na imprezę to szlam. Czy w tygodniu czy w weekend i tyle. W dzien pasja, wieczorem impreza ![]() Rzadko odsypialam przez pol niedzieli kaca :p prędzej sie napije na domowce niz w klubie ![]() Można robić i jedno i drugie, znam mase świetnych dziewczyn, które właśnie w weekend szły do klubu. Glupie i nieoczytane na pewno nie były ![]() Teraz na imprezy raczej nie chodze bo mi się już nie chce. Mam godzinę drogi do miasta, nocny co 1.5-2h a taksówki szkoda mi kasy bo zaplacilabym jak za zboże. Nie znaczy to ze zaczelam sie bardziej poswiecac zainteresowaniom :p po prostu mi sie nie chce
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
Greg faktycznie wszedł w skrajności trochę, ale ogólny zamysł jest zrozumiały ( przynajmniej dla mnie).
Każdy ma swoje zdanie. Też chodzę do klubów choć mam swoje zainteresowania, ale czasem chce się potańczyć i wypić colę (zazwyczaj nie piję,bo jestem autem) ze znajomymi. Średnio 2-3 razy w miesiącu. Książki czytam, głupia nie jestem, zainteresowania mam,pasję mam. hahahaCo do facetów, a właściwie jednego. Miałam wczoraj spotkać się z facetem. Umówieni na 20 na spacer, godzina 18 napisałam mu,że pogoda kijowa bo pada,to może jakieś piwo/herbata. Z jego strony cisza. Myślę,okej, może jeszcze w pracy. Siedzę wyszykowana, czekam żeby wyjść, a on mi 9 minut przed 20 pisze że skoro pada, to "przelozmy to bo on przyspal i idzie dalej spać". -.- Nosz kuva! Co za niepoważny człowiek! |
|
|
|
#2591 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- A po co wchodzić w skrajności? Nie może bez tego napisać o co mu chodzi? Musi stosować prowokacyjne teksty? Bez sensu.
|
|
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może musi stosować bo taka jego natura,nie wiem. |
|
|
|
|
#2593 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jeśli ma taki styl pisania, to niech się nie dziwi gwałtownym reakcjom i niech nie obraża tych, którzy jego posty przyjmują dosłownie.
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
Ej no, przestańcie już. Nie po to dodałam G do ignorowanych, by teraz czytać ciągłe dyskusje o nim. Jeżeli innych tak wkurza, argumenty do niego nie trafiają, bana nie dostanie, to chyba najlepiej go ignorować. W końcu się znudzi i sobie z tego wątku pójdzie.
|
|
|
|
#2596 |
|
BAN stały
|
Oj tam. Przestańcie.
Jak wam dzień minął ?
|
|
|
|
#2597 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(tak, skończyłam filologię, uczę też języka i nie wierzę w takie teksty).Cytat:
Innego kolegę też, bo nie chce mi się czytać prawd objawionych małolatów, którzy z nieznanych przyczyn udzielają się na wątku dla singielek 25+.
|
||
|
|
|
#2598 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Tylko ma to jedną wadę - nie blokuje cytatów, jeśli ktoś go zacytuje żeby mu odpowiedzieć, to niestety tego posta zobaczysz.
|
|
|
#2599 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
#2600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez Aleksandriiia Czas edycji: 2016-04-12 o 14:59 |
||
|
|
|
#2601 |
|
BAN stały
|
To ładnie. Z angielskiego rozumiem niemal wszystko ale z mówieniem już gorzej, mam problem ze znalezieniem słów ale z tym miewam problem nawet po Polsku hah
![]() niemiecki miałem 4 lata dwie godziny tygodniowo i ani jednego zdania nie powiem. Po prostu nie lubię tego języka. Thirki, tolwaj. Śmiało możecie dodać do ignorowanych, do nawet najgłupszych argumentów potrafię się ustosunkować natomiast do szczeniackich zaczepek niezbyt
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-12 o 16:25 |
|
|
|
#2602 | |
|
Blood and fire
|
Cytat:
Dwóch kolegów z forum też mam w ignorowanych, głównie dlatego, że te ich posty nie dość, że pokrętne, to jeszcze długie i nie chce mi się tego czytać.
Natura twoja jest zła Z tym się pogódź Woła przez ciebie głosem który cię przeraża Słowami których zdawało ci się - nie miałeś w sobie Wytryska z ciebie inna niźli o niej mniemasz jak wrzące źródło o zapachu siarki pod którym omdlewają zielone łąki pozoru Edytowane przez Szybkobiegacz Czas edycji: 2016-04-12 o 17:21 Powód: doprecyzowanie |
|
|
|
|
#2603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie poznalam sporo osob co byly na filologi a jezyka nie znaja. Ja jak pojechalam na erasmusa do hiszpani to juz po 6 miesiacach mowiam (wiem, ze to co innego bo kontakt z jezykiem mialam non stop) ale poznalam w swoim zyciu kilka osob co w krotkim czasie dobrze opanowaly jakis jezyk. Jak juz ktos wspomnial duzo zalezy od tego jaki to jezyk. Cytat:
Nawet ostatnio chcalam wrocic do niemieckiego bo jest bardzo przydatny w pracy ale jednak stwierdzilam, ze nie bede miala motywacji. ps Dzisiaj ide na perwsza randke z tindera.Nie jestem jakos super nastawiona ale zobaczymy jak bedzie.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
||
|
|
|
#2604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2605 |
|
BAN stały
|
Mi się wydaje hiszpański akurat takim instynktownym językiem. Mam wrażenie, że bardzo szybko bym załapał.
Natomiast niemiecki to dla mnie bełkot. |
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Intensywna nauka, motywacja czy przebywanie z językiem i wszystko sie da. Niemieckiego uczylam sie 8 lat, mature zdalam, ale nie ma przekonania do tego jezyka i zeby sie w nim swobodnie komunikowac, potrzebuje 2,3 dni z niemcem na rozgimnastykowanie. Holenderskiego nauczylam sie bedac tam przez rok w pracy chac nie chcac, ale wymowa tego jezyka to masakra :pbardziej rozumiem niz mowie Angielskiego uczylam sie z tv i radia tak naprawde bo 1h tyg w szkole to bylo dla mnie za malo wiec uczylam sie sama i w zasadzie jest to moj najabardziej komunikatywny "mowiony" język. Migowego tak jak pisalam wyzej. Duzo samozaparcia, pracy w domu, godziny przed kompem i z osobami nieslyszacymi i sie udalo. Teraz w tym jezyku "mowie" swobodnie i to na tyle że nieslyszacy sami prosza mnie żebym towarzyszyła im i tlumaczyla podczas wizyty u lekarza czy zalatwiania innych spraw, co jest chyba lepszym dowodem na to, że jak sie chce to można niz jakikolwiek skonczony kurs.
Teraz na tapecie mam hiszpański, potem norweski i rosyjski i moje lingwistyczne zachcianki beda zaspokojone
|
|
#2607 |
|
BAN stały
|
To u mnie z angielskim podobnie. Filmy, seriale z napisami i byłem zawsze najlepszy w klasie.
Hiszpańskiego bym się nauczył gdyby mieli dobre seriale
|
|
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2609 |
|
BAN stały
|
Nie mój typ. Ja to jestem tak bardziej w Breaking Bad, True Detective, Banshee, Gra o tron. Musi być dramatycznie, w miarę realnie i krwawo.
Od jakiegoś czasu przymierzam się do House of Cards i Narcos ale to po GOT albo jak mnie wkurzy jakaś nieścisłość fabularna typu 3 tys. mil w odcinek itp. |
|
|
|
#2610 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Jaki malo ambitny musial być wtedy moj facet zeby byc z taka mało oczytana i nie edukujacą się studentka

itd O.o ( chciał pewnie szybko zaliczyć na pocieszenie) Któregos dnia zadzwonił do mnie i ..zaczął ryczeć w słuchawke bo była do niego napisała i że jakby on tu chciał ze mna na kawe isc ale no pieniedzy nie ma itd.... a 1,5 miesiaca pozniej pytał czy z nim bede a widzieliśmy sie TYLKO 2 razy,
Pewnie chodzi czasami, ale zawsze jest coś kosztem czegoś. Idziesz do klubu, napijesz się, nie pojedziesz ze znajomymi żeglować. No i jakoś tak "dziwnie" się składa, że większość tych ludzi, którzy mają realne zainteresowania, woli jednak im poświęcać swój czas niż weekend w weekend latać po klubach.

(tak, skończyłam filologię, uczę też języka i nie wierzę w takie teksty).
i jeszcze pare ale nie pamietam tytułów.