|
|
#601 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Nie wiem. Ja zlozylam zamowienie na starym kodzie od ciebie, tym 15% i darmowa wysylka
![]() Chociaz nie siem czy i z tej promo nie skorzystac ![]() Te dzieciowe ciuszki od nich sa ladne i dobre jakosciowo. A ten komplet w serduszka boski. Mam go i paczam na niego non stop
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co kupić koleżance kwietniowej majowce? Jadę ja odwiedzić i nie mam pojęcia, przydałoby się coś pożytecznego dla dzieci, tylko co?
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocyk myślę ze jest zawsze spoko bp tego nigdy dosc, może ten szumis? Albo karta podarunkowa? Najlepiej byłoby podpytac co potrzebuje |
|
|
|
|
#604 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mia to zamow wiecej
![]() Martunia, nie caly. Ino ciut ciut. A czemu ktg to kicha? Manu, babysens ma certyfikat medyczny czy jakos tak, dlatego jest w szpitalach. Chyba jako jedyny. Do laktatora dokupilam wieksze nakladki na sutki. Moze ogarna temat ![]() Jowi, w sprawie fb pisz podanie do Monanki. Monanka Ginger, zapytaj kolezanki co potrzebuje. Tak chyba najlepiej
Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-04-15 o 11:25 |
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ta karta podarunkowa to jest dobry pomysł, kupi sobie co będzie chciała.
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym kupila cos do ubrania ale nie dla niemowlaczka tylko na pozniej i nie jakis basic tylko cos wyjsciowego. Tak zrobilismy dla znajomych. Kupilismy taka odpicowana kurtke/bluze tak na wrzesien. Na jakims blogu czytalam fajne porady co kupic za prezenty, moze zaraz znajde..Cytat:
Hahaha, kilkanascie ️---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Mona cieszymy sie, ze nie sypnelas sie pierwsza, ta co wszystkim kaze nogi zaciskac ![]() Wzielo mnie dzis na sprzatanie. Wzielam prysznic i dostalam takiego kopa, ze nie wiem co sie dzieje! Sniadanie zjadlam tylko z rozsadku, bo glodna nie jestem
|
||
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Mozna tez kupic pampersy na zapas. Jesli uzywa jednorazowek. Czasem tak.dziewczyny u nas mowily ze nic nie potrzebuja ale pampki to zawsze chetnie. Albo ta zyrafe Sophie
|
#609 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Martunia a nie mozesz do niej zagadac, zeby zrobila na lezaco?
Zabcia, te kilkanascie tygodni brzmi budujaco ![]() Karta podarunkowa tez super pomysl! A co do pytania co chce, to jest super sprawa. Ja ostatnio pytalam i np jedna kolezanka blagala, zeby nie kupowac ciuszkow, bo dostala tyle kartonow uzywek, ze jeszcze 2 w piwnicy stoja Chciala zabawki. Druga chciala kardigan/kurteczke wiosenna na rozm 68. A trzecia, mama blizniakow - pampersy
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się będzie wykrecac, że nic to ta karta podarunkowa ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Właśnie idę do mamy bliźniaków
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kuzynki pytałam co potrzebuje dla synka i kupiliśmy z siostrami wszystko to co chciała
![]() Pampersów nigdy za wiele ale na pewno nie tych pierwszych rozmiarów, mi jak ktoś przyniesie 1 albo 2 to będę nimi ściany oblepiała ale np 3 nie pogardzę tyle że nie mam gdzie trzymać więc to też zbędny zakup póki co ![]() Roses ta położna to masakra więc nawet nie będę z nią rozmawiać, ona ledwo się rusza, dupsko ma jak szafa trzydrzwiowa (naprawdę) i ledwo chodzi |
|
|
|
#612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze sie wkurzyłam teraz i tyle.. Miałam z położną telefon, bo ma pretensje, że ja się nie melduje u niej itd No kur..de jak ja odkąd jestem w ciąży słyszę co chwile od niej i lekarza "ma boleć bo w ciąży wszystko rośnie" "to normalne" "taka jest ciąża" itd. że wszystko co ja mam to ma być, to co mam meldować? Skoro dostaję zawsze taką samą odpowiedź.. Teraz zła jest, ze na ktg nie mogę do niej tylko do lekarza.. No ale ja lekarza mam 700 m od domu, a do niej musiałabym mężowi auto zabrać (co nie mogę bo on też musi do pracy) i do niej nie dociera ![]() Ehh.. przepraszam.. marudze :/ Już chyba i mnie dopadły ciążowe humory i mam dosyć wszystkiego dookoła. Ginger, ja jak jechałam do mamy bliźniaków w odwiedziny to kupiłam pampole też to raczej rzecz najbardziej przydatna ;D
Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-15 o 11:50 |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam neta i trafiłam na... tort pieluszkowy z pampersow
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
To tez jest super sprawa z tymi tortami, bo sa tam tez sliniaczki, grzechotki i pieluchy tetrowe czasem tylko ze jest ich mniej no i 2x drozej wychodzi. Fajnie wyglada tylko...malo praktycznie
ale opcja na prezent mnie sie tez.podoba
|
#615 | |
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się tez, ze to dosyć dużo miejsca zajmuje, a oni maja mniejsze mieszkanie niż ja i teraz jeszcze dojdzie im dwójka dzieci. Nie mogę im tak zagracac przestrzeni :P
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Jak któraś ma czas na podłubanie to niech zrobi tort z pieluch na prezent sama - tu jest tutorial
http://wyrodna-matka.blog.pl/2015/09...ort-z-pieluch/Ale jakby co to karta podarunkowa też jest fajnym pomysłem - kupią co im będzie potrzebne ![]() Zaczęłam szukać pediatry w okolicy na NFZ - opinii mało, sporo dobrych o jednym, ale oczywiście od razu zaznaczają, że mnóstwo chętnych do niego, więc już widzę jak będzie z dostępnością wizyt... |
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W razie W chcę kupić te z Medeli...Z prezentów fajne są te kołysanki
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzyna żona sama robiła
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Rrrany no chyba mnie jakies przeziebienie bierze... Gardło, katar (a myslałam ze to jakies pyłki) a moze to pyłki i ogolnie jakas dziwna głowa- nie boli ale czuje jakby mi ktos dechą przywalił a to u mnie zły zwiastun.
![]() Nastawiłam juz zupine i połozyłam sie. Śpiąca jestem ciekawe moze sama się zrobi
|
|
|
|
#623 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sklepach stacjonarnych jakiś kiepski wybór, a cena nie świadczy o jakości. Ćwiczę ogólnie tak ze 4-5 dni w tygodniu i wtedy też mięśnie dna miednicy. Bardzo pomógł mi ten filmik, bo wcześniej nawet nie wiedziałam dokładnie co ma napinać i to mnie bardzo demotywowało Byłam w sklepie kupić wreszcie drugi ręcznik i chyba przygniotła mnie siła stereotypów
|
|
#624 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ogarnelam moze z pol komody i wymieklam. Zlapalam zadyszke przy ukladaniu ubran
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Asta Jakies 20% jej garderoby jest w rozu...
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytam Was popołudniu.
Ja chyba od dziś zaczynam wkraczać w fazę rozlazłej. Może przez to, że nie mogę przeginać i to ma wpływ, albo to już ten okres gdzie nie skaczę jak łania ![]() Ale brzuch mi szybko teraz rośnie. Wczoraj jak mąż spał już, a ja jadłam i oglądałam film, nie mogłam sobie poradzić z komputerem, talerzem i herbatą. Talerz spadł, komputer prawie też..eh
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-04-15 o 12:57 |
|
|
|
#626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak to pampki na pewno będą też dobrym pomysłem My odwiedzaliśmy niedawno znajomych z dwumiesięczną córcią, zapytaliśmy co potrzebują i kupiliśmy im termometr Microlife bezdotykowy. On koło stówki kosztuje ale składaliśmy się w dwie pary Cytat:
Mnie te torty nie przekonują, nie miałabym gdzie postawić ani też wizualnie niespecjalnie mi się podobają. I tak bym za chwilę rozmontowała konstrukcję i trzymała wszystko osobno ![]() W końcu podłączyłam i przetestowałam nianię. Jakie to sprytne urządzonko ![]() Działa bez zarzutu, z piętra na parterze słychać czysto bez zakłóceń. A sama niania taka malutka, lekka i zgrabna. Jestem zadowolona
|
||||
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pomarudzę - nie mogę znaleźć żadnego konkretnego namiaru żeby wybrać położną środowiskową. Na stronie rejonowego ZOZu jest tylko telefon kontaktowy, jakiekolwiek nazwiska i godziny przyjęć dotyczą tylko lekarzy. Chyba będę musiała iść, zapytać o nazwiska, usiąść z telefonem i szukać opinii żeby wypełnić deklarację
|
|
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fab a te cottonballs z biedry na jednych bateriach długo świecą? |
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kącik konsekwentnie jej tworzyłam w bieli i szarości ale przy pościeli pękłam i zamówiłam w pudrowym różu z falbanką na dodatek
|
|
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

️

ale np 3 nie pogardzę tyle że nie mam gdzie trzymać więc to też zbędny zakup póki co 

W razie W chcę kupić te z Medeli...