|
|
#2731 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Dalej mamy o czym rozmawiać. Tematy sie nie kończa. Jak byśmy nadawali na jednej fali. Po raz pierwszy tak miałam a byłam juz na kilkunastu randkach z neta. Jedna osoba cos mowi druga wie o co chodzi, rozumie temat i kontynuuje temat. Taka lekkosc, płynność w rozmowie. No po prostu bajka Wczesniej z innym facetem z neta było o czym rozmawiac do 4-5 spotkania ale tez były dłuzsze pauzy, pisac nie bylo o czym i jakos sie rozwaliło. Zalezy czy jakies wspolne rzeczy są nawet w trakcie pisania. Z innym podczas pisania no cóz szału nie było, ale o czyms tam gadalismy. Na spotkaniu na siłe myslałam nad tematami. Zmeczyło mnie to spotkanie. Facet odezwał sie po..2 miesiacach ale juz sie spotykałąm z innym... Z kolejnym pisało sie nawet ok a na spotkaniu szału nie bylo w rozmowie. Wiec nie ma reguły. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
" " fajnie" (ale rozmowa ![]() ). Rozmowa przestawała miec sens czułam sie że to co u mnie to nieistotne. A kiedy spytałąm go o "Czy go to nie interesuje" to on nic i znow o sobie. Porażka. Znajomośc dobiegła konca. Nie jestem dziennikarką by wywiady przeprowadzać. Najlepsze że tak do 3 spotkania nawet troche byłam zauroczona no ale szybko przesło.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-19 o 15:51 |
||
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jakiś chłopak zagadał i napisał "cześć" więc odpisałam i nawiązałam do czegoś z jego profilu. Na co on napisał mi jakiś elaborat, który mówił on tym, że lubi adrenalinę i pokonywanie granic np. kiedy kobieta chodzi po mężczyźnie i jakie buty bym zaproponowała do takiej zabawy
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację dziewczyny, im więcej faceci przekonują tym gorsze mają zamiary. Tak wynika z mojego doświadczenia jak dotąd
![]() Ja piszę z paroma facetami ale na prawdę nic konkretnego, nie sądzę że są na prawdę zainteresowani, czuje ze chodzi tylko o seks ![]() Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2736 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co myślicie o swataniu? Przykładowo koleżanka zna jakiegoś singla i mówi, że mogłaby Was umówić. Poszłybyście na takie coś?
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
|
|
#2740 | |
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Najgorsze w randkowaniu przez internet bywa bycie kulturalnym.. tak mi się przypomniało apropos pytania czt warto odpisywać komuśkto Ci się nie podoba
)Jak sie zalogowałam na symp jak ktoś pisał do mnie a mnie nie interesował , odpisywałam z reguły. Witam, nie jestem zainteresowana ale życzę powodzenia/szczęscia co tam mi przyszło do głowy ale niestety moja kultura i klasa ![]() nie były doceniane i na 7 z 10 przypadków dostawałam info że "i dobrze bo jesteś beznadziejna ", " o znalazła się księżniczka ktora nie wiadomo kogo szuka ", etc oczywiscie cytaty nie są dosłowne bo brzydze się brakiem znajomości ortografii )
|
|
|
|
#2742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
Pozwoliłam się tak umówić raz. I nigdy więcej. Facet nie jest w moim typie i powiedziałam mu wprost, że nic z tego nie będzie, a on dalej próbuje i chce się znów umówić.
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie cierpię być swatana i zawsze się bardzo oburzam jak ktoś próbuje bo nie zdarzyło się by ktoś chociaż raz trafił, i oczywiście nie idę z nimi na randke tylko oglądam zdjęcia i czasem jakoś później spotkam któregos na imprezie czy ze znajomymi. Przy czym znajomi tez nie trafiają :-P koleżanka chciała mnie zeswatac ostatnio z alkoholikiem który może iść do więzienia za jazdę po pijaku ideał :-P Cytat:
Moje ulubione wiadomości to: On: hej, co słychać? Ja: coś tam coś tam On: nie jestem zainteresowany Heh
|
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Sytuacja sprzed paru minut. Zaczęłam pisać z chłopakiem, ale rzucał dziwne teksty o moim biuście i różne takie i się pożegnalam z nim i zablokowałam na watsapp żeby już do mnie nie pisał. Za chwilę dostałam smsa.
![]() Przetłumacze żeby nie było: jestem nudna i nigdy nikt się mną nie zainteresuje i będę miała szczęście jeśli z moim wyglądem ktokolwiek mnie będzie chciał zgwałcic i że jestem nudna szmata coś w ten deseń. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2746 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Jezus, co za burak i prostak. Widać był bardzo napalony na Ciebie i tak sobie odreagowuje nabuzowany testosteron.
|
|
#2747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koleś pokazał poziom nie ma co... To ja jedynie dostałam wiadomość ( kiedy odmowiłam pierwszego spotkania) cytuję :"ciąg drąg" -Facet lat 30. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-19 o 22:23 |
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Zabawna sprawa, odezwał się do mnie kolega z podstawówki. W dodatku kolega, który skradł mi pierwszego w życiu buziaka. Dosłownie skradł.
Druga klasa podstawówki, przedstawienie - jasełka w domu kultury. Gram anioła, cała jestem na biało; on gra diabła - cały wymalowany jakimś węglem albo pastą. Stoimy za kulisami, rozmawiam z koleżanką z którą za chwilę będę wychodzić na scenę, a tu nagle czuję coś na twarzy. Cmok. Amorów mu się zachciało no i miałam umorusaną i twarz i albę. Zrobiło się zamieszanie, bo już mam wychodzić na scenę, a nauczycielki próbują mnie jakoś wyczyścić. Wściekła byłam, a na drugi dzień sprałam go za to w szkole. Nie był ze mną w klasie, więc nie mam zbyt wielu wspomnień. Pamiętam jedynie, że mnie podczas pierwszej komunii z nim sparowano, przez co byłam zła, bo gniew za tamte jasełka jeszcze mi nie przeszedł Potem się wyprowadziłam. W życiu bym nie pomyślała, że będzie go brało na wspominki (musiałam go chyba nieźle sprać ) Cóż, nie jest już takim knypkiem jak kiedyś i przyznam, że na zdjęciach wygląda naprawdę nieźle. Dałam się zaprosić na kawę i mam tylko nadzieję, że nie będzie powtarzał starych numerów Pogadaliśmy trochę przez internet, ale póki co tamte jasełka są tematem tabu
|
|
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Jinx, fajnie
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mu na to prosto z mostu walnęłam, że jeśli mamy ze sobą sobie pisać, to nie jestem zainteresowana. A on mi na to zaproponował kawę. No i się spotkaliśmy ![]() Że był jakiś narwany i na jednym spotkaniu się skończyło, to już inna historia ![]() Cytat:
Z dwojga złego, to ja już wolę przebierać wśród polskich świrów...
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
A propos swatania - pracowałam kiedyś w salonie pewnej sieci komórkowej na pasażu handlowym w hipermarkecie i kolega pracujący na stoisku naprzeciw przyprowadził mi swojego kolegę. Prosto z mostu walnął, że kolega też wolny, studiuje na polibudzie i coś tam. Myślałam, że spalę się ze wstydu
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pisałam raz z facetem i w pewnym momencie wkurzył mnie bo był zbyt wścibski i chciał się bawić w jakieś testy psychologiczne. Napisałam mu co o tym myślę to stwierdził, że mam poważne problemy ze sobą i zachowuję się jak dziecko któremu ktoś zabrał lalkę. On oczywiście pan idealny. Po prostu ręce mi opadły. .I akurat facet był polakiem .
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
To tak apropo tych panów co dużo obiecują na początku i zapewniają o swych zamiarach :-P
|
|
|
|
#2756 |
|
Zawsze łakoma.
|
Ja to mam mega pecha do mężczyzn. Dziś miałam mieć randkę z internetu. Fajnie się pisało, na zdj ok, chłopak pod 30. Wymieniliśmy się numerami tel. I oto taka rozmowa między nami zaszła dziś:
.... On: Mogę o coś spytać? Ja: Tak. On: I na pewno mi odpowiesz, ewentualnie nie zerwiesz znajomości? Ja: Zależy co to jest za pytanie. On: Może jesteś zainteresowana relacją przyjacielską z ewentualną pomocą finansową z mojej strony? Ja: Nie dziękuję. On: Nie było pytania. Ja: Było. Skasuj mój numer. On: Ok...
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zawsze łakoma.
|
Najwidoczniej. Jakie to jest k*rwa żałosne...
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ile razy Ci się w realnym życiu taka propozycja zdarzyła? Raczej wcale. Dobrze ,że nie chciał żebyś ty go zasponsorowała .U mnie duże zmiany poszło już wypowiedzenie - po 6 latach w obozie pracy - szybka decyzja i od razu więcej energii .
Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2016-04-21 o 18:05 |
|
|
|
|
#2760 |
|
MUSEarka
|
Ej, ale co to jest relacja PRZYJACIELSKA z ofertą pomocy finansowej. To przyjaciele uprawiają seks?
Kolejny burak, o matko A ja dzisiaj dostałam powiadomienie o rzekomym "super lajku" na tinderze. Wchodzę, patrzę - jakiś arab z Dubaju, przeglądam foty - oczywiście drogie samochody, szmery bajery. Akurat byłam w pracy i ze znajomą stwidziłyśmy, że powinnam odlajkować i zobaczyć co się stanie. A więc kliknęłam lajk - po minucie wiadomość. Nie zawiodłam się Chciał żebym została jego księżniczką, bo jestem taka piękna, niewinna, widać, że mam dobre serce Jestem na prawdę pełna podziwu laskom, które umawiają się i wchodzą w jakieś relacje z takimi osobnikami. Po wszystkim śmialiśmy się ze znajomymi z pracy, że jakbym kontynuowała znajomość to jutro pod firmę zaleciałby prywatny odrzutowiec, 'mój' szejk wykupiłby całą firmę i zakazał mi pracować
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Dalej mamy o czym rozmawiać. Tematy sie nie kończa. Jak byśmy nadawali na jednej fali. Po raz pierwszy tak miałam a byłam juz na kilkunastu randkach z neta. Jedna osoba cos mowi druga wie o co chodzi, rozumie temat i kontynuuje temat.
" " fajnie" (ale rozmowa 

nie ma co... To ja jedynie dostałam wiadomość ( kiedy odmowiłam pierwszego spotkania) cytuję :"ciąg drąg" -Facet lat 30.