|
|
#841 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#842 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moi też na pewno z troski, jakieś jedzonko przywieźli, nie powinnam narzekać, no ale... Cytat:
Wow sporo tego, zazdroszczę. ![]() Cytat:
Że też muszą mieć ci teściowie takiego nosa. ![]() Cytat:
Brawo gaduły!!!!! Cytat:
Gratuluję córeczki! Kasia to bardzo dobre imię.
|
|||||
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Kasieńki..trzymam kciuki,żeby ciśnienie nie wariowało.. Cytat:
dla tatusiahumorzaste te kobity w ciąży ![]() a w to nie wątpię |
||
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mnie dzisiaj maluszek ciśnie do góry, wykręca się i kopie bardzo wysoko.
|
||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie virginia, ja mam na imię Kasia
Na studiach pomagałam jednej rodzącej przy porodzie. Rodziła córkę, ale nie mogli się z mężem na imię zdecydować. Już po stwierdzili, że dadzą Kasia Moje ego było połechtane
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miło
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to fajne imię
kiedyś mega popularne (na studiach mialam 7 na roku), teraz w ogóle nie spotykam małych Kaś, ani w przedszkolu ani w szkole jak pracowałam. Fajnie ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak mam wrażenie, że ciągle siedzę na wizażu;pCytat:
Potwierdzam, Kasia to piękne imię ![]() Cytat:
słabo mi się znów zrobiło TŻ się śmieje, że przesadziłam z cukrami po tej glukozie, bo zjadłam wieczorem jeszcze loda
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane, ja dziś nie nadrabiam. Mam MEGA doła...
Czuję się zapuszczona, jakaś taka zaniedbana. Ciągle chce mi się płakać od wczorajszego wieczora, aczkolwiek, gdy gadałam z tż na skype to coś żartować zaczęliśmy i o 3 w nocy dostałam histerycznego ataku śmiechu, leciały mi łzy i bolał brzuch (ze śmiechu, a co gorsza-z własnych żartów...). Czuję się jak psycholBuczałam tżtowi, że chodzę tylko w dresach, nigdzie ładnie się nie ubieram, zupełnie niekobieco, wiecznie po domowemu i bez makijażu, i takie tam...Kazał poszukać jakiejś fajnej sztuki w teatrze, to mamy pójść, gdy wróci. Dobry ten mój tż. Powiedział, że inne ciężarówki wyglądają przy mnie jak zdezelowany Star, a ja jak nówka (i wysłał dla porównania dwa zdjęcia samochodów ciężarowych) I jeśli chcę, to żebym umówiła się do kosmetyczki na jakiś fajny zabieg. Fajny ten mój tż, taki dobry dla mnie!![]() ![]() I znowu ryczę, bossshhh...Nie wiem, ale podejrzewam, że to rozbicie ma związek z tym, że znów mi niedobrze/mdli mnie-mała chyba uciska żołądek. Jeśli znów zacznę rzygać, to się załamię.Dzwoniłam do położnej środowiskowej. Zapisałam się do mojej byłej klientki (przychodziła do mnie na pazury, strasznie fajna babka). Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-04-20 o 20:41 |
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
a w życiu! taka technika! gdzieeeeee tam! osobiście od 7 do 17
Cytat:
![]() Właśnie konsumuje i zorientowałam się, że to inna nazwa
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby..bo jeszcze widmo oddziału szpitalnego nade mna wisi..a tam to napewno będę odpicowana, że heej..najbardziej to mi się spodobał ten fragment Twojej wypowiedzi: "Powiedział, że inne ciężarówki wyglądają przy mnie jak zdezelowany Star".. znaczy się chodziło m.in. o nas ![]() ![]() fajny ten Twój tż..pozdrów go od stara hmm.. Kraków uwielbiam..ale.. muszę leżeć
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znowuzapomniałamhasła wszystkie widziałyśmy twoje zdjęcie
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#854 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
TŻ Ci daje dobre rady na to gorsze samopoczucie, jak gdzieś wyjdziecie i będzie okazja się wystroić to na pewno Ci dobrze zrobi, tak samo jakiś zabieg u kosmetyczki, a może jakieś małe zakupy urodowe. ![]() Kurczę, a ja też taka niewyjściowa jestem, teraz to w ogóle potwór zasmarkany ze mnie, ale kocham mój dresik.
|
|||
|
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, skąd mu się wzięło do porównanie do innych ciężarówek i gdzie się tylu naoglądał, ale nie pytałam, bo doskonale wiem, że chciał mnie pocieszyć, a to pytanie mogłoby obnażyć, że zmyśla (bo nie ma pojęcia, jak wyglądają inne kobity na tym etapie) ![]() Coś mi umknęło-co jest z Tobą? Czemu widmo? Czego nie doczytałam? Kto jest z Krakowa? Wykąpię się i jednak nadrobię, bo omijają mnie ciekawe info![]() Wczoraj zauważyłam, że Babygirl1990 ma termin na ten sam dzień, co ja, też spodziewa się dziewczynki, a jeśli liczba w nicku to rok urodzenia, to mamy tyle samo lat ![]() Warszawianko
Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-04-20 o 21:22 |
|
|
|
|
#856 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to jak bedzie cieplej no i musze jeszcze troche magnumów skonsumować żeby mieć odpowiednie gabaryty ![]() Leżaczek taki uroczy, że tez sie nie mogę oprzeć ![]() Cytat:
Cytat:
za 2f też bym nie pogardziła ...Cytat:
A propos pezentacji, nie polecam bo sie zakochasz i bedziesz o nim marzyc codziennie jak ja ... Cytat:
Wow !! Czad !! Cytat:
To chyba jakieś oszustwo ![]() Nawet nie przypuszczałam, że tak się może zdarzyć ![]() Moja prawdziwa natura wyszła na jaw ![]() Swoje wejście na prowadzenie zawdzięczam nauczeniu się wielocytowania tak wiem wiem "szybka" jestem
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() <318.07.2011 zaręczyny 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() 12.12.2015 II kreseczki 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-04-20 o 21:41 |
||||||
|
|
|
#857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Starszy syn dziś przy zabawie kopnął mnie w brzuch
|
|
|
#858 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czuję się bezpieczna ![]() Z niej taka "cudowna" kobieta, że mimo, że była na miejscu nie przyszła nawet na nasz ślub do kościoła... Cytat:
![]() Laska jak sie patrzy !! i mówi Ci to zdezelowany star ![]() Cytat:
Juz lubię tego gościa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezła paka! Cytat:
![]() Co do nadciśnienia, powodzenia aby już nie rosło. Co bierzesz ? ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Nie martw się też mi się zdarzają takie jazdy ![]()
|
|||
|
|
|
#860 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie pomyslałam ze ta gromadę trzeba wyprać i wyprasować i juz mniej zazdroszczę ![]() Cytat:
Jest ale trzeba samemu zrobić. Do tej pory robiłam tylko alkoholowe wiec nie wiem jak ten będzie smakował Podam przepis jak sie przemieszczę do komputera bo na komórce za dużo pisania Cytat:
A ja sie obrażona czuje chyba ze Twój TZ miał na myśli wszystkie inne ciężarówki, nie te co z Tobą na forum są
|
|||
|
|
|
#861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem leniwa, zrobiłam zdjęcie - jeśli sie nie rozczytasz daj znać. W wersji bezalkoholowego nie dodajesz irlandzkiej whiskey. ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Padam. Zrobiłam stertę naleśników. Maz w nagrodę zakupił mi spodnie w H&M żebym wygladała jak człowiek. I na prezentacje urządzenia odpisuje sie na Ferrari ( ale takie co ciągnie przyczepkę) ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I z tego co widziałam na forum to jeszcze Origa.
Zuzia - 29.07.2016 19:01 Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2016-04-20 o 23:29 |
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#868 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie że udało się z krzywą, oby wyniki były ok.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jesteście może zapisane do programu Rossnę? bo byłam dziś w Rossmannie po podkład oczywiście i przy kasie pani mi dała niespodziankę ciążową. Mały żel J&J do mycia i broszurkę o pielęgnacji maluszka. A ostatnio dostałam oliwkę Babydream za 1 gr! Od jakiegoś czasu mam skurcze/ twardniejącą macicę Nie wiem sama, na początku myślałam że to dzieć się pręży ale już wiem że to nie to. Może to ten Braxton? Tak mi się zdarzy 1-2 razy w tygodniu choć dziś miałam 2 takie incydenty pod rząd. Nie boli mnie to tylko mam uczucie jakbym miała pełny pęcherz i macicę mam jak skała! I przechodzi po paru-parunastu sekundach.
|
||||||||||
|
|
|
#869 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() DZIĘKI, DZIEWCZYNY, ZA MIŁE SŁOWA (jesteście takie kochane, że znów mam gule w gardle... ). Ja mam ogólnie problem z samooceną, szczególnie jak mam jakieś gorsze dni (czyt. przed okresem czy właśnie teraz)-czuję się wtedy wyjątkowo beznadziejnie i źle sama ze sobą![]() Widzę, że tż sobie nieźle nagrabił tym Starem (właśnie 5 min temu odpisał mi, że ja jestem Volvo, a nie "nowym Starem"-skąd mogłam wiedzieć? Nie znam się na tirach ) Już go tłumaczę-nie chodziło mu o forumki, tylko o wszystkie ciężarne na tym świecie oprócz mnie. Nie wiem, czy to pocieszające w sumie Przechlapał se chłopina na amen-chciał dobrze, a wyszło jak zwykle Orange, to jak będziesz jechać, to wpadaj na piwo bezalkoholowe ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie. U mnie jest to spowodowane....niczym-i to chyba najgorsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Florencee-zakupy urodowe też mnie dołują, bo skończył mi się puder, w Rossmannie promocje, a ja nie widzę tam nic dla siebie, hahaha. Grunt, to znaleźć minus w każdej sytuacji Na co dzień lubię swoje ubrania i ten "niechlujny" styl, ale-jak chyba większość kobiet-czasem mam ochotę na szpilki i fajną sukienkę. I teraz właśnie mam i poszukam sztuki, i już nawet wiem, na jaką chcę pójść! Ogólnie to tak: wymalowaliśmy sobie mieszkanie za kasę właścicielki, powiększyliśmy salon przez wyburzenie ściany, tż będzie teraz przygotowywał balkon dla kotów, przywozimy nowe meble do salonu, z delegacji przywiezie mi kupę fajnych zakupów (jedyny plus delegacji w Chinach-centrum produkcji ), fundnie kosmetyczkę (bo ja teraz jestem gołodupcem i czekam na zasiłek), zabierze do teatru-no same przyjemności, zero zmartwień, a mnie tak odwala. Nienormalne to.A dziś spotkałam koleżankę ze studiów, której w życiu bym się nie spodziewała w moim rodzinnym mieście. Okazało się, że teraz w nim mieszka z mężem i jest w siódmym miesiącu ciąży. W piątek idziemy razem na obiad. Fajnie, szczególnie, że ma już przyszykowaną listę wyprawkową, a także info o becikowym (co, jak i gdzie, podobno kupa papierologii+nie każdy dostanie, a ja myślałam, że każdy bez względu na zarobki...) i darmowych szczepieniach dodatkowych, które są w naszym województwie refundowane 100%. A do tego jest super sympatyczna, więc już się cieszę na to spotkanie
Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-04-21 o 01:10 |
|||||
|
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zatem umiarkowanie sie przyłączam do peanów dziewczyn nad Twoim TZ ![]() Miłego dnia wszystkim życzę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

. Z mniej wesołych wiadomości - niestety ciśnienie dalej mam wysokie więc muszę dalej brać leki.

a i tak mam wrażenie, że ciągle siedzę na wizażu;p
Potwierdzam, Kasia to piękne imię
1.09.2012

Wykąpię się i jednak nadrobię, bo omijają mnie ciekawe info
<3