|
|
#1951 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję zakupów i prezentu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle pewnie mama będzie bardzo zadowolona z prezentu,każda by jej zazdrościła takiej córki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Helloł Mercy A ja nie dostałam fotek . ![]() W ogóle spędziłam wczoraj cudny dzień,byliśmy na tym lodowisku,już mi coraz lepiej idzie jeżdżenie I takie piękne,romantyczne piosenki leciałyPotem jeszcze byłam u TŻ-ta,pogoda beznadziejna,ale na szczęście nie zmokliśmy ![]() Dzisiaj on chyba do mnie przyjedzie ![]() ![]() Ja w ogóle nie mam pomysłu na prezenty ... A nie mam zbyt wielkich funduszy,więc nie wiem co bym tu mogła wykombinować ... ![]() ![]() Co do Sylwestra,hmmm,plany jeszcze nie są sprecyzowane ... ![]() Miłego dnia Słoneczka
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||||
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witaj Kochana
Cytat:
oj Mango, wariatko ![]() owocnej nauki (z przerwami na wizaż )Cytat:
ale gratuluję że tak dobrze Ci idziekiedyś umiałam szpagat jak byłam malutka, wtedy wszystkiego łatwiej sie nauczyć później w liceum jak próbowałam to już nie mogłam się rozciągnąć i straciłam zapał ![]() Cytat:
)uszyj sobie najlepiej wymarzoną i ostatecznie moja sukienka była za duża na mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego TZ-owania dziś ![]() wstałam o 10 i jeszcze siedzę w piżamie po południu jadę do TŻ-a, ale jeszcze mam trochę czasu więc się lenię
|
|||||
|
|
|
#1954 |
|
Konto usunięte
|
a ja niedawno wstalam.
chociaz sie wyspalam
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
hyhy wiatropylna nie jestem
![]() znalazłam w senniku znaczenie: otwierają się przed tobą nowe możliwości życiowe ... ![]() Cytat:
na razie muszę wybrać się do ortopedy zeby sprawdzić co jest z moim kolanem .. (pamiątka po lodowisku właśnie )
|
|
|
|
|
#1956 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że miałas udany dzień Ahh Ci TŻ-ci.. czasem fajnie ich mieć ![]() A odnosnie pieniędzy to tez nie mam pojęcia co by tu kupić ![]() Jak spytałam tate co chce to powiedział "nic", a jak powiedziałam, że nie ma takiej odpowiedzi to powiedział, że... skarpetki Nie ma to jak mało wymagający tatuś
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
a oto i zdjęcie zbiorówka
moich wczorajszych zakupów .. ![]() tyle że: *kolor golfu jest przekłamany bo w rzeczywistości jest bardziej zielony ;*na czarnej czapce jest kwiatuszek i złota nitka czego tu nie widać ![]() *na rękawiczkach i szaliku również znajduje się złota nitka ![]()
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mi przypomniało, że ja jeszcze nie kupiłam szalika i rękawiczek ![]() Bo czapki nie lubię i nigdy nie noszę, ale chce do białej kurtki sobie kupić takie fajne puchate białe nauszniki
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyhy ja też nigdy nie nosiłam ale te mam wyjątkową ochotę nosić ![]() eh.. ide pisać wypracowanie o oświeceniu ...
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie a to jak nowe ciuszki,poprawia nawet najgorszy humor![]() u mnie rosolek sie juz gotuje,gulasz tez, teraz sie zabieram za paste jajeczna ze szczypiorkiem TZ bedzie za 2 h juz w domku i mozemy jechac na zakupy
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahhh torba
|
|
|
#1962 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Bonjour moje drogie
![]() ohhh okruuutnaaa No nic, pozostaje cierpliwie czekac Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ech, zapracowana Pani Przyszły Prawnik... witaj![]() Mango, niezły sen, uśmiałam się Mi tez sie czesto snia takie bzurki, ale na ogól zaraz po przebudzeniu zapominam :P to przez to okno nad łóżkiem:PCytat:
![]() w ogole, nie dostalam tych fotek Cytat:
Elegancka, kobieca - no super A w takim kolorze dokładnie chcesz?btw. nieźle z tym szpagatem...uważaj bo jak Ci rzepka w kolanie wyskoczy to juz będzie problem... Cytat:
![]() A co do horroru to racja... Ludzie szału w sklepach dostaja choc do świat jeszcze troche czasu... wszedzie tlumy, kolejki, ludzie sie niemalże taranują przy półkach z rzeczami. Nie mowiac juz o tym co dzieje sie na parkingach przy centrach handlowych - masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milego TZowania:PCytat:
ja tez chce na lodowicho, w przyszly weekend musze sie wybrac koniecznie ![]() Cytat:
to zrob mu wlasnorecznie na drutach skarpetki:P Taniej i od serca![]() bardzo ladne rzeczy Najbardziej podobaja mi sie rekawiczki, ale wszystko sliczne![]() Ather, nauszniki to super sprawa - sama mam czarne Czapy mi sie podobaja,ale zawsze tak niszcza i tak nie ułożoną fryzurę, że wygladam jak Einstein:Pheh, a ja juz po sniadanku daaaawno, zaraz zabiore sie moze za cos pozytecznego typu czytanie Potem obiadek jakis no i wypad na koncert,mam nadzieje,ze bedzie fajnie Specjalnie na ta okazje wyciagnelam z szafy stare glany bo po ostatnich doswiadczeniach stwierdzilam,ze "nigdy wiecej na koncert na obcasach ani w zadnych delikatniejszych butkach". Pierwsze niewygodne, a w drugich strasznie bola podeptane stopy:P Na szczescie dzis dosc cieplo,wiec nie zmarznę po drodze No, a po koncercie szykuje sie mini-babski wieczor i nocka u kolezanki wiec mam nadzieje,ze to bedzie udany dzien ![]() I takiego Wam zycze ![]() w ogole zakupilam sobie juz kilka swiatecznych gazet z przepisami na ciasta i ciasteczka. W sumie i tak pieke wg swoich sprawdzonych przepisow,ale (przyznam sie do swojego zboczenia) jestem maniaczka ogldania zdjec swiatecznych wypiekow... a tam sa zawsze taaakie ladne,az slinka cieknie Zawsze patrzenie na takie fotki mnie uspokaja, relaksuje i wprowadza w swiateczny nastroj...dziwak ze mnie,wiem![]() emotki musialam pousuwac...
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jabłuszko, żebym ja jeszcze umieła na drutach robić ![]() Ja sniadanie własnie zjadłam Jakoś od rana nigdy nie jestem głodna ![]() Tez tak mam uwielbiam ogladać te idealne ciasta w gazetach, czasem odnosze wrażenie, że robia je w photoshopie Życze żeby koncert był udany I masz racje, jeśli to jakaś ostrzejsza muzyka to tylko i wyłącznie glany, bo ja jak kiedys poszłam na rockowy koncert to musiałam się w kącie schować, bo się poprostu przestraszyłam jak pogowali i skakali po sobie ! pierwszy raz widziałam taki boski "taniec" ![]() Miłego dnia
|
|
|
#1964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dlatego ja już nigdy nie będę jeździć na łyżwach ani na nartach ani na niczym chyba już się za dużo nacierpiałam przez kolana ![]() Cytat:
mam podobny kaszkiet ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w ogóle ostatnio widziałam taki program o tym jak się robi idealne zdjecia jedzenia i np do kawy dodaje się płynu do naczyń żeby miała apetyczną piankę a lody robi się z ziemniaków żeby się nie rozpuszczały
|
||||
|
|
|
#1965 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mysl o wywaleniu sie i konsekwencjach tego mnie lekko odstrasza^^Cytat:
![]() Ale fakt-faktem jakby fotografowali takie 'normalne' jedzenie to nigdy w zyciu by az tak apetycznie nie wyszlo... heh
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuuuuj I niech mi ktoś powie, że reklamy nie kłamią ![]() Cytat:
![]() Ale żebyś mnie widziała na tym koncercie, wszyscy się śmieli ze mnie, bo ustałam w kącie, oczy wytrzeszczyłam i stałam tak na baczność jak to sobie przypomne to ciągle smiać mi się chce ! ![]() Taka sierotka Monisia wśród dzikusów
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nigdy w to nie wierzyłam ![]() idę sie zbierać powoli ![]() miłego dzionka |
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi zimnoo.
![]() Wiecie,ja też się trochę bałam na początku jeździć ... Zwłaszcza,że wczoraj kiedy próbowałam podjechać do barierki, jakiś masakrycznie rozpędzony typ tak mnie uderzył,że aż mnie w bok odrzuciło ... I teraz mnie wszystko boli ... Nawet nie przeprosił,tylko machnął ręką,i jeździł dalej ... Nie zapomnę chyba nigdy tego zderzenia No,ale poza tym to fajna sprawa,jak już ktoś się nauczy jeździć ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, skąd ja to znam A że osobiście sporo czasu poświęcam ułożeniu fryzury, to tym bardziej nie widzi mi się czapka za to kaptur Cytat:
|
||
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie znoszę czapek! feee
Ale za to takim cieplutkim kapturkiem z futerkiem nie pogardzę ...
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w tym roku pierwszy raz od niepamietnych czasow zaczelam nosic czapke
wlosy sie elektryzuja i czasami fryz opada, ale przynajmniej jest mi cieplo na czapke obowiazkowo jesczze kaptur!wczoraj widzialam w autobusie babcie, ktora miala na glowie zawiazana kwiecista chustke, a na niej jeszcze beret a ja jestem po obiedzie, ale zajadam jeszcze salatke, od ktorej nie moge sie oderwac |
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie oczy od chlorowanej wody bolą, a tyle do nadrabiania, że się od razu poddaje
![]() Co do czapek to jak byłam młodsza panowała taka moda na nienoszenie czapek Niektóre osobniki w szkole nawet się nabijały z tych osób co czapki ubierały.Teraz nie wyobrażam sobie nie włożyć czapki Nie ważny fryz, ważne zdrowie. Ja jak nawet na chwilę wyjdę bez czapki na taki mróz od razu mnie głowa boli i mam problemy z uszami, więc bez czapki sobie zimy nie wyobrażam![]() Śnieżko bardzo ładne zakupy ![]() Czas na naukę
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
ja najprawdopodobniej całą zimę będę pomykać w ciepłym kapturku z futerkiem... a co
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
taa... Ciebie też to niedługo czeka
a tak na serio to nie byłoby źle gdyby nie ta historia polski którą musimy jeszcze raz robić jako różnicę programową... na I roku uważam, że jest czas, żeby się tego uczyć, ale na drugim to już się robi "mała" masakra. Zresztą, żeby było ciekawiej prof. dorzucił dodatkowo jedną sporych rozmiarów książkę do egz. "miło" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
A co tutaj taka cisza?
![]() Własnie wrócilam z zakupów Głodna jak wilk i własnie szamam homo i orzechy Wkońcu kupiłam upragnione buty.. na siłownie Za nauką coś mi dzisiaj nie idzie, ale cóż... trudno.. Gdybym tym sie miała jeszcze przejmowac.... ;p i uwaga... teraz wiadomość roku! aaaaaa! Mój brat idzie na ODWYK! Jutro! - az się popłakałam. Ze szczęscia, z ulga i w ogóle. Gdyby tak jeszcze ojciec poszedł...
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że podoba Wam się mój sen o jajkach
![]() Madame_apple - Dziwne, ale zaraz wyślę jeszcze raz W ogóle się nie uczyłam na biologię... przesiedziałam pół dnia na wizażu
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś tu się uczyć musi![]() ![]() Ciesze się, że Twój brat się zdecydował i ... może tak tata weźmie z niego przykład ![]() Ja też ostatnio kupiłam sobie butki na fitness
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

ale po godzinnej rozmowie przez telefon jakoś z tego wybrnęliśmy
oby na stałe
po co zaraz redukcja....?
i będzie wstyd 
Masakra, jestem tak zmęczona, że 

nie wiem jak i gdzie nawet.

ostatnio nie mam kompletnie czasu tu zaglądać

na razie muszę wybrać się do ortopedy zeby sprawdzić co jest z moim kolanem .. (pamiątka po lodowisku właśnie