Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-21, 18:26   #2761
MonnieB
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

A do mnie napisał chłopak z Jamajki. I że on do mnie przyleci do Londynu ale ja musze mu wysłać zaproszenie, on za bilet zapłaci ale muszę go odebrać z lotniska i musi u mnie mieszkać. Ale oferta co? Nie do odrzucenia!!!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-04-21, 18:40   #2762
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
A do mnie napisał chłopak z Jamajki. I że on do mnie przyleci do Londynu ale ja musze mu wysłać zaproszenie, on za bilet zapłaci ale muszę go odebrać z lotniska i musi u mnie mieszkać. Ale oferta co? Nie do odrzucenia!!!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
uff zapłaci za bilet to gość z niego . Nie ma się co zastanawiać tylko brać z całym dobrodziejstwem inwentarza .
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 19:36   #2763
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Ej, ale co to jest relacja PRZYJACIELSKA z ofertą pomocy finansowej. To przyjaciele uprawiają seks? Kolejny burak, o matko

A ja dzisiaj dostałam powiadomienie o rzekomym "super lajku" na tinderze. Wchodzę, patrzę - jakiś arab z Dubaju, przeglądam foty - oczywiście drogie samochody, szmery bajery. Akurat byłam w pracy i ze znajomą stwidziłyśmy, że powinnam odlajkować i zobaczyć co się stanie. A więc kliknęłam lajk - po minucie wiadomość. Nie zawiodłam się Chciał żebym została jego księżniczką, bo jestem taka piękna, niewinna, widać, że mam dobre serce Chwile porozmawialiśmy tak 'normalnie' ale jak przedstawił mi prawdę objawioną pt. "mężczyźni są od dbania o kobiety i zarabiania pieniędzy, a kobiety od dbania o swojego mężczyznę, dzieci i dom" to podziękowałam i pożyczyłam powodzenia w szukaniu księżniczki na swoim kontynencie.

Jestem na prawdę pełna podziwu laskom, które umawiają się i wchodzą w jakieś relacje z takimi osobnikami.
Po wszystkim śmialiśmy się ze znajomymi z pracy, że jakbym kontynuowała znajomość to jutro pod firmę zaleciałby prywatny odrzutowiec, 'mój' szejk wykupiłby całą firmę i zakazał mi pracować
A najgorsze jest to ze te laski wchodzą w te związki a potem się dziwia ze misio szejk traktuję je jak niewolnice :-o ;-)
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 20:40   #2764
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma-linka Pokaż wiadomość
W necie zwiększa się prawdopodobieństwo do takich sytuacji . Ile razy Ci się w realnym życiu taka propozycja zdarzyła? Raczej wcale. Dobrze ,że nie chciał żebyś ty go zasponsorowała .
eee tam.. mi sie juz dwa razy zdazylo i to w bialy dzien, ze faceci mi zaproponowali seks za pieniadze.
Raz to czekalam za kolezanka przy metrze ale byla spozniona no i tak kraze a koles podchodzi i se pyta ile?. Ja nie zrozumialam i mowie ile co??
ahah a koes taki zmieszany i palcami jednej reki zrobil kolko a palcem drugiej reki zaczal wkladac do srodka
parsknelam smiechcem i poszlam

A drug raz to mialam a studiach okienko i poszlam do pobliskiego parku pouczyc sie i jakis stary dziad tez najier chcial mnie poderwac... olewalam go to kase zaproponowal

Mi cos na tinderze ciezko idzie.... dzisiaj zrobilam aktualizacje aplikaji i mi znikly wszystkie pary yeeee

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 20:44   #2765
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
W necie zwiększa się prawdopodobieństwo do takich sytuacji . Ile razy Ci się w realnym życiu taka propozycja zdarzyła? Raczej wcale. Dobrze ,że nie chciał żebyś ty go zasponsorowała .

U mnie duże zmiany poszło już wypowiedzenie - po 6 latach w obozie pracy - szybka decyzja i od razu więcej energii .
Na szczęście w realu takiego zdarzenia w ogóle nie miałam. Ale takie propozycje powinny wychodzić moim zdaniem od razu, a nie po którejś tam rozmowie. Ale suma sumarum dobrze, że w ogóle do spotkania nie doszło

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Ej, ale co to jest relacja PRZYJACIELSKA z ofertą pomocy finansowej. To przyjaciele uprawiają seks? Kolejny burak, o matko
Tiaaa przyjaciele na zawołanie

Dziewczyny z jakich portali korzystacie z internetu na poznanie drugiej osoby?
Stary 2016-04-21, 21:04   #2766
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Dziewczyny z jakich portali korzystacie z internetu na poznanie drugiej osoby?
Od kilku dni jestem na Badoo, przed chwilą dostałam tam odznaczenie/nagrodę: "Najbardziej wybredna osoba na Badoo!".
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 22:52   #2767
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Od kilku dni jestem na Badoo, przed chwilą dostałam tam odznaczenie/nagrodę: "Najbardziej wybredna osoba na Badoo!".
Haha nie wiedziałam że coś takiego jest.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 23:17   #2768
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Haha nie wiedziałam że coś takiego jest.
Haha, ja też nie, ale serio serio:

Stary 2016-04-21, 23:19   #2769
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Haha, ja też nie, ale serio serio:

Tez kiedyś to dostałam i czułam się taka wyjątkowa :-P ale nie ma co się dziwić jak 95% facetów było u mnie na nie :-P
Stary 2016-04-21, 23:28   #2770
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
Tez kiedyś to dostałam i czułam się taka wyjątkowa :-P ale nie ma co się dziwić jak 95% facetów było u mnie na nie :-P
Czasem widzę te profile tak:

Stary 2016-04-22, 00:24   #2771
December12
Rozeznanie

A ja ciągle wierzę, że spotkam kogoś sensownego, mimo bardzo licznych porażek i lekkiego uszczerbku na zdrowiu psychicznym, spowodowanym czytaniem tych wszystkich, często dziwnych wiadomości
Największą trudność sprawia mi chyba odczytania intencji faceta. Kiedyś myślałam, że faceta który chce tylko zaliczyć, łatwo poznać, ale teraz wiem, że oni jednak świetnie się maskują.

PS. _Jinx_ to Ty jesteś na swoim avatarze? Bardzo podoba mi się to zdjęcie, to z jakiejś sesji?

Edytowane przez December12
Czas edycji: 2016-04-22 o 00:30
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 00:36   #2772
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez December12 Pokaż wiadomość
A ja ciągle wierzę, że spotkam kogoś sensownego, mimo bardzo licznych porażek i lekkiego uszczerbku na zdrowiu psychicznym, spowodowanym czytaniem tych wszystkich, często dziwnych wiadomości
Największą trudność sprawia mi chyba odczytania intencji faceta. Kiedyś myślałam, że faceta który chce tylko zaliczyć, łatwo poznać, ale teraz wiem, że oni jednak świetnie się maskują.
Ja też ciągle wierzę, że kogoś poznam na poziomie i mnie walnie strzała Amora. Najgorsze, że poznałam kilku bardzo fajnych mężczyzn i myślałam, że coś z tego będzie, ale zawsze było to 'coś', czego nie dało się przeskoczyć.
Zauważyłam, ze Ci, którzy chcą zaliczyć łatwo się poddają, jeśli znajomość jest rozciągnięta w czasie. Ja z kontaktem fizycznym bardzo przeciągam (ale wiadomo bez przesady). I takim po prostu się nie chce spotykać, jak wiedzą, że inne mogą łatwiej zdobyć.
Stary 2016-04-22, 10:07   #2773
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Mi cos na tinderze ciezko idzie.... dzisiaj zrobilam aktualizacje aplikaji i mi znikly wszystkie pary yeeee
Ja mam az 4 pary , mi się prawie nikt nie podoba i ja też nie wzbudzam zachwytu wiec lipaa straszna na tinderze . Na stu facetów może 2 mi się podoba . Fakt ze wchdoze może raz w tyg ale pomacham kilkanaście razy w lewo i znudzona daje sobie spokój
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:20   #2774
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Mi też. Najbardziej kiedy facet okazuje sie nieśmiały, bo wtedy nie wiem czy jeszcze nie uciekł bo mu zalezy na mnie czy po prostu chce zaliczyć a że niesmiały to i tak ma problemy z poznaniem dziewczyn i tak sobie czeka maskując sie. Chociaz moze niesmiali sa bardziej wrażliwi i nie wchodza w znajomosc dla samego zaliczenia, jak myslicie?
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:34   #2775
jukatan
BAN stały

Jako facet wam napiszę że ja na portalach typu
tinder badoo czaty nie szukam związku. To dla mnie kuriozalne szukać związku w necie. Net odbieram jako pole do szukania łatwego seksu, parę maili, na fb czy na portalu i jesteśmy umówieni najczęściej u mnie w wiadomym celu. Z reguły tak jest, że kobieta też chce tylko seksu ode mnie, czasem zdarzy się nie porozumienie i se coś wkręci, ale to chyba nie moja sprawa, jeśli uprzedzam jak widzę ową relację. Powodzenia dla wszystkich szukających miłości i czegoś więcej na necie, dla mnie to jest dosyć dziwne. Poznawać kogoś to imo TYLKO w realu, a nie przez często pisanie po prostu głupot i kłamstw na necie, oszukując poprzez zdjęcia i durne opisy które zawierają same zalety
jukatan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 11:44   #2776
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jukatan Pokaż wiadomość
. Poznawać kogoś to imo TYLKO w realu, a nie przez często pisanie po prostu głupot i kłamstw na necie, oszukując poprzez zdjęcia i durne opisy które zawierają same zalety
Jesli z gory zakładasz że wszyscy tam kłamia to nie ma sensu wchodzić. Faktycznie. Ja nie kłamie w necie, mam swoje zdjecia, prawdziwy opis i mam nadzieje że pare osob także.
Głupoty i kłamstwa kazdy moze wciskać facet z REALU też.
Sorry kolego ale NIE MASZ RACJI.:
1. W jednej pracy ( czyli nie w necie) koles proponował mi przygode.
2. Na koniec szkoły średniej kolega z klasy proponował mi seks.
3. Moj kolega poznał swoją obecną żone na portalu randkowym.
4. Mam znajomego ktory poznał 2 dziewczyny w necie i z kazda był 2-3 lata.
A to obala Twoja teorie

Cytat:
Powodzenia dla wszystkich szukających miłości i czegoś więcej na necie,
Wiara czyni cuda i przenosi góry warto wierzyć że sie uda.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-22 o 11:49
Stary 2016-04-22, 12:01   #2777
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Jesli z gory zakładasz że wszyscy tam kłamia to nie ma sensu wchodzić. Faktycznie. Ja nie kłamie w necie, mam swoje zdjecia, prawdziwy opis i mam nadzieje że pare osob także.
Głupoty i kłamstwa kazdy moze wciskać facet z REALU też.
Sorry kolego ale NIE MASZ RACJI.:
1. W jednej pracy ( czyli nie w necie) koles proponował mi przygode.
2. Na koniec szkoły średniej kolega z klasy proponował mi seks.
3. Moj kolega poznał swoją obecną żone na portalu randkowym.
4. Mam znajomego ktory poznał 2 dziewczyny w necie i z kazda był 2-3 lata.
A to obala Twoja teorie

Wiara czyni cuda i przenosi góry warto wierzyć że sie uda.
Dokładnie, kolega patrzy na to tylko przez pryzmat tego czego sam potrzebuje i co sam robi. Wyczuwam tez lekka frustracje :-P ale to już mniej ważne.
Tak samo można poznać kogoś przez net jak i w realu i tak samo może okazać się psycholem jak i normalnym przyzwoitym człowiekiem.
I szczerze z mojego doświadczenia to częściej panowie poznani w realu okazywali się klamcami, idiotami i kretaczami niż ci z netu.
Stary 2016-04-22, 12:19   #2778
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie, kolega patrzy na to tylko przez pryzmat tego czego sam potrzebuje i co sam robi. Wyczuwam tez lekka frustracje :-P ale to już mniej ważne.
Tak samo można poznać kogoś przez net jak i w realu i tak samo może okazać się psycholem jak i normalnym przyzwoitym człowiekiem.
I szczerze z mojego doświadczenia to częściej panowie poznani w realu okazywali się klamcami, idiotami i kretaczami niż ci z netu.
Wiadomo w necie faceci są bardziej odważni by proponowac seks, ale net jest tez dobry dla ludzi ktorzy nie maja czasu na poznawanie w realu lub sa niesmiali. Ja np. mie szukam seksu, po prostu jestem niesmiała i mam mało wolnych kolegow, i okazji do poznawania facetow w realu.
Stary 2016-04-22, 13:54   #2779
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie, mi też.

Ale ostatnio doszłam do wniosku, że trudno. Nie zamierzam zwlekać z seksem nie wiadomo ile tylko dlatego, bo nie wiem, jakie facet ma intencje albo dlatego, że czekam, aż on w końcu sobie odpuści znajomość bo znajdzie łatwiejszą dziewczynę.

Jeśli mi się facet podoba, działa na mnie troszkę go już poznałam i jest OK, to i do seksu dojdzie, bo przecież sama też nabieram ochoty :p

A jeśli mnie potem zostawi?
No cóż, trudno. Chociaż i ze mnie zejdzie trochę napięcia
Tak to sobie trzeba tłumaczyć

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:08   #2780
jukatan
BAN stały

Nie twierdzę, że w realu nie można proponować seksu, można owszem. Tylko ja akurat nie mam okazji, bo dużo pracuję, wolne mam tylko weekendy, a w przerwach i nocami lubię posiedzieć i popisać trochę z kobietami, aby umówić się na weekend. Czas wypadów do klubów też mam za sobą, nie bawi mnie to już, tam jednak jest równie łatwo znaleźć chętne dziewczyny.
W realu kobiety trochę się kryją z tym, że też chcą zabawy w łóżku. To chyba wychowanie tak na nie wpłynęło. Trzeba pochodzić, poczekać, a przecież wy też wiecie czy facet na was działa czy nie. Jesteście jednak porządniejsze i chcecie, aby wykazał się czymś więcej niż wyglądem i gadką przy was. Dlatego trzeba chodzić. Na szczęście nie tyczy się to każdej. Osobiście, jeśli pani nie chciałaby nawet przytulenia, całusa, czy innego lekkiego zbliżenia na drugim spotkaniu, to jest to dla mnie jasny znak, że to nie mój target, bo uważam, że 2 spotkanie służy do tego, aby otworzyć drogę fizyczności.
jukatan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 15:23   #2781
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jukatan Pokaż wiadomość
Osobiście, jeśli pani nie chciałaby nawet przytulenia, całusa, czy innego lekkiego zbliżenia na drugim spotkaniu, to jest to dla mnie jasny znak, że to nie mój target, bo uważam, że 2 spotkanie służy do tego, aby otworzyć drogę fizyczności.
Ja tam nie przytulam sie z obcymi kolesiami na 2 spotkaniu ani nie całuje i jakos kolejne spotkania były. Grunt to trafić swoj na swego.
Stary 2016-04-22, 16:28   #2782
tardisgirl60
Raczkowanie

Ja powróciłam trochę z nudów na jeden portal internetowy i chyba spadam bo znowu tylko seks albo przed chwila wiadomość która dla mnie jest dziwna "co kobieta w twoim wieku robi na takim portalu, bo albo jesteś bardzo wybredna albo nie szukasz nic stałego". Mam 30 lat, czy na prawdę nie można szukać związku na portalach randkowych w TYM wieku? Może kolega jukatan ma jednak racje :-P normalnie poczulam się stara przez tego gościa :-P

Edytowane przez tardisgirl60
Czas edycji: 2016-04-22 o 16:30
Stary 2016-04-22, 16:44   #2783
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja powróciłam trochę z nudów na jeden portal internetowy i chyba spadam bo znowu tylko seks albo przed chwila wiadomość która dla mnie jest dziwna "co kobieta w twoim wieku robi na takim portalu, bo albo jesteś bardzo wybredna albo nie szukasz nic stałego". Mam 30 lat, czy na prawdę nie można szukać związku na portalach randkowych w TYM wieku? Może kolega jukatan ma jednak racje :-P normalnie poczulam się stara przez tego gościa :-P

Wiek to tylko liczba.

Bez jaj co za burak
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-22, 17:12   #2784
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Wiek to tylko liczba.

Bez jaj co za burak

Według niektórych "Kobieta w tym wieku" powinna sie do trumny kłaść. smieszą mnie zawsze takie teksty. No taa bo lepiej być z byle kim i sie go trzymać szczegolnie gdy ma sie "ten wiek no i juz powinna być z min 5 lat po ślubie "
tardisgirl60 chociaż wiesz że to był burak, zaoszczedziłaś czas. Oby wreszcie trafił sie jakiś normalny.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-22 o 17:13
Stary 2016-04-23, 10:45   #2785
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Widać Pan chciał komuś dowalić . A ile miał lat?
Wczoraj wszyscy jacyś nerwowi byli aż zwróciłam uwagę babsztylowi na poczcie bo nie wytrzymałam. Czy oni robią im tam szkolenia na bycie wredną małpą?!
Stary 2016-04-23, 11:21   #2786
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Widać Pan chciał komuś dowalić . A ile miał lat?
Wczoraj wszyscy jacyś nerwowi byli aż zwróciłam uwagę babsztylowi na poczcie bo nie wytrzymałam. Czy oni robią im tam szkolenia na bycie wredną małpą?!
28 lat miał więc jeszcze gowniarz :-P pewnie każda starsza od niego to już powinna czekać na śmierć ;-) ale racja wczoraj sama miałam kiepski dzień wiec mnie koleś trochę zaskoczył ;-) i wkurzył.
Stary 2016-04-24, 00:05   #2787
ma-linka
Raczkowanie

Dziś miałam zabawną sytuacje stałam z kumpelą ona plecami do sklepu ja przodem i koleś tak się zagapił ,że mało nie rąbnął w szybę. Potem jeszcze jak byłyśmy w sklepie się oglądał . Myślałam ,że na nikim wrażenia nie robię juz negatywne pozytywne nie ważne - ważne że jakieś xD.
Stary 2016-04-24, 00:46   #2788
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Trochę źle to czytasz

Przekaz tej wypowiedzi jest mniej więcej taki:
- gdybyś była brzydką jak noc listopadowa 30-latką to nic a nic nie zdziwiłoby go to, że szukasz kogoś na portalu

Pewnie wydajesz mu się atrakcyjna i do głowy mu nie przyszło, że taka dziewczyna mogła mieć kłopot ze znalezieniem kogoś tam (gdy facet widzi ładną dziewcyznę to przecież chyba od wieków działa syndrom "TAKI ktoś jak ona na pewno kogoś ma").

Więc, idąc tym torem dalej, wywnioskował, że albo wszystkich adoratorów odstrzeliwałaś -> jesteś wybredna, albo lubisz przygody
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:03   #2789
_Mia
Zakorzenienie

Muszę się zgodzić z Gregoriusem To był raczej zakamuflowany, słaby bo słaby, ale trochę poniekąd komplement

Z tym, że to nie tylko faceci mają takie myślenie. Wiele kobiet uparło się, że ci najlepsi są już niby zajęci (no nie wiem, nie uważam, aby Misie moich koleżanek byli tacy znowu fantastyczni ;p) i to działa do tego stopnia, że spotykając fajnego, przystojnego faceta w wieku powinien-mieć-już-dawno-żonę-i-rodzinę, węszy się tu podstęp
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 10:44   #2790
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Muszę się zgodzić z Gregoriusem To był raczej zakamuflowany, słaby bo słaby, ale trochę poniekąd komplement

Z tym, że to nie tylko faceci mają takie myślenie. Wiele kobiet uparło się, że ci najlepsi są już niby zajęci (no nie wiem, nie uważam, aby Misie moich koleżanek byli tacy znowu fantastyczni ;p) i to działa do tego stopnia, że spotykając fajnego, przystojnego faceta w wieku powinien-mieć-już-dawno-żonę-i-rodzinę, węszy się tu podstęp
Coś w tym jest. Czasem jak widzę jakiegoś faceta godnego uwagi w okolicach mojego wieku, to jedna z pierwszych myśli jaka mi się pojawia jest taka, że pewnie jest już zajęty

Ostatnio ciężko znoszę weekendy. I nie to, że siedzę w domu i użalam się. Nie, wychodzę, robię dużo rzeczy, ale kurcze jest mi jakoś smutno samej. Myślę o wakacjach, że pogoda coraz ładniejsza, a ja nie mam faceta z którym mogłabym się powylegiwać na trawce, zrobić piknik itd. itp. Przez długi czas było mi całkiem dobrze samej, a teraz mam taką silną chęć, żeby się zakochać Ostatnio znajoma z pracy przyniosła zawiadomienie o swoim ślubie, trochę rozmawiałyśmy, bo zawsze jestem ciekawa czy można być tak bardzo pewnym kogoś, że chce się z nim wziąć ślub i deklarować wspólne życie. Ona powiedziała, że niczego w życiu nie jest pewna tak jak swojego narzeczonego. Trochę mnie to przeraziło, trochę ścisnęło mnie z zazdrości. I tak sobie pomyślałam - czy nadejdzie kiedyś taki czas, że poznam faceta, z którym chciałabym spełnić resztą życia i będę to po prostu czuła.
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości