|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
A do mnie napisał chłopak z Jamajki. I że on do mnie przyleci do Londynu ale ja musze mu wysłać zaproszenie, on za bilet zapłaci ale muszę go odebrać z lotniska i musi u mnie mieszkać. Ale oferta co? Nie do odrzucenia!!!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#2762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to gość z niego . Nie ma się co zastanawiać tylko brać z całym dobrodziejstwem inwentarza .
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz to czekalam za kolezanka przy metrze ale byla spozniona no i tak kraze a koles podchodzi i se pyta ile?. Ja nie zrozumialam i mowie ile co?? ahah a koes taki zmieszany i palcami jednej reki zrobil kolko a palcem drugiej reki zaczal wkladac do srodka ![]() ![]() parsknelam smiechcem i poszlam A drug raz to mialam a studiach okienko i poszlam do pobliskiego parku pouczyc sie i jakis stary dziad tez najier chcial mnie poderwac... olewalam go to kase zaproponowal Mi cos na tinderze ciezko idzie.... dzisiaj zrobilam aktualizacje aplikaji i mi znikly wszystkie pary yeeee
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#2765 | ||
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny z jakich portali korzystacie z internetu na poznanie drugiej osoby?
|
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Rozeznanie
|
A ja ciągle wierzę, że spotkam kogoś sensownego, mimo bardzo licznych porażek i lekkiego uszczerbku na zdrowiu psychicznym, spowodowanym czytaniem tych wszystkich, często dziwnych wiadomości
![]() Największą trudność sprawia mi chyba odczytania intencji faceta. Kiedyś myślałam, że faceta który chce tylko zaliczyć, łatwo poznać, ale teraz wiem, że oni jednak świetnie się maskują. PS. _Jinx_ to Ty jesteś na swoim avatarze? Bardzo podoba mi się to zdjęcie, to z jakiejś sesji? Edytowane przez December12 Czas edycji: 2016-04-22 o 00:30 |
|
|
|
#2772 | |
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
Zauważyłam, ze Ci, którzy chcą zaliczyć łatwo się poddają, jeśli znajomość jest rozciągnięta w czasie. Ja z kontaktem fizycznym bardzo przeciągam (ale wiadomo bez przesady). I takim po prostu się nie chce spotykać, jak wiedzą, że inne mogą łatwiej zdobyć.
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na stu facetów może 2 mi się podoba . Fakt ze wchdoze może raz w tyg ale pomacham kilkanaście razy w lewo i znudzona daje sobie spokój
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz moze niesmiali sa bardziej wrażliwi i nie wchodza w znajomosc dla samego zaliczenia, jak myslicie?
|
|
|
|
|
#2775 |
|
BAN stały
|
Jako facet wam napiszę że ja na portalach typu
tinder badoo czaty nie szukam związku. To dla mnie kuriozalne szukać związku w necie. Net odbieram jako pole do szukania łatwego seksu, parę maili, na fb czy na portalu i jesteśmy umówieni najczęściej u mnie w wiadomym celu. Z reguły tak jest, że kobieta też chce tylko seksu ode mnie, czasem zdarzy się nie porozumienie i se coś wkręci, ale to chyba nie moja sprawa, jeśli uprzedzam jak widzę ową relację. Powodzenia dla wszystkich szukających miłości i czegoś więcej na necie, dla mnie to jest dosyć dziwne. Poznawać kogoś to imo TYLKO w realu, a nie przez często pisanie po prostu głupot i kłamstw na necie, oszukując poprzez zdjęcia i durne opisy które zawierają same zalety ![]()
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głupoty i kłamstwa kazdy moze wciskać facet z REALU też. Sorry kolego ale NIE MASZ RACJI.: 1. W jednej pracy ( czyli nie w necie) koles proponował mi przygode. 2. Na koniec szkoły średniej kolega z klasy proponował mi seks. 3. Moj kolega poznał swoją obecną żone na portalu randkowym. 4. Mam znajomego ktory poznał 2 dziewczyny w necie i z kazda był 2-3 lata. A to obala Twoja teorie ![]() Cytat:
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-22 o 11:49 |
||
|
|
|
#2777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo można poznać kogoś przez net jak i w realu i tak samo może okazać się psycholem jak i normalnym przyzwoitym człowiekiem. I szczerze z mojego doświadczenia to częściej panowie poznani w realu okazywali się klamcami, idiotami i kretaczami niż ci z netu. |
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ostatnio doszłam do wniosku, że trudno. Nie zamierzam zwlekać z seksem nie wiadomo ile tylko dlatego, bo nie wiem, jakie facet ma intencje albo dlatego, że czekam, aż on w końcu sobie odpuści znajomość bo znajdzie łatwiejszą dziewczynę. Jeśli mi się facet podoba, działa na mnie troszkę go już poznałam i jest OK, to i do seksu dojdzie, bo przecież sama też nabieram ochoty :pA jeśli mnie potem zostawi? No cóż, trudno. Chociaż i ze mnie zejdzie trochę napięcia Tak to sobie trzeba tłumaczyć
|
|
|
#2780 |
|
BAN stały
|
Nie twierdzę, że w realu nie można proponować seksu, można owszem. Tylko ja akurat nie mam okazji, bo dużo pracuję, wolne mam tylko weekendy, a w przerwach i nocami lubię posiedzieć i popisać trochę z kobietami, aby umówić się na weekend. Czas wypadów do klubów też mam za sobą, nie bawi mnie to już, tam jednak jest równie łatwo znaleźć chętne dziewczyny.
W realu kobiety trochę się kryją z tym, że też chcą zabawy w łóżku. To chyba wychowanie tak na nie wpłynęło. Trzeba pochodzić, poczekać, a przecież wy też wiecie czy facet na was działa czy nie. Jesteście jednak porządniejsze i chcecie, aby wykazał się czymś więcej niż wyglądem i gadką przy was. Dlatego trzeba chodzić. Na szczęście nie tyczy się to każdej. Osobiście, jeśli pani nie chciałaby nawet przytulenia, całusa, czy innego lekkiego zbliżenia na drugim spotkaniu, to jest to dla mnie jasny znak, że to nie mój target, bo uważam, że 2 spotkanie służy do tego, aby otworzyć drogę fizyczności. |
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Ja powróciłam trochę z nudów na jeden portal internetowy i chyba spadam bo znowu tylko seks albo przed chwila wiadomość która dla mnie jest dziwna "co kobieta w twoim wieku robi na takim portalu, bo albo jesteś bardzo wybredna albo nie szukasz nic stałego". Mam 30 lat, czy na prawdę nie można szukać związku na portalach randkowych w TYM wieku? Może kolega jukatan ma jednak racje :-P normalnie poczulam się stara przez tego gościa :-P
Edytowane przez tardisgirl60 Czas edycji: 2016-04-22 o 16:30 |
|
|
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiek to tylko liczba. Bez jaj co za burak |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
Według niektórych "Kobieta w tym wieku" smieszą mnie zawsze takie teksty. No taa bo lepiej być z byle kim i sie go trzymać szczegolnie gdy ma sie "ten wiek no i juz powinna być z min 5 lat po ślubie " tardisgirl60 chociaż wiesz że to był burak, zaoszczedziłaś czas. Oby wreszcie trafił sie jakiś normalny.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-22 o 17:13 |
|
|
|
#2785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A ile miał lat?Wczoraj wszyscy jacyś nerwowi byli aż zwróciłam uwagę babsztylowi na poczcie bo nie wytrzymałam. Czy oni robią im tam szkolenia na bycie wredną małpą?!
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
28 lat miał więc jeszcze gowniarz :-P pewnie każda starsza od niego to już powinna czekać na śmierć ;-) ale racja wczoraj sama miałam kiepski dzień wiec mnie koleś trochę zaskoczył ;-) i wkurzył.
|
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Dziś miałam zabawną sytuacje
stałam z kumpelą ona plecami do sklepu ja przodem i koleś tak się zagapił ,że mało nie rąbnął w szybę. Potem jeszcze jak byłyśmy w sklepie się oglądał . Myślałam ,że na nikim wrażenia nie robię juz negatywne pozytywne nie ważne - ważne że jakieś xD.
|
|
|
|
#2788 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przekaz tej wypowiedzi jest mniej więcej taki: - gdybyś była brzydką jak noc listopadowa 30-latką to nic a nic nie zdziwiłoby go to, że szukasz kogoś na portalu ![]() Pewnie wydajesz mu się atrakcyjna i do głowy mu nie przyszło, że taka dziewczyna mogła mieć kłopot ze znalezieniem kogoś tam (gdy facet widzi ładną dziewcyznę to przecież chyba od wieków działa syndrom "TAKI ktoś jak ona na pewno kogoś ma"). Więc, idąc tym torem dalej, wywnioskował, że albo wszystkich adoratorów odstrzeliwałaś -> jesteś wybredna, albo lubisz przygody
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się zgodzić z Gregoriusem
To był raczej zakamuflowany, słaby bo słaby, ale trochę poniekąd komplement ![]() Z tym, że to nie tylko faceci mają takie myślenie. Wiele kobiet uparło się, że ci najlepsi są już niby zajęci (no nie wiem, nie uważam, aby Misie moich koleżanek byli tacy znowu fantastyczni ;p) i to działa do tego stopnia, że spotykając fajnego, przystojnego faceta w wieku powinien-mieć-już-dawno-żonę-i-rodzinę, węszy się tu podstęp
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio ciężko znoszę weekendy. I nie to, że siedzę w domu i użalam się. Nie, wychodzę, robię dużo rzeczy, ale kurcze jest mi jakoś smutno samej. Myślę o wakacjach, że pogoda coraz ładniejsza, a ja nie mam faceta z którym mogłabym się powylegiwać na trawce, zrobić piknik itd. itp. Przez długi czas było mi całkiem dobrze samej, a teraz mam taką silną chęć, żeby się zakochać Ostatnio znajoma z pracy przyniosła zawiadomienie o swoim ślubie, trochę rozmawiałyśmy, bo zawsze jestem ciekawa czy można być tak bardzo pewnym kogoś, że chce się z nim wziąć ślub i deklarować wspólne życie. Ona powiedziała, że niczego w życiu nie jest pewna tak jak swojego narzeczonego. Trochę mnie to przeraziło, trochę ścisnęło mnie z zazdrości. I tak sobie pomyślałam - czy nadejdzie kiedyś taki czas, że poznam faceta, z którym chciałabym spełnić resztą życia i będę to po prostu czuła.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

to gość z niego . Nie ma się co zastanawiać tylko brać z całym dobrodziejstwem inwentarza
.
Kolejny burak, o matko
. Ile razy Ci się w realnym życiu taka propozycja zdarzyła? Raczej wcale. Dobrze ,że nie chciał żebyś ty go zasponsorowała 

Chociaz moze niesmiali sa bardziej wrażliwi i nie wchodza w znajomosc dla samego zaliczenia, jak myslicie?
smieszą mnie zawsze takie teksty. No taa bo lepiej być z byle kim i sie go trzymać szczegolnie gdy ma sie "ten wiek no i juz powinna być z min 5 lat po ślubie "