Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-19, 15:48   #2731
aleks_90
Zadomowienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Zawsze miałam tak, że jak z mężczyzną źle mi się pisało to rezygnowałam ze znajomości. Wydawało mi się, że jeśli nie potrafi nam się rozmawiać wirtualnie to w realu też będzie ciężko. A tu zonk! Na początku włączyliśmy kamerkę, ale rozmowa pisana i od razu lepiej. Na spotkaniach nie mogliśmy się nagadać, rozmowa płynęła. Sms-y czy inny wirtualny komunikator to znowu rozmowa bardzo męcząca. Teraz tak się zastanawiam, że powinnam dawać szansę takim Panom, z którymi rozmowa wirtualna nie jest rewelacyjna, bo mogę się miło zaskoczyć. Też tak miałyście?
Według mnie nie ma reguły. Jedynie kiedy nie ma o czym gadać, pisanie sie nie klei to i spotkaniem nie jestem zainteresowana. Ten ostatni z ktorym pisałam to pisalismy codziennie do 2-3 w nocy nie moglismy sie nagadać pisaliśmy o wszystkim, tematy sie nie konczyły. Po miesiacu pisania sadziłam że nie bedzie o czym rozmawiac ( skoro tyle czasu pisalismy) ku mojemu zaskoczeniu na spotkaniu tez nie moglismy sie nagadać, tematy same wychodziły. spotkanie trwało 3,5h nastepne do 5-6h. Dalej mamy o czym rozmawiać. Tematy sie nie kończa. Jak byśmy nadawali na jednej fali. Po raz pierwszy tak miałam a byłam juz na kilkunastu randkach z neta. Jedna osoba cos mowi druga wie o co chodzi, rozumie temat i kontynuuje temat.
Taka lekkosc, płynność w rozmowie. No po prostu bajka
Wczesniej z innym facetem z neta było o czym rozmawiac do 4-5 spotkania ale tez były dłuzsze pauzy, pisac nie bylo o czym i jakos sie rozwaliło.
Zalezy czy jakies wspolne rzeczy są nawet w trakcie pisania. Z innym podczas pisania no cóz szału nie było, ale o czyms tam gadalismy. Na spotkaniu na siłe myslałam nad tematami. Zmeczyło mnie to spotkanie. Facet odezwał sie po..2 miesiacach ale juz sie spotykałąm z innym...
Z kolejnym pisało sie nawet ok a na spotkaniu szału nie bylo w rozmowie. Wiec nie ma reguły.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
A jak dużo mówicie /piszecie o sobie w pierwszych wiadomościach ?
Ja zawsze mowie ogólnikowo natomiast faceci zwykle bywają bardzo wylewni .Wczoraj własnie koleś wyskoczył (a już mialam nadzieje że w miarę normalny :P) i zaczął mi tak ni z gruszki ni z pietruszki opowiadać że własnie otwiera knajpe ..mowie ok , zycze powodzenia bo to trudny kawałek chleba , i zaczełam zmieniać temat a ten swoje. wiec słuchałam elaboratu o tym jak to restauracja (ktorej jeszcze nie ma ) to fantastyczny biznes itp ....i .
Ja z jednym to miałam tak że poczatkowo było ok ja cos tam opowiadałam on cos mowił. Był dialog. Po jakims czasie ( krotkim) kiedy pisalismy około 2h on zadał mi JEDNO pytanie a tak to tylko nawijał o sobie o pracy, studiach ile to ma nauki , jaki to zmeczony, o kierunku studiów ( wymądrzał sie troche) ja pytałam jego o coś wiec zaczynało mnie to wkurzać wiec tez napisałam cos o sobie w nadziei że dopyta o cos zwiazanego z tym co napisałam to on "aha" albo " " " fajnie" (ale rozmowa ). Rozmowa przestawała miec sens czułam sie że to co u mnie to nieistotne. A kiedy spytałąm go o "Czy go to nie interesuje" to on nic i znow o sobie. Porażka. Znajomośc dobiegła konca. Nie jestem dziennikarką by wywiady przeprowadzać. Najlepsze że tak do 3 spotkania nawet troche byłam zauroczona no ale szybko przesło.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-19 o 15:51
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 16:41   #2732
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Mojego byłego poznałam na tinderze, ale uważam, że po tych kilku miesiącach tinder się zmienił, nie wiem, jakieś takie słabe typy tam tylko siedzą. Coś nie mam szczęścia.
Chociaż jak już chciałam usunąć apke z telefonu to zaczęłam z jednym kolesiem pisać, ale nic raczej z tego nie będzie. Bez polotu jakoś tak.
Mam podobne odczucia, pierwszy raz zainstalowałam tindera jakoś rok temu i mam wrażenie, że wtedy było tam więcej ciekawych facetów, z którymi dało się normalnie pogadać. Teraz jest dramat

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
mnie zaczyna wkurzac te tinder. Wymienie z kims kilka wiadomosci i nagle cisza...po co ludzie sie rejestruja na tym skoro potem nie chca piac ?!? Tez tak macie?
Najbardziej lubię tych, którzy zagadują pierwsi, ja odpisuję, a oni już się więcej nie odzywają. Fuck logic
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 16:48   #2733
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Najbardziej lubię tych, którzy zagadują pierwsi, ja odpisuję, a oni już się więcej nie odzywają. Fuck logic
"-cześć
-cześć
<głucha cisza>"

znam to
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 17:07   #2734
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
"-cześć
-cześć
<głucha cisza>"

znam to
Ostatnio jakiś chłopak zagadał i napisał "cześć" więc odpisałam i nawiązałam do czegoś z jego profilu. Na co on napisał mi jakiś elaborat, który mówił on tym, że lubi adrenalinę i pokonywanie granic np. kiedy kobieta chodzi po mężczyźnie i jakie buty bym zaproponowała do takiej zabawy
Stary 2016-04-19, 19:03   #2735
MonnieB
Zakorzenienie

Macie rację dziewczyny, im więcej faceci przekonują tym gorsze mają zamiary. Tak wynika z mojego doświadczenia jak dotąd

Ja piszę z paroma facetami ale na prawdę nic konkretnego, nie sądzę że są na prawdę zainteresowani, czuje ze chodzi tylko o seks

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-04-19, 19:50   #2736
December12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
"-cześć
-cześć
<głucha cisza>"

znam to
Nie lubię pisać na portalu i często proponuję przeniesienie się na maila i też często to kończy rozmowę. Może to aż taki wielki problem, a ja o tym nie wiem
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 19:58   #2737
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Ja piszę z paroma facetami ale na prawdę nic konkretnego, nie sądzę że są na prawdę zainteresowani, czuje ze chodzi tylko o seks
Zaufaj swojemu przeczuciu

A co myślicie o swataniu? Przykładowo koleżanka zna jakiegoś singla i mówi, że mogłaby Was umówić. Poszłybyście na takie coś?
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 20:18   #2738
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość

A co myślicie o swataniu? Przykładowo koleżanka zna jakiegoś singla i mówi, że mogłaby Was umówić. Poszłybyście na takie coś?
Niee to od razu z góry narzuca pewną konwencję i wprowadza niezręczną atmosferę.
Stary 2016-04-19, 20:43   #2739
mesarka
MUSEarka

Cytat:

Dla mnie też raczej nie. Chyba wolałabym, żeby to wyszło jakoś tak.. mniej sztucznie - np zaprosiliby nas na wspólną imprezę, ale tak, by zadne nie usłyszało wcześniej "a wiesz, będzie tam X, jest singielką/singlem!". Gdyby wyszło i po czasie dowiedziałabym się, żę to było planowane to bym nie miała za złe
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 20:53   #2740
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:

Jedna koleżanka mnie tak usilnie chce swatać. Nie powiem byłam parę razy z czystej ciekawości poznać tych mężczyzn. Spoko ludzie, ale i tak nie iskrzyło. Nic nie traciłam, a mogłam zyskać. Z takich plusów to poznałam nowe osoby i się rozerwałam wieczorem
Stary 2016-04-19, 20:58   #2741
pechowianka
Zadomowienie

Najgorsze w randkowaniu przez internet bywa bycie kulturalnym.. tak mi się przypomniało apropos pytania czt warto odpisywać komuśkto Ci się nie podoba )
Jak sie zalogowałam na symp jak ktoś pisał do mnie a mnie nie interesował , odpisywałam z reguły. Witam, nie jestem zainteresowana ale życzę powodzenia/szczęscia co tam mi przyszło do głowy ale niestety moja kultura i klasa nie były doceniane i na 7 z 10 przypadków dostawałam info że "i dobrze bo jesteś beznadziejna ", " o znalazła się księżniczka ktora nie wiadomo kogo szuka ", etc oczywiscie cytaty nie są dosłowne bo brzydze się brakiem znajomości ortografii )
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 20:58   #2742
December12
Rozeznanie

Cytat:

Ja bym poszła z czystej ciekawości. W końcu jest jakieś pierwsze sito: Twoja koleżanka go zna i jest spora szansa, że jest normalnym facetem
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 21:36   #2743
201610170910
Konto usunięte

Cytat:

Pozwoliłam się tak umówić raz. I nigdy więcej. Facet nie jest w moim typie i powiedziałam mu wprost, że nic z tego nie będzie, a on dalej próbuje i chce się znów umówić.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 21:45   #2744
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:

Moja mama mnie chce ciągle swatac, chociaż ciągle mowie ze nie chce nikogo, a najlepsze jest to ze wynajduje jakichś lysych, niskich z brzuszkiem :-P a mój typ to wysoki, owłosiony jak niedźwiedź, trochę ciałka spoko ale bez piwnego brzucha ;-)

Nie cierpię być swatana i zawsze się bardzo oburzam jak ktoś próbuje bo nie zdarzyło się by ktoś chociaż raz trafił, i oczywiście nie idę z nimi na randke tylko oglądam zdjęcia i czasem jakoś później spotkam któregos na imprezie czy ze znajomymi.
Przy czym znajomi tez nie trafiają :-P koleżanka chciała mnie zeswatac ostatnio z alkoholikiem który może iść do więzienia za jazdę po pijaku ideał :-P

Cytat:
Najgorsze w randkowaniu przez internet bywa bycie kulturalnym.. tak mi się przypomniało apropos pytania czt warto odpisywać komuśkto Ci się nie podoba )
Jak sie zalogowałam na symp jak ktoś pisał do mnie a mnie nie interesował , odpisywałam z reguły. Witam, nie jestem zainteresowana ale życzę powodzenia/szczęscia co tam mi przyszło do głowy ale niestety moja kultura i klasa nie były doceniane i na 7 z 10 przypadków dostawałam info że "i dobrze bo jesteś beznadziejna ", " o znalazła się księżniczka ktora nie wiadomo kogo szuka ", etc oczywiscie cytaty nie są dosłowne bo brzydze się brakiem znajomości ortografii )
Ja wole jak mi nie odpisywali bo po co ;-) chociaż kilka razy jak ja nic nie odpisałam to tez zostałam wyzwania od różnych na kur... i na dzi... Etykieta internetowych rozmów jest taka różnorodna :-P

Moje ulubione wiadomości to:
On: hej, co słychać?
Ja: coś tam coś tam
On: nie jestem zainteresowany

Heh
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 21:58   #2745
MonnieB
Zakorzenienie

Sytuacja sprzed paru minut. Zaczęłam pisać z chłopakiem, ale rzucał dziwne teksty o moim biuście i różne takie i się pożegnalam z nim i zablokowałam na watsapp żeby już do mnie nie pisał. Za chwilę dostałam smsa.

Przetłumacze żeby nie było: jestem nudna i nigdy nikt się mną nie zainteresuje i będę miała szczęście jeśli z moim wyglądem ktokolwiek mnie będzie chciał zgwałcic i że jestem nudna szmata coś w ten deseń.

Stary 2016-04-19, 22:21   #2746
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Sytuacja sprzed paru minut. Zaczęłam pisać z chłopakiem, ale rzucał dziwne teksty o moim biuście i różne takie i się pożegnalam z nim i zablokowałam na watsapp żeby już do mnie nie pisał. Za chwilę dostałam smsa.

Przetłumacze żeby nie było: jestem nudna i nigdy nikt się mną nie zainteresuje i będę miała szczęście jeśli z moim wyglądem ktokolwiek mnie będzie chciał zgwałcic i że jestem nudna szmata coś w ten deseń.

Jezus, co za burak i prostak. Widać był bardzo napalony na Ciebie i tak sobie odreagowuje nabuzowany testosteron.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2016-04-19, 22:22   #2747
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:

koleś pokazał poziom nie ma co... To ja jedynie dostałam wiadomość ( kiedy odmowiłam pierwszego spotkania) cytuję :"ciąg drąg" -Facet lat 30. Utwierdziłam sie w tym że nie warto i że to była dobra decyzja.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-04-19 o 22:23
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 23:39   #2748
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
koleś pokazał poziom nie ma co... To ja jedynie dostałam wiadomość ( kiedy odmowiłam pierwszego spotkania) cytuję :"ciąg drąg" -Facet lat 30. Utwierdziłam sie w tym że nie warto i że to była dobra decyzja.
Ja natomiast, gdy nie chciałam wyjść z jakimś chłopakiem na piwo o 2 w nocy (wcześniej wymieniłam się z nim kilkoma wiadomościami, o to spotkanie poprosił po kilku dniach) i kulturalnie odmówiłam, dostałam wiadomość, która brzmiała mniej więcej: "wracaj gdzie twoje miejsce, ty wiejski psie. Tzn. suko"
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-19, 23:49   #2749
_Jinx_
Rozeznanie

Zabawna sprawa, odezwał się do mnie kolega z podstawówki. W dodatku kolega, który skradł mi pierwszego w życiu buziaka. Dosłownie skradł.
Druga klasa podstawówki, przedstawienie - jasełka w domu kultury. Gram anioła, cała jestem na biało; on gra diabła - cały wymalowany jakimś węglem albo pastą. Stoimy za kulisami, rozmawiam z koleżanką z którą za chwilę będę wychodzić na scenę, a tu nagle czuję coś na twarzy. Cmok. Amorów mu się zachciało no i miałam umorusaną i twarz i albę. Zrobiło się zamieszanie, bo już mam wychodzić na scenę, a nauczycielki próbują mnie jakoś wyczyścić.
Wściekła byłam, a na drugi dzień sprałam go za to w szkole.

Nie był ze mną w klasie, więc nie mam zbyt wielu wspomnień. Pamiętam jedynie, że mnie podczas pierwszej komunii z nim sparowano, przez co byłam zła, bo gniew za tamte jasełka jeszcze mi nie przeszedł
Potem się wyprowadziłam.

W życiu bym nie pomyślała, że będzie go brało na wspominki (musiałam go chyba nieźle sprać )

Cóż, nie jest już takim knypkiem jak kiedyś i przyznam, że na zdjęciach wygląda naprawdę nieźle. Dałam się zaprosić na kawę i mam tylko nadzieję, że nie będzie powtarzał starych numerów Pogadaliśmy trochę przez internet, ale póki co tamte jasełka są tematem tabu
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-20, 10:18   #2750
Barbarella05
Wtajemniczenie

Jinx, fajnie
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-20, 10:30   #2751
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi ostatnio rzadko proponują spotkanie. Tzn albo od razu dostaje wiadomosc np czesc chce cie poznac ...kawa ??
albo pisze z kims chwile ale nic z tego nie wynika ..
Widac to nie mój czas
Mi to kiedyś pewien gość napisał dość sensowną wiadomość, ale na koniec dodał coś w stylu, że "miło mi będzie z Tobą popisać".
Ja mu na to prosto z mostu walnęłam, że jeśli mamy ze sobą sobie pisać, to nie jestem zainteresowana.
A on mi na to zaproponował kawę. No i się spotkaliśmy
Że był jakiś narwany i na jednym spotkaniu się skończyło, to już inna historia

Cytat:

Ja pitole. Co za zwierzęta w tym UK są. Brak słów.
Z dwojga złego, to ja już wolę przebierać wśród polskich świrów...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-20, 11:28   #2752
sweet_muse
Raczkowanie

A propos swatania - pracowałam kiedyś w salonie pewnej sieci komórkowej na pasażu handlowym w hipermarkecie i kolega pracujący na stoisku naprzeciw przyprowadził mi swojego kolegę. Prosto z mostu walnął, że kolega też wolny, studiuje na polibudzie i coś tam. Myślałam, że spalę się ze wstydu

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
sweet_muse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-20, 11:36   #2753
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweet_muse Pokaż wiadomość
A propos swatania - pracowałam kiedyś w salonie pewnej sieci komórkowej na pasażu handlowym w hipermarkecie i kolega pracujący na stoisku naprzeciw przyprowadził mi swojego kolegę. Prosto z mostu walnął, że kolega też wolny, studiuje na polibudzie i coś tam. Myślałam, że spalę się ze wstydu

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Masakra, ale to chyba często się tak zdarza ze jak ktoś ma samotnych znajomych to oczywiście koniecznie trzeba ich zeswatac :-P ale kolega mógłby się nauczyć być trochę bardziej dyskretny ;-)
Stary 2016-04-20, 20:19   #2754
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Mi to kiedyś pewien gość napisał dość sensowną wiadomość, ale na koniec dodał coś w stylu, że "miło mi będzie z Tobą popisać".
Ja mu na to prosto z mostu walnęłam, że jeśli mamy ze sobą sobie pisać, to nie jestem zainteresowana.
A on mi na to zaproponował kawę. No i się spotkaliśmy
Że był jakiś narwany i na jednym spotkaniu się skończyło, to już inna historia

Ja pitole. Co za zwierzęta w tym UK są. Brak słów.
Z dwojga złego, to ja już wolę przebierać wśród polskich świrów...

Ja pisałam raz z facetem i w pewnym momencie wkurzył mnie bo był zbyt wścibski i chciał się bawić w jakieś testy psychologiczne. Napisałam mu co o tym myślę to stwierdził, że mam poważne problemy ze sobą i zachowuję się jak dziecko któremu ktoś zabrał lalkę. On oczywiście pan idealny. Po prostu ręce mi opadły..
I akurat facet był polakiem.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 14:53   #2755
tardisgirl60
Raczkowanie

To tak apropo tych panów co dużo obiecują na początku i zapewniają o swych zamiarach :-P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1461243143049.jpg (23,6 KB, 47 załadowań)
Stary 2016-04-21, 15:26   #2756
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Ja to mam mega pecha do mężczyzn. Dziś miałam mieć randkę z internetu. Fajnie się pisało, na zdj ok, chłopak pod 30. Wymieniliśmy się numerami tel. I oto taka rozmowa między nami zaszła dziś:
....
On: Mogę o coś spytać?
Ja: Tak.
On: I na pewno mi odpowiesz, ewentualnie nie zerwiesz znajomości?
Ja: Zależy co to jest za pytanie.
On: Może jesteś zainteresowana relacją przyjacielską z ewentualną pomocą finansową z mojej strony?
Ja: Nie dziękuję.
On: Nie było pytania.
Ja: Było. Skasuj mój numer.
On: Ok...
Stary 2016-04-21, 17:37   #2757
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to mam mega pecha do mężczyzn. Dziś miałam mieć randkę z internetu. Fajnie się pisało, na zdj ok, chłopak pod 30. Wymieniliśmy się numerami tel. I oto taka rozmowa między nami zaszła dziś:
....
On: Może jesteś zainteresowana relacją przyjacielską z ewentualną pomocą finansową z mojej strony?
Szukał dziewczyny do sponsoringu ?
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 17:50   #2758
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Szukał dziewczyny do sponsoringu ?
Najwidoczniej. Jakie to jest k*rwa żałosne...
Stary 2016-04-21, 18:04   #2759
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
....
W necie zwiększa się prawdopodobieństwo do takich sytuacji . Ile razy Ci się w realnym życiu taka propozycja zdarzyła? Raczej wcale. Dobrze ,że nie chciał żebyś ty go zasponsorowała .

U mnie duże zmiany poszło już wypowiedzenie - po 6 latach w obozie pracy - szybka decyzja i od razu więcej energii .

Edytowane przez ma-linka
Czas edycji: 2016-04-21 o 18:05
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-21, 18:08   #2760
mesarka
MUSEarka

Ej, ale co to jest relacja PRZYJACIELSKA z ofertą pomocy finansowej. To przyjaciele uprawiają seks? Kolejny burak, o matko

A ja dzisiaj dostałam powiadomienie o rzekomym "super lajku" na tinderze. Wchodzę, patrzę - jakiś arab z Dubaju, przeglądam foty - oczywiście drogie samochody, szmery bajery. Akurat byłam w pracy i ze znajomą stwidziłyśmy, że powinnam odlajkować i zobaczyć co się stanie. A więc kliknęłam lajk - po minucie wiadomość. Nie zawiodłam się Chciał żebym została jego księżniczką, bo jestem taka piękna, niewinna, widać, że mam dobre serce Chwile porozmawialiśmy tak 'normalnie' ale jak przedstawił mi prawdę objawioną pt. "mężczyźni są od dbania o kobiety i zarabiania pieniędzy, a kobiety od dbania o swojego mężczyznę, dzieci i dom" to podziękowałam i pożyczyłam powodzenia w szukaniu księżniczki na swoim kontynencie.

Jestem na prawdę pełna podziwu laskom, które umawiają się i wchodzą w jakieś relacje z takimi osobnikami.
Po wszystkim śmialiśmy się ze znajomymi z pracy, że jakbym kontynuowała znajomość to jutro pod firmę zaleciałby prywatny odrzutowiec, 'mój' szejk wykupiłby całą firmę i zakazał mi pracować
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości