![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Jamaica ja jestem i z Łodzi i z okolic Łodzi jednoczesnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Rozeznanie
|
nareszcie w domku
![]() po pracy poszłam na miasto w poszukiwaniu kozaków i wróciłam znowu bez ![]() ![]() ![]() Wszystkim schorowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() i na przyszłość noście grube, ciepłe majtochy a nie jakieś koronkowe stringi ![]() a u mnie Mikołaj już był ![]() ![]() ![]() ![]() Jamaica zabierz mnie ze sobą na łyżwy ![]() mam dzisiaj jajkowy dzień, jajko na śniadanie, jajko na kolację...hmm czyżby mi czegoś brakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
no własnie zgadzam się z Magdzią grube majtasy z wełny, a nie nici w życi
![]() ![]() ![]() widac która co nosi juz heheh, chore zgłaszac sie ![]() A jak jutro nie obudze sie koło łyżwiaza w samych lyzwach(albo chociaz jak mi sie nie przysni) to bede zła panie mikołaju. Reszta zyczen to jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Rozeznanie
|
Nie wierzę!!! Pan, który w weekend się nie odzywał zaczął sie odzywać?! Na początku dość niemrawo, potem troszkę więcej, dziś zadzwonił i rozmawilismy prawie 15 minut- jak na osobę z którą w zyciu nie rozmawiałam to chyba dość długo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
O wypraszam sobie, ja chodze ciepło ubrana i mimo to coś mnie tam bierze
![]() Farmazonów nie zamierzam nosić, pod spodniami nosze grube rajstopy wiec to mi wystarcza. gwen oby tak dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
BAN stały
|
Helooł
![]() W telegraficznym skrócie. Też ostatnio często jem jajka ![]() EX będąc ze mną rzadko miał opisy. Od rozstania ma je praktycznie zawsze ![]() Jego teksty mnie rozwalają. Życzę Wam wszystkim, żebyście mogły kiedyś z taką obojętnością spojrzeć na Exa. Dzisiaj na zajęciach tak się zastanawiałam czy tak samo całuje ![]() ![]() Też chcę łyżwiarza ![]() ![]() Magda co za ściemniacz... Dobrze, że nie dałaś się wykorzystać, bo ewidentnie mu chodzi o jedno. Pewne jest też, że bardzo mu się podobasz i go pociągasz. Sweet Twój EX już nie może mieć przyznanych więcej tytułów, bo już nic gorszego od najgorszego exia stulecia chyba nie wymyślimy ![]() Veioivis zdrówka Ci życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Rozeznanie
|
Camilla ja miałabym nie wybadać - no co Ty?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | ||
Raczkowanie
|
jakie to romantico
![]() oo tak kolejeczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem jakbym ja popatrzyła na eksa jakbym go spotkała
![]() Chociaz w sumie tfu tfu w ogóle nie mam na to ochoty i nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moj ex wykorzystal wszystkie mozliwe tytuly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Na poczatek przymile sie troszke kolejką ![]() ![]() ![]() ![]() To tak sie przedstawie na wstepie Iza jestem ![]() Iza wiem , co czujesz z depresja babci, , bo teraz poraz kolejny przezywa to moja mama... jak narazie 3 miesiące to samo, kompletny dół , niewychodzenie z domu, niezdolność do niczego... tak fachowo to nerwica, depresyjno- lękowa ![]() Nic jej nie pomaga, była juz u każdego lekarza,do szpitala do Warszawy jej nie zakfalifikowali , bo stwierdzili , ze sie nie nadaje, bo nie ![]() ![]() ![]() Pozatym moje zycie od slubu mojej siostry przypomina piekło... czasami juz sie do tego przyzwyczajam, uszczęśliwia mnie myśl ze za pół roku mam nadzieje wyprowadze sie ( jak mnie będzie stać) i odzyskam spokój ducha ![]()
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
megi czytałam Twój wątek. Jestem naprawde w szoku, mieć taki dom i taką atmosfere. A ja na moich rodziców narzekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
megi jesteś dzielną dziewczyną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
To,że nie ufalabym mu wiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jego chamski SMS mnie troche otrzeźwił...Tak naprawde ja nic dla niego nie znaczę oprócz ciała które chce miec. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na samą mysl , że zbliżają sie świeta i musze je spedzić z nimi to ![]() Rzomawiałam o tym z TZ, i zaprosił mnie do siebie... ale jakos sie wstydze ![]() Mama ma juz swoje lata i sądze , ż eod nadmiatu tych wszytskich leków stanie jej serce niedługo.... widze jak cierpi, ale aż sie we mnie gotuje jak ona jest niesprawiedliwa... siostra stwarza awantury a ona jej zawsze broni. Wczoraj to sama byłam w szoku. Po ślubie siostry miały byc rachunki po połowie, czyli miało byc lepiej ![]() No ale cos mi tu nie psaowało, i zapytałam sie mamy , czy siostra płaci jej połowe ... a ona , że nie , bo siostrzycza stwierdziła, ze zapłaciła za mamy wizyte 2 razy u psychiatry i to starczy ![]() O matko, fajnie kobieta z renty utzrymuje cały dom i małżeństwo. Żyć nie umierac. Żałosną mam siostrę.Dziś chciałam powiedzieć wszystko ojcu , ale go nie zastałam, jutro robie 2 podejście ![]()
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
megi a czy Twoja siostra pracuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Tak u mojego ojca, ma szkołe prywatną...i zarabia naprwde spore pieniądzę.... ale po co dawac matce na życie jak można pozyć za darmo
![]()
#1158 |
Wtajemniczenie
|
jutro kupuje psa!!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Rozeznanie
|
to chyba faktycznie dobrym rozwiązaniem będzie rozmowa z Waszym Tatą.
Życzę zdrowia Twojej mamie a Tobie wytrwałości i spokoju ![]() A co do zaproszenia TŻ możesz spędzić u niego np. jeden dzień a resztę z mamą. Trzymaj się cieplutko ![]() Jamaica czekamy na zdjęcia!!! kurcze będę musiała mój komputerek do reklamacji zanieść ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Jak zazdroszcze ... tez chce pieska... ale oczywiście nie pozwolą mi
![]() Madziu fajnie by było gdyby rozmowa z tata cos pomogła, lecz niestey tu tez mam pecha , bo woli moją siostrę:/ Staram sie nie załamywać... wmawiam sobie , że jka teraz jest zle to Bóg wynagrodzi mi to w przyszłości ![]() ![]()
#1161 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() achhh... ![]() ex mi napisal ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szok z ta siostra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
udało mi sie upolowac buldożka dokładnie w 5minut po dodaniu ogłoszenia. o kosmicznie smiesznej cenie(jak na takiego pieska 500zł) z łodzi
![]() Jestem najszczesliwsza na swiecie, oto zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
megi tak czy siak to wasza wspólna mama, a pomysł spędzenia świat troche z rodziną i troche z chłopakiem jest bardzo dobry
![]() jamaica gratuluje. Moi sie nie godza na kota ![]() sweet eksowi prezentów nie odsyłaj. On naprawde powinien sie leczyć ![]() Podziwiam ze podchodzisz do tego z takim spokojem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Jamaico, jaki on slooooooooooodki, ja chce go przytulic, daj mi go pomiziac
![]() ![]() ![]() Kamilko, ja tez siebie podziwiam, jak z nim rozmawialam o tym...to bylam spokojna jak nigdy, moze to przez to ze jestem zmeczona...nie wiem. Ale denerwuje mnie to...ze on stwierdzil,ze nie odesle mi w walizce tych rzeczy ktore dostalam od jego sasiadki - bo to tak jakbym od niego dostala ![]() moge mu wyslac...ale kupon do terapeuty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Jamaico piesiol słodki
![]() Ja chce miec kota ![]() ![]() Mykam spać. Branoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
BAN stały
|
Jamaico jaki słodki piesek
![]() Dziewczyny miałam dialog na GG z EXem. Zabawnie i miło o głupotach. Wiecie, mi aż czasem głupio, że mam o nim takie złe zdanie tutaj, a potem normalnie z nim gadam...Wydaje mi się, że on tego tutaj już nie czyta od dawna, że to zlewa i mu powiewa. Chyba nie ma sensu zaczynać szczerej rozmowy i wywalać mu kawę na ławę... Bo tu by było fusów z kilku miesięcy i on by się w tym potopił. Nie ma sensu rozdrapywać chyba. Tylko czuję się jakoś mało szczera. Niby go lubię, szanuję głównie za przeszłość. Ale jak sobie przypomnę jego numery i cwaniactwo to mam ochotę go zrównać z ziemią... Pełno we mnie dystansu, nieufności, wyraźnie widzę granicę w rozmowach, której nie przekroczę. Mam go dosyć, a jednocześnie fajnie jak czasem coś normalnie pogada. Pociesza mnie najbardziej to, że nie wzrusza mnie to czy ze mną gada czy nie; jest - nie ma go bez znaczenia... A jednak czuję się jakoś nie fair. I tak sobie myślę, że za dobra jestem... Czemu on nie czuł wtedy, ze robi nie fair. Zrobił mnie w balona, a ja jeszcze teraz zastanawiam się nad swoją szczerością... Chyba mam nie po kolei w głowie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Jamaico piesio przecudny
![]() ja chcę labradora!!!!!!! @ nadchodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
mój piesek nazywa sie.... ROMEO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.