![]() |
#1411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Cytat:
![]() no tak (nie) stety eksio jest przystojny. I wiem że w każdej chwili może sobie znaleźc jakas dziewczyne(co jest bardzo niewskazane ![]() W każdym razie jak go widze to nie mogę tak spokojnie patrzec ![]() pokazywac nie wstydzic sie!!! ![]() ![]() Shewaczemu ci sie odechciało sukieniusi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Hmm..jest takie przysłowie: " Ładna miska jeść nie daje, ale z brzydkiej też się nie najesz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Wtajemniczenie
|
ja bede jadła z psiej niedługo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Camilla bardzo dobrze powiedziane
![]() Jamaico Bo nie moge zadnej dobrac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Heh..jamaica to zycze smacznego
![]() Ja właśnie skończyłam czytać "Zołzy" ksiązka daje wiele do myślenia, ale nie ze wszystkim się zgadzam co tam napisano. shewa a moze tak uszyjesz sukienke u krawcowej? Ja mykam spać moje drogie. Branoc ![]() Mam nadzieje, że rodolphe dobrze poszedł egzamin z angola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Mój eksio tak poznał swoja wcześniejszą dziewczynę. Tzn ona pomyliła numery i jakoś tak zaczeli ze sobą pisać ;]
Cytat:
![]() Kurde, a Ty jesteś ładna dziewczyna i ładnego faceta też sobie możesz znaleźć w każdej chwili! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
![]() Veiovis jak zdrówko? już lepiej? Ja zaraz kłade sie do wyrka. Ale boli mnie ten policzek z ogromniasta niespodziewanka. Musze wypiękniec do jutra ![]() branoc baboszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Camilla Troche sie boje u krawcowej ze sie potem okaze ze sukienka wcale na mnie nie lezy tak jak miała, mam przykre doswiadczenia z krawcowymi
![]() ![]() Branoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
Shewa, Jamaica - przystojni-strasznie
![]() Shewy D. widziałam jak miała zdjęcie na fotce jego i chociaż mało widoczny to już widziałam, że faaajny ![]() ![]() ![]() Martinko wrzuć eksa ![]() Ja też uważam, że powinnaś Kamila napisać, że jest ktoś w Twoim życiu. Po co ma rozmyślać, co się dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
ależ się dzisiaj rzuciłyście na pokazywanie facetów (tzn wczoraj
![]() Właśnie M pojechał. Oczywiście spędziliśmy milutki wieczorek. Nie chciał ode mnie wychodzić. Normalnie czuję się jak w raju przy nim, taka kochana, ehh ![]() Branoc
#1421 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomysl sobie ze wkrotce bedziesz miala slicznego pieska, ktory bedzie mieciutki, cieplutki, obslini Cie i bedzie gryzl w piety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie mnie korci zeby juz zaczac ja czytac, pare stron przegladnelam, ale zostawiam sobie na swieta. Ja do niedawna bylam calkowitym przeciwienstwem zolzy, ale zycie mnie sprowadzilo na dobra droge. Egz byl latwiejszy niz myslalam, poszlam potem z kolega na kawke Ide sobie zrobic kapiel z maseczka, winkiem, pianka i swieczkami... ![]() Astra gdzie poznalas swojego TZ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
BAN stały
|
A ja muszę przyznać,ze mi się eks Jamaici nie podoba
![]() Zupełnie nie mój typ.Poza tym wygląda bardzo młodo,jakby miał 15 lat ![]() Swoją drogą widziałam dziś kolesia idealnie w moim typie,ciacho nie z tej ziemii...i w dodatku to był kolega Kłamcy(poznałam go kiedyś na imprezie na której pierwszy raz całowałam się z Kłamcą) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że lepiej
![]() ![]() Czyżby dzisiaj był dzień łyżwiarza? ![]() Ahhh.... ![]() Oby każdej z Nas się kiedys udało złapać takiego faceta za nogi ![]() Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie wyjdę z domu... Jedyny plus tego wszystkiego jest taki, że ominęła mnie ta przedświąteczna szopka w sklepach. Ja wolę tą świąteczną atmosferę poczuć zaraz przed samymi świętami, a nie 3 tygodnie przed :/ A tak w ogóle to zostajecie w domu na święta? |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa
![]() ![]()
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Miałam cichą nadzieje ze moze bede jedną z pierwszych, ake nic z tego ![]() Zobaczymy czy dzisiaj spotkam sie z tym łyzwiazem, jak nie to sie nie załamuje bo pomysł Rodolphe z podrywem na psa mnie po prostu rozwalił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Witam nową wizażanke gosiek2 ![]() ![]() Napisze dzisiaj do Mustafy tego smsa, troche mi przykro na samą myśl ![]() Dzisiaj całydzień leże w łózku i nigdzie się nie ruszam. Ha to sięnazywa życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||
Zadomowienie
|
Bryyy!!
Pisałałam wczoraj z facetem, z którym nie wyszło mi w kwietniu. Normalnie straszny żal. Ja mam go za strasznego babiarza... on się upiera, że nie jest.... Wiecie, że popsuł mi maj - mój ukochany miesiąc był taki zgaszony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Coś zamierzasz w związku z kolegą kłamcy? ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej randki na lodowisku, a jak nie to oczywiście pieska wykorzystasz ![]() gOsieK2 - witam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
ja mam 19 lat on 28.
#1429 |
Zadomowienie
|
Moja znajoma w Twoim wieku jest, jej facet rok młodszy od Twojego... Jakieś 2 miesiące temu oświadczył jej się, bo się bał, że jak ona pójdzie na studia to jakiś mu ją odbije. W tej chwilli już nosi pierścionek zaręczynowy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież zaręczyny też mozna zerwać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Ślub jej jeszcze nie w głowie... Jej TŻ mówił swojemu przyszłemu szwagrowi, że jak w wakacje delikatnie poruszył temat małżeństwa i się tak niby ogólnie zapytał, czy ona chce to powiedziała, że nie. Ale jak się oświadczył po dwóch miesiącach to przyjęła. Tylko zaręczyny zapowiadają się długie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
dziendoberek dziewczynki- malinki stare i nowe
![]() po pierwsze chcialam poweidziec shewko ze ten twoj d. to rzeczywiscie przystojniak... ![]() a T. od jamajskiej dziewczyny jest glupi wiec nic dobrego o nim nie powiem... wogole mam cos dla tych ktore nadal poplakuja po eksach (no co??? ja juz nie ![]() ![]() http://wptv.wp.pl/lifestyle.html?wid...6&ticaid=14f73 a do OPOL-kA napewno sie wybiore..zeby wreszcie z toba sie napic(niewizazowo) szczerze mowiac juz nie moge sie doczekac ![]() ![]() ![]()
#1435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie przesłuchałam... Moja żałoba trwała 1,5 miesiąca i chyba właśnie się kończy. Wykasowałam wczoraj (w końcu) smsy od Ł. - dzisiaj poszło archiwum. Jedynie zdjęć się nie pozbędę ![]() Pojawił się z nikąd, na krótko i zniknął bez śladu - nie mogę, po prostu nie mogę stać w miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Plina I tak trzymac, nie mozna sie zatrzymywac w miejscu, trzeba isc dalej
![]() Brukselka Widze, ze z Toba lepiej ![]() ![]() A niedługo to D. nawet mi wizaż podbije cholera jedna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Lewe oko mi łzawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A D. shewy juz widzialam na fotce i tez ladny ale z ciemnymi wlosami mu ladniej(on juz ma bardziej zadziorny wyglad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mnie bolą... Za dużo przed kompem siedzę... Ale jak ja się uczę z kompa to, co poradzę ![]() Dzisiaj na koncert... Przyjaciółka mówiła, żebym wzięła ze sobą G. (tego, z którym wczoraj na randce byłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Plina i tak trzymaj
![]() Wczoraj M. sie mnie pytał kiedy znowu go odwiedze. Nie udzieliłam mu jednoznacznej odpowiedzi ![]() Mozliwe, ze w tygodniu On mnie odwiedzi. Na poprawe humoru kupiłam sobie właśnie torebke : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=280749328 Nie mam jeszcze pełnej aktywacji konta, ale ten sprzedający umożliwa zakup bez tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.