![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Dobranoc, pchły na noc
![]() Idę sie zabawić w zębowa wróżkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
![]() trening mnie uleczył (i unik od antybiotyków ![]()
#2763 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam taki dzień... Cytat:
![]() Wyłączyłam, wyłączyłam. Przerobiłam dzisiaj wiele smutnych piosenek, ale nie tylko w wykonaniu Beaty, aczkolwiek przyznaję rację - niektóre, spokojne utwory Bajmu, rzeczywiście potrafią przygnębić. Różyczko ![]() ![]() Do spania wypsiakam sie L De Ciastko - może będę miała równie słodkie sny ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ha! Wywołałam uśmiech na (zdołowanej ostatnio) Gryxiowej paszczy
![]() ![]() Papugo, ja dziś widziałam białe perłowe kozaki i drugie różowe z falbanką i koronką zestawione z białą mini... Musiałam odreagować ![]() Święta lubię, spędzam je tylko z najbliższą rodziną (rodzice i rodzeństwo) i nie muszę udawać, że ich lubię, bo lubię ich naprawdę. Prezenty uwielbiam kupować, uwielbiam wymyślać, co komu kupić (chociaż czasem mam problem, głównie z facetami) i uwielbiam wyskakiwać na nie z całej kasy ![]() ![]() Diesel Plus Plus na nadgarstku Jeśli ktoś zna się na cechach tętna i może mi powiedzieć, co oznacza jego równość, to będę niezmiernie wdzięczna. Nigdzie nie mogę znaleźć ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis pachnialam Tresor. Na noc nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis bylam w robocie zlosliwa bo umierajac na globusa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo lubię świąteczny okres
![]() ![]() ![]() Pachnę Habanitą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;6001464]Aggie 125, Eenax
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, Eenax należy się uznanie, bo napisała, ale mnie? Jeszcze nie napisałam, chociaż mam powazny zamiar skończyć. Ale gratulacje przyjmuję dopiero po obronie... i oczywiście cały Wizaz będzie powiadomiony o tym doniosłym fakcie ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;6001464]Aggie 125. ty jesteś temu winna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aggie, a tak mi jakoś polonistką, humanistką zapachniało, gdy czytałam twoją poezję na wątku baśniowym założonym przez E.[/quote] O Boże, ktoś poszedł w moje ślady... ![]() ![]() A humanistką faktycznie jestem, mam nawet w komputerze moja wielotomową powieść o szesnastowiecznej czarownicy, która miała być dziełem mojego życia... ale nie wyszło, nikt jej nie opublikował... ![]()
#2769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam święta. I to właśnie ze względu na rodzinę, z którą mogę je spędzić. Jak sobie liczę teraz, to takiej najbliższej rodziny (mama, babcia, rodzeństwo z dziećmi i ja z mężem) będzie nas przy stole wigilijnym 14 osób ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
#2771 |
Zakorzenienie
|
E tam, no poka
![]() Jak Ci wizażanki powieść zrecenzują, to zapewniam Cię, że wydawcy zaczną się bić, żeby ją wydać. A jakie później będzie miała wzięcie na allegro (popatrz na Theoremę, o niej pewnie też nikt by na allegro nie słyszał ) ![]()
![]() |
#2772 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To teraz mogę się juz przyznać, ze i ja Cię na początku nie poznałam... ![]() Jeśli chodzi o święta to musze szczerze przyznac, ze mam je w bardzo głębokim poważaniu ![]() Niczym nie pachnę i dam sobie dziś odpocząć od perfum - a może jutro Smok przyleci...? (powyższe oznacza, że bredzę i stanowczo powinnam pójść spac - jak nie przyleciał przez ostatnie 10 dni to nie przyleci i jutro ![]()
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
![]()
Douce Amere na poprawe nastroju
--------------------------- U mnie w domu Swieta byly zawsze rodzinne, cieple, bliskie. Bez zbednych rodzinnych spedow, tylko w gronie najblizszych. Bez wielkich szalenstw prezentowych, czasami bywalo tak, ze tylko moj brat, jako najmlodszy, mial prezent pod choinka, bo nie bylo nas stac. Dlatego teraz, zawsze robie na Swieta prezenty, takie wymarzone i niezwykle, aby wybnagrodzic im ten czas, kiedy bylo inaczej. Jednak nigdy nie brakowalo niczego na stole, oczywiscie bez iosciowej przesady, ale zdecydowanie bylo swiatecznie. Dla mnie zapach choinki, Wigilia, oplatek i wspolne pojscie na Pasterke wiele znaczy. Szczegolnie nie wyobrazam sobie Swiat bez Pasterki, tylko raz zdarzylo mi sie byc w pracy i bardzo to przezylam. Swieta to dla mnie przede wszystkim czas zblizen do siebie na nowo, to czas rozmow i wyjatkowego wspolnego "bycia". Dwa ostatnie Swieta spedzilam bez rodziny, tutaj, gdzie mieszkam. Pierwsze byly bardzo smutne, drugie juz nieco lepsze, bo zorganizowalam TZ i sobie prawdziwa polska Wigilie i byl to wyjatkowy czas... Jednak zawsze mowilam mu o magii polskich Swiat i niezmiernie sie ciesze, ze w tym roku bedzie mogl mogl sie przekonac, co mam na mysli. Tutaj Swiat sie nie "czuje", blichtr i komercja, nijakosc, czasami mam wrazenia, ze Swieta to tylko prezenty, ktore dla mnie osobiscie bie byly nigdy takie wazne. Tak wiec te Swieta beda dla nas wszystkich wyjatkowe, takze z innego powodu. I mam nadzieje, ze moj TZ zobaczy snieg po raz pierwszy w zyciu .
#2775 |
Zakorzenienie
|
się wie
![]() A tak serio to chętnie przeczytałabym co tam namodziłaś ![]() edit: Mariolu - za to co napisałaś mam ogromną ochotę Cię uściskać ![]()
#2776 |
rude jest piękne:)
|
Hekate
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Po trzech dniach z Dzongkha (i bez dostepu do netu
![]() ![]() Zycze wszystkim spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, Irkax, kiedyś Ci prześlę. Ale na Twoje własne ryzyko. Grafomaństwo okraszone dużą dawka historii, magii, czarów i wielkiej miłości.
![]()
#2779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To o miarowosc tetna chodzi.... Tetno jest rowne, gdy fale tetna wystepuja w jednakowych odleglosciach. Czyli nie przyspiesza, nie zwalnia, nie ma niemiarowosci oddechowej itd. Wykapalam sie i juz mi troche lepiej, chociaz podejrzany kaszel mam ![]() Gloria na dobry sen. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Dziękuję za przypomnienie i... za zaproszenie. Jutro będę miała drzwi w kiblu. Z klamką! Co za rozpusta! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sobie czesto wyobrażam jakiś butelkowy orgazmotron i niestety zwykle okazuje się, że... no sama wiesz. Większośc perfum to tylko perfumy. Piękne, ale nie rozwalające człowieka na strzępy. To chyba to, co pisałaś o pięknym, ale jednak nie metafizycznym Sandalo. Tak przynajmniej u mnie to wygląda. ![]() Dziś jednak zdarzyło mi się jedno z nielicznych "spotkań z absolutnym pięknem": czystym i potężnym. CHENE. ![]() ![]() ![]() Niniejszym Chergui i Rousse zleciały na łeb na szyję z top of the tops. Czasem warto się "napalać' . ![]() Witaj moja ulubiona Truskawko (a ja bardzo lubię truskawki. Tyle, że niektóra Truskawkę jeszcze bardziej ![]() Cytat:
Lubię jeszcze te sytuacje, kiedy dla odmiany mój nos wyczuwa nuty, których w danych perfumach po prostu nie ma. ![]() Cytat:
A co do Anuschki i MR - to nie jedyna Jej recenzja, która mnie zachwyciła. Ja nie chcę być królową remontów. ![]() Chcę być królową wałkonienia się i imprezowania do upadłego naprzemiennie. ![]() Tym nie mniej Tharoon - pięknie witam. ![]() ![]() Cytat:
Jesteś silna. I masz mnóstwo uroku - nie wierzę, żeby w końcu nie dotarło to także do Ciebie. ![]() Trzymaj się Niezwykła Kobieto. ![]() Cytat:
![]() Gaduła ze mnie i nawet na klawiaturze "dryfuję". Choć wolę wersję, że szanuję swoich rozmówców i staram się wszystkim odpowiedzieć nawet jesli niezbyt często udaje mi się wysmażyć posta. ![]() No normalnie skarb taki... że czasem najchętniej zamknęłabym go na trzy spusty w sejfie. ![]() ![]() Cytat:
Wedle moich doświadczeń w Zebowróżkę lepiej zabawiać się nad ranem. Cokolwiek włożysz mu pod podusię wieczorem - w nocy zostanie wysłane w kosmos. ![]() ![]()
![]() |
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A magia i czary mogą mnie tylko zachęcić ![]()
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chcę! ![]() --- Na noc "Human Nature" Madonny... czym by tu pachnieć? Przydałoby się coś czarnego i smolistego.
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
siooooooooooooo
a poszła ! Ja byłam pierwsza ![]()
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
No co. To by było tak w ramach... prezentu urodzinowego dla mię?
![]() --- Padło na Tea for Two. Mrrrrr. Mrrrrr!
#2785 |
Zakorzenienie
|
Dziewczny, o co chodzi z 'zębowróżką' ?
Mi nikt z zeba nie wrozyl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 |
Zakorzenienie
|
Nooo dooobra niech stracę, ale pamiętaj, że to JA Aggie odkryłam
![]()
#2787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2788 |
Rozeznanie
|
Dziś znowu Trussardi by Trussardi plus nadgarstkowo - "Soir de lune" - jak dla mnie mocno wytrawny szypr - ładny, ale trzeba mieć na karku ciut więcej niż moje 29 wiosen...chyba.
#2789 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ta sama recenzentka wszystkim niepochlebnie oceniającym Allure zaleca przetestowanie oryginału a nie podróbek... Słodkie. A prawdopodobieństwo dotarcia Smoka rośnie z każdym dniem ![]() Cytat:
![]() Tylko, że nie o to chodzi... Mam wymienionych siedem (!) cech tętna, które muszę opracować na kolokwium: częstość (wszystko jasne), miarowość/regularność - o niej piszesz, wypełnienie, napięcie, siłę, chybkość i tą przeklętą równość - w podręczniku nie mam, w necie nie ma, na ćwiczeniach doktor omówił wszystkie cechy poza tą - kazał opracować ją samodzielnie. No super! Spyta o nią na pewno (bo na ćwiczeniach grupa z cech tętna ani be ani me), a ja się chcę ładnie przygotować, bo jako jedna z trzech osób w grupie mam wciąż szansę na zwolnienie z egzaminu... Tak mi świta, że może chodzić o jednakową wartość każdej cechy w każdej z fal tętna, ale to tylko moja niczym niepotwierdzona koncepcja... Na szczęście mam jeszcze czas do piątku. No i nie choruj! ![]() Sabbath ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Ja mam "koszmaru pracowego ciag dalszy" i pachne (?) choc to nienajlepsze okreslenie maslem Ziajowym dla grubasow. Jakos jednak nie przepadam za anyzkiem.
![]() Nat
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.