![]() |
#2791 |
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Pachnę piwem i fajkami...
![]() Dobrej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zadomowienie
|
Wczoraj padłam po 20tej czego efekt jest właśnie widoczny
![]() Nastrajam się na kolejny dzień. Po części spędzę go w towarzystwie pana policjanta.... i tyle przyjemności, bo dane jakie zbieram są przerażające ![]() Za strachliwa nie jestem ale jeszcze trochę a po Katowicach zacznę się bać chodzić ![]() Koncepcji na pachnienie nawet nie mam ![]() Miłego dzionka wszystkim ![]()
#2793 | |||
Zakorzenienie
|
Myszko najsłodsza ![]() ![]() Rozpusta to mało powiedziane! ![]() ![]() ![]() ![]() W głowie się nie mieści po prostu... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym uschnięte kwiatki mają pierwszeństwo! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, miłego dnia dla wszystkich
![]() Pachnąć będę YSL M7 Fresh. |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Dziś Euphoria Blossom dosłodzona Flowerbomb EDP
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2007-12-11 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
wypachniłam się FdB i idę straszyć wyglądam okropnie, jestem okropnie zaniedbana i z jednej strony mnie to bsmuci i martwi, a z drugiej zaczyna wisieć, czuję, że będzie coraz gorzej
![]() widzę, że Nocna Zmiana się uaktywniła, to pewnie wpływ powrotu córki marnotrawnej Sabbath ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
Zakorzenienie
|
Dziś Tresor- pachnę jak Kate Winslet
![]() Taka- każda z nas ma czasem takie dni, przejdzie Ci na pewno. Trzymaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chce mi się niczym pachnieć - kryzysu ciąg dalszy - ale co, taka goła do roboty pójdę... EDIT: Dzongkha, koniec próbki ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2007-12-11 o 06:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Globalnie I love love, LN FLOWERBOMB EDP. (NIE POKOCHAMY SIE)
Miłego dnia!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Rozeznanie
|
dzisiaj Amor Amor
i dzien dobry po długiej nieobecnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
Co do nocnej zmiany to ja co noc zasuwam... tylko juz czasem nie wyrabiam z wpisywaniem
![]() ![]() ![]() Tak w ogole to wlasnie mi stuknal 3 tys post ![]() Nat
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróżka-zębuszka przychodzi w nocy i zabiera spod poduszki mlecznego ząbka a wzamian zostawia zabawkę ![]() Pachnę obłędnie słodko Flowerbomb edp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||||
Zakorzenienie
|
Offtopujac o świętach.
Święta lubiłam zawsze ale pewnie dlatego ze u Mnie w domu jak i u teściów jest to okres lenistwa i samowolki. Nie przeszkadza mi nawet szaleństwo przedświątecznego sprzątania bo praca jest rozdzielona na wszystkich i jak ktoś zrobi swoje to ma wolne. Ja zawsze wyrywałam sie do trzepania dywanów (po pierwsze lubię machać trzepaczka a po drugie jak jeszcze te dywany mam trzepać na śniegu to już jest generalnie bosko). Jedzeniowo nie ma tez problemu bo każda z zjawiających sie osób robi/przynosi 1 danie i stół jest pełen (ja zawsze robie kutię a maż pieczone pstrągi). Lubie ogólnie atmosferę świąt gdzie w tle lecą kolędy (oczywiście zapuszczane juz kilka dni przed wigilia) a dzieciaki (te małe i te duże) siedzą przy stole i dekorują pierniczki. (Oczywiście wszystko jest w porządku dopóki babcia nie odkryje ze piernikowe ludki maja małe fijutki). Przy stole sie siedzi i obżera a kazdy gada o czym chce i nie ma przymusu siedzenia przy stole po za momentem łamania sie opłatkiem. A prezenty? Prezenty są i raczej lubię ten moment (nawet z chodzeniem za nimi po sklepach) bo to jedyna okazja dać komuś coś co od dawna chce a zawsze mu było żal na to wydawać pieniądze bo są przecież pilne wydatki. Cytat:
A pałeczki jest opanować baaaardzo łatwo. No i są specjalne pałeczki dla osób którym opanować te sztukę sie nie udaje (takie z połączeniem po środku i nawet 4-5 letni syn nasiadów potrafi nimi sie posługiwać). Co do Salety. Popieram przepiękny gest. I mam nadzieje ze dziś będą juz jakieś dobre wiadomości. Czasami zastanawiam sie co jest przyczyna takiego stanu rzeczy. Przecież facet jest zdrowy silny, operacja nieskomplikowana, personel dobry i wykwalifikowany a tu nagle okazuje sie że coś jest nie tak. Cytat:
Cytat:
No i pozatym jest różnica mieczy powszechnym angielskim który sam wchodzi do głowy bo wokoło jest go pełno, a melodyjnym włoskim. 2. Mam nadzieję ze za niedługo będzie Mi dane czytać tę powieść w formie książkowej. Cytat:
Nie wiem jak u innych ale moje tętno czasem szaleje i skacze jak szalone, a znowu innym razem strasznie spada (a ja padam wraz z nim). Ani jednego ani drugiego stanu tętna nie lubię ale cóż nauczyłam sie już z tym żyć. Koniec OT. Pachnę dziś Costes-em. Juz tak dawno nie doprawiałam sie tym różanym drewienkiem ze poprostu flaszka sama mi sie w rece wepchnęła. Kolejny OT. Nie wiem jak gdzie indziej ale ja chyba złoże zażalenie na koleje regionalne. Dzizys! Od kilku dni cos im na mózgi siadło i tak strasznie grzeją w pociągach ze chyba tylko w bikini dało by się tam normalnie wytrzymać. A najgorsze jest to ze jedna z druga Lampucera vel Pudernica nie pozwolą nawet na chwilkę otworzyć okna. No tak one swoje rozlazłe tyłki usadowiły na siedzeniach i sie porozbierały a do głowy im nie przyjdzie ze tym ludziom stojącym może być gorąco/duszno bo staja w kurtkach, bo zdjęte to w zębach by musieli chyba trzymać.
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z kolei Paloma Picasso. Następna miłość. Naprawdę. Potrafi być zmienna, ale niezmiennie trzyma szczyty klasy.
![]()
#2805 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Rozeznanie
|
o, Aragonte
![]() musze kiedys powąchac tego smoka, bo wstyd sie przyznac, ale nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak Twój gorrrący latynos zareaguje na śnieg ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Aggie, ja też mam nadzieję, że będę mogła poczytać ![]() ![]() Witaj po przerwie Adelajda ![]() W temacie - z cyklu "zabijam zapachem", czyli Słonik Kenzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałas już urodziny, a moje dopiero przede mną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Święta spędzę sama z TŻ, nie będziemy chorego kociska ciągnąć do Poznania samochodem. Poza tym przez ponad 3 lata jeszcze nie udało nam się zjeść razem wigilijnej kolacji.
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Dziś A*men mnie podtrzymuje na nogach, niedospana jakaś jestem.
Wczoraj miałam miłe popołudnie: wygłaskałam pieska za wszystkie czasy, poszłam do chrześniaka z zaległym prezentem mikołajkowym, a potem kąpaliśmy uciekinierkę. Musiała dopaść chyba jakąś padlinę, bo zapach był powalający i wyczuwalny z kilku metrów ![]() ![]() Temat Święta: Bardzo lubię Boże Narodzenie. W tym roku Wigilia jest u nas, ale większość potraw przygotuje mama. Własciwie to będziemy tylko my z mężem, moi rodzice i dziadkowie, którzy mieszkają w tym samym domu. Przeważnie mamy takie mało liczne zgromadzenia i to mi najbardziej odpowiada. W którys z olejnych dni na pewno odwiedzimy też rodziców męża (nie jest to żadna tortura, bo tez bardzo ich lubię ![]() Za to Pasterki nie znoszę. Byłam dwa razy i musiałam wychodzić, tyle ludzi było. Mam chyba jakąś fobię czy coś. Jak jest wielkie zgromadzenie ludzi wokół mnie w zamkniętym pomieszczeniu to nie ma bata, robi mi się słabo i potrzebna jest ewakuacja.
#2811 |
Zakorzenienie
|
No nie mam czasu wszystkiego przeczytać
![]() W każdym razie chorowitkom życzę zdrowia ![]() Mariola, na pewno będzie zachwycony ![]() Lea, sushi możesz jeść ręką - więc nie stresuj się ![]() W temacie - Automne Micallef. Piękne, ale chyba się rozstaniemy ![]()
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robi mi się słabo w zatłoczonych windach (staram się zawsze wcisnąć w narożnik), o pójściu np na koncert nie ma mowy...
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Dzing!
![]() Smutno mi i czuję się ostatnio mocno wyalienowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zadomowienie
|
Joasiu, jasne, że pamiętam. Dzisiaj ze spokojnym umysłem go zaaplikuję i coś sensownego postaram się nasmarować. Cytat:
![]() W ten leniwy wtorek pachnę jeszcze Perłami z dnia wczorajszego. Kocica-hrabina leży sobie dostojnie na biurku i szykuje się do spania, a piosenki świąteczne śpiewa dla nas specjalnie Frank Sinatra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Tyle, że przyjaciółka, w której przemiłym towarzystwie spędziłam wczoraj wieczór, toleruje tylko zapachy typu "świeży ogórek + wodniste gałązki". Theorema jej zdaniem, na przykład, pachnie "jakbys wyszła z epoki 20 lat temu". A, Coco została jeszcze porównana do Pani Walewskiej - a ja nawet nie widziałam, czy mam się obrażać, bo Pani Walewskiej zwyczajnie nie znam... ![]() Cytat:
Cytat:
I wcale nie mam takiego zamiaru ![]() (no, chyba, że mnie dopadnie w samą Wigilię, ale też się postaram nie dać ![]() Aha - nie pachnę. Chyba, żeby wziąć pod uwagę opary czarnej Coco we włosach utrzymując się od wczoraj i wyczuwalne z każdym ruchem.
![]() |
#2817 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odnośnie świąt, to zastanawia mnie jeszcze jedno. Niektórzy mówią, że nie lubią spędów rodzinnych, udawania że się kogoś lubi itd. ale w takim razie po co kogoś zapraszać, robić górę jedzenia, wielkie święta jeśli w rodzinie są jakieś niesnaski. Przecież jak nie lubimy się nawzajem to nie spędzamy razem świąt. Nie wiem, może ja dziwna jestem ale tak to rozumiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- zawsze znajdzie sie w takim miejscu jakaś "Purchawa" która zabroni otworzyć okna - zawsze oddychają na Ciebie faceci zionąc zapachem dnia poprzedniego, i paszczowo i cieleśnie - zawsze Lampucery sie tak uperfumia ze wokoło muchy w locie zdychają (i nie tylko) - zawsze znajdzie sie ktoś kto najadł sie czosnku zionie tym zapachem - zawsze przynajmniej jedna osoba ma w reklamówce śmierdzącą kiełbasę - zawsze znajdzie sie ktoś kto ma "wiatry", - zawsze znajdzie sie rezolutna babcia rozpychająca sie łokciami - zawsze jak siedzisz znajdzie sie ktoś kto będzie Ciebie znacząco pukał torebka po głowie - zawsze zostaniesz obgadany/a przez jakaś "purchawkę" ze jesteś niekulturalna młozdzieza - zawsze sie nasłuchasz co kogo boli i jaki jest umierajacy i jakich to jeszcze lekarzy musi odwiedzić - zawsze znajda sie minimum 2 rżące nastolatki na cały "środek komunikacji) - zawsze nasłuchasz sie paru "ku..rew", - zawsze nasłuchasz sie historii jaki to ktoś nie jest chojrak i jak sie na imprezie schlał, - zawsze.... zawsze znajdzie sie cos żeby na to ponarzekać jak widać powyżej. Prawie zawsze jednak mam szczęście nie jeździć zatłoczona komunikacja. Ale czasami poprostu sie zdarza bo pociągi, autobusy i tramwaje nie as niezawodne i zawsze może jakiś sie "rozkraczyć" na torach lub ulicy. Cytat:
Jak ktoś sie nie rozpina to jego sprawa ale większość osób w tym pociągu co ja jeżdżę jest porozpinana z tym ze nie może z siebie nic zdjąć bo nie wiem jak by to przymała bo w jednej ręce ma podręczny bagaż a druga siła rzeczy musi sie trzymać. A temperatura jaka jest w pociągu? Serio nie wiem (podejrzewam ponad 25 stopni) ale np. dziś jako osoba która siedziała (po 2 stacjach nie wytrzymałam i poprosiłam o ustąpienie miejsca" siedząc w samej cieniutkiej bawełnianej bluzeczce byłam cała mokra pot ciurkiem mi sie lał po plecach i twarzy. Niektóre osoby (mężczyźni) siedziały (po wcześniejszych doświadczeniach z tym pociągiem chyba) w krótkim rękawku. Tak wiec można sobie wyobrazić co czuje człowiek który nie ma możliwości zdjąć kurtki ani przez kilka sekund odetchnąć świeżym powietrzem. Przeciwko otwieraniu okien nie protestują ci co są porozbierani (bo tych to faktycznie może przewiać) ale rezolutne "Purchawy" siedzące w futrach, szalikach i berecie na głowie. Te krzyczą najgłośniej i nie dociera do nich ze osoby słabną lub sie dusza z braku powietrza. Cytat:
Ni jak nie rozumiem. A może poprostu to jest na zasadzie litości, bo "ciocie Gienie nikt nie lubi i nie zaprasza to ja zaprośmy by w święta nie siedziała sama". Zastanawiam sie czy lepszym rozwiązaniem nie było by zostawienie jej raz czy 2 razy samej wtedy może by zobaczyła jak bardzo jest konfliktowa i ile osób do siebie zraziła. Tylko taka sytuacja mi przychodzi do głowy. No bo taka sytuacje zaobserwowałam u znajomych. Konfliktowa cioteczkę zapraszali wszyscy z litości i by im za plecami du..py nie obsmarowała. Na szczęście ja nie mam nikogo w rodzinie z kim by ktokolwiek był w jakimś konflikcie. Wszyscy z przyjemnością sie spotykają. Kontynujac dalej OT. Dziś w nocy moja Kota próbowała sprawdzić na ile jej Pani jest księżniczką. Usilnie boleje nad tym ze nie przeszłam testu na księżniczkę (czylim jest zwykła prostaczka z plebsu). Jeszcze bardziej boleję (zwłaszcza fizycznie) nad tym ze test przeprowadziła przy pomocy korka do wina.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2007-12-11 o 09:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Dzień z Lolitką EDT.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, nic dziwnego, że czujesz się wyalienowana. Piękne kobiety czasami tak mają...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.